História tém: Rómovia alebo Cigáni? Max. zobrazuje posledné príspevky - (najnovšie ako prvné)
| yc@r |
očuvaj XYZ slečna Z
správne je pomenovanie cigán. všade na svete je to tak
romovia vám vymyslel slovenský holubičí národ, lebo za pomenovanie cigáni ste sa hambili.
a že vás v minulosti spoločnosť odvrhla? čo myslíš, prečo?? |
| yc@r |
vždy to boli cigáni.hambia sa za to, pretože robia hambu po celom svete svojmu etniku a preto sa skrývajú za "rómov" a sprostý slovák to akceptuje |
| pixa |
tak chcipni ty kravo pitoma nikdo ti za to ne muze ze ma kas a na ser si jo |
| XU3E |
Myslím si, že Cigáni sú najmenší problém Slovákov. Slovák je sprostý, že si nechá týmto kapitalisticko otrokárskym systémom srať na hlavu a žije si vo svojom "Slovenskom sne" na hypotéku.
Ako to tu jeden z cigáňov múdro a výstižne napísal, ďalej mojimi slovami - žijú si ako v renesancii, na nikoho nepracujú a serú na tie naše sračky, čo sme si vymysleli alebo nechali priniesť zo západu. Prečo by aj mali žiť inak? Ja vám tiež seriem platiť dane, poistky a iné nezmyselné ekonomicko politické desiatky, z ktorých máme ako celok veľké hovno. Systém sa opäť rozpadá aby mohla pokračovať dogma vymývania. Moderné otroctvo - konzum!
A vy ostatní, čo tvrdo pracujete - ste hlupáci, že sa necháte zotročovať orgánmi, organizáciami a korporáciami. Vaša ľahostajnosť a sprostosť je inšpiráciou pre cigáňov. Rovnako ako vám na hlavu serie buržoázia, tak nám budú srať aj cigáni a prajem im do toho veľa šťastia.
Je mi ľúto všetkých cigáňov a aj bielych, ktorí sa stali obeťou tejto kultúry a stereotypu. Cítim za všetkých bielych, čiernych, cigáňov, indiánov aj mongolov, ktorí sa stali obeťami ponížovania alebo upadli na duchu. Je však načase dospieť a postaviť sa nášmu spoločnému a jedinému nepriateľovi. Z toho, že sa dobodáme, pobijeme, oserieme, opľujeme a pod. nič nezlepší. Tí, čo to nechápu a odmietnu rešpektovať, budú opäť hnaní a tentokrát nie cudzími, ale vlastnými.
PS: Kto čítal aj niečo viac o našej histórii, tak vie, že so Slovanmi je spojené slovo otrok, slav = slovan, z čoho je vyvodené anglické "slave". Chceme pri tom ostať?
Spamätajme sa a nesústreďme sa iba na menšiny, ktoré sú takpovediac súčasťou našej histórie, spoločnosti a našej kultúry. Nebudujme nenávisť voči Maďarom, Cigáňom, Čechom, Nemcom alebo hocikomu inému. Rešpektujme naše tradície, ctime si históriu a hľadajme spoločné cesty. Ohňom oheň neuhasíme! |
| SLOVAK |
Co sme dostali darom?Na akych panskych oslavach to cigani hravali?My sme mozno smrdeli od potu po robote no vy smrdite vzdy.Hrat na hudobne nastroje vedia aj biely ludia.to len o vas museli vytvorit famu hudobnikov.bo nic neviete akurat ozraty hukat.A jedine co sa zmeni bude to,ze ludi prejde trpezlivost a skonci to ako v Devinskej. |
| Ja |
Hitler sa mozno bal zidou,preto lebo ovladali ekonomiku a potreboval ich peniaze no ciganou pre ich inteligenciu asi nie.A uz tu nepiste take blbosti staci navstivit neaku zakladnu skolu,lebo na strednej ich uz niet a zistite co su zac kratka degesi a ich rodicia paraziti co namiesto prace kotia deti ako potkany,taka je prauda a uz netarajte bludy. |
| cigáň skap |
Ako si dovoluješ takto vyskakovať!!! Ja bývam neďaleko cigáskeho geta!!! Mám vás ako na dlani. Makám celé dni aby som ako tak slušne žila a ani v noci sa nemožem vyspať, lebo tá háveď sa už vychrápala a za moje peniaze žere a húka celé noci. Žijete vo vlastných hovnách, množíte sa ako potkany. Skapte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| jan |
Cigansky problem moze vyriesit len diktator ci diktatura:
Separovat, vystahovat, izolovat! |
| kat |
kral - tvoja gramatika svedci o tvojej inteligencii a vzdelani...
si odpad... vzdy si bol, si, a vzdy budes.
Na tom proste nic nezmenis. Inak ake je to vediet o tom ze si hlupy? |
| kral |
ty vie co ty tu pises horsi si nes to ciganske hovno ciganom nesiahas ani po clenki. iteligent sa tak to nevijadruje jedida vec je ze zavidis ciganom lebo su volni robia si co chcu . cigani nesmrdia za mliekom a syrom . ako ti preco sa hitler bal od ciganoch a zidoch
lebu su mudry aj budu mudri hoci tu nemaju taki priestor
na vibudovanie svojich schopnosti.lebo tu je rasismus na 1 mieste co je kriteria na slovensku ale ras to pride ze cigani budu vladnut vam koleso sa toci pomali a isto aus je to tu ze gadzovia robyte pre ciganoch cigan nebude robyt za maslo ale vy gadzovia budete robyt za slanu vodu .tak nenadavaj ze kto ste zac |
| Kamionista |
Kto jediný si ty cigánsky odpad, že ty si dovoľuješ do mňa rýpať zo svojimi hnusnými výmyslami. Cigáni boli, sú a budu nevídaný a nežiaduci na Slovensku. Cigáni sú beštie v ktorých hľadať kúsok inteligencie je zbytočným mrhaním času. Cigáni nevedia nič iné len klamať, vraždiť, požierať psov a plodiť takých retardov akými sú sami. Víťazstvu zdar |
| xyz slečna z |
Tak podľa mňa je správne označenie Rómovia, a cigáni sú skôr pejoratívnym pomenovaním. Poznám však Rómov, ktorí si priam vyžadujú aby ich volali Cigáňmi, vraj je to pre nich významnejšie.... (východ našej malebnej krajinky) a je podstatný rozdiel medzi rumungrom a vlašským Rómom alebo olašským keď chcete. Rómovia na seba majú byť prečo hrdý v minulosti dávnej toho prežili veľa, všade boli podradenými a vykonávali nečisté práce. Už vo svojej pravlasti - INDII patrili k najnižšie postavenej skupine! Spoločnosť ich odvrhla! preto sa rozhodli odísť a kočovať - až sa dostali k nám. Zaujíma ma táto oblasť, ich život minulosť a všetko... Preto som sa to rozhodla aj študovať, je to aktuálna problematika, nikto sa o toto etnikum nezaujíma, každý druhý Slovák alebo teda podľa nich gádžo povie špinavý cigáň, nechce sa mu pracovať, ale sú aj takí ktorí chcú pracovať a nikto im nechce dať prácu! Je to podľa vás správne?
Nebudem sa tu rozpisovať asi by som zapísali 4 stránky Len niečo chcem podotkúť - ROM - znamená človek alebo teda muž - tak by sme sa k nim mali aj správať ! AKO K ĽUĎOM!
Lačho dives!
xyz slečna z |
| IVAN |
POCUVAJ TY VYGUMOVANY MOZOPG AJ TEN BOL KOKOT CO TA UROBYL .CIGANI BOLI NIEKEDY PANI AJ TERAS NIEKTORY SU ,CIGANI HRALI PANOM GDE VY HAVED STE NEMOHLI VSTUPIT ANI STAT ZA OKNAMI .VY STE PASLI KRAVY A ROBILI NA PANSKE CO CIGANI HRAVALI A ZABAVALI PANOV,CHODILI SME PO CELOM SVETE A ZDELAVALI SA A BOHATLI SME .CO VYSTE SMRDELI A POTILI ZDOCHINALI STE .A TATO KRAJINA PATRILA POD RAKUSKO UHORSKO TAK CO VY TU MATE HOVORIT O TAJTO ZEMI VY HOVADA NEVYCHOVANE TATO ZEM VAM NEPATRI STE JU DOSTALI DAROM NELEN VA AJ MY NACISTICKA ZMYJA .RAS TO PRIDE A BUDE TO CELKOM NAOPAK ZDOCHNI. |
| Adolf von Linz |
Je len jedno jedine riesenie a dufam,ze ked vyhraju nacionalisti a narodniari (tipujem,ze to bude az okolo roku 2018-az vtedy sa i zaostali a ubohi Slovaci zobudia),tak to vyriesia velmi razne a to tak,ze sa vyseparuju dobri a slusni cigani,ktorych je maximalne 3% od toho totalne zdegenerovaneho odpadu-vysledku starocnych incestov a brutalneho a permanentneho uzivania alkoholu+z dosledku nevzdelavania sa im i tie zbytky mozgovych buniek zdegenerovali,zakrpateli,resp.uplne zanikli. Ten hnoj je mozne raz a navzdy vyviest do ludoprazdnych oblasti-napr. na Sibir,ohradit ten pozemok-ich novy "stat" a zabezpecit nulovu sancu na utek z tohoto "ich" uzemia. Ja zijem striedavo v Rakusku,Taliansku a (zial) i na Slovensku a tak tvrde postoje Talianov i Rakusanov by ciganov iste netesili. Taliani to pochopili uz davno-v okoli Rima,Milana a zcasti i Turina vznikla anticiganska domobrana,lebo co tam stvarali cigani-zvacsa rumunski,tak to ziadnu ludsku bytost s co i len minimom charakteru a mozgovych buniek NIKDY nenapadne! Seru po uliciach a vobec si ani len svoje spinave,smradlave,zasrate rite neutieraju-samozrejme svoje vytvori neodpracu,prepadavaju turistov,ale i domacich-i 20-clenne tlupy ciganov obkluci bieleho,ci bielych,surovo ich zbiju,dokopu a zoberu im vsetko cenne.A-videl som to neraz na vlastne oci,tie obete este i ocuraju!!!!!Tomu sa hovori totalne ponizenie a komplet "servis".Na cerpacich staniciach,mestskych zachodoch UMYSELNE mocia+seru MIMO misi,samozrejme to neodpracu!!!!!!!!!Zver je hodnotnejsia a cistotnejsia,nez oni! Je vela pripadov,ked v Rakusku (no nielen tam) usvedcili ciganov,ktori nielenze vykradli bielym chaty,domy,vikendove domy atd.,no ani to im este nestacilo a potom to zapalili-tomu sa hovori TOTALNY HYENIZMUS!!!A este tu-na tomto fore-v tejto diskusii sa nejaky ludsky hnoj,totalna spodina a odpad VYHRAZA tomu bielemu,ze nas budu zapichovat nozmi a vrazdit?!?!!!!!!! Ty skurvysyn-vyzyvam ta-strtnem sa s tebou s najvacsou radostou zoci-voci,len ty a ja a skus mna zapichnut!!!Vyrezem ti zaziva jazyk,tvoj spinavy kokot,usi(aby si vyzeral este jebnutejsie,ako vyzeras),rozkopem ti gule a potom sa na teba vymocim a vyserem,ty kokot vyjebany,retardovany!!!!!!Robite ramena,len ked je vas viac-radi sa grupujete-ako potkany,lebo ste posrani a totalne neschopni nicoho,ked ste sami.Ked ste este zili v Indii,tvorili ste uz tam absolutnu spodinu spolocnosti-ta najnizsia kasta,do ktorej blizkosti sa nikto nesmel anilen priblizit.Nenavideli vas uz tam,dokocovali ste cez Iran,odkial vas hnali svinskym krokom,v starych Armenskych spisoch sa pise,ze ked ste tam prisli,po prvy krat uvideli "diablov,horsich od divej zveri v ludskej kozi". Vsetci papezi okrem 4, vas kazali vrazdit a vyhanat,nikde vas nemali radi a velakrat bolo nariadene vyhnat vas vsetkych z danej krajiny,no nato ste mali rozum sa skryt (najcastejsie v lesoch),vzdy vas par ostalo a namnozili ste sa znova a znova rychlejsie,nez mysy,ci potkany- tie aspon sluzia ako potrava pre macky,no z vas nikdy ziadny osoh nebol!!! europske krajiny vas nechcu,neosvedcili ste sa v ziadnej z nich,vyplakavate,ze ste diskriminivani a pritom stale sa tu drzite zubami-nechtami!!!Vy tu nie ste doma a nie ste tu ani vitani a ziadani.Pridu iste casy,ked sa s vami spravi spravodlivy poriadok,no nato je treba spravodlivy a normalny rezim-narodny socializmus a nie zidakmi totalne ovladany a manipulovany-spinavy burzoazny kapitalizmus.Pokial vas tu uz musime trpiet,tak kym budete vyvezeni,zatial-docasne,navrhujem zakony : 1. Kazda ciganka,co ostane tehotna pred 18-im rokom svojho veku-STERILIZOVAT NA JEJ VLASTNE NAKLADY! 2. Ziadna ciganka NESMIE MAT vic ako 1 dieta s NIE POKRVNYM PRIBUZNYM!!! Ak uz je plod v bruchu,je nutne ho odobrat formou interupcie a taku ciganku sterilizovat. Pri akomkolvek naznaku nedostatocnej vychovy tychto "cig. potomkov" ODOBRAT biologickym rodicom a okamzite dat do reedukacneho centra,ktore by som zriadil v kazdom okresnom meste a na fungovanie a financovanie by sa museli pricinit cigani.Ak sa chces ty zmrd,zmätok a ludsky hnoj a odpad stretnut zoci-voci a rozdat si to ako muzi,prid 20.4.2011 na Hviezdoslavovo namestie v Ba (lebo do Ba obcas chodim z Rakuska) o 15"hod.Prid sam,i ja pridem sam a mas moje slovo,ze si nevezmem so sebou zbran.Ukaz sa,aky si chlap,ja ti dokazem,ze si nemozes dovolit vyvysovat sa na bielych a vyhrazazt sa im. Slovaci boli na uzemi terajsieho uzemia SR o cca. 1000rokov skor,ako cigani (zial prisli),tak ta donutim plazit sa a drzat hubu a krok avazit si to,ze tu vobec mozes byt!!! Ja uz na toto forum nikdy viac nepridem,tak sem ani na margo mojho prispevku nic nepis,lebo sa mi len tlak zvysuje,ak musim citat tie neslychane drzosti a stupidity od takychto darebnych,prizivnickych,agresivnych niktosov a spinavcov.Rozbijem ti papulu a totalne ta ponizim,leb o nic ine si ani nezasluzis+citil za potrebne zastat sa toho "gadza",ktoremu si sa vyhrazal!!! A tym,ktori sa zastavaju tejto ciernej svoloce odkazujem len tolko,ze musia spolusucitit s tymi obetami ciganskeho rasizmu a agresie voci bielym.
Pevne verim,ze pride ten den,kedy radikalne a nekompromisne zatocime s tymito zdegenerovanymi,retardovanymi,nevdacnymi,nehorazne drzimi,necistotnymi,zlodejskymi,klamarskymi,agresivnymi diablami v ludskej kozi. Len si prajem,aby to bolo co najskor. |
| batman123 |
ja nie som cigan ani ziadny spisovatel ale poviem vam jednu vec.Vsetci nadavate na ciganov vy byvaly komunisty a vy co suhlasite s tym systemom doteraz ste vravely kto nekradne okrada svoju vlastnu rodinu pamatate sa na to urcite ano.Polozte si otazku kto dostal nas milovany stat slovensko na kolena cigani nie sme to my biely ludia my sme vo vlade biela rasa ako tomu hovoria rasisty dostaly slovensko do dlhov my dochodcovia nemame s coho zit a popri tom cigani s nami makaly aby nase potomstvo malo. Ked ste taky mudry vy 30 rocny spytajte sa odkial maju miliony nasi spravovatelia statu pani poslanci to vas nezaujima iba cigani ktory ukradnu zemiaky aby mali dat co detom do roboty ich nechcete a pri tom nie su vsetci zly.Ruku na srdce sme my biela rasa dokonaly ludia nie su medzi namy zlodeji vrahovia podvodnici odkial maju 20 rocni soplosi drahe auta.Je dost smutne ze vasi stary rodicia bojovali s nacistami a vy ich uctievate a mozno aj v tebe koluje ciganska krv ktora ta drzi pri zivote. |
| quonab |
tttt napísal:
Toto je celá úboha diskusia a vela ludi tu pise klamstva.Vacsina mojich dievcat boli ciganky a tak dobre dievcata to boli ze nemozem nic zle na ne povedat aj kamaratov,v kazdej rase su ludia aj taky aj taky.
Biely ma ojebali a nezacal som nadavat na celu ich rasu ako by to urobilo vela takych hlupakov ako vy keby islo o inu rasu ako je biela teda ta ich takze na case sa zobudit.
Ked mas take skusenosti tak vies ze ciganky maju o 2 stupne Celzia teplejsiu vaginu ??? isto sito okusil a jazyckom!!! |
| Kamionista |
Dlhé roky priatelia som bol ako vezen. Masku cez oči odrážal som rany so všetkých strán. Čím som si taký trest zaslúžil? Ani som nevedel kto je môj nepriateľ. Jediná obeť chamtivosti nenávisti a prehnanosti. V posledných rokoch tak trpíme všetci Slovensko viac než ktokoľvek z nás. Ale cez to neje treba žít v temnote. K obratu v mojom živote došlo keď som si strhol masku s oči a uvidel som nepriateľa nášho nepriateľa cigánov. My ich poznávame, my ich poznávame, vidíme ako ich skazenosť a chamtivosť ochromujú srdce nasej veľkej zeme. Musíme tu háveď zašliapnuť musíme zničiť ten mor nášho národa. Hrdosť je zbraň meč ktorý používame proti svojim nepriateľom ale nemýľme sa sú silnejší. silnejší ako sme my. Cigáni cudzí votrelci, ktorý prišli do nasej zeme aby nás zničili a ovládli náš život. A tu sú najhnusnejší, najskazenejší najchamtivejší, kto jediný je zodpovedný za morálny úpadok našej Slovenskej spoločnosti? Cigáni. Teraz si hovoria že sú Slováci, ale tu sú nevídaný a nežiaduci a sú všade. Prenikajú do nasej spoločnosti oberajú nás o usporí, o rodiny, o dedictvo poviem vám priatelia to je vojna, vojna a v nej dôjde k obratu a s tých votrelcov cigánov sa stanu obete. 1, Slováci sú povinný živiť cigánov. 2, Slováci sú povinný znášať páchanie trestnej citnosti od cigáňov. 3, Tento problém neje možné efektívne vyriešiť pre EU a im podobným politickým zradcom. Nemožné poviete. To nás zlomí. Nechápete že o to im ide. Oni nás chcú zlomiť. A kto sú podľa mňa oni. Sú to zradcovia najvyššieho stupňa. Ti blázni čo šíria mor zvány rasizmus dobrý pre cigánov. Najúčinnejším liekom sú proti nim guľky. Tie nás od tejto hávedí vyčistia najlepšie. Je to spisknutie chcú zničiť Slovensko, znečistiť našu krv, preniknúť do nášho života, zradiť nás, chcú vyhodiť Slovákov s povrchu zemského. My prežijeme to nám hovoria a myslia tým že aj oni prežijú. Zdávame sa viťaztva práve v dobe keď sme mohli byt na jeho pokraji zradený zbabelcami a zradcami v EU a našich politických radách. Ale my sa nezdáme, teraz ich porazíme. Spojíme sa, musíme sa spojiť pre naše veľké Slovensko. My sa obetujeme budeme bojovať a len tak príde naše viťaztvo a my budeme triumfovať. Hrdinov oheň ako náš vzor a Slovenska hymna ako inšpirácia politických nepriateľov porazíme, zradcov rozdnime, vydenzifikujeme našu zem od cigánskej hávedi. Slovensko potrebuje vodcu. Veliteľa a človeka s vízii, ktorý bude mat dostatok sily rozdrviť kosti nepriateľov na prah. Bude sa usmievať pred hlavňami samopalov a tu cigánsku háveď pošleme do hajzlu. A my budeme triumfovať. Čo teraz sa povedalo to sa skoro zabudne, čo sa proti cigánom urobí bude žít tisíce, tisíce rokov. |
| rafael |
Co urazas ciganov ty kar bely,bezdomofcom tabory stavace a nam kto aspon dreva pridze narubac a narucac..sak pockaj kedz ti pihne nozik do rebra dajaky brat,budzes ucekac a modlic kedz ta degoni dostanu na ruku,co ty hubu obciras o ciganov, by si mal donest dajake penaze hned ,my zname na co mame prava ty marha |
| okradnutý |
Komu sa páčia nech s nimi žije.Ja som rád,keď ich nevidím.Každý slušný človek sa stane rasista,keď má susedov cigáňov. |
| tttt |
Toto je celá úboha diskusia a vela ludi tu pise klamstva.Vacsina mojich dievcat boli ciganky a tak dobre dievcata to boli ze nemozem nic zle na ne povedat aj kamaratov,v kazdej rase su ludia aj taky aj taky.
Biely ma ojebali a nezacal som nadavat na celu ich rasu ako by to urobilo vela takych hlupakov ako vy keby islo o inu rasu ako je biela teda ta ich takze na case sa zobudit. |
|