Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 10 11 12 13 14 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 16:50
No ako "presne"? Ty by si čo odpísal na tak hlúpe otázky ako mi písali na tom fóre.
Keby sa ťa začali pýtať či ti nešibe a či si nie nejaký fanatik, či si nie mesiáš, alebo fanatický ekológ ktorý má mastné vlasy, ap..
Tý ľudia skrátka útočili proti. A keďže som ich informoval že konajú všeobecní ohrozenie mali konať, tak aby bolo odstránené a ľudia mohli byť zachránený.
To bol otras, tak som im aj tak odpovedal.
okrem teba asi len dve otázky tam stáli za slušnú odpoveď. Samozrejme ak som niekoho zle pochopil a chcel pomôcť tak sorry, ale mali ste sa vyjadriť presnejšie).

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 17:38
No nedá sa s nimi jednoducho ani jednať, ani sa rozumne debatovať, len útočia ako blázni a pritom ide aj o ich životy a o životy všetkých ľudí. Jasne porušujú demokratické princípy, ľudské práva a spolunažívanie. Minimálne toto. A pre takéto ich konanie umierajú ľudia.
Takto ako oni konajú hyeny a nie ľudia!

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 18:00
Sa správajú tak, ako keby niekto volal na záchranku že potrebujú pomoc a tam by sa im ozvalo to čo sa pýtali mňa že či im nešibe, ap. humus a hnus. Presne toto je dobré prirovnanie k tomu ako sa na tých fórach ľudia správajú.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 19:09
Presne takto konáte: Chlapec (†9), ktorého včera omylom prešla osobným autom vlastná matka, podľahol zraneniam vo Fakultnej nemocnici.

Namiesto toho aby ste konali za záchranu svojich detí ich ohrozujete. Strašný príbeh a pritom ani tento sa nemusel udiať ak by bol použitý môj ďalší jednoduchý nápad.
Ale keď konáte ako ona tak umierajú aj vaše deti a vaši známi. To že konáte proti nápadom na záchranu životov ľudí ste spolupáchatelia aj tohto úmrtia.
Už sa môžete porovnávať s takýmito prípadmi! nepáči sa vám to? tak čo robíte sprostosti a konáte proti záchrane životov. Je to to isté ako keby ste sa vy pohli nelogicky ako ona, namiesto toho aby ste použili rozum.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 19:24
Samozrejme že urobila riadnu hlúposť, ale presne takú robíte aj vy ak konáte tak aby vaše deti boli ohrozené a preto ich veľa umrie a to vašou vinou!!! Mne ste neumožnili konať a odstrániť všeobecné ohrozenie a vy konáte proti záchrane životov.
Žijem medzi totalitnými bláznami.
V čom ste rozdielny od nej? V ničom. Kašlete na ich bezpečnosť.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 19:27
Pardon vy ohrozujete nie len svoje deti, ale navyše ešte ohrozujete všetkých a aj sami seba!

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 19:44
Ďalšia správa ako rozhadzuje vláda financie pre svojich známych: Idú vraj stavať futbalový štadión a údajne preto aby bola vyššia zamestnanosť. To už väčšou sprostosťou nemohli ani zdôvodniť to aby si len oni rozdávali štátne financie.
Čo nedáte na nový zdroj energie a aj tam budú zamestnaný a oveľa viac ako na tom štadióne a ušetríte miliardy lebo nebudete musieť kupovať urán a platiť za likvidáciu jadrového odpadu. koľko za to platíte ročne?
Bude lacnejšia energia a tým aj tovar v obchodoch a ľudia budú mať viac na kupovanie, ap.. Ale vaše sprosté rozhodnutie preto aby ste nadelili svojim známym oberie SR o miliardy ročne!!!
A mám 45 nápadov na záchranu životov ľudí a teda bolo by menej zranení a nehôd a nemocnice a záchranári by zachránili ďalšie financie lebo by mali najnovšie poznatky a nové poznatky ba sa predávali aj do zahraničia, ale taký zlodeji ako vy len o sprostostiach rozmýšľajú.
Pre to že kradnete už ani len nerozmýšľate???

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 20:14
Politici len kradnú a zabíjajú vlastný národ. Ale ako vidno väčšine Slovákom sa to páči a preto nútia aj iných aby boli ohrozený na životoch a aby sa dali okrádať. Ja s týmto nesúhlasím a viním úradníkov a politikov na Slovensku, ale neumožnili mi sa súdiť. Toto je už totalita!
Nie len že konáte sproste a proti ľudským právam a demokratickým princípom, ale vy ste už ako v dobách minulých ako keď bránili novím poznatkom, že zem je guľatá a všetci taký ako vy si mysleli že je to doska a takto sa budú v dejinách dívať aj na vás ako na blbcov.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 21:08
Niekto na nete mi napísal že to mám ťažké. A ja som mu odpísal že aj on. Mám to ťažké ako ktokoľvek, ale vždy je to lepšie ako vy čo zdochýnate a zabíjate takto aj svoje deti a svojich priateľov a potom nariekate a hádžete sa o truhly, len preto že ste nekonali keď ste mali možnosť. Koľký budú ďalší dochrámaný a mŕtvy? Bude vás plný autobus? Alebo to budú zasa deti? Alebo podnikatelia ženúci sa za pokladom v totalite, alebo na dovolenku? Som zvedavý koľko ich bude ešte tento týždeň. Všetky tie obete idú na vaše svedomie a môžete si za ne sami keď konáte proti záchrane životov a proti odstráneniu aj vášho ohrozenia!!!
Vy ste už dávno prehrali len vám to nedochádza. To vy ste vinný! Mne ste neumožnili konať.

MFAAA

Re:Viete že... - 08/07/2009 21:41
A keďže konáte ako sprostý (že prečo ako?), tak si idem pozrieť nejaký film, popočúvať nejakú hudbu, opekať si slaninu, pôjdem na hríby, ap.. A vy si zdochýnajte.

MFAAA

Re:Viete že... - 09/07/2009 14:49
Zatiaľ ste stratový takýmto vašim konaním (aj zadĺžený) ako štát už navyše asi 3 319 391 887,41eur (100 000 000 000 Sk). Vám to ešte nedochádza ale tie pochybné kšefty s ktorých ste doteraz ťažili sú všetky len dočasné a už čoskoro (ako vyhlásil aj Obama) prídete o podporu zo sveta a ešte navyše budete aj vinný. (nie sú tam ešte započítané náklady na palivá a likvidáciu odpadu).
Že by nebolo na výplaty a tvorenie pracovných miest len preto že tá vaša hlúposť sa nedá ani liečiť?

MFAAA

Re:Viete že... - 09/07/2009 20:13
A tu vám píšem kde vás politici vedú a ako hospodária:

Kľúčové slová: SLOVAKIA investície / Motivačný
Objem priamych zahraničných investícií na Slovensku, ktoré vstúpili do eurozóny v januári klesli o viac ako 50 percent na 538 miliónov eur v minulom roku v porovnaní s 1,28 miliardy EUR v roku 2007, pretože investori začali viac váhajú kvôli globálnej recesie.

Slovenská vláda schválila 28 mln eur motivačný balík
07.08.09, 12:50 EDT
pic

BRATISLAVA, júl 8 (Reuters) - Slovenská vláda schválila v stredu motivačný balíček v hodnote 28 miliónov eur na päť investičných projektov, vrátane automobilového tvorca Kia Motors' 110,5 milióna eur plánovaných investícií.

Vláda povedala, že by poskytla 15,07 milióna eur vo forme daňových úľav pre Kia, ktorá sa očakáva vytvorenie 274 nových pracovných miest do roku 2012. Kia Motors Slovakia nebol k dispozícii k okamžitému komentár.
Článok Kontroly

http://news.google.com/news/url?fd=R&sa=T&url=http://www.nytimes.com/2009/07/04/business/global/04slovakia.html?ref=business&usg=AFQjCNG_bj-vJtndqMVrzTIh5fpSDTd4kA

Už na 50% ste v prdeli, ale to vám novinári a politici v správach nepovedia čo???

MFAAA

Re:Viete že... - 09/07/2009 20:16
V príspevku pred týmto som si zmýlil adresu.Pardon mala to byť táto adresa: http://news.google.com/news/url?fd=R&sa=T&url=http://www.forbes.com/afxnewslimited/feeds/afx/2009/07/08/afx6631096.html&usg=AFQjCNFZLCghqQudovfmp234ipf3Ao_M0w

MFAAA

Re:Viete že... - 09/07/2009 20:30
A to ešte Rusi idú pritiahnuť plynové kohútiky aj do EÚ budú púšťať plyn len v obmedzených dávkach. Takže aj zmluvy ktoré ste podpísali vám budú platné zrejme len na podkurovanie. (Dúfam že sa mýlim, ale ak nie, tak budete aj bez plynu.)

MFAAA

Re:Viete že... - 09/07/2009 21:01
A tá politika čo sa na Slovensku robí je:
FICO zdražovať nejaký tovar, aby papaláši zarobili a ľudia im to zaplatili. (Tu je to jasné)
DZURINDA zníži daň, zasa aby papaláši zarobili a ľudia im to zaplatili. (Tu zarobia tak že ten bohatý keď nezaplatí daň, tak zarobí milióny a ľuďom to aj tak dajú zaplatiť v inom).

Tak si vyberte budete platiť a platiť, alebo platiť a platiť. Ako keby si z oka vypadli. (Radšej mohli z okna).

MFAAA

Re:Viete že... - 10/07/2009 02:17
Ja vás budem zbytočne presviedčať vy ste skrátka blázni zabíjajúci vlastné deti.
Toľko obetí len preto že tu nie je iná možnosť aby ste sa mohli presvedčiť o tom či naozaj umierajú ľudia a nemuseli by. Vy ste skrátka hnusné hovädá!!!
Ľudia ktorý zabíjajú vlastné deti. To je už čo povedať.
Len preto že vy si myslíte a neviete sa presvedčiť. Ako blázni. To je úžas. Zákony kde sa nemôžete presvedčiť či vaše deti sú v ohrození života sú v rozpore a vám umierajú deti lebo vy sa presvedčiť ani nechcete!!!
Skrátka stačilo žiadať zmenu zákonov a zriadiť záchranné oddelenie na ÚPV SR a bolo by zachránených množstvo životov ľudí. Čo vám v tom bránilo? To ste taký sprostý že sa nemáte zákony aby ste sa mohli o skutočnostiach ohrozujúcich vaše životy ani len presvedčiť??? Veď ste blázni. Ja vám to celý čas píšem. Vy ste sa skrátka zbláznili. No tak nemajte na to zákony aby ste sa mohli presvedčiť či ste ohrozený na živote. Načo by vám boli??? Ešte by ste si zachránili svoje deti.
Toľko premárnených životov len preto že ste hlúpi.

MFAAA

Re:Viete že... - 10/07/2009 02:40
To je niečo neuveriteľné čo sa tu deje. Pre vás je hanba presvedčiť sa či sú vaše deti a aj vy ohrozený na životoch??? Tak tomu hovorím zabíjanie (No. one).
Tomuto vy hovoríte ako ak si niekto ohrozuje na životoch vlastné deti???
Napíšte mi ako takých pomenovať, aby som vám tým, že vás nazývam blázni neublížil.
Skúste to blázni.
Nie len že sa musím v TV, časopisoch, ap, hľadieť na to ako zomreli (lebo to by som už ani nemusel mať TV, a čítať noviny, lebo keď sa niečo stane je to všade), ale ešte aj vy ľudia ste blázni. Politici, novinári, ešte aj polícia a súdy a navyše ešte aj obyčajný ľudia sa zbláznili a namiesto záchrany vlastných detí mne nadávajú a rehocú sa na tom ako oni si vlastné deti márnia. Tak asi takáto je situácia v skutočnosti.
Zatiaľ čo vy si myslíte bez dôkazov, umierajú ľudia a vaši známi, z rodiny, aj podnikatelia a ich deti, ap..
ľudí prepúšťajú z práce, politici kradnú a hrajú sa na dobráčikov a vám umierajú deti lebo ste sprostý.
Sprostý že hlúpejších som ešte nevidel.

MFAAA

Re:Viete že... - 10/07/2009 02:53
Väčších bláznov som ešte nevidel. Namiesto života volia smrť pre svoje deti a pre seba, neistotu, nelogickosť.
Nemám slov. Tak na toto fakt nie. Už som videl kadečo, ale to ako vy konáte sami proti sebe je niečo.
S niečím podobným sa dá stretnúť len cez vojnu, alebo v blázinci, ap..
Čo ste získali tým vašim správaním? Čo???
Ja žasnem. Nemám slov. Toto je niečo hrozné.

MFAAA

Re:Viete že... - 10/07/2009 17:18
Už niekoľko dní sa mi stránka MOJE VIDEO SK nedá ani otvoriť.
Ale keďže viem že na stránkach MOJE VIDEO publikovali svoje videá aj policajti a ako vidíte konali proti záchrane životov ľudí. Takto konajú proti životom nevinných ľudí konkrétny policajti a ľudí ponechávajú umierať. Skrátka pre nich je nejaké sprosté video viac ako život nevinný ch obetí aj ich detí a kolegov.
Porušujete BOZP, ľudské práva a dokonca napomáhate pri znemožnení odstránenia všeobecného ohrozenia a záchrany životov ľudí. Ako osoby spôsobilé určite viete že akékoľvek úmyselné a premyslené konanie, ktoré má za následok smrť nevinnej osoby (v tomto prípade viacerých osôb) je trestným činom!!!
Vidíte v priamom prenose ako policajti (konkrétne osoby) konajú protizákonne! Upozornil som ich a teda vedia že tí ľudia umrú ak nebude preverené čo som písal, ale aj tak sa tvária že nič nevideli, alebo nekonali pre záchranu životov schválne. Ponechať tých ľudí v ohrození životov je asi taká istá chyba ako mať náboj v komore a myslieť si že náboj tam nie je streliť dieťaťu do spánku. Takto bez dôkazov teraz konajú.

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 10:02
Každým dňom pribúda obetí vášho konania.
A politici okrádajú štát, ale pritom mu škodia 1000 násobne viac. Tak čo ako sa vám sledujú tie úmrtia? Fascinuje vás to že ste ku nim prispeli?
Konáte všeobecné ohrozenie a skutočne sú po vašom konaní obete (množstvo obetí). A umierajú preto že ste hlúpi a nechcete mať poznatky schválne a to znamená že konáte premyslene.
Rátate s tým že niečo podobné mi nikto neuverí, ale vy ste sa mali presvedčiť o faktoch a nie konať náhodne!!!
Ste povinný správať sa tak aby ste neohrozovali na životoch iných ľudí a tu to jasne porušujete!!!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 10 11 12 13 14 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport