Cestovanie autom Rakusko,Taliansko,Francuzko a mozno Spanielsko v Juny.

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Ahojte,hladame do partie max.5,veselych a dobrodruznych ludi na poznavaciu cestu autom v July na cca 3 tyzdne cez Rakusko,Taliansko,Francuzko a mozno aj Spanielsko a spat. Bude to nizkonakladova cesta spojena s turistikou,fotenim,relaxom na plazach,alebo oddychom podla vlastneho gusta. Nase heslo je dobra nalada a co najviac vidiet a zazit. Ubytovanie budeme riesit kazdy den podla situacie v ktorej budeme. v pripade zaujmu kontakt, [email protected]

OPRAVA e-mailu spravny je [email protected]

Ako som pisal odchadzame v Juli. Dohodli sme sa na datume 6.jula.

Dobrý deň,
píšem Vám ohľadom Vášho fóra na web. stránke dobrodruh.sk
Šiel by som aj ja s Vami, len vtedy mám dovolenku v chorvátsku, kebyže ste to presunuli na koniec augusta v pohode by som šiel.
Vyjadrite sa, ďakujem.

Ako som uz pisal zatial je datum odchodu dohodnuty na 6.jula. Cokolvek sa za mesiac este moze udiat. Ak by sme termin menili,urcite ti to Marko dam vediet. Prajem peknu dovolenku)

Tak sme traja a hladame este dvoch cestovatelov na road trip po Europe.

Prida sa este niekto?

Ahojte,tak mame este jedno miesto volne. Odchadzame 4.7. a navrat je 22.7. ma niekto zaujem? Budeme super partia. Trasa cesty Alpy - Dolomity, Taliansko - Florencia,Toskansko, more a plaze, Francuzko - Provensalsko. kontakt [email protected] Budeme radi ak sa este niekti prida.

My checke ísť od 15. júla na mesiac (15. júla do 15. augusta) do francúzska, až do španielska po pobreží......skôr nemôžeme....máte niekto záujem ...???

[email protected]

...posledna sanca sa pridat. Odchadzame 4.7. na road trip snov.

nikto sa uz neprida k nam?

neplanuje niekto nieco podobne v auguste ? pridala by som sa [email protected]

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi