Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

Vložiť novú správu"Do Európy"
meno:
Predmet:
ikona tém:
žiadne
boardcode:
 Farba:  Veľkosť:   Zatvoriť všetky tagy
Správa:

smajlíci
B) ;) :) :P
:laugh: :ohmy: :sick: :angry:
:blink: :( :unsure: :kiss:
:woohoo: :lol: :silly: :pinch:
:side: :whistle: :evil: :S
:blush: :cheer: :huh: :dry:
Antispam
Zadajte správnu odpoveď na otázku antispam ochrany:
Uveďte číselne, koľko je tri plus dva  
Vyberte súbor obrázku pre vloženie

História tém: cestovanie
Max. zobrazuje posledné príspevky - (najnovšie ako prvné)
Autor Správa
Baru haha, tak to sa nas tu zisla celkom pekna grupa no paradicka ludiaa, viete, co je moj sen? vypadnut za hranice, tvrdo si tam odmakat co to a za zarobene peniaze sa potom flaka - stopom, bicyklom, vlakmi, lietadlami a lodami, vselijako niekde zastavit, co to odrobit, potom zasa ist..chapete, vychutnavat si to co sa da no, hodil by sa nejaky podobny sialenec... baruska111@post.sk
Baru haha, tak to sa nas tu zisla celkom pekna grupa no paradicka ludiaa, viete, co je moj sen? vypadnut za hranice, tvrdo si tam odmakat co to a za zarobene peniaze sa potom flaka - stopom, bicyklom, vlakmi, lietadlami a lodami, vselijako niekde zastavit, co to odrobit, potom zasa ist..chapete, vychutnavat si to co sa da no, hodil by sa nejaky podobny sialenec... baruska111@post.sk
martin Ahoj

Nieco podobne i ja preferujem, mam 26r. a som z TN.

Beham po Slovensku aj na biku, aj na tury. Milujem hory a hrady. Rad spoznavam hlavne nieco nove. Co sa tyka zahranicia bol som zoparkrat i ja vonku a takyto sposob mi vyhovuje. visionmtb@gmail.com
Majka Aj ja by som sa velmi rada pridala, 28 r.....raggaza2@gmail.com
Giggi Aj ja by som sa rada pridala. Najradšej mám hory. binanca@pobox.sk.
peter idem s tebou, ak budes poriadat nejaky vylet/expediciu, rad by som sa pridal (mam 24) najradsej hory/turistiku

najdes ma na belanec.peter@gmail.com
Bibiana Sevas. Aj ja som akčná-odvažna. Ale asi moc mlada 22 bude . psyviolet@azet.sk
dora Tiez by som sa rada pridla, ale mam pocit, ze som ten vek trochu presvihla.
Daniela ahoj,

ja by som sa tiež rada pridala.

mam rada cestovanie,hory, turistiku. nemam vsak partiu s ktorou by som mohla cestovat, preto by ma potesilo, keby sa mozem ku vam pridat .

mam 28.

pekný den .
sagi nazdarek tiez hladam partaka na cestovanie nieco uz scestovane mam chodim obzerat skoro vsetko ... ale najradsej hrady, zamky, prirodu a to co stoji za to najradsej ak je to jedinecne a vynimocne napr. aj taka hlupost ako vzlietnutie a pristatie najvacsieho lietadla na svete .... sagimon12@gmail.com
Alex Ahojte,tiez ak este stale je to cestovanie aktualne napiste: sisinka23@gmail.com.
Dasa Ahojte, ak je to este aktualne tiez sa rada pridam daisy@centrum.sk
BIBA ahojte volam sa Biba , mam 26 rokov a tiez by som sa rada pridala bibkabugan@azet.sk tesim sa na vyletove napady
BIBA ahojte volam sa Biba , mam 26 rokov a tiez by som sa rada pridala bibkabugan@azet.sk tesim sa na vyletove napady
Naďa Ahojte,

kedze som rovnako neposedna, rada by som vyskusala sa k vam pridat.

Mail: nada.gregorova@chello.sk
Tomas Cauko,

tiez by som sa pridal.

Velmi rad spoznam nove krajiny a este radsej mam hory.

Teda pokial budes mat napad kam vycestovat, , tak daj vediet.

Mam 28 rokov.

Mail: noris-boris@azet.sk
zuzana ahoj, ak je v programe mesta, kultura, pamiatky, snad aj turistika, hory ... tak sa tesim na mail zuzana.p@centrum.sk ... 27r
Peter Caute, hladam partaka/cku na obcasne predlzeno-vikendove vylety po europe (mesta, hory) kamkolvek sa daju kupit lacne letenky. Som otvoreny roznym destinaciam, aj mimo europy. V cestovani som dost zbehly, mam uz co to za sebou, tak ak si podobny neposedny pripad urcite daj o sebe vediet. Uvital by som niekoho okolo mojho veku, 28 rokov.
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport