California trip za 21dni,oktober2014

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Caute, volam sa Nika a hladam partiu cca.2-4och mladych ludi na cestu po zapadnej Amerike. Cakam na vybavenie biometrickeho pasu, cize letiet mozem od oktobra. Cim skor,tym lepsie :) Nech este zastihneme dobre pocasie :) Zatial sme dve baby,ale je tu moznost,ze ostanem sama,takze potrebujem este niekho,kto by sa pridal v pripade,ze kamoska mi vypadne kvoli praci :( Plan je priblizne taky, ze by sme prileteli do LA a z letiska by sme uz mali vybavene auto z pozicovne,vsetko zaistime vopred. Nas trip by zacal samozrejme v L.A. Ubytovanie by sme si vopred zaistili cez booking,maju fajn ceny a dobry vyber. Rada by som videla L.A., San Francisco, Las Vegas, Malibu, San Diego, Huntington Beach, Sequoia park + Arizona-Grand Canyon+ine parky..co nam cas dovoli :) Chcela by som toho pobehat co najviac..no este som plan nedotiahla do dokonalosti,kedze som doteraz cakala na kamaratku,ci teda moze ist.Takze ak niekto mate skusenosti, podelte sa s nimi. Navigacny si beriem svoj,uz len si dam nahrat mapu USA. Nejaky chalan by sa urcite tiez zisiel,predsa len sa bude dost soferovat :D Nech sa hlasia prosim iba taki,co nechrapu :D -keby sme naahodou museli spat v jednej izbe nakope :D Neviem,co viac napisat..tak ak niekto z vas ma chut zbalit kufre a spoznat Cali, hlaste sa :))

Znie to super, skoda, ze som tam bol prave pred rokom v novembri... LA, San Diego, Vegas a nejake tie plaze a atrakcie okolo... San Francisco uz zial nevydalo... Keby to nebolo tak kratko po tom predchadzajucom tripe, hned by som siel znova

Super plan...je to este aktualne?

Plán výborný. Vieš napísať cca cenu?

Mam zaujem, mozem poprosit kontakt :) 23ročná cestovateľka :)

ahoj, napíš mi prosím na [email protected] alebo daj kontakt

Caute chalani :) Teda len predpokladam :) Ejj ze 23rocna -dobree ;) Amerika mi teda nevysla a dala som sa na Aziu, uz som spät a mam nove plany-Australia :) Este teraz v dec.2014 to chcem stihnut na otocku+ Silvester v Sydney a potom studium+praca v Queenslande zaciatkom roku 2015. Ale aj Ameriku nechavam otvorenu :) Ak by si niekto vsimol tento odkaz, tu je kontakt a dajte svoje napady/plany:) [email protected]

Ahoj , tvoje plany zneju super . Isiel by som do hocijakého tripu ,ale az po januari. Tiez by som chcel vypadnut obcas do sveta , no nemam s kym ,nakolko kazdy koho poznam je pracovne vytazeny.
Ozvi sa.
P.S. nie som baba, ale chalan, 26r, z BA :) [email protected]

Je to velmi atraktivna lokalita, ale ak idete do USA PRVY KRAT je to dost velke susto, ktore sa neda len tak naplanovat spoza obrazovky pocitaca na Slovensku. Priamo na mieste Vam dost zaberie spoznavanie krajiny, kultury, zvykov a zakonov, nieto este riesit logisticke a technicke problemy, ktore sa urcite vyskytnu a mozu vam pokazit cely pobyt. Poznam vela takych pripadov co sa ludia odtial vratili vycerpani, znechuteni a vycucani z penazi. Ak ste tam uz boli tak super a drzim palce. V opacnom pripade dporucam si pozriet ponuku slovaka, ktory tam uz dlhu dobu zije a rad vodi novych ludi presne po tychto lokalitach za velmi rozumnu cenu.
Zvazte sami, alebo sa nechajte inspirovat a dajte potom vediet ako to dopadlo.
Tu je link: http://filthwheel.eshop.co.za/

Ahoj Nika,

v lete planujem dat trip po zapadnej casti USA. Skusenosti uz mame bohate, presli sme celu Europu.. chcem sa popytat, bola si nakoniec na tom tripe po USA?
Ak ano, rad by som pokecat a ziskal od teba dajake infosky ;)
kazda rada dobra.. napis mi na [email protected]

Tieš sa rad pridám napíš na email
[email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi