Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 28 29 30 31 32 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
roxo

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 07:31
A co som napisal.Citaj poriadne.A kedze nie je regulernou armadou tak ti nema kto ani co povolovat.Da sa z toho lahko vykrutit.

1REC

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 10:22
La Legion etrangere est un corps d'élite de l'armée de Terre française. La Légion étrangère n'est ni une milice privée, ni une unité de mercenaires.

LE patri do Francuzskej armady ako samostatna jednotka, patri rovnako pod ministerstvo obrany francuzskej republiky ako ostatny vojaci FR.

Zakon na slovensku hovori jasne sluzba v cudzom vojsku, myslim ze to hovori za vsetko..

Montana

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 17:46
hm 2.rep ked si sem zacal pisat zo zaciatku tak som si myslel ze si celkom v pohode tipek...ale tieto tvoje rasisticke vyjadrenia tvoj status v pohode tipka zmenili na trapneho rasistickeho panacika. ked ti raz ten cernoch alebo moslim zachrani prdel tak mozno az vtedy pochopis ze legia je jedna velka rodina. je jasne ze to nieje tak ako to byvalo ale myslim ze sme si tu vsetci rovni. sluzim v legii o hodne rokov viac ako ty a mam tolko kamaratov cernochov a moslimov a azijatov a belochov. a kamaratov aj 2repu tak tu nemyl chlapcov co chcu vstupit ze 2rep ze je cisto rasisticky regiment. mozno si pri zoskoku spadol na hlavu a nespravilo ti to dobre. tod vse k tvojej "inteligentnej" komunikacii na tomto fore.

JAA

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 21:48
CAU CAU MONTANA,,A TY SI V KTOROM REGIMENTE,,KED SA MOZEM SPYTAT??

neni doležite

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 21:49
2.rep prosimta ake to bolo zo začiatku čo sa tyka odchodu zo sr,čo si povedal rodičom?nemali stym problem?ja chcem velmi ist som mlady o chvilu mam 19 ale moja mama je velmi proti tomu ked som jej otom hovoril ,pomož mi ako nato,mam ju nato nejak pripravit,alebo sa zobrat a odist bez slov?

MY NAME

Re:Francúzska légia - 09/07/2009 22:29
s týmto nemám skúsenost ale BEZ SLOV neodchádzajbude ta to potom mrziet .... pekne sa rozluč a dalej to je už na tebe ale ak odídeš tak pre otca ja mamu to bude dost tažké ....

2REP

Reakcia - 10/07/2009 21:41
Pre LE-nick, ale aj ostatnych co nechapu kto je kto-ja som ten stary 2REP bez vykricnika, ktory si v starsich prispevkoch vymienal ostrou formou nazory s 1 REC (ale co bolo,bolo medzi legionarmi je bezne, ze sa nielen pohadaju, ale aj pobiju,mais calme plat- ziadna tragedia).Reagujem preto,ze ma moji chlapci (Sampiero a ostatni upozornili na nejakeho samozvaneho skolitela, ci skor dezinformatora s nickom „2REP!“ teda s vykricnikom. Ak ktokolvek, kto ma co len trochu inteligencie a zakladnu skolu precita starsie prispevky, lahko zisti, ze moj styl pisania sa nezhoduje s tym nestastnikom. Je diametralne odlisny.Nachytal by som ho na tom co pise-tie bludy a vymysly- aspon v 30-tich vyjadreniach, ale nemienim to riesit.On sa vlastne nachytal sam.Nestoji mi za to a tato diskusia tiez nie.A nechcem vyvolavat rozruch, mne je davno jasne, o co v tejto diskusii komu ide.
Takze sa distancujem od somarin, ktore tu clovek pod nickom „2REP!“ pise.Ale fantaziu a vynaliezavost ma dobru, to treba uznat. Aj ked v legii nikdy nebol, na to dam krk! Ja rasista urcite nie som.To aby bolo jasne.
Pokial viem do LE sa doteraz dostal z tych, co tu diskutovali, jeden jediny clovek.
A aj ked sme sa s 1 REC pochytili, rad uznavam, ze je to jeden z mala ludi, ktori tu o LE (co sa tyka veci „od fachu“) pisali a pisu k veci.Lebo on v LE skutocne bol, preto mam k nemu uctu ako k legionarovi, aj keby to bol medzi nami dvomi naozaj samotny Camerone. Zbytok prispevkov, az na par vynimiek, su dristy, podpichovanie a provokacia.A k tomu este ucelova.
Salut a toute le monde bien elevee a cette discussion byzantines.2REP

2 rep

Re:Francúzska légia - 10/07/2009 22:15
montana ja sa nechcem hadat, ale vies si v legii a aj vies ako to chodi.Ak si v 2 rei tak pochopim, ze tam asi rasizmus nebude ako taky, pri takom mnozstve ciernych a ryzojedov a je smutne, ze to nechces priznat, ze rasizmus v legii je a take vyplody ako frere d'arme su mi na smiech.Sorry vybral som si 2 rep a rychlo som sa tam musel zaradit a chvalabohu som sa pridal k slovakom a slovaci su v 2rep skoro vsetci rasisti a su na to hrdy.A ak poznas nejakych starsich slovakov z 2 rep tak ti to potvrdia.Ano v podstate po preveleni na kontinent napr. do Aubagne alebo do castelnaudary ti neostava nic ine.Vysvetli mi ako je mozne, ze si ma pocas mojej sluzby ako caporal de la semaine zavolal ADU nasej cie a prikazal mi ramasovat jedneho negra doslovne s tym aby zmizol do tyzdna z repu respektivne dezertoval!Mal som to schvalene!!!aj od mojho sefa sekcie!viem je to chore ale takto to tu je!Ked som skoncil prijmac tak sa hlasil jeden cierny do 2rep aj so mnou a co mu povedali v castly a este posledny raz v aubagni?Ze aby si to riadne rozmyslel lebo to tam nebude mat lahke.A chlap sa nakoniec rozhodol pre 2 rei lebo tam uz mal svojich!Mam kamosov z 2rei a ti tam zazivaju rasizmus ciernych ale uz nejdem dalej rypat.
Montana nechcem sa hadat.Prepac ale stavim sa stebou ze vacsina slovakov z 2rep ma to iste zmyslanie ako ja totiz sedavame pri jednom stole a spolu kecame....
Nehadajme sa to nema zmysel zime si kazdy vo svojom regimente.Teba nech zachranuju tvoji cierny a mna moji repmani.
Skoda ale teraz mozte vsetci vidiet ze niesme az taky bratia v zbrani ako to tu vsetci vykrikuju.Nemame rovnake nazory a regimenty sa od seba velmi diametralne lisia mentalne ale aj fyzicky.
Pred mojim odchodom som nepovedal nic ale bol som dohodnuty so sestrou ze hned ako vystupim vo francuzsku tak nech to oznami mame takze to bola ona co to oznamila rodicom.Bola to kokotina a rodicia boli nestastny teraz by som to riesil inak.Ale robte ako chcete.
A este raz pre montanu ak ti niekedy cernoch alebo moslim zachranil prdel alebo ak tomu veris ze ti zachrani prdel v buducnosti tak ja sa stanem papezom!
Legia je uz teraz v prdeli a na super akcie posielaju francuzske regimenty.Kazdy regiment legie ma coraz menej ludi.Dokonca ak by zavreli po jednej kompanii z kazdeho regimentu aj tak by stale chybali ludia.Legia ma okolo 8 000 legionarov podla informacii ale v skutocnosti je nas okolo 6500 a vsade lataju diery po ludoch ako mozu.
na zaver sorry ale legia je naozaj sucastou francuzskej armady takze vstupom riskujete trestny cin.
Montana mam taky pocit ze sme sa mozno stretli....taky pocit cav

MY NAME

Re:Francúzska légia - 10/07/2009 22:57
2.REP a kto sa tam dostal do Legie s tejto diskuzie ? ktory Nick ?

moje meno je.....

Re:Francúzska légia - 10/07/2009 23:02
takze 2 REP odpovedz mi ak sa ti da ak nemam dokonale rovny chrbat vadi to alebo nie vdaka za odpoved

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 09:20
Takze pre vsetkych!!!
a hlavne pre 2 rep bez vykricnika teda bez kokota ty P.D.!!!!!
Ja som caporal de 2 rep!!! prikladam fotky aby si mi veril ze som v 2 rep!Mozes vidiet equipement de combat a la 2 rep! a na dalsej fotke nas camelback original USA!! nie tie napodobeniny ako v nimes!!
2 rep bez vykricnika dokaz mi ze si na calvi.
Kto to je Evangelista?
Bol 2 rep na guajane?resp. v juznej amerike?
Kto je klubman na 2 cie?
Je momentalne nejaky cech alebo slovak v GCP?
Kolko koliecok musis zabehnut aby si urobil 8 km TAP?Ako sa vola miesto kde 3 cie robi potapacsky vycvik a akej narodnosti resp.aku hodnost ma jej sef?
Pocuvaj 2 rep bez vykricnika ja som legionar a takych ako ty som tu videl pobehovat predtym ako odisli domov ku maminke!Kde si nasiel moje bludy!!!
Napis mi aspon desat mojich vyjadreni ktore niesu pravdive!!!!ty frajer vas-y!!!!!!

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 09:25
Tak tie fotky!

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 09:34
serem na fotky odpovedz mi na otazky a ja dam fotky musim ich ale najskor zmensit su do velke.....au revoir 2 rep

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 09:39
Coucou

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 09:59
Equipement de combat

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 10:02
Jeden madar striela z PA na chrbte ma nasu musette camelback a nas baret.

MY NAME

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 11:58
V priebehu 20. min. si si sam pisal odpovede 2.REP! sranda aspon som sa zasmial

montana

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 12:34
salut 2REP viem cital som si prispevky od teba a aj 1 rec a aj od sampiera a camerona... viem ze ste super ludia skoda ze sa nepozname osobne. na toto forum som sa dostal uplne nahodou lebo som na dovolenke a nudil som sa. viem rasizmus je vsade s tym sa neda nic robit.a priprav si talar cernoch mi zachranil rit pred odtrhnutymi nohami,basou a istym vyhadzovom. dalej nebudem rozoberat. co sa tyka 2rep! hm no moj vidim ze ta legia zaujima. obrazkov z legie je na nete velmi vela cize je tazko dokazatelne ci su realne od teba. a celkom si ma tym pobavil aky si labilny.najskor hovoris ze ta nic nevytoci a nasledne tu ukazujes fotky a hadas sa s kazdym koli par prispevkom. dovolenka sa konci a tym aj moje prispevky. nebojte sa vstupit slovakov tu radi privitame

montana

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 12:38
a este k tomu sikanovaniu cernochov...ja som ich tiez sikanoval takisto ako aj belochov aziatov ... ale tam neslo o ich farbu pleti alebo presvedcenia. skor o to ze si to niecim zasluzili...

2 rep!

Re:Francúzska légia - 11/07/2009 12:44
MY NAME ste uboziaci ktori nic nedokazali a postavim sa pred kazdeho a mozte sa pytat naco len chcete ja odpoviem ale viem, ze vas sklamem ak si myslite ze nie som legos!
Vysvetli MY NAME nacom si sa zasmial nech to vedia vsetci a nevravte ze fotky nie su prave.Su z Djibouty zo strelieb.
No chce tu este niekto urazat?O com je vlastne tato diskusia?Ak tu niekto pise ze legionari vstavaju o pol piatej a kazdy den 30 km behaju s plnou polnov je len na vas aby ste uverili tymto srackam prave preto som tu chcel napisat pravdu a skoda ze vam to ako si nesedi ze legosi sa budia o siestej potom upratuju izby, chodbu hajzle sprchy a o sedem tridsat je nastup a potom sport ak vysiel v rozkaze.ziadna dzungla pre tych co sa nudia alebo nejake super vycviky.Zabudnite.Kazdy sa tu snazi zasit a dostat do nejakeho super kludneho servisu ako na osetrovnu do kuchyne do baru alebo na casernement.Na bojovej kompanii vydrzi malo ludi viac ako 5 rokov.
Legia vyjebava stymi co su dobry a hajzlov tu obdaruva.Ste dobry sef minometnej skupiny TIEN!!!! budes robit zo vsetkymi kompaniami postupne vsetky test ops.a o dovolenke mozes snivat!A co takto kokotik co ma NG 9!!?? Ten dostane ako darcek Guajanu alebo dzibouty.Legia je jeden prehnity system kde sa oficiery nedokazu nazrat spolu s legionarmi lebo mi sme pre nich len taka merde.Este aj poddostojnici sa uz zrazu nemozu najest spolu s legionarmi je tu taky kastovnicky system ze mi je z toho zle!
Hraju sa tu vsetci na soldat d'elite!Kde su tito super vojaci?
Je tu vela neplavcou a negramotnych kokotov.Po piatich rokoch si nechate narast brucho a uz nerobite nic.Ved sa chodte len pozriet do musea v 1 RE na tu trosku slovaka co sa tam o to stara!Budete sa cudovat ako moze byt legos.A kolko kokotov slovakov mate v 4 RE.Co myslite si ze vam pomozu ked im poviete ze ste slovak!Budu sa snazit vam predat cigarety alebo telefonne karty alrbo alkohol aby mali kokotkovia na kurvy v Spanielsku.A co takto kapitola sama o sebe v 2 REG URBAN hambil som sa ze som slovak!!!1 REG je dobry slovak z liptova je na bureau de sport fajn chalan!V 1 REC boli dobry ale ich vyhodili ako napriklad jedneho slovaciska z povazia.Nejaky poddostojnik mu povedal ze je merde tak ho sloJvacisko zbil a potom ho prevelili na silu do 1 RE.alebo jeden adjudant z piestan super chlap ten tiez bol vyrazeny z 2rep a jebli ho do 4RE Odsluzil si tam rok a pol a odisiel znechuteny do civilu.a tiez serzant moravak bolesti chrbta a oni mu nechceli uznat zranenie tiez znechteny z legie.Mozem menovat vela pripadov ako legia pekne znechutila zivot vela legionarom.
Alebo sa spytajte

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 28 29 30 31 32 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport