Francúzsko

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte! Hľadám niekoho kto by sa so mnou chcel ist pozriet na azúrove pobrežie do Francúzska. :) sla by som napriklad autom a mozem kludne aj koncom týždňa. Martina (Bratislava)

ahoj ja by som chcela ist,mozem sa spytat kolko mas rokov?
tiez som z bratislavy.

Ahoj! mám 22 rokov a verím, že by sa nám cestovalo spolu dobre! Francuzske pobrežie poznám relatívne dobre, už som ho viackrát navštívila, a chystám sa opat :) Mohli by sme vybehnut na kavicku a dohodnuť sa. :) kedy by sa Ti hodilo ísť? pripadne ak možem poprosít Tvoj e-mail, pripadne by sme si mohli aj zatelefonovať pre rýchlejšiu komunikáciu :)

Krásny den

Martina

Ahojte som 25r normálny žiaden pofidér :-) tiež ma azúrové pobrežie láka nebol som tam a chcem len nemám ským a sám chodiť tiež nieje žiadna zábava tak že ak by bola možnosť šiel by som rád.
[email protected]

a co tak ist stopom? pozriet avignon, carcassone? ale naspat uz bezo mna, kedze pokracujem do Portugalska :P

Fr.rivieru autom tu ponukam už týžden, a nič. m. 0904646619

ade.e kedy presnejšie chceš vyrážať?? mám 23 rokov a skúsenosti so stopovaním po Európe, chystám sa v septembri surfovať do Španielska, na sever k portugalským hraniciam.. napíš na mail: [email protected]

Ahoj, znie to zaujimavo, tak az by som este mohol, rad by som sa pridal :) Som student VS v BA a neriesim hluposti.Pre blizsie info a komunikaciu mi mozes napisat na [email protected]... zatim :)

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi