Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 19 20 21 22 23 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
zena

Re:Francúzska légia - 27/03/2009 19:24
obdivujem takych muzov, ale myslim si, ze su tym poznacení ak odtial odidu

ženska

Re:Francúzska légia - 28/03/2009 15:11
aj ja si tu rada čítam o čom títo chlapi debatujú...ale toto hadanie sa je otrasné.Vypytovať svoje čísla no neviem, však to tu číta uplne hocikto a davať kontakty na skype a ICQ tiež od veci...ale som za jedno: ľudia čo si myslia že na nete si môžu vymyšlať identitu akú chcú a trepať čo chcú a ešte tak niekomu chcieť radiť, tak som ženská ale každému takému človeku keby som mohla,tak by som dala riadne po ústach, aby si uvedomil, že na základe takých kecov sa môže niekto uplne realne rozhodnúť konať.

2 REG

Re:Francúzska légia - 28/03/2009 23:59
6 rok a ty?

2 REG

Re:Francúzska légia - 29/03/2009 00:00
niko, 6 rok

zena

Re:Francúzska légia - 29/03/2009 19:46
zenska súhlasim s tebou
tak ja s tebou v tomto súhlasim, osobne si myslim, ze co sa tyka francuzskej legie, tak sú to dost dikretne veci, o ktorych sa malokedy hovori verejne, je to take ake to je, a sami vedia ze nas stat taketo nieco zakazuje. Je to obdivuhodne ze tito ludia robili nieco take ako robili, pre niekoho sice obdivuhodne ale pre druhych zase hanebne, sto luti a sto nazorov, ide tu vsak o to, ze ak je to taka diskretna profesia, tak preco to zverejnovat na nejakom portale, a osocovat sa tu ako to robite vy viacerí, co tu o sebe pisete, co ste tam zazili??? ved ste ludia stale, tak ked ste raz odhodlali take nieco robit, a ist do toho, a sami viete, ze je to o velkom dobrodruznom tajomstve, tak si zachovajte aspon trosku toho svojho tajomstva, kazdy clovek by mal mat svoje tajomstva a vy uz tym duplom,nemam ziadne pravo sa starat do niekoho tak ako nikto, ale toto co tu predvadzate a pisete, neviem ci by som to zrovna riesila na portale, a pdobne, beriete to ako keby bola francuzska legia nejaka velka hra, ale vela ludi a hlavne mladych psychicky poznacila, netreba len povzbudzovat mladych chlapoc, ze ano chod do toho, ale ukazat im aj to, ze kolko muzov by uz viac krat do nej nevstupilo, ....

niko

Re:Francúzska légia - 30/03/2009 07:07
ja mam len 14 rokov ale to je jedno.prvy krat som pocul o legii asik tak pred 2 rokmi nepamtam si presne cosi bolo o otm na jojke a stale som and tym rozmyslal ze by to bola dobra vec tam skusit ist

filip

Re:Francúzska légia - 30/03/2009 12:28
v 14 máš ešte život pred sebou nejak skoro na to myslíš

Swen

Re:Francúzska légia - 30/03/2009 12:57
Tak ti si ma pobavil 14 a myslis uz na legiu ?!

niko

Re:Francúzska légia - 30/03/2009 15:07
a tak uvidim za par rokov ale zas nemusi to byt take zle

2REP

Re:ze vraj dezerter.. NETRAFIL si! - 31/03/2009 15:12
1REC-nestojim ani o tvoj zaujem, ani o tvoj respekt,nefandi si chlapce.Cakal som na tvoje Mle, ale ako je vidno,nemas sa k tomu.Preco si teda predtym tak vytrvalo ziadal to moje a poukazoval tu vsetkym,ze "vidite??? -zase nic!!!" Pozri si svoje predchadzajuce prispevky.Zrazu si nejako rychlo na to zabudol.Lutujem, ze som tu uviedol svoje nazory, ci rady.Boli pre tych, co do LE SKUTOCNE chcu ist.Len velmi malo z nich ich pochopilo spravne a tymto chlapcom prajem, aby sa do LE dostali.Pochopila to napr."zena"- (nick) ktora chape viac ako niektori mudrlanti, ze legionar v cinnej sluzbe tu nema co vypisovat zazitky z misii a byt konkretny vo veciach, ktore su z vojenskeho aj ineho hladiska tabu.Nemoze sa nechat vyprokovat nevhodnymi otazkami.Rady a nazory su ziskane len skusenostami, tie sa musia prezit,preto su najcennejsie a ja som ich prave preto chcel poskytnut.Vseobecne veci si je mozne nastudovat z dostupnych materialov.A ten kto ma skutocny zaujem do LE ist, si ich zhana sam.A v prvom rade oficialne zverejnene veci a nie kadejake subjektivne.Keby si len dali trochu namahy, navstivili by tu napr.blog pani Lydia Konarovej(zeny,co s legiou nema nic spolocne), ktora V SLOVENCINE strucne, ale jasne popisuje jednotlive regimenty, compagnie a ich cinnost.Aj so znakmi,symbolmi a heslami, ktore tu "tapetuju" niektori z nich.
Ja som ta 1 REC klamarom nenazval,nazval si sa nim sam.Nemam sa ti teda za co ospravedlnovat a ani by som to nikdy neurobil pred takym clovekom, ako si ty a mam na to svoje dovody.Dakuj mi, ze ich tu nerozoberam, toto je jedine gesto mojej diskretnosti voci tebe, hoci si ho nezasluziz za to, ako si tu vystupoval voci mne.Ak si trochu sudny, uznas si to,ale neocakavam to.Tu, ani mne nemusis nic uznavat,ja to nepotrebujem.Koncim tu aj preto, lebo nepotrebujem citat, ako si ma tu nejaki sopliaci dovoluju poucovat, co mam a co nemam napisat a ako sa mam spravat.Ked som vstupoval do LE,oni sa este hrajkali v piesocku.Ale maju tu drzost kritizovat a hodnotit cloveka, ktoreho par dni predtym chvalili za jeho super nazory.Pokrytectvo ako vysite!!!Ti sa do legie nedostanu aj vdaka tejto ich vlastnosti.Ak omylom ano, velmi rychlo sa jej budu musiet zbavit,ak budu chciet ostat.
Ja sa neposeriem z toho, ze tu niekto z vymeny nazorov dvoch legionarov robi dramu a moralizuje.Je to nasa vec, vybavime si to medzi sebou a kto nechce, nech to necita.A ak cita, nemusi na to reagovat.Mna poucovania tych, co legiu nevideli ani z rychlika, nezaujimaju a ani ich neberiem vazne.Ostan teda malym kohutikom na velkom piesocku, ak o to stojis.Mne nestojis ani za legionarsky pozdrav.
FILIP, ROCCO-drzim palce.

logan666

Re:otazocka - 31/03/2009 16:52
...nazdar vsetci,pocujte potreboval by som vediet jednu vec,neviete mi niekto povedat ci mam sancu ked mam ploche nohy??...zeby som tam nemeral cestu nadarmo...vdaka

logan666

Re:otazocka - 31/03/2009 16:53
...nazdar vsetci,pocujte potreboval by som vediet jednu vec,neviete mi niekto povedat ci mam sancu ked mam ploche nohy??...zeby som tam nemeral cestu nadarmo...vdaka

jaa

Re:ze vraj dezerter.. NETRAFIL si! - 31/03/2009 18:34
kamoo...ja si za svojim nazorom stojim,,a to co som povedal o tvojich nazoroch,,myslel vaznee,,v poslednej sprave:"citujem,,priznaj si aj chybu,lebo tvoje VYROKY SU SPRAVNEE,,ale niesi dokonali,,to nejsme nikto,,to je vse,,tak ake pokritecto,,si prvy clovek v zivote,,kto ma tak nazval,,a v tom,,ze ma neberies vazne,,beriem,,vy viete presne o com rozpravate,,ja niee,,

Majo

Francúzska légia - 31/03/2009 21:30
Nechcem sa vám do toho miešať, ale 2éme REP je skutočne najelitnejšia jednotka LE. Niektorý, s ktorými som mal tú česť písať povedali že sa to dá brať ako pokračovanie farmy pri výberovom konaní. Lebo na zoskoky s plnou Poľnou je to akoby z 1. poschodia. Ale neberem LE ako že 2REP je lepší a kavaleristi sú šunky. Ja by som to bral skorej tak, že LE je elita. Je to špička pyramídy ktorú nejaká americká námorná pechota može len kopírovať (hovoria že sú najlepší ). Aj ja by som chcel ísť do CL. A počul som vela názorov aj takých aj onakých. Ale nenašiel sa ani jeden čo by ma odradil. Lebo verím ideálom ktorými vedie LE svojich zverencov a viem, teda dúfam že to ide tou správnou cestou. 1REC a 2REP, podla mna netreba riešiť banálne problémi. Držte sa tam. Hádam sa tam raz uvidíme. Vela štastia páni.

Majo

Francúzska légia - 31/03/2009 21:40
Inak pre zaujimavosť som čítal že na výcvikovom stredisku v Guyane má LE rekord okolo 45 minút. US Marine Corps to spravili za 7 hodín. Trošku že rozdiel nie?

logan666

otaztocka - 31/03/2009 23:51
nikto mi nevie poradit??

jaa

Re:otaztocka - 31/03/2009 23:59
z plochima nohami ta nezobrali ani u nas ,,ak sa nemylim,,tak si to skus sam zhodnotit

filip

Re:otaztocka - 01/04/2009 01:57
no ja som čital knihu od špalka Legie očima výsadkára a tam písal že slúžil zo švajčiarom,ktorý mal ploché nohy tak teda neviem som to dočítal ešte len včera a docela good kniha

logan666

Re:otaztocka - 01/04/2009 09:39
u nas som bol...tu to nieje problem...prave preto teraz neviem..

achaltekin
Senior Boarder

Re:otaztocka - 01/04/2009 12:17
chcem vstupit do legie v aprili, zuby mam ok akurat jeden nemam, som samostatny mam v pohode kondicku, psychologicky som uplne v pohode, mam 23 rokov, mam veeeelmi silnu volu, chcem tam lebo potrebujem yabudnut na minulost, mam vodicak alelen na osobaky aj ked soferoval som skoro vsetko, nemam zaznam v reg trestov, som cisty nikdy drogy, cigy alkohol, nic nic, ziadne urazy ani jazvy, ziadne choroby, ani ploche nohy, ani zrakove problemy, mam aj dostatok cashu, mozete mi prosim niekto od fachu este poradit ze co potrebujem este podorabat na co si dat pozor, viem ze to sa na tomto fore uz popisalo ale na zhrnutie, dakujem

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 19 20 21 22 23 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport