Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 8 9 10 11 12 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
MFAAA

Re:Viete že... - 19/06/2009 10:19
Takže niektorý aktivisti si to skúsili žiadať ľudské práva a výsledok? Dobili a zatýkali policajti na Slovensku. Takto si z vás robia prdeľ!
Tú políciu a liečbu by som dal zaplatiť prezidentovi zo súkromných, lebo to zavinil on!!! Tým aktivistom povedal že zdvihnúť nad seba transparent je nie nič a na druhý deň dobre že preto tých ľudí nestrieľali???
Tu vidno ako prezident konal ľahkovážne a ohrozil občanov SR! Ak je to teda nič zdvihnúť nad seba transparent ako to že zasahovala polícia???

MFAAA

Re:Viete že... - 20/06/2009 14:42
Ľudia. Ešte donedávna si mysleli že Boh robí len to čo si ľudia nedokážu vysvetliť (zázraky). Teraz si myslia že už vedia niečo vysvetliť, ale aj to že im Boh riadi život: keď Boh dá bude mať niekto šťastie, alebo keď Boh dá vráti sa živý, alebo keď Boh dá bude pršať, ap..
Takže to čo robíte nerobí Boh (Veď začo by vás na konci súdil? Za to čo on urobil, alebo za to čo ste urobili vy?). Takže čo sa týka vás tak to si robíte vy a on vám dáva len na výber!!! Vždy vám dal na výber a vy si vyberáte a vy budete zodpovedný. Urobil som to isté!
Buď sa budete brániť a urobíte niečo pre záchranu životov, alebo budete vinný a preto že mne to nebolo umožnené a vy ste nekonali budú umierať ľudia.

MFAAA

Re:Viete že... - 20/06/2009 20:05
To že tu boli porušené demokratické princípy a boli bitý ľudia len za to, že niesli transparent je jasné. Ale novinári a politici o tom vysielajú ako keby sa nič nestalo. presne ako v prípade záchrany životov. Nič sa nedeje podľa nich, iba umierajú nejaké nevinné osoby. A ako vyhlásili v správach podvedomím vysielaním, musia prinášať obete za to že okrádajú ľudí, lebo niektorý sa prebrali a opýtali prečo nekonajú veď môžu umrieť aj ich deti, ap.. Tak toto bola ich odpoveď.
Tu vidno že ku Slovákom si možno dovoliť čo sa komu zachce. A Slováci? Políciááááááááááá a polícia nikde a potom niet ani akože dôkazov, ap..
Urobili si z vás riadne bicie.
Bum bum bum bum. Toto je predsa podľa ministra demokracia a nič sa nedeje. On bude vyšetrovať len ak niekto niečo na neho povie a nie akýchsi aktivistov čo sa nechali dobiť. Spoliehali ste sa na politikov? A boli ste napadnutý a dobitý? Vážne? A to ešte aj políciou? Páni to je totalita ako z veľkej knihy kde práva má len ten čo ľudské práva porušuje a ostatným nanúti že sa nemôžu ani len brániť.
Čo myslíte že by sa stalo ak by sa tam bol nejaký Slovák bránil?
Až takto vás politici oblbli? Dajú vám každému po rožku a oni si zasa budú môcť robiť aj s Číňanmi na vás pokusy bez toho aby ste o tom čo i len tušili?

MFAAA

Re:Viete že... - 20/06/2009 20:28
A riešenie od politikov je ako majú vo zvyku. Zastrašiť vás! Buď sa budete báť a budete bitý, ohrozený na životoch, ap., alebo vás zavrú a budete držať hubu. Čo si vyberiete? Chceli by ste demokraciu? Ale žiadna tu nie je. Máte na výber len to či vás budú takto byť, alebo budete zastrašovaný a sedieť.
To je predsa veľká politika nezabezpečiť aby sa na námestí už deň vopred zídený aktivisti nestretli s oponentmi. Toto predsa nebola chyba politikov, ale ľudí že si mohli chodiť ako sa im zachcelo. To tu môžete!!!
Akurát že vás pri tom polícia dobije ako žito, ale je tam toho.
Ja vám píšem že vás priamo ohrozujú na životoch a píšem že mám dôkazy, že priamo umierajú ľudia preto ako konajú politici zneužívaním právomocí a akosi to nikomu neprekáža, ale vy idete bojovať za práva v Číne?
Sami ich nemáte na Slovensku, len ste to nevideli a tak si to neuvedomujete čo je nedbalosť. A takto ako Číňania sa na vás už pozerajú aj iné národy!

MFAAA

Re:Viete že... - 21/06/2009 13:58
No čo? Ja nemám svoje práva, vám umierajú deti, štát platí mafiánom, politici sú skorumpovaný, porušujú sa tu ľudské práva, úradníci sa tvária že ich sa nič netýka, odborári konajú proti ľuďom, polícia zamieta záchranu životov ľudí, ľudia umierajú lebo štát im nezabezpečil BOZP podľa najnovších poznatkov, zahraničný politici mlčia a teda aj oni ohrozujú svojich občanov, ap.. skrátka demokracia mafiánov, prostitúcie a debilov. Teda totalita!!! Povedali ste niečo na politika a boli ste za to potrestaný? začalo sa vám nedariť a dejú sa okolo vás čudné veci? To všetko usvedčuje aká politika tu je a aký sú politici. Hrozné presne ako vy.

MFAAA

Re:Viete že... - 21/06/2009 23:10
Takže dosť dlho som čakal aby som si overil či aj k tej nehode autobusu nemuselo dôjsť ak by bol použitý môj nápady (a mám ich viac takže nápady)a teda už viem že k tejto nehode nemuselo dôjsť a neboli by ani zranený!!!
Keby mi štát preplatil patent zarobil by len na tejto jednej havárii!!! Je to ďalší prípad. (A to ešte mali šťastie že netrafili ten pilier).

MFAAA

Re:Viete že... - 22/06/2009 00:38
Takto ste ohrozený všetci len preto že sú v rozpore zákony. Ak pýtajú poplatky za záchranu životov ľudí, tak je to v rozpore zo základnými ľudskými právami a navyše to škodí aj ekonomike. Tieto zákony spôsobujú daný stav ohrozenia a na to som upozornil všetkých!

MFAAA

Re:Viete že... - 22/06/2009 14:05
Pozrite si aj to zastrašovanie na vás od novinárov!
Dajú správu že Harbin je zvolený a ukážu ako ľudia protestujú a hneď na to ukážu Irán a ako tam zastrelili pri protestoch ľudí. Že by tie správy dali po sebe čisto náhodne??? Už nie sú správy zo sveta a správy z domova? Už to miešajú? Prečo???

MFAAA

Re:Viete že... - 22/06/2009 14:22
Môže niekto oznámiť šoférovi ktorý viezol študentov zo Senice a havaroval že jeho zamestnávateľ porušil BOZP, lebo ja mám poznatky kde k takýmto haváriám by nemuselo dôjsť, ale jeho zamestnávateľ ma neoslovil. O tom že porušujú BOZP aj politici, novinári, polícia, úradníci, ap. a teda oni tiež nekonali a ponechali ľudí v ohrození životov a to ešte mne porušili moje práva!!!

MFAAA

Re:Viete že... - 22/06/2009 15:07
A v skutočnosti za to môžu politici lebo mi neodpovedali na rozpor v zákonoch a naďalej požadujú patentové poplatky aj pre záchranu životov a teda konajú v rozpore s ľudskými právami a BOZP. Ja som im ponuku poslal a na to neodpovedali a teda ponechali vás v ohrození životov a v takto nebezpečných pracovných podmienkach. Oni sú povinný podľa BOZP získavať najnovšie poznatky, ale s prístupom aký majú získavajú len súkromné majetky a nedodržujú zákony.

MFAAA

Re:Viete že... - 26/06/2009 18:36
Vy všetci konáte tak isto. Ste ako občania spoluzodpovedný za štát, za zákony a za politiku aká tu je! Ak ste neboli proti ponechali ste ľudí v ohrození životov.

MFAAA

Re:Viete že... - 27/06/2009 21:46
Kto bude ďalšou obeťou toho že mne na Slovensku porušujú práva? Koľko ešte tých obetí bude?
Páči sa vám to ako ste ohrozený na životoch? Ako ohrozujete aj iných na životoch a ako umierajú lebo vy ste za terajšie zákony? Kto bude ďalším ohrozeným, alebo zabitým lebo vy konáte sproste aj sami proti sebe!

MFAAA

Re:Viete že... - 27/06/2009 21:47
Tu máte krvák v priamom prenose.

MFAAA

Re:Viete že... - 28/06/2009 13:41
Aj teraz k povodniam nemuselo dôjsť. Stačilo použiť moje niektoré nápady, ktorý by ste mohli vidieť ak by neboli zákony v rozpore a neboli porušované moje práva.
Ale ak sa vám zdá že ste získali povodňami, tak sa vám nečudujem že tak nenormálne uvažujete.

MFAAA

Re:Viete že... - 28/06/2009 23:58
Dnes na TA3 zasa vysielali klamstvá a tvária sa ako debilovia. Keď som im písal čo som vymyslel ani sa neozvali a teraz vysielajú o tom aký je minister hospodárstva blázon. Však sami vidíte čo tu píšem a ako oni konajú a pritom vyhlasujú že by chceli menšiu závislosť od ruských palív. Sú to debilovia ak im ponúkam zdroj energie ktorý nepotrebuje palivo, alebo čo takými vyhláseniami sledujú? Robia si z vás riadnu prdeľ. Tým ľuďom už totálne drbe. To je úžas sledovať ako ničia Slovensko a ľudí klamú bez toho že by si vôbec niečo preverili. To je svinstvo. Diktatúra ako remeň.
Ak sa ozvete po jednom a bez ľudí budú vás trestať až vás odvolajú a psychicky vás zničia. Na toto sú politici a novinári vycvičený a na tomto zarábajú.
Tu sa verejne kradne a zabíja a nič sa nedeje. Sú porušené ľudské práva, ale nikto to nevyšetruje. Majú vás v prdeli!!! A ja som zvedavý kedy vám to dôjde.
Politici ktorý sa tvária že sa nič nedeje a tu umierajú ľudia??? Tak to je už niečo.
A TV ktoré sa všetky tvária ako keby som im nepísal, alebo že to nepíšem tu na stránke sú podľa vás čo za novinári? Že by hľadali pravdu, alebo len zakrývajú a robia reklamu politikom a ich stranám??? A to aj za cenu životov vašich detí. Vás klamú a vy sa hlúpi dáte.
Aj teraz tí študenti v autobuse. 20-50 metrov a polovica autobusu nežije, ale pripadá mi to ako keby im to bolo jedno a aj ich rodičom a učiteľom. Rodičia by im išli na pohreby a nevedeli by sa akože s toho spamätať, ale ako keby sa nič nedialo. Kľudne ste to mohli byť vy. Som zvedavý kto bude ďalší? Čo mi ostáva, len čakať.
Politici sa tvária ako že o ničom nevedia a neuvedomujú si už ani vlastnú debilitu. Skrátka niekoľko rokov robili samé svinstvá a tak už teraz im to zrejme pripadá normálne robiť aj verejne.

So mnou nebudete jednať ako vám huba narástla! To odkazujem aj politikom. To vy neviete politici obchodovať. Vy viete iba kradnúť, ničiť, znemožňovať, klamať, podvádzať, porušovať zákony, porušovať ľudské práva, ap!!!
Kedy budete normálny?

MFAAA

Re:Viete že... - 29/06/2009 00:39
Dnes písal som na stránkach TRSTENÁ aby si prečítali toto fórum a aby vedeli prečo ich vytopilo a odkaz s tej stránky vymazali ako diktátori, ktorý sa boje pravdy. Tak nech tých vytopí čo to vymazali! nech im zgegnú deti a nech oni trpia a potom či by to vymazali?
Kradnú a tvária sa ako nepremožiteľný ako niekedy komunisti a všetko čo by ich usvedčilo takto ničia a bránia mi zverejňovať pravdu o tom ako nekalo konajú.
Toto sa dialo za totality a ak niekto niečo povedal bol prenasledovaný presne ako je to dnes.
Prečo im teda vadí aby sa ľudia dozvedeli pravdu o tom ako obchodujú ich politici a ako zneužívajú právomoci a ako sa boja pravdy a ako sa robia pritom hlúpi?
Oni obchodujú za štát a pritom nemajú ani poznatky zo Slovenska? Hnus!
Ale čakal som to že starosta Trstenej zapchá ľuďom huby, lebo starosta Trstenej je ako ukazovali v správach (SMER-SD) a teda nielen že zakrýva ich svinstvá, ale priamo sa na nich aj podieľa. Radšej asi vytopí všetkých, ako by mal konať pre ľudí. A potom na čom tí ľudia bohatnú? Teraz premiér akože veľkoryso okradne štát a dá svojim známym aby urobil politickej strane reklamu. A keby bolo aj polovicu ľudí zamordovalo to mu nevadí.

MFAAA

Re:Viete že... - 29/06/2009 00:55
Ešte že tu sa môžem posťažovať, lebo je toho svinstva čo konajú toľko, že by som sa zbláznil keby som sa nemohol takto ani posťažovať. Ale jedno viem určite! Tie nápady im len tak nedám! Správajú sa príliš zákerne.
Utopilo niekoho? Alebo utopilo vám nejaké zviera? Poďakujte sa politikom! Nabudúce to možno budete vy!

MFAAA

Re:Viete že... - 29/06/2009 18:21
Dívať sa denno denne na tie zverstvá v správach ako sa novinári tešia že môžu ukazovať koľko ľudí umrelo a ako im je to akože ľúto že to zavinili. Si tu na Slovensku pripadám ako v koncentáku.

MFAAA

Re:Viete že... - 30/06/2009 11:16
Keby to tak nebolo majú právo sa tu obhájiť ako ktokoľvek iný. A vysvetliť prečo nekonali a čo ďalej.
Mohli to urobiť akoukoľvek formou. Ale zachrániť životy ľudí a ušetriť pre štát financie sa im zjavne nechce.

MFAAA

Re:Viete že... - 01/07/2009 22:54
Čudujem sa nad tým čo to stvárate. Vaše správanie je nenormálne a hraničí s debiltou. Na jednej strane politici míňajú štátne financie ako blbí a ohrozujú ľudí ľudí na životoch a ešte k tomu je tu aj kríza a na druhej strane je to ľuďom jedno, ale prečo sa mne nedovolili súdiť, tak to je už svinstvo a samozrejme všetko čo je zavinené je teda len a len vaše rozhodnutie. Samozrejme je to totalitné a veľmi sprosté rozhodnutie, ale vaše. V takomto prostredí sa mi ale nedá podnikať. To čo ste urobili je konanie proti odstráneniu ohrozenia! Aj keby som mal na patentovanie tak nedám na patentovanie ani cent!!! Nie za takejto situácie, keď konáte ako blázni.
Na jednej strane politici vyhlasujú že je kríza a oni sa nestarajú o zamestnanosť a na druhej strane máme Perpetuum mobile (za ktorým zatiaľ všetci videli len zisk a tak sa pýtam ako to že že vznikla táto situácia?). Nie za situácie kde som ponúkal štátu k dispozícii 45 nápadov na záchranu životov ľudí a oni dotujú drahé projekty a staré technológie aj niekoľko násobne drahšie, ap..
Nečudujte sa 2,7. Keď to chcete ukončiť, tak 2,7 vám v tom pomôže (všetkým)!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 8 9 10 11 12 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport