CK Koala

Obrázok užívateľa
Anonymný (bez overenia)

Dajte si pozor na túto CK a ak sa náhodou rozhodnete kúpiť si dovolenku u nich, dôkladne si overte informácie o hoteli, lokalite, ... na internete - každý slušný hotel už má vlastné web stránky, hodnotenie klientov, ... My sme kupovali zájazd na poslednú chvíľu a pôvodne sme si vybrali iný hotel od inej CK (cez INVIA). Chceli sme však výhľad na more a v hoteli, ktorý sme si vybrali, boli už všetky izby s výhľadom obsadené, tak sme sa napriek nižšej cene rozhodli hľadať iný hotel. Zaujal nás Aquis Arina Sand ale v ponuke nebolo uvedené, či majú izby výhľad na more. Tak sme sa v INVII pýtali, či nám môžu rezervovať izbu s výhľadom na more a oni to overili v CK Koala, kde nám veľmi ochotne takúto možnosť potvrdili za príplatok 88 Eur (11x8/deň). Na rozmyslenie sme mali hodinu, tak sme súhlasili a zaplatili aj navýšenú cenu. Pri prideľovaní izieb sme však pobavili personál, keď sme ich upozornili, že sme si priplatili za výhľad, aby nám náhodou nepridelili nesprávnu izbu. Tento hotel totiž nemá v ponuke žiadnu izbu bez výhľadu na more! Ani v hlavnej budove, ani vo vedľajších 3-poschodových budovách ani v bungalovoch! Dá sa o tom presvedčiť aj na stránkach hotela http://arina-sand.aquisresorts.com/en/aquis-arina-sand-hotel/#Rooms, čo sme však bohužiaľ v časovej tiesni neurobili. Po návrate sme to ihneď reklamovali, ale reklamáciu zamietli s tým, že služba, ktorú sme si priplatili, nám bola poskytnutá! Keď som sa pýtal, akú protihodnotu navyše nám za tento príplatok poskytli, tak tvrdili, že oni v tomto hoteli poskytujú aj izby bez výhľadu na more. Zrejme tým, čo si nepriplatia, delegátka zakryje výhľad závesom.

Uvedomte si tiež, že INVIA a podobné agentúry sú iba sprostredkovatelia. Zmluvu uzatvárate s konkrétnou CK, aj reklamácie musíte riešiť s danou CK, nie so sprostredkovateľskou agentúrou.

S CK Koalou raz a aj to naposledy. Od začiatku nič dobre zorganizované až po koniec zájazdu. Oproti iným CK hotová katastrofa.

Vo februari chceli peniaze za zajazd, rychlo bolo treba zaplatit. A teraz 2 tyzdne pred nastupom (jul), ked mali poslat pokyny k zajazdu poslali mali, ze zajazd sa rusi pre nedostatocny zaujem. Na ich strankach je k zajazdu uvedene , ze je vypredany.

Si dobrodruh? Daj to o sebe vedieť!

Podeľ sa s novou témou s Dobrodruhmi