Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

Vložiť novú správu"Boli ste spokojní, či nespokojní?"
meno:
Predmet:
ikona tém:
žiadne
boardcode:
 Farba:  Veľkosť:   Zatvoriť všetky tagy
Správa:

smajlíci
B) ;) :) :P
:laugh: :ohmy: :sick: :angry:
:blink: :( :unsure: :kiss:
:woohoo: :lol: :silly: :pinch:
:side: :whistle: :evil: :S
:blush: :cheer: :huh: :dry:
Antispam
Zadajte správnu odpoveď na otázku antispam ochrany:
Uveďte číselne, koľko hodín má deň  
Vyberte súbor obrázku pre vloženie

História tém: ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA
Max. zobrazuje posledné príspevky - (najnovšie ako prvné)
Autor Správa
ivona My sme boli s CK Alextour uz druhy krat a boli sme velmi spokojny aj na ostrove Korfu aj v Turecku.
alok Mgr. Alexander Koller

Mliečno 80

Šamorín 931 01
Jano Zdravim vsetkyh, ja som mal tento isty problem, objednal som si dovolenku dokonca ako FIRST MINUTE, zaplatil celu sumu do jedneho mesiaca. Sotva tyzden pred odletom mi zavolala pracovnicka cestovnej kancelarie, ze nasu dovolenku zrusili z kapacitnych dovodov,tak sme si prebookovali dovolenku do inej destinacie. O dva dni na to mi opat volali z cestovnej kancelarie, ze aj tento zajazd je zruseny. Slubili vratenie penazi, co vsak trvalo vyse mesiaca a ja spolu s rodinou sme si nemohli zajednat dalsiu dovolenku. Neludsky pristup majitela a kvoli tamu si nikdy neobjednam zajazd cez tuto kancelariu, ani keby boli jediny, ani keby boli najlacnejsi.
Andrea Alextour, skutocne najhorsia cestovka, mne dlhovali peniaze ako klientovi asi mesiac a pol, pretoze mi zrusili dovolenku, majitel bol stale nedostupny ale nastastie som sa svojich penazi dockala. Nikdy viac!
Jana každá CK ktorá ponúka vybraný hotel,by si mala aj zistiť na akej úrovni sú aj služby toho hotela.povädšinou nie su na tej úrovni ako vám slubujú v CK a vy ked prídete do vami,vybraného a CK doporučeného hotela tak len otvárate oči od nemého úžasu,,kde som sa to ja dostala,,!a vaša chúďa delegátka sa môže snažiť ako kolvek,nik nepočúva sťažnosti ktoré ona tlmočí recepčnej aké nedostatky su v službach ich hotela.nevravím že som prežila hroznú dovolenku,bolo fajn aj to len vdaka luďom ktorých sme spoznali a sdielali spoločne nedostatky hotela.každa jedna rodina sa sťažovala a to nepreháňam to je fakt!!BULHARSKO...Hotel STRANDJA 4****,all inclusive,Slnečné pobrežie.Povedali by ste, no štyry hviezdičky to musi byť paráda, omyl velký!!Ak do Bulharska tak isto nie do tahto hotela,lebo podla ich pravidiel ktore ma hotel je služba all inclusive,,2drinky na deň na 1.osobu a to aj na nelko nápoje.dva druhy..a to som spomenula len omrvinku tohto hotela...tak prosim obchádzajte na, stránkach tejto CK hotel STRANDJA4****Bulharsko
Jana každá CK ktorá ponúka vybraný hotel,by si mala aj zistiť na akej úrovni sú aj služby toho hotela.povädšinou nie su na tej úrovni ako vám slubujú v CK a vy ked prídete do vami,vybraného a CK doporučeného hotela tak len otvárate oči od nemého úžasu,,kde som sa to ja dostala,,!a vaša chúďa delegátka sa môže snažiť ako kolvek,nik nepočúva sťažnosti ktoré ona tlmočí recepčnej aké nedostatky su v službach ich hotela.nevravím že som prežila hroznú dovolenku,bolo fajn aj to len vdaka luďom ktorých sme spoznali a sdielali spoločne nedostatky hotela.každa jedna rodina sa sťažovala a to nepreháňam to je fakt!!BULHARSKO...Hotel STRANDJA 4****,all inclusive,Slnečné pobrežie.Povedali by ste, no štyry hviezdičky to musi byť paráda, omyl velký!!Ak do Bulharska tak isto nie do tahto hotela,lebo podla ich pravidiel ktore ma hotel je služba all inclusive,,2drinky na deň na 1.osobu a to aj na nelko nápoje.dva druhy..a to som spomenula len omrvinku tohto hotela...tak prosim obchádzajte na, stránkach tejto CK hotel STRANDJA4****Bulharsko
Lubica Boli sme na dovolenke na Korfu prvý septembrový týždeň v roku 2008 s cestovnou kanceláriou ALEXTOUR a boli sme veľmi spokojný. Bola to fantastická dovolenka, s úžasnou delegátkou a nemali sme vôbec žiadne problémy od začiatku až do konca. Myslím si, že každý má dovolenku takú, akú si ju spraví sám. Vonku totiž platí - prispôsob sa tradíciách a kultúre krajiny, do ktorej vchádzaš.
Maja Vyskúšali sme rôzne cestovky, Kartago, Satur, Medinu, aj Alextour. Ak viete, čo môžete od zájazdu a od ceny očakávať, nebudete sklamaný. Cena je viac-menej rozhodujúcim faktom. Takže môžem sa pripojiť k spokojným klientom.
Veronika Dobry den, neboli ste nahodou v hoteli Heronissos 3***?? na nete som nasla vela pozitivnych ale aj negat. recenzii(v angl), tak by mi velmi pomohli blizsie info od slovakov kt cestovali cez alextour...dakujem!!!
Jano S rodinou sme boli na Krete a nemali sme vyhrady. Tato cestovka zabezpecila dovolenku, s ktorou sme boli spokojni a platili sme menej ako v predchadzajucom roku s inou cestovkou.
Janek Nezdá sa Vám čudné, že na takú malú CK ako je Alextour, je tu priveľa príspevkov na ňu.

Pomaly ani nemajú toľko klientov, koľko je tu chválospevov na nich. Píšu si ich určite sami z CK.

Už tu bola jedna podobna CK "S nulovým počtom reklamácií" a na internete jej klienti nevedeli prísť na meno.

Toto bude asi niečo podobné.
Jana Teraz, keď si vyberáme letné dovolenky, som presvedčená, že to znovu bude cestovka Alextour. Mám totiž veľmi dobré ohlasy od mojich priateľov a taktiež sme už raz využívali služby tejto cestovky. U mňa je najdôležitejšia, aby cena a služby boli primerané. Vyberám si zájazdy podľa kvality ale aj podľa peňaženky.
Andrea V roku 2009 sme sa s touto cestovkou dovolenkovali v bulharsku. Bola to nádherná dovolenka. Veľmi sme boli prekvapení, akú dobrú úroveň vedia bulhari zabezpečiť. Žiadne nedostatky, hotel aj strava bola vynikajúca. Odporúčam každému, hotel Marvel na slnečnom pobreží.
Marika Súhlasím, s touto cestovkou sme boli taktiež spokojní, cestovali sme s nimi do Istanbulu.
Stano Ja môžem iba vychvaľovať túto cestovku, cestovali sme cez nich do Turecka a boli sme veľmi spokojní. Delegát, hotel Oba Star, letecká doprava všetko ok.
anna my sme sa dnes vratili z dovolenky v Bulharsku cez CK Alex a mozem,povedat,ze to bola super dovolenka...krasny hotel Fiesta Beach M,priamo pri plazi,vyborne ranajky a vecere,prijemni ludia v hoteli,upratovanie kazdy den...odporucam aj pre rodiny s detmi..no za tie peniaze to bol luxus..
Diana Presne tak, suhlasim.

My sme boli s Alextour, teraz sme sa vratili v piatok a ja som neocakavala ziadne zazraky - Bulharsko a este taka cena, bola som velmi milo prekvapena. Vsetko bolo v poriadku.
Jozef Vážení,zobuďte sa,prosím,a nepleťte si pojmy s dojmami!

Kvalitu cestovnej kancelárie predsa nemôžeme posudzovať podľa švédskych stolov ! Asi naozaj platí,že by sme mali sedieť doma,lebo sme hlupáci. Zaplatíme 200 eur a čakáme zázraky...pritom naozaj dobrý hotel s kvalitnými službami v akejkoľvek stredomorskej destinácii - s výnimkou Bulharska - stojí na osobu viac ako 700 eur.. S 300 eurami vo vačku vám vrelo odporúčam Podhájsku - tam budete králi. A bez mačiek. Dovidenia.
Zuzi Ahojte,

ja som bola s Alextourom v minulom roku na ostrove Korfu, ja som bola spokojná, aj tento rok sa chystáme s touto cestovkou n ostrov Kréta, a chcela by som získať nejaké info o hoteli Niko Elen alebo Heronissos, ako ste boli spokojní s týmito hotelmi, aká bola strava?
silvia Ahojte vsetci,

chapem,ze sa moze stat,ze ma niekto aj zlu skusenost s alextour..ale ja som s nimi bola spokojna.BOla som s nimi uz 3x v Grecku,raz KOrfu a 2x kreta a bolo super.

Samozrejme,ze Grecko je krajina troska volnejsia asi aj co sa tyka cistoty,ale ja som mala v izbe upratane kazdy den,takze sa nemozem stazovat.

TReba dodat,ze maju aj velmi nizke ceny ,hlavne last minute,vzdy porovnavam a za taku cenu nic nenajdete..takze s tym idem do toho..

Ja mam grecko velmi rada,nie su sice taky poriadkumilovni ako napr.zapadne krajiny ale to mi az tak nevadi..
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport