Cestovná kancelária SUNFLOWERS

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Nikdy viac! Cestovná kancelária SUNFLOWERS sklamala. Ale poďme ku skúsenosti. Najskôr ako sme si kupovali zájazd nás predajca odhovoril od nemenovaného hotela v Egypte. Následne sme sa rozhodli pre odporúčaný hotel, po príchode do hotela naše sklamanie narastalo. Polka hotela bola mimo prevádzky ešte nedokončená, animačné programy nula bodov (pripadalo nám, že animátori si z práce robia vlastnú dovolenku ). Pláž katastrofa, zanedbana, za morom sme museli chodiť 500 metrov, aby nejaké vôbec bolo.Najviac nás ale zarazila a nahnevala neochota a neschopnosť delegáta na akúkoľvek našu žiadosť. Každú našu žiadosti odkladal, stále tvrdil že sa to pokúsi vybaviť a stále sa nám neozval a nič sa tým nevybavilo. Za cely pobyt sme ho videli iba raz (boli sme tam 11 dni). Na konci pobytu nám dokonca presunuli let o 11 hodín neskôr čo je neúnosné. Viacerí sme volali či už delegátovi alebo priamo cestovnej kancelárii. Tam nám stále tvrdili, že nam zistia bližšie informácie a že sa to pokúsia vyriešiť. Samozrejme späť nám nezavolali, v kancelárii telefón naschvál nedvíhali a delegát tvrdil, že prepojovanie leteniek nebude možné. Takze vážená cestovná kancelária ďakujeme za ochotu pri spolupráci s nami a taktiež aj ľudskosť k prístupe ku klientom!!! Nakoniec by som chcela pozdvihnúť jednu skutočnosť a to je že personál, ktorí tu pracuje je naozaj veľmi milí. :) Sú to veľmi príjemní a dobre naladení ľudia.

Ja nechápem blbcov, ktorý sa niekam trepú a nepozrú si kam a potom tu plačkajú, že na pláž majú 500m, že hotel nie je dostavaný. Šak kurva je 21. storočie. Si hačnem na riť za počítač, spustím si Google earth, alebo panoramio a sa kuknem kam idem, máš tam fotky, máš možnosť merať vzdialenosti, máš tam časovú os, ako ja fakt ľudí jak ty nechápem.

však aj keď kupuješ na poslednú chvíľku tak aspoň v mobile narýchlo pozri čo to je kde to je, alebo aj v cestovke požiadaj. Ak sú normálni tak ti to ukážu, ak nie tak choď radšej do inej.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi