AUGUST- 2 týždne niekam s niekým

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Čaute, hľadám nejakú parťáčku/parťáka/parťákov na nejakú cestu niekam, hocikam kde sa dohodneme :) Som otvorená možnostiam. Najlepšie v auguste :) Mám 21 r., žena - Žilina a okolie. V prípade záujmu píšte na [email protected] dikičko:)

Ahoj a hocikam s hocikým ? Ja som kus starší, teda mám 27 rokov (ale správam sa na menej) ale rád by som niekam vypadol, najlepšie autom (auto mám veľké kombi :O). Takže hľadám nejakých ľudí najlepšie až 3, ktorí majú podobné úmysly. Tieež je mi jedno kam, len preč odtiaľto, trebárs aj do Chorvátska :)

Ahojte, ja mam 26, pridala by som sa k vsetkemu od 01.08-14.08, resp par dni v tomto termine....ak by vam to vyhovovalo, piste [email protected], urcite sa dohodneme :)

No výborne, tak ešte dvaja ľudia a môžme dačo vymyslieť :) Ja by som najradšej išiel do Chorvátska nejakú peknú lokalitu. Letoviská moc nechcem, všade sú samí teroristi a ja sa ich bojím :)

poslal som vam mail :) rasto, snad Ti to baby preposlu ...

A co tak dat norsko? [email protected]

Caute, tiez by som chcel okolo augusta - septembra na nejakych 10 - 14 dni niekam vypadnut, kedze moje plany na leto padli :) Momentalne ma najviac laka azia no nebranim sa aj inym lokalitam. 22r chalan z BB. Kontakt: [email protected]

Ahojte, taktiež by som v auguste rada niekam vypadla, kľudne aj do toho Chorvátska :) [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi