bláznivé výlety aneb ať každej den stojí za to! :)

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Čaute :)) hladám parťáka, ktorý je za každú srandu, má rád spontánnosť, túlanie sa kade-tade a vie si užívať život plnými dúškami tak ako ja :)) Moja predstava je ísť niekam k jazeru, do hôr, na lúku... jednoducho kamkoľvek :)) Prespávať v stane či pod holým nebom, večer pokecať pri pivku a dobrej hudbe :)) O mne: som študentkou, mám 24 rokov. :)) Nechajte prosím e-mail, nebojte sa nekúšem :D :)) určite sa ozvem :)) Teším sa. :))

Ahoj. Ak by si nemala s kym mozes skusit mna. Mato 23 

[email protected]

Ahoj.. hladáš aj parťáčku? Mne by sa zišla takáto kamoška :) Nevadilo by mi ani ak by nás šlo viacej sa túlať.. :) A odkial si? Ja mam 21 a celkom podobne predstavy ako ty ;) Ak chceš skus napisať mail: [email protected]

Ked budete mat chut dajte vediet, hlavne kde by ste chceli ist.

Som tiez student 25r.

[email protected]

Cauko, som rovnako student ako ty a kedze sa uz blizia prazdniny tak budem 99% casu travit niekde von. Ak chces mozes sa pridat :)). Mam 23.

[email protected]

Ahoj. Tiez by sa mi obcas zisla spolocnost pri vyletoch. Aj ja som 24r studentka . Posli viac info :-) [email protected]

Mal by sim zaujem taktiež .. :) Michal Sabinov ( [email protected])

Ahojky,
moja krvná skupina :-) hory lesy, ale aj festy, cestovanie. Za čokoľvek som za len nesedieť doma jak 5 peňazí, aj keď občas aj to treba :-D .. na lehátku :-D
mám 25 už čerstvý pracujúci Ing. :-D Budem rád, keď sa ozveš
[email protected]

Ahoj, rád by som sa pridal na podobný výlet, najmä víkendy by mi vyhovovali :-)

[email protected]

Ahojte. Rad sa pridam. Je jedno kam, kedy a ako. Mam 30 rokov. Skusenosti mam.
FB: Roman Macek
[email protected]

Vidim, ze su tu prevazne sami studenti, tak mozno by bolo fajn spravit nejake stretnutie, taku ochutnavku, ze kto sme, co sme a ake plany mame :)

Nazdar, no student uz niesom ale záluby a predstavy mam podobne. Skoda ze si sa neozvala skorej pretoze zajtra letime do Barcelony a potom smer Pyreneje na 16 dni. Mali sme byt siesti ale dvaja nemozu takze nejaka nahrada by padla vhod. Mam 25 a sem tam podnikam podobne vejlety. Budem rad ked sa ozves. [email protected]

ČAUTE LUDIA, NERÁTALA SOM S TÝM ŽE SA VÁS TOĽKO PRIHLÁSI :P ALE HROZNE MA TO TEŠÍ! :))) AKO TU UŽ BOLO SPOMENUTÉ, BOLO BY FAJN KEBY SME SA NAZBIERALI VŠETCI A UROBILI STRETKO,KDE BY SME SA ZOZNÁMILI A ZISTILI KTO SME ,ČO SME, ČO VY NA TO???? :))) A ZABUDLA SOM UVIESŤ ŽE BÝVAM V BA, TN. :))))

A mňa teší, že to vyzerá na ďalšiu partiu, ktorá sa cez nášho Dobrodruha spozná a aj reálne vyrazí niekam na turistiku alebo do sveta :) Dobrodruhov  cez našu zoznamku je stále viac, takže to má zmysel...

Ak sa chcete stretnúť, kľudne príďte ku nam do kaviarne - klubovne Dobrodruh, sme v Bratislave pri Istropolise. Tu je náš facebook profil: 

https://www.facebook.com/Dobrodruhsk-cestovate%C4%BEsk%C3%A1-kaviare%C5%88-klubov%C5%88a-1429511414…

Veľa spoločných zážitkov prajem :)

Jozo Terem Dobrodruh

ďakujeme Jozo Terem Dobrodruh, určite zavítame do vašej peknej kaviarne!! :)))))

Ahojte moc sa tesim, ze by si bola aj za spolocne stretko Timea :) Tak ak motyka vystreli a nieco sa naplanuje dajte mi prosim vediet. Som zo ZA kraja a mam 22. [email protected]

Ahoj. Ja. Som písal prvý koment. Ale sa ich tu nazbieralo :) . Som tiez z BA, tak ak mi dáš kontakt môžeme niečo podniknúť v blízkej dobe. Ja tu nemám s kým nič čo robiť.

ja uz student nie som :D pracujem, byvam v okoli TO, mam 28 rokov, tiez by som sa rad pridal [email protected]

Pre študentku 24r. Ahoj mne vyhovujú víkendy. Páči sa mi tvoja predstava spontánneho túlania a vnímania okolitej prírody okolo seba. Ak chceš môžeš sa mi ozvať na Facebooku moje meno je Timo šedývlk

Ahoj. Pošli pls info na [email protected] Teším sa, Peter.

Ahoj, ak ešte beriete ludí do partie, rád by sme sa s priatelkou pridali.

Sme 23r. a 21r. študenti. Po Slovensku máme už niečo pobehané (turistiky) ale keďže sme iba my 2 takí nadšenci pre hory a stanovačky v našom okolí tak by sa zišli ďalší mladí ludia do partie :) (BTW bývame v okolí Topoľčian)

Ak máš záujem, možeš napísať mail. Na teba som tu kontakt nenašiel ;)
[email protected]

Ahojte tiez by som sa rada pridala do partie. Mam 19 a som z Popradu :) [email protected]

Ahoj ak by sa chcel niekto pridať na štvrtok piatok plánujem nejakú túru (NT,MF alevo VF) ak sa chcete pridať tak napíšte na [email protected] (chalan 20 r.)

AHOJTE  , mam 24 , cloveka ako mna ste nestretli - tiež ale nekúšem iba niekedy

__________________________________________________

Zajtra stretko nezavazne aspon na chvilu sa stretnut a pokecat co a jako kto má ?

Treba spravit prvy krok inak to ostane len v myslienkach celá "téma"

 

Bratislava - káva / čaj .

 

email : [email protected]   - píšte dám TEL !

fb : Tom Max - Dubai

Caute niesom student ale na hory chodim aktivne co tak na tento vikend niekam ? Som z ba a mam 28 :)

Ahojte, aj ja by som sa k vám rada pridala :) mám 24, žijem pod Vysokými Tatrami a cez leto mám free :) [email protected]

Ahojte, tiež by som rada niečo podnikla, mám 25, som z TN kraja. Budem rada keď sa ozvete :)
[email protected]

Try me! :) thommyb(a)centrum.sk (31,TN)

Tiež by som sa rada na niečo takého dala :) Budem rada ked sa ozvete: [email protected]

famozny napad :)[email protected]

Presneee hladam niekoho na cosi podobne, tuzim viacej spoznat nase pekne slovensko, ci hory alebo mesta, k jazeram tiez chodim velmi rada. Potesilo by ma ak by som mohla taketo vylety zdielat este s niekym, kto ma rovnaky zaujem a nevadi mu stravit nejaky ten cas v prirode :) som tiez studentka, BB kraj, kto je na tom podobne moze sa mi ozvat na [email protected] budem sa tesit :)

Ahoj.. Pozri si moje "portfolio" ;) -> https://www.instagram.com/marekslk/ ked tak napis na instagram alebo na https://www.facebook.com/m.slavik22

Ahojte, co tak 22-24.7 turistika v Slovenskom raji? :) Spali by sme v centre raja v jednej stodole, je to tam uzasne a najblizsia civilizacia vyse dve hodky cesty :). Az by sa niekto rad pridal, tak poprosim napisat na [email protected]. Popripade az sa bude konat nejaka akcia tak piste, piste :)

Cavte,

bolo by fajn nieco podniknut. Ja mam sice uz 32, ale rad tiez niekam zajdem. Taky sirak niekde v tatrach by bola pekna predstava nie? :) Tak sa ozvi alebo nejaka podobne dobrodruzne trafena divozienka :).
[email protected]

Ahoj Timea,
máš už plány na zajtra? Napadlo mi spraviť si nejaký lajt výlet do prírody... Prípadne ak sa viacerí niekam chystáte, rada sa pridám, potrebujem vyvetrať hlavu.

ahoj Timea, som Martin z Trenčína...je fajn že si tiež z TN resp BA z čoho som trocha zmätený :D  tvoj "inzerát" je presne to čo mám na srdci už dávno, skús mi napísať ak ešte vôbec toto čítaš, keďže polka národa sa ti už ozvala :D  mám 34 ale nikdy by si to nepovedala :D  

PS.: nenahnevám sa keď sa ozve hocikto. Milujem výhlady, mám len zatial jeden plán a to prenocovať na Veľkom Choči, fotiť západ a východ slnka...ostatné crazy nápady sú vítane :)

[email protected]

Hore som omylom zadala zly e-mail, tu je spravny: [email protected]. Na nejaku turu alebo podobnu akciu sa rada pridam :)

Ahoj , paci sa mi tvoj inzerat , tak ak by si mala este zaujem, moj mail : [email protected], inak volam sa Miso, mam 24,som z Ba, mam cas do polovice septembra a rad by som sa potulal este trochu po Slovensku, ak by mal zaujem aj niekto iny (vidim ze je tu vela komentarov) tak budem rad ak sa ozvete :)

Caute, predĺžený víkend pred nami, počasie vyzerá byť super, ak tu je nejaký výmyselník/čka čo má čas, tak [email protected] . Inak, som študentka z Ba, 24.

cautee, aj ja by som sa rad pridallll! :))

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi