Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

Vložiť novú správu"Diskusia k článkom"
meno:
Predmet:
ikona tém:
žiadne
boardcode:
 Farba:  Veľkosť:   Zatvoriť všetky tagy
Správa:

smajlíci
B) ;) :) :P
:laugh: :ohmy: :sick: :angry:
:blink: :( :unsure: :kiss:
:woohoo: :lol: :silly: :pinch:
:side: :whistle: :evil: :S
:blush: :cheer: :huh: :dry:
Antispam
Zadajte správnu odpoveď na otázku antispam ochrany:
Uveďte číselne, koľko mesiacov má rok  
Vyberte súbor obrázku pre vloženie

História tém: Francúzska légia
Max. zobrazuje posledné príspevky - (najnovšie ako prvné)
Autor Správa
BRUTUS dajte si mobilne čisla na seba a chodte sa ponatahovat trocha a vyškubat ohryzok , tu nam prosim nepište ked sa neviete chovat alebo si pište sms tam sa hadajte
Comando CAPORAL-Régiment étranger de parach napísal:

nič v zlom ale si dieta.podla toho čo pišeš tak sme pre teba iba hlupaci ale to sa myliš.zostan tam kde si a nerieš niečo take ako vstupit medzi nas.je jeden chalan ktory si to ozaj zasluži aby tu bol ale ty určite nie.a teba bratu zdravym a drž sa!!!!!!!!!

ako vies kdo si zasluzi byt v Legi,ved si nikoho nevidel

tak o jakom jednom vivolenom hovoris? niektori ani nepisu ,tak preco by nemali nato?
xxx kebize nejsi kokot a normalne odpovedas ti mozem napisat jak to je lenze si curak tak to nemozes vedet ... majstrer sveta to su vsetci takto cesnet .. haha kokotkovia
XXX je geno ty sa pytas kokotiny a potom napises ze mas za sebou castel ty si akurat tak OBERKOKOT a chod do pici
xxx to si ma teda rozosmial ze legia nebere debilov a neinteligentnych lidi ... tak asi si tam este nebol mily moj... ja si vazim legionarov klobuk dole pred takymi ludmi ale kazdy si ma uvedomit svoje hranice ja ich narozdiel od niekoho poznam ...
znamy neznamy pre XXX Počúvaj daj si pohov a trošku úcty nezaškodí k takým čo niečo dokázali zato že ty prejdeš Castel tak čo s tým chceš povedať? Bude lepšie keď fakt sem nebudeš písať o debilov a neinteligentných ľudí légia nemá dávno záujem teba by tam byli ako malé dieťa...
xxx pre romales a dakujem za slusnu odpoved... potreboval by som trosku viacej ale stym mi asi nepomozes...
xxx chcel som s alen slusne opitat ... to bolo cele jednej normalnej odpovedi som sa dockal .. tak viac tu nebudem pisat lebo je to vela "LEGIONAROV" inak castel mam za sebou kebi nieco.. diki moc ste super
xxx haha co si myslis ze prislusnik legie je niekto nadludsky ??? mozno nie viac jak ty to niekto netvrdil ...
CAPORAL-Régiment étranger de parach kolko maš?16??ked budeš mat za sebou aspom to čo ja tak sa ty pridem poklonit.nevieš čo je život v legii.tam s tebou mamička nebude.na to nezabudaj!!!!!!!!

pani toto je zbytočne riešit.každy si pomysli svoje.
pre xxx Čím si si prešiel?Ty si myslíš že si toho prežil viac ako príslušník légie?
XXX ze je jeden chalan ktory si to ozaj zalsuzi to co ma byt asi ty si usoplene decko... mozno si v rep a co jako ?? sa tu ides tym vystatovat.. ja som sa len slusne pital to je vsetko... nehraj sa na majstra sveta ... ja uz som si niecim presiel narozdiel odteba...
CAPORAL-Régiment étranger de parach nič v zlom ale si dieta.podla toho čo pišeš tak sme pre teba iba hlupaci ale to sa myliš.zostan tam kde si a nerieš niečo take ako vstupit medzi nas.je jeden chalan ktory si to ozaj zasluži aby tu bol ale ty určite nie.a teba bratu zdravym a drž sa!!!!!!!!!
znamy neznamy pre XXX Ja som ti to napísal normálne ako som to cítil že sa nemáme hrať na to čo sme.A keby sa vieš trochu normálne správať a máš charakter a vieš sa vyrovnať s tým keď ti niekto napíše nejakú negatívnu vec tak by si sa určite s mojej strany pomoci aj dočkal.Z mojej strany som uzavrel debatu s tebou...
XXX JA VIEM AKE OTAZKY SA TAM PITAJU ... MOZU TI ZISTIT JEDINE TO CO MAS V OBCIANSKOM KED SI TA DAJU DO POCITACA MENO MATKY ZA SLOBODNA MENO OTCA A TAKE VECI... KTORE SI MOZES PODLA DRUHEHO OBCIANSKEHO ZISTIT TAK MYSLIM ZE BY SA TO AJ DALO NOO NEVIEM CI MAM DO TOHO IST ...
romales zabudni zistujú tam o tebe všetko a stále sa snažia zistiť či hovoríš pravdu... by si musel byť fakt riadny herec aby si sa tam dostal s falošnýmí alebo cudzími dokladmi, podla mna ani neskúšaj prídu si tam pre teba policajti bez problémov..
XXX TAK SI DAM TEDA INU MENOVKU ABY SOM SA NIEKOHO NEDOTKOL ... TAK VEDEL BY MI NIEKTO STYM POMOCT CI SA TAM DA IST NA CUDZIU IDENTITU ... DAKUJEM ZA POMOC...
caporal to je snad jendo jaky mam nick snad nie to je len tu na nete... pital som sa na ine nie na tvoje primitivne odpovede !!!! ak mi mozes pomoc porad ak nie tak sa neozivaj !!!
znamy neznamy Pre čo si dávaš menovku CAPORAL ked si ešte ani v LE nebol? Netreba sa hrať na to čo sme nie ked si to zaslúžiš mať hodnosť CAPORAL tak potom si to dávaj.
caporal Ahojte mam jednu otazku da sa dostat do legie s fiktivnym obcianskym peukazom teda lepsie povedane z pozicanym ???
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport