|
|
Re:Francúzska légia - 23/08/2010 21:35
TAAK V PRVOM RAADE ,,ONI NEHLADAJU ZIADNYCH CHLAPOU,,NASIPANCOU ,,TO NIE,,TAKY CLOVEK IM JE NA HOLU RIT ,,V PRVOM RADE NAZABEHNE ANI PI.U,,BO JEHO SRDCE NESTACI OKYSLICOVAT JEHO SVALYY ,,MAJU VELKY UBYTOK SVALOVEJ HMOTY ,,COZ MA ZASE VPLYV NA CELKOVU PSYCHIKU,,SYNDROM UNAVY,PROSTE SU NAPICU,,A O TOM CO MAJU V HLAVE SA NEMUSIM ANI VYJADROVAT !!NIECO TU AJ MISO SPOMYNAL ZA TO ,,TREBA VYSKUSAT ,,ZA TO NIC NEDAS ,,JE TO NAJMENEJ CO MOZES SPRAVIT,A VLASTNE TAK MALO CO MOZES SPRAVIT,,A ZMENI TI TO ZIVOT OD ZAKLADOU ,,TO JE VEC ..))TO JA POTREBUJEM
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/08/2010 22:07
Connaissez-vous ces hommes qui marchent là-bas Écoutez un peu la chanson de leurs pas Elle vous dit qu’ils ont martelé bien des routes Et ça c’est vrai, il n’y a aucun doute Du Tonkin à Dakar D’Afrique en Norvège Dans le sable, le vent et la neige Gloire à la Légion Étrangère.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/08/2010 00:11
počuj o tom videu som sa dosť krát rozprával z kamošmi čo myslíš je to fejk? či to može fungovať ja som myslel že by to šlo aj z tou výstrojou čo tam majú boty, atď ale na druhej strane moc daleko si behajú po tej vode to tam mohli rovno chrissa angela dať
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/08/2010 00:23
inač dnes som dopozeral ten film poslední cesta neviem kto to tu dal ale pekný film hlavne sa mi páčila tá situácia s tou kolónou aut ako vzdali úctu a šli za ním až zimomriavky a zdá sa mi že taký zvyk je aj na slovensku keď ide po dedine sprievod so zosnulým tak auta nepredbiehaju
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/08/2010 16:46
pre JAA resne tak o tu zmenu ide,aj s dobrým aj zo zlým, nikto si nemôže nahovárať že ho v LE čakajú len dobré veci..Pri toľkom počte ľudí tam musí byť aj zopár pitomcov..s tým treba rátať.. Ale všetko treba skúsiť,alebo radšej skoro všetko lebo život je taký krátky.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/08/2010 07:53
velemi som sa pobavil
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/08/2010 21:42
Zdravim vsetkych slusnych ludi Moj odchod sa blizi Chalani potreboval by som taku prakticku radu konkretne sa jedna o dopravu planujem ist asi 20.9 prilet do pariza cca 18h vecer a chcem sa opytat budem pristavat na letisku Roissy charles de gaulle jedna sa mi o ubytovanie a cestu odtial do strediska pozeral som nieco na nete mam ako taku predstavu ale ocenil by som nejake prakticke rady ktori tam bud boli alebo maju lepsie vedomosti ako ja Dakujem s pozdravom Paldo
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/08/2010 19:50
Môže mi niekto povedať kde najdem aktualne podmienky na priatie do FCL? alebo kontakt na niekoho kto si tým prešiel a vedel by mi bližie povedať čo a ako. Dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/09/2010 15:40
Srdecny pozdrav z rusneho juhofrancuzskeho mesta chalanom z velkej partie aj ostatnym slusnym ludom na fore posiela Valer. Vo Francuzsku som stvrty den,pochodil som toho dost,v uliciach same protesty a dnes aj strajky tak to vrie v uliciach a doprava je slaba. Cigani protestuju.A este taka podobna haved to by som tlkol ako zito len ked ich vidim.Isiel som cez Blavu, Rakusko, Taliansko tak selijako kombinovane ale bola to romantika.Aj som bol na jeden den v St.Christol, keby ma nahodou zobrali, tak sa skoro asi do mesta z kasarni nedostanem. Nadherne mesto.Aspon mne sa paci. Doma som urobil radikalne rozhodnutie.V robote som dal vypoved bo aj tak som bol v skusobnej lehote a vysral sa im na ich motrokarstvo.Doma som sa rozlucil a vykrocil za lepsim zivotom.S tou farncuzstinou co viem doteraz som zistil ze slusne vystacim a to som dosiel po 33. lekciu.Zbytok sa doucim tu lebo domov sa uz nevratim aj ked ma do Legie nezoberu.Tak drzte chalani palce, zvolil som si symbolicky datum 8.9.10, no a streda je moj stastny den,zajtra to skusim. Este som si dnes pozrel to nove video o Legii od Maja. Majo si macher neskutocny, vdaka ti .Tak by som bol rad, keby sme sa raz v tej Legii stretli a vypili pivo.Lebo si chlap na urovni a ako sa patri.Ak by sa ti chcelo tak mi potom napis na mail co som sem daval pre 2REP.Ale odpoviem az po Castli lebo 2REP mi radil aby som z neho nekomunikoval ani domov hoci ini to budu robit.Aj mi vysvetlil ze preco to nemam robit. Tak zajtra chlapi sa rozhodne o mojom osude, dusicku mam chvilami veru malu. Ale jednym uzasnym clovekom som tak pouceny a posmeleny, ze aj ked to nevyjde, tak si poviem ze to stalo za to aspon to skusit.Zamerne nepisem v ktorom meste som ani kde to skusim lebo si to nechcem sam po...bat.To by mi tak chybalo.A rady som dostal tie najlepsie tak ich treba vyuzit. Drzim vam palce chalani vsatkym, co chcete ist, mozno aj vy budete mat take pocity ako ja teraz. Valer
|
|
|
Valer-podakovanie pre 2REP
|
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/09/2010 15:44
Chcem sa tu verejne podakovat 2REP za vsetko, coho sa mi od teba (Vas) dostalo. Cennych rad aj pomoci. My dvaja to vieme a ja budem za to do konca zivota vdacny, aj ked ma do Legie nezoberu.Raz by som aj ja chcel byt takym legionarom.Ale viem ze teraz je to pre mna asi tak ako doletiet na inu galaxiu. S velkou uctou Valer
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/09/2010 13:04
BONNE CHANCE! DONNE MOI DE TES NOUVELLES .. SALUT!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/09/2010 13:47
Neskutocne nieco som myslel ze ma porazi dnes. Pred dvoma rokmi som si predplatil jeden nemenovany casopis ohladom pc a programovania za vtedy vyhodne predplatne 150 eur na dva roky. V july som predplatne zrusil kedze v sept. mi koncilo predplatne a uz som nechcel dalej odoberat tento casopis. No div sa svet dnes mi pride mail ze mi stiahlo z uctu peniaze a zistil som ze ti zmrdi mi aj napriek tomu ze som zrusil predplatne opat stiahli peniaze na predplatne na dva roky. Pisal som tam uz mail. Dufam ze aj ked odoberam casopis zo zahranicia ze sa to neposerie lebo natahovacky so zahranicnymi firmami su predsa horsie ako so slovenskymi.
|
|