|
|
Re:Viete že... - 06/05/2009 18:12
Nevesta a vnuk trénera anglického futbalového veľkoklubu Manchester United Sira Alexa Fergusona sa vážne zranili pri dopravnej nehode. Keď to podporuje tak to má. Veď načo by mu boli nové nápady na záchranu životov? Jeho vnuk je v kritickom stave.
|
|
|
Re:Viete že... - 07/05/2009 20:10
Ja som vám napísal všetky podrobnosti tak aby ste mohli konať. Nič viac k tomu aby ste si splnili povinnosť voči zákonom vám netreba vedieť! Nepodmieňujte svoje konanie voči zákonom na iných!!! A prestaňte vydierať lebo ja by som bol vašimi požiadavkami poškodený a spôsobili by ste obrovské škody! Tiež ste sa dopustili ohovárania a to absolútne bez preverenia faktov ako aj ostatné tr. činy. Tie už spôsobujete všetci (minimálne) z nevedomosti! Či úmyselne to som chcel dať prešetriť polícii a tá svojim konaním potvrdila úmysel pri záchrane životov ľudí nekonať! Máte ešte nejaké hlúpe otázky? Ja som poškodený už niekoľko rokov a dlhujete mi už ako štát milióny Eur.. Len preto že politici konajú mafiánsky mi nie je umožnené podnikať a nápady predať čím zároveň konajú tak aby trestné činy nemohli byť prešetrené a dokázané, ale zároveň tým konajú proti záchrane životov ľudí a vystavujú všetkých od ohrozenia životov! A o tomto všeobecnom ohrození som písal a stále trvá.
|
|
|
Re:Viete že... - 09/05/2009 07:22
Tak ako si ľudia nezvykli na koncentračné tábori nezvyknem si ja na vaše správanie. Mám už z toho podlomené zdravie, ale nebudem podporovať to ako konáte proti ľudskosti!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 09/05/2009 07:44
Tak ako si ľudia nezvykli na koncentračné tábori nezvyknem si ani ja na konanie ľudí proti ľudskosti, záchrane životov, porušovaniu zákonov, hanobenia národa, ap.. Znovu: Zákony sú v rozpore! Prestaňte sa tváriť že to zabíja plyn!!! Toto sú ľudia vaše rozhodnutia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mám 45 nových nápadov na záchranu životov+PM!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 10/05/2009 22:14
Pri páde vrtuľníka na juhu Ruska v nedeľu zahynul gubernátor ruskej Irkutskej oblasti Igor Essipovskij a ďalší traja ľudia. Informoval o tom zastupujúci gubernátor Sergej Sokol. A ja mám už aj nápad ako zachrániť posádku vrtuľníka.
|
|
|
Re:Viete že... - 16/05/2009 19:30
Tak keby už bolo Perpetuum mobile v praxi mohla byť rekordná úroda, lebo by mohli polievať 24 hodín denne. Sucho je nie a vody je v zdrojoch dostatok, ale, ale, ale neprší na polia a úroda je v kríze a politici len zdražia potraviny, lebo oni na ne budú mať.
|
|
|
Re:Viete že... - 16/05/2009 20:13
Teraz aspoň vidíte čoho všetkého sú politici schopný aby boli pri moci. Hnus. Konajú proti ľuďom a nie pre ľudí. Ohrozujú ľudí a nekonajú v súlade s ľudskými právami a keď nebudú mať zvýšia ceny a čo ich po tom že by to mohlo byť oveľa lepšie pre všetkých. Nie konajú tak naschvál. Vedia že tým mnohý ľudia budú trpieť a nebudú môcť ani jesť čo im chutí, ale oni tak konajú. ponúkal som im riešenie kde by neprišli o nič a ešte aj s toho čo by som mojimi nápadmi ušetril som im nechával polovicu a všetci by sa mali lepšie, ale oni nič. Takto konajú politici v EÚ. Aj v 68 si mysleli že na nich nikto nemá a ako dopadli debilovia. Zopakuje sa to?
A možno sa už niečo z tohto uskutoční. Odpísal mi veľmi dôležitý pán samozrejme že je zo zahraničia. (Už som si aj na to spomenul). On to môže dokázať. (Ja som videl že to dokázal. Blíži sa ten čas).
A kríza bude taká veľká že aj Fico za mnou pobeží.
Potreboval by som jasne vedieť ako sa zachovať voči komu!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 18/05/2009 18:38
Už teraz vás vláda predáva ako štát. Zadlžuje čo sa dá. Predáva dlhopisy, berie pôžičky, prepúšťa ľudí, necháva Slovákov v ohrození, kradnú štátne dotácie a to tak že vyhlasujú tendre ktoré nikto iný okrem toho pre koho sa ten tender robí (teda už od začiatku tendra je jasné kto ho vyhrá, lebo inak by žiadny tender ani nevyhlásili), porušujú ľudské práva a tie nesmú porušovať ani politici, ap.. Toto ich konanie o niečom svedčí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A aj o vás to niečo svedčí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po tom čo politici urobili budem trvať na ich medzinárodnom potrestaní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak ako trestali už mnoho diktátorov, tak nech súdia aj týchto diktátorov (vrahov, zlodejov, organizovanú skupinu konajúcu hrozné veci, ap.).
|
|
|
Re:Viete že... - 18/05/2009 19:40
Fico jasne koná proti lacnej energii. Jasne koná proti záchrane životov Slovákov. Jasne koná proti mojim základným právam. Novinári to jasne deklarovali. Aj preto som sa rozhodol že Ficovi PM ukážem až po vyplatení odškodného!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 18/05/2009 20:06
Jednoducho som sa rozhodol zmeniť osud. Ja môžem!
|
|
|
Re:Viete že... - 21/05/2009 19:36
Čo sa týka toho kritického stavu syna Fergusona tak tú informáciu som odpísal z netu ako príklad čo sa deje ak nepoužívate všetky nápady na záchranu životov. (To nebola predpoveď, to som vás len upozornil príkladom že ľudia sú v ohrození životov tak ako to opisujem). Preto deľte to čo predpovedám a to čo sa práve deje, na to že niečo predpokladám s toho čo som videl a na to že niečo sa ešte len pravdepodobne stane s toho čo som písal. Ja som tie veci videl presne ako sa stali a oni sa stali. Videl som to skôr ako sa to stalo. To ste si už tu na tomto fóre mohli všimnúť!
|
|
|
Re:Viete že... - 21/05/2009 19:58
Dnes som prišiel na ďalšiu veľmi dôležitú vec, ktorá potvrdzuje moju teóriu a moje videnie. Skutočne zaujímavý pokus. Dokážem vysvetliť ako vznikajú ľudské orgány (ako črevo, sval, žily, ale aj zvieracie organizmy ako parohy, ap..) Skutočne to podľa teórie o hmlovine aj je. Pokus s pavučinou to dokazuje! Skvelé ako sa to spevnilo. Toto sú fakt zaujímavé pokusy a zistenia. (A nikde sa o tom nepíše). Podľa tohto pokusu by bolo možné vytvoriť náhradné orgány!!! Nie je to také zložité ako som čakal.
|
|
|
Re:Viete že... - 24/05/2009 03:22
Som zvedavý dokedy sa ľudia budú tváriť na to že nič nechápu ako za totality? Takže ak má štát na to aby staval drahé (predražené) zdroje energie a za to ešte berú politici aj plat, musí mať štát aj na odškodnenie tohoto konania!!! Jednoducho ak sa im to zdá byť výhodné buď to budú platiť všetko čo k tomu patrí a teda aj odškodné za porušovanie mojich práv, alebo konajú protizákonne a teda konajú totalitne a proti ľudskosti.
|
|
|
Re:Viete že... - 26/05/2009 17:11
Písal som že teraz Kórea bude nebezpečná a že tomuto sa majú novinári venovať! Pritom novinárom som napísal ešte viac ako len toto. Vedia aj to čo sa tam ešte udeje. (Vám môžem napísať len toľko že severná Kórea potom otvorí hranice do Južnej Kórei, aby ľudia mohli prejsť.) Neviem prečo takto konajú aby sa toto stalo? Viem to vysvetliť prečo takto konajú teraz, ale nie prečo tak konali keď mali možnosť konať inak.
Je to len ďalší dôkaz že ľudstvo toto neovláda, lebo v tomto pokračovaní má vplyv počasie a to ľudia nedokážu ovládať! Takže by si už konečne ľudstvo mohlo uvedomiť čo páchajú!
|
|
|
Re:Viete že... - 26/05/2009 19:39
Už minule som chcel písať o dotáciách na zatepľovanie. Zasa budete platiť na materiál a nie za prácu!!! Pri PM by to bolo iné. Platili by ste za minimum materiálu a viac za prácu a teda bola by vyššia zamestnanosť! Dokedy sa budete tváriť na hlúpych? Je tu globálne otepľovanie a tu sa ide dotovať zatepľovanie??? Rekonštrukcia budov áno, ale zatepľovanie??? A navyše pribúdajú týmto otepľovaním aj katastrofy.
Ako píšem PM rieši aj tieto zbytočné náklady. Energia by bola lacnejšia a teda mohli by ste kúriť aj celý rok, ale to vaše tvárenie sa že nechápete o čom píšem a pritom konáte proti trhovému hospodárstvu a zo štátnych financií dotujete takéto sprosté projekty ako navrhujete, jasne dokazuje že nie ste hlúpi, ale tvárite sa a konáte tak že ste hlúpi len pre svoj zisk. Na tomto princípe bola založená totalita. Vedieť niečo iné a písať a hovoriť niečo iné je len klamstvo a v tomto prípade je to zámer. Nebojím sa v tejto totalite kde politici klamú že je tu demokracia napísať že politici, novinári, a spol porušujú ľudské práva a zámerne spôsobujú všeobecné ohrozenie a nepreverujú sa tu dôkazy smrti ľudí. Policajti konajú proti ľuďom záchrane životov a majetkov ľudí a zákerne ako za totality! Svinstvo ktoré konáte zabíja a vy ste vrahovia!!! Toto sú skutočnosti a dokazuje to debilita politikov, ktorý konajú proti mojim právam a ako som písal jedine ako by som zrejme mohol dosiahnuť svoje práva je ich likvidácia. Neodpovedajú, je im jedno či porušujú zákony, pritom sa vytŕčajú ako rozmarný ľudia, ale bez poznatkov sú len debilovia tvoriaci svinstvo a okrádajú ľudí! Konajú mafiánsku politiku. Zneužívajúci svoje právomoci pre svoje obohacovanie sa.
|
|
|
Re:Viete že... - 26/05/2009 20:12
Prečo je situácia takáto? ja keby som chcel aj s niekým spolupracovať nie je to možné lebo sledujú všetko čo robím a podnikatelia sú dotovaný politikmi a dobre vedia že keby si oni otvorili ústa prišli by o dotácie a ani im by nedovolili v tomto podnikať. Totalitne ani odškodné, ani podnikať, ani práva, ani informácie, ani normálnosť, ani trhové hospodárstvo, ani záchrana životov, ani ľudské práva, ani ich protiústavné konanie, ani ... len ich vytŕčanie sa v médiách, konanie proti štátu (lebo ak konajú proti záchrane životov konajú proti občanom a majetkom ľudí a to všetko tvorí štát a nie len politici ako to prezentujú hlúpe médiá), ap..
Umreli ľudia a žiadam predsedu vlády, prezidenta SR a prezidentov tohto sveta a politikov tohto svete aby boli preskúmané dôkazy ktoré mám a aby boli vytvorené podmienky na to aby som ja nebol pri dokazovaní okradnutý! Pokiaľ viem zákony sú také že nezáleží komu toto napíšem a každý je povinný to oznámiť úradom ktoré majú v tomto prípade dokázať či išlo o trestný čin, porušovanie ľudských práv, porušovanie Ústavy, porušovanie mojich práv, ap!!! Samozrejme že som polícii písal a konali tak ako im bolo prikázané! Nepreverovali žiadne dôkazy, všetko taja (a už to dokazuje že konajú svinstvo!), konajú len tak ako nechcem a pritom ešte ohrozujú iné osoby, sťažujem sa na postup polície a oni to dali riešiť tomu istému policajtovi, tak to je ako keby on sám seba mal vyšetrovať či postupoval správne, ap. takéto debiliny sa tu dejú.
|
|
|
Re:Viete že... - 27/05/2009 21:15
A bolo by dobré si uvedomiť že ja tu nediskutujem, ale sa sťažujem! Zároveň píšem budúcim generáciám prečo sa stane to čo sa stane (Oni to budú našťastie chápať, lebo budú mať na to poznatky). Tiež informujem a oznamujem terajším ľuďom čo sa tu deje, aby si uvedomili aký sú a čoho sa dopúšťajú (Nech nie sú až taký zhrozený pri poslednom súde). Poskytujem tam aj dostatok dôkazov ktoré sú už dokázateľné a preukázateľné!!! Videl som to a potom sa to stalo! Takže tie mašinky to tu ovplyvňujú a robia niekoľko vecí naraz. Ľudia tomu hovoria: anjel strážny. A určite je toho ešte viac...
Je toho dosť naraz?
|
|
|
Re:Viete že... - 27/05/2009 23:00
Čo sa ešte stane? Nová vláda bude zložená s koalície a opozície. Bude Slovenská. Ešte viem že opozičný politik hovoril že treba napraviť čo pokazil R. (Citujem jeho budúci výrok.) (Videl som to už dávno a spomenul som si až teraz.)
Možno pochopíte časom viac. Píšem to preto len takto, aby nevedeli čo presne. Na druhej strane ak to zmenia budete mať možno konečne nejaký dôvod? Aj ja som zvedavý či to takto bude!
|
|
|
Re:Viete že... - 27/05/2009 23:02
Význam tejto predpovede môžno pochopíte neskôr.
|
|
|
Re:Viete že... - 28/05/2009 02:03
Také vyhlásenia ako robí minister hospodárstva (Správy STV 27.máj.2009)sú hrozné. Poslal som niekoľko listov štátu (premiérom (aj v minulých vládach)a aj som telefonoval na sekretariát, NR SR, ministrovi hospodárstva som sa pokúšal dovolať (nie teraz, ale dávnejšie)a zasa len na sekretariát, ap.. A minister hospodárstva vyhlási že oni používajú všetky možné zdroje energie??????????????????????????????????? To môže rovno vyhlásiť že je nepríčetný!!!
|
|