Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
stred
vylety_po_slovensku1
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
northland_logo
cestovatel-feb2012_-_dobrodruh
Naše tipy
banner_dobrodruch_160x160px
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
spotsosbaner468x60
Fórum Dobrodruh.sk  

Vložiť novú správu"Predám/Darujem"
meno:
Predmet:
ikona tém:
žiadne
boardcode:
 Farba:  Veľkosť:   Zatvoriť všetky tagy
Správa:

smajlíci
B) ;) :) :P
:laugh: :ohmy: :sick: :angry:
:blink: :( :unsure: :kiss:
:woohoo: :lol: :silly: :pinch:
:side: :whistle: :evil: :S
:blush: :cheer: :huh: :dry:
Antispam
Zadajte správnu odpoveď na otázku antispam ochrany:
Uveďte číselne, koľko je dva plus dva  
Vyberte súbor obrázku pre vloženie

História tém: Sprievodcovia Lonely Planet - pouzite aj nove
Max. zobrazuje posledné príspevky - (najnovšie ako prvné)
Autor Správa
stefan dobry den,

mam zaujem o lonely planet Vietnam original v angl., prosim ponuknite. Len posledne vydanie.

ď
Juraj Ludka napísal:

Predam nove, nepouzite knizky Lonely Planet: LP South Africa, Lesotho & Swaziland (2006); LP Canada (04/2008); LP Banff, Jasper & Glacier National Parks (04/2008); LP Yellowstone & Grand Teton National Parks (04/2008); LP Thailands Islands & Beaches (08/2008). Dalej Rough Guides Chile (07/2006)

Taktiez predam pouzitych sprievodcov Lonely Planet vo vybornom stave: LP Central America on a schoestring (11/2007); LP Costa Rica (10/2008); LP Argentina (2005); LP Vietnam (2007)

Mam zaujem o tu Juznu Afriku. Napiste mi prosim na juraj_rovny@hotmail.com alebo 0905 619 368. Dik.
LP Vietnam Dobry den, mal by som zaujem o LP Vietnam ak je CZ.Prosim ak je to este aktualne, napiste mi cenu a odkial ste. Ja BB alebo BA. Kontakt Pepedlhos@centrum.sk

Dakujem
Ludka Predam nove, nepouzite knizky Lonely Planet: LP South Africa, Lesotho & Swaziland (2006); LP Canada (04/2008); LP Banff, Jasper & Glacier National Parks (04/2008); LP Yellowstone & Grand Teton National Parks (04/2008); LP Thailands Islands & Beaches (08/2008). Dalej Rough Guides Chile (07/2006)

Taktiez predam pouzitych sprievodcov Lonely Planet vo vybornom stave: LP Central America on a schoestring (11/2007); LP Costa Rica (10/2008); LP Argentina (2005); LP Vietnam (2007)
spotsosbaner468x60

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport