ck kartagour

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

zly pristup a nevážia si zákaznika. zrusili nam termin a ziadny zaujem o klienta

Tato recenzia je hodna autora, ktory si pravdepobne mysli, ze je pupok sveta ked pride s 350 Eur do cestovky a chce 5* hotel na 12 dni, AI... Ak mu povedia, ze to nie je mozne, tak potom napise takuto recenziu a este nezabudne pripomenut, ze vsetky CK na slovensku su podvodnici. Nabudcuce radsej nepiste nic, ako keby to mala byt takato hlupost.

Kamosko, moj zajazd ma vysiel viac ako je tvoj mesacny plat.. a neviem preco tu pises reakciu ked nevidis do toho co sa stalo...jednoducho pristup cestovky kartago tours sa mi nepacil, zrusili nam termin a nedostali sme ziadnu kompenzaciu..len nam navrhli zmenit si destinaciu (samozrejme doplatit zvysok) alebo to iste ale odlet z ba (dalsie naklady na cestu a cas navyse), co sa mi nepacilo... a co sa tyka inych cestoviek neviem ake su to je pravda, len viem ze sluzby slovenskych ck niesu najlepsie, pretoze kartago sa povazuje za jednu z najlepsich...

Bol si uz na dovolenke s inou ako SK cestovkou? asi nie.. ci je to rakuska, ceska, nemecka, madarska trebars aj anglicka vsetky robia veci ktore sa zakaznikom nepacia. netvrdim ze je to skvele ale preco konecne neuznate ze nie len to co je na slovensku je zle. Kedykolvek zmenia cas letu, cenu pokial nie je zaplatena 100% suma, zmenia hotel a pod. su to ich prava ktore im zabezpecia prezitie na trhnu kde je cestoviek neurekom. Postupoval by si takto isto keby ti tvoja oblubena skupina zrusila koncert? zaplatil by si neskutocnu sumu za VIP miestenku a na svoje vratene peniaze by si cakal tyzdne bol by si nahnevany na skupinu a prestal by si ich pocuvat alebo na koho by si sa stazoval? na toho kto ti predal listok? preco... on koncert nezrusil ... trocha sa zamyslite pred tym ako nieco napisete lebo pred sezonou sa tu neriesi nic ine len ktora CK co pokaslala a ako sa nebiju o klientov. To klienti si myslia ze ked chcu dovolenku a idu do CK alebo CA tak sa z nich teraz ma kazdy pototo... trocha sudnosti ludia lebo to uz prehaname s tym ze sa hrame na pupok sveta.

Prečo by boli podvodníci všetci? Ak si mal zlé skúsenosti s konkrétnou cestovkou, neber všetkých pod jeden klobúk. Ja cestujem roky so slovenskými cestovkami a nemyslím si, že by boli všetci podvodníci.

Možno ty si ten najväčší podvodník a ten najhorší zo všetkých...

My sme zatial spokojne s dcerou s CK

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi