Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
stred
vylety_po_slovensku1
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
northland_logo
cestovatel-feb2012_-_dobrodruh
Naše tipy
banner_dobrodruch_160x160px
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
spotsosbaner468x60
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>
Soňa

ALEXTOUR dovolenka bez nedostatkov - 10/09/2009 21:21
Je to pravda! Ako môže niekto hodnotiť cestovnú kanceláriu, ak má neposlušné deti! Tiež sme prežili, že deti počas celého letu obťažovali cestujúcich, behali na palube, kým letušky neupozornili podráždenú mamičku. Mimochodom sme cestovali s CK ALEXTOUR a mali sme dovolenku bez nedostatkov!

Barbora

Re:ALEXTOUR dovolenka bez nedostatkov - 23/09/2009 15:30
V tomto roku sme boli s Alextour na Kréte v už spomínanom hoteli Niko Elen. Dovolenka sa nám páčila, hotel pokojný, čistý, personál ochotný, nádherná záhrada, blízka pláž. V blízkom hoteli Ariadna výborné večere.Naši ľudia tam majú veľmi dobré meno, konečne sme počúvali, akí sú Slováci slušní ľudia.
Boli sme už na mnohých dovolenkách, ale takú milú a ochotnú delegátku ako bola Zuzka Stankovičová sme doposiaľ nemali. Takže nemožno cestovku onálepkovať podľa jedného miesta, jedného hotela a jednej skúsenosti.

janka

Re:ALEXTOUR dovolenka bez nedostatkov - 01/10/2009 10:17
Neviem co pisete o tych detoch,ale my sme boli na dovolenke s malou ked mala 7 mesiacov,bola dobrucka ona vobec neplakala pekne spinkala celu noc,skor ju vyrusovali i nas hostia dospeli ,ktori nevedeli vecer,ze dvere sa maju zatvarat po tichu a nie s nimi trieskat!Neviem o com to pisete,ale male deti pokial su dobre,neviem preco by nemohli ist na dovolenku,ved mama si potrebuje aj oddychnut od beznych starosti.....

andrja

Re:ALEXTOUR dovolenka bez nedostatkov - 08/10/2009 11:52
to co je tu poradna pre mamicky alebo hodnotenie sluzieb cestovnej kancelarie??

andrja

Re:ALEXTOUR dovolenka bez nedostatkov - 08/10/2009 11:52
to co je tu poradna pre mamicky alebo hodnotenie sluzieb cestovnej kancelarie??

Nina

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 16/10/2009 15:44
Alextour je nízkonákladová cestovka a drahá pani za málo peňazí málo muziky. Aj Alextour má pať hviezdičkové hotoly iste to nebol Váš prípad. Netvrdím
že trojhviezdičkové hotely by mali byť špinavé a zničené, ale veľakrát zničia klienti zrekonštruované izby v priebehu jedného roka. Na izby si nosia stravu a potom sa divia, že tam majú i malé i väčšie zvieratá.
Treba si vždy pred kúpou dovolenky prečítať hodnotenie na hotel. Ak sa ide kupovať Last minutka,tak to sa berie bez overenia posúdenia vyhráva len cena.
Je to pre Vás skúsenosť, ale otázka či poučenie či si
stanovite nejaké prijority pri výbere dovolenky. Častokrát keď počúvam priateľov sú obmedzovaní prácou
termínmi deťmi /počtom lôžok/ a to už ani anjelske cestovky na to nestačia. MOja rodina s touto cestovkou je spokojná nina

monika

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 13/01/2010 23:47
Alextour patrí medzi malé CK,ale ja som s nimi zatiaľ veľmi spokojná,už tretí rok sa chystáme s nimi na letnú dovolenku.Vlani sme boli na Malorke,veľmi sa nám tam páčilo aj napriek tomu, že nás dali do iného hotela ako sme si vybrali,ale dostali sme grátis alinkl. aj klímu. V rok roku 2008 sme boli na Krete/hotel Armava/ a tento rok sa tam chystáme znovu,ale teraz Star Beach hotel, ktorý poznáme,lebo má fantastickú pláž aj služby. Možno,že my sme zatiaľ mali šťastie aj na delegátky, čo sľúbili to aj splnili/napr. manžel ochorel a slečna delegátka Ema na Malorke nám o polnoci zohnala antibiotiká z asi jedinej nonstop lekárne v našom okolí, čo by sme sami asi nezvládli/. Každému radím nech si prečíta viac recenzií a až potom nech si spraví vlastný úsudok.

megi

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 23/02/2010 12:21
Kto bol v minulosti aa Korfu kombinovanou dopravou autobus-loď-lietadlo a ako ste boli spokojní?

rebeka

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 15/03/2010 12:56
no dobre

Lýdia

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 15/03/2010 13:32
Čítam vaše názory na cestovku Alextour.Ide o to čo človek očakáva od dovolenky a na čo má. Ja s manželom sme boli s touto cestovkou viac krát a to Chalkidiki,Korfu 2x / hotel Gemini /,Kréta 1x / hotel
Armava /. My sme boli vždy a so všetkým spokojní.Neboli problémi ani s leteckou dopravou, nikdy sme nemeškali,ani s delegátkami,organizovanosť bola perfektná.Napr. na Krétu sme prišli do hotela Armava skoro ráno a hneď nás ubytovali a dokonca v deň odchodu nás nechali ubytovaných až do nočných hodín, takže sme si mohli pospať.Dovolenkujúci ubytovaní v tom istom hoteli, ale cez inú cestovku túto vymoženosť nemali.Bolo vždy super.Viem, že keď si človek za niečo zaplatí,tak niečo od toho očakáva,len treba si porovnať vždy aj ceny nie len očákavania.Ja mám na veci taký názor, že je veľa ľudí, ktorí majú doma vybavenie a stravu na horšej úrovni ako na dovolenke a tí sú vždy so všetkým nespokojní.Je to o ľudoch.Takí ľudia nebudú spokojní ani v exluzívnom hoteli s nalepšou stravou. My na dovolenky nechodíme preto, aby sme sa dobre najedli a pribrali, ale za oddychom.a nakoniec vždy sme boli cez Alextour spokojní aj so stravou a aj sme kilečko pribrali, preto nechceme all inclusiv, ani plnú penziu, lebo po dovolenke by som sa do ničoho nezmestila a to nie je cieľ dovolenky.Poradím, nikdy si ale nevyberám stravu kde uvádzajú kontinentálne raňajky, lebo tam nie je žiadna zelenina a to mi chýba.Je pravda, že aj s Alextourom sme boli na jednej takej dovolenke, nepáčilo sa mi že nemám rajčinu a papriku ale boli to tie kontinentálne raň. My sme si kupili trošku zeleniny a prilepšili sme si to.Netreba sa znechucovať. Keď sa nám zdala pláž lepšia niekde ďalej od hotela, tak sme si trošku pošlapali, veď aj tak sa celý deň človek len vyvaľuje a nič nerobí,takže troch pohybu nezaškodí.Dovolenka s Alextourom bola vždy dobrá, a keď nebudem mať kam dať peniaze zaplatím si honosnú dovolenku,len či budem aj spokojná?

JANO

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 16/06/2010 09:30
Ja mam ALEXTOUR velmi rád. Bol som s ním už 6x na ostrove CORFU v DVOCH hoteloch, striedali sme stále stejne hotely---SEA BIRD a DAYS.. Vždy vše super aj jedlo . Delegatky pravda mohli by byt lepsie , ale ok.Len my Slováci sme robili zmatky keď sa išlo na loď ...JINAK SUPER DOVOLENA

JANO

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 16/06/2010 09:34
Naprosto súhlasím s Lídiou.........ALEXTOUR

emm27

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 21/06/2010 12:06
ale prosim vas. ta vasa story, to je ako zle csi-fiction. aspon piste fakty, ked uz chcete ohovarat a nerobte dramy hodne oscara! ja som s alextourom bola niekolkokrat v roznych destinaciach a som nad mieru spokojna. ak sa aj chybicka vyskytla, delegatka sa ju prompte snazila riesit. pokojne by ste mohli byt scenaristom filmu "hororova dovolenka". skuseni cestovatelia hned odhalia co je vo vasich slovach pravdive a co nie, odradite tym akurat neskusenych ludi. pravdepodobne aj vy ste boli na dovolenke prvykrat. a ujasnite si pojmy ako agentura a kancelaria, mate v tom hokej a ja z celeho vasho clanku tiez.

Alex

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 22/06/2010 20:48
Ja by som chcel poprosiť všetkých sťažujúcich sa, aby uviedli svoje meno, priezvisko a tel. číslo.
Pokial nedisponujú sťažovatelia týmito informačnými údajmi v príspevku, zjavne sa jedná o pošpinenie dobrého mena firmy v tomto prípade CK. V minulosti sme riešili takéto ataky od konkurenčných malých cestoviek.
Preto pokial sťažovateľ nenapíše svoje údaje neverte príspevku !!!

Michal

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 14/07/2010 16:06
Ja som sa s priatelkou vratil pred par dnami z Krety s CK Alextour. Boli sme ubytovany v hoteli Niko Elen. A jedine co mozem povedat na tuto dovolenku je, ze to bola nadhera. Za tie peniaze je tam naozaj krasne. Mali sme polpenziu. Ranajky priamov hoteli a bombasticke vecere v nedalekom 30m vzdialenom hoteli Ariadne. Hotel troska skromnejsi, ale velmi postacujuci, plaze nadherne a mestecko Stalida tiez krasne.

silvia

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 16/08/2010 13:41
Ahojte vsetci,

chapem,ze sa moze stat,ze ma niekto aj zlu skusenost s alextour..ale ja som s nimi bola spokojna.BOla som s nimi uz 3x v Grecku,raz KOrfu a 2x kreta a bolo super.
Samozrejme,ze Grecko je krajina troska volnejsia asi aj co sa tyka cistoty,ale ja som mala v izbe upratane kazdy den,takze sa nemozem stazovat.
TReba dodat,ze maju aj velmi nizke ceny ,hlavne last minute,vzdy porovnavam a za taku cenu nic nenajdete..takze s tym idem do toho..
Ja mam grecko velmi rada,nie su sice taky poriadkumilovni ako napr.zapadne krajiny ale to mi az tak nevadi..

Zuzi

Re:ALEXTOUR - NAJHORSIA CESTOVKA - 27/08/2010 11:49
Ahojte,

ja som bola s Alextourom v minulom roku na ostrove Korfu, ja som bola spokojná, aj tento rok sa chystáme s touto cestovkou n ostrov Kréta, a chcela by som získať nejaké info o hoteli Niko Elen alebo Heronissos, ako ste boli spokojní s týmito hotelmi, aká bola strava?

Jozef

Re:ALEXTOUR - SUPER CESTOVKA - 30/08/2010 18:44
Vážení,zobuďte sa,prosím,a nepleťte si pojmy s dojmami!
Kvalitu cestovnej kancelárie predsa nemôžeme posudzovať podľa švédskych stolov ! Asi naozaj platí,že by sme mali sedieť doma,lebo sme hlupáci. Zaplatíme 200 eur a čakáme zázraky...pritom naozaj dobrý hotel s kvalitnými službami v akejkoľvek stredomorskej destinácii - s výnimkou Bulharska - stojí na osobu viac ako 700 eur.. S 300 eurami vo vačku vám vrelo odporúčam Podhájsku - tam budete králi. A bez mačiek. Dovidenia.

Diana

Re:ALEXTOUR - SUPER CESTOVKA - 07/09/2010 15:04
Presne tak, suhlasim.
My sme boli s Alextour, teraz sme sa vratili v piatok a ja som neocakavala ziadne zazraky - Bulharsko a este taka cena, bola som velmi milo prekvapena. Vsetko bolo v poriadku.

anna

Re:ALEXTOUR - SUPER CESTOVKA - 10/09/2010 23:27
my sme sa dnes vratili z dovolenky v Bulharsku cez CK Alex a mozem,povedat,ze to bola super dovolenka...krasny hotel Fiesta Beach M,priamo pri plazi,vyborne ranajky a vecere,prijemni ludia v hoteli,upratovanie kazdy den...odporucam aj pre rodiny s detmi..no za tie peniaze to bol luxus..

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
spotsosbaner468x60

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport