Albania Travel

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dobrý deň, 

má tu niekto skúsenosť s cestovnou kanceláriou Albania Travel? Nenašla som na nete žiadne referencie, okrem tých, ktoré má cestovka na svojej domovskej stránke. 

Erika

Takisto som hľadala nejaké referencie a nič. Potom som si vyhľadala firmu v obchodnom registri a zistila som, že vznikla len v novembri 2013, takže referencie nemajú byť veľmi aké.

Dobrý deň,

chcem sa opýtať, či ste nakoniec cestovali s cestovkou Albania Travel a ako ste boli spokojní. Zaujala ma ich ponuka, len mám trošku obavy.

Ďakujem.

Dobry den,

my sme s nimi boli tento rok na dovolenke a po nas este nasi znami na nase odporucanie. Pravda je, ze sme mali najskor pochybnosti, ci sa vobec vybrat do Albanska. Lebo ked zaznie Albansko, tak si hned clovek predstavi mafiu a same zle veci. Ale dovolenka bola super (aj ked cesta je dost dlha autobusom), ceny su tam neskutocne a je to ako kedysi v Bulharsku, ze sa Slovak citi ako american. Za 3-chodove menu + 4dcl vina/ kazdy, sme za styri osoby zaplatili spolu necelych 20 Eur (co vychadza necelych 5 eur na hlavu :D ). Nakonci nam este casnik priniesol rozkrojeny melon, ako pozornost podniku. Ludia su tam velmi usluzni a priatelski.

Boli sme sa pozriet aj do hlavneho mesta a zostali sme vecer aj na diskoteke a skutocne sa tam clovek nema coho obavat. Dokonca by som povedal, ze som mal vacsi respekt pred opustenim rezortu v Egypte a Tunisku nez tam v Albansku.

Co sa tyka cestovnej kancelarie, tak su to velmi mili ludia. Ridvan, ktory sa o nas staral v letovisku bol vzdy poruke a vychadzal v ustrety, ci uz slo o nejake drobnosti alebo ci bolo potrebne vybavit odvoz do hlavneho mesta a podobne.

Tuto agenturu urcite odporucam a za tie peniaze clovek nema nad cim absolutne rozmyslat. Jedno velke plus davam za to, ze cenu ktoru uvadzaju maju uz konecnu - a teda necaka ziadne prekvapenie ci uz vo forme servisnych poplatkov alebo kadejakych inych skrytych poplatkov. Jedina vec, ktora nie je zahrnuta je poistenie, lebo to si niektori ludia asi riesia individualne, ale to su minimalne poplatky.

Dakujem Albania Travel, ste super a ked zacnete lietat do Albanska, tak sa tam urcite pojdeme opat rodina pozriet.

Martin

Si to stihol ?

Dobrý deň, môžem Vás všetkých uistiť je to dobrá cestovka. S manželom sme boli na dovolenke v Albánsku 2x, raz vo Fafe a druhýkrát v Dhermi. Boli to veľmi pekné dovolenky a môžem povedať, že prístup delegátov bol na vysokej úrovni. Veľmi by som chcela oceniť prístup pana Božoňa. Kto chce ísť do Albánska nech ide s Albaniatravel. Držím im palce do dalších rokov. Nie je vylúčené, že pocestujeme aj tretíkrát s tou cestovkou.

Dobrý deň p.Ľudka, boli sme posledný,kto bol s albaniatravel na dovolenke v hotel Elesio B Dures/Drač/ v Albánsku,pekný hotel,strava výborná,ale zas bol hotel nedostavaný,tak už nepôjdete,keď skrachovali.

Zdravím všetkých ludí,ktorý by chceli ísť 2017 autom do Albánie.Chodíme tam autom,lebo lietadlom nechceme,lebo nepoznáte krajinu,prírodu,cesty,ludí okolo ako sa tam žije.Je to cesta dlhá,ale to čo na nej zažilete, stojí za tú cestu.Máme už svoju trasu pre osobné auto,vieme kde čo je po ceste,chceme ísť do Dhermi,pre možnosť potápania a priezračnejšej vody,než je v Durrese.Ak by nieddo chcel ísť autom,napíšte svoj komentár.

Zdravím všetkých, treba si prečítať : AlbaniaTravel recenzie/facebook.

Znova sme boli na dovolenke autom v Albanii,s AlbaniaTravel z Popradu.Zvolili sme trasu cez Bosne a čiernu horu,Cesta pre dobrých vodičov,krásna krajina v Bosne,cesty bez výmoľov,prívetivý ľudia,aj policajti,vodič sa nenudí ako na dialnici v HR,veľmi málo aut cestou cez hory až do Podgorice,tam už je to divočina na cestách až po Dures/Drač/,policajti dajú cudzincovi pokutu,domácemu nie !! Pozor na nich !! Hotel Elesio B kde sme boli ubytovaný, úplne nový,pekný zvonka aj zdnuka,izby veľké,dobre zariadené s balkonom,stravu sme mali len raňajky bohatého výberu,len hotel sa dostavoval,všade od rána vrtačky,píly,rozbrusovačky,diesel.centrála,bazén nefunkčný-nedostavaný,čo nám zas kazilo dobrý dojem z dovolenkyMore stále dosť špinavé,burlivé,trafili ma medúzy prhľavé 9x,moju ženu 3x. Stále sa tam dá stravovať lacno,aj keď sa už učia ako zdierať cudzincov !Keď dostavajú hotel,hluk bude od vedlajšieho,čo stavajú, preto už do Albanie nepôjdeme,stačilo 3x a dosť !!!

Cestovka krachla. Ľudia sú uväznení v destinácii.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi