Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 12 13 14 15 16 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:24
Bože, odpusť mu alebo ho potrestaj, veď to úbohé stvorenie nevie, čo činí a kto vlastne je! A tie hrubky etc!!! Otras!!! PER QUOD QUIS PECCAT, PER IDEM PUNITUR ET IPSE...

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:24
To že polícia nekonala na ochranu životov ľudí píšem aj ja. Takže len ďalšie doznanie. Však píšem že sa tu zhromažďujú dôkazy samé od seba že je to presne ako píšem.

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:30
Takže polícia už sa za vás niektorý aj modlia Bože, odpusť im alebo ich potrestaj (už čoskoro sa stane len ešte o tom neviete), veď tie úbohé stvorenie nevedia, čo činia a kto vlastne sú! A tie priestupky etc!!! Otras!!! A že ste FLAME generál PACKA!!!

Ruiz

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:33
A ty si obyčajná PLACKA (FLAME). ANALFABET!!!

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:38
Tu môžu vo svete vidieť ako koná polícia SR. Sú to diktátorské metódy. Už použili celý arzenál urážok a nadávok. Títo si to buď odskáču, alebo svet uvidí že konáte presne tak proti záchrane životov ľudí ako som to opisoval. Takže jasne vidieť ako sa títo boja toho čo napáchali. Jasný dôkaz ako polícia koná proti občanom SR a to je presne to čo som písal.

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:41
A generál PACKA vraj ste: PLACKA (FLAME). ANALFABET!!!

Tak takto konajú policajti proti záchrane životov a ľudskej dôstojnosti na Slovensku!!!

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:50
A teraz by to bolo ukázať the prezident of US.
Na to že mi písal sa nesťažujem:
Odosielatel: President Barack Obama <president@messages.whitehouse.gov>
Adresát: mfaaa@azet.sk <mfaaa@azet.sk>
Dátum: 13.05.2009 23:44

Ruiz

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:51
PER QUOD QUIS PECCAT, PER IDEM PUNITUR ET IPSE. To ťa čaká.

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:55
PER QUOD QUIS PECCAT, PER IDEM PUNITUR ET IPSE. To ťa čaká vraj čaká generál PACKA.

Ruiz

Re:Viete že... - 11/07/2009 22:59
No čo, MFAAA? Keby ti to tak ešte niekto preložil, ty nevzdelaný "vynálezca"!!! Cha-cha-cha!

MFAAA

Re:Viete že... - 11/07/2009 23:05
Zasa generálovi PACKOVI: No čo, PACKA? Keby ti to tak ešte niekto preložil, ty nevzdelaný "generál"!!! Cha-cha-cha!

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 00:20
Takže vás informujem o ohrození životov ľudí. Mám vedomosti že ste ohrozený na životoch a mám dôkazy že ľudia umierajú pre chybné zákony!
A ako tu konajú proti záchrane životov ľudí.
Ja mám povinnosť zo zákona takto konať až kým nebude toto ohrozenie odstránené.

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 00:45
Pre tých čo by nevedeli:

Per quod quis peccat, per idem punitur et ipse.
Čím kto hreší, tým trestaný býva.

Ty

Re:Viete že... - 12/07/2009 07:45
To ale trvalo, kým si niekoho našiel, čo by ti to vysvetlil! Alebo to bol internet?

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 12:32
Dobre stránky mám prefotené a keďže mi tu bráni konať pri odstránení všeobecného ohrozenia osoba jasne porušujúca demokratické princípy, ktorá použila vyhrážanie proti osobe snažiacej sa zachrániť ľudské životy a tak sa teraz na čas odmlčím. Aspoň vidíte ľudia ktorým umrel niekto pri nešťastnej situácii (teda nie na stárnutie prirodzenou smrťou) že ako konajú ľudia ktorý mi bránia v záchrane životov. Polícia jasne nekonala ani v tomto prípade kde jasne boli písané vyhrážky na moju osobu. Takže po známosti získali funkcie hlúpi a tvária sa ako Hitlerovi prívrženci nadradenej rasy a konajú násilne. Ďalší dôkaz že polícia SR je zneužívaná nie na preverovanie dôkazov, ale zneužívajú ju po známostiach a sú skorumpovaný!
Takže generál polície SR PACKA prečo ste nekonali a ako ste posúdili vec, lebo ľudia umierajú pre to ako ste rozhodli.
Čím viac ma provokujú a vy nekonáte tým viac sa o sebe na nete dozviete!!!
Ale budem písať aj naďalej do zahraničia!
A ako si pomohol ty ľuďom pri záchrane životov teraz? Tak napíš čo si zapríčinil ak nemáš tie poznatky a píšeš o niečom o čom nemáš ani poňatia a si do toho hlúpi?
Tak napíš čo teraz bude s tými ľuďmi? Prežijú? Nie. Nič si nedokázal okrem toho tvojho chvastania a znemožňovania práce iných. V tomto prípade máte na svedomí životy ľudí a to v masových počtoch. Bozaj ma ty vrah.

CH

Re:Viete že... - 12/07/2009 12:53
Daj sa bozať svojim v ilave na námestí, ty supervrah. A zverejníme tvoje meno.

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 12:59
Niečo som sa ťa pýtal!!!
Neodpovedal si a to znamená že by si sa musel priznať!

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 12:59
Chvastáš sa tým že si môžeš dovoliť zabíjať nevinných ľudí??? Takto utláčali Slovákov už dávno a ty sa už nepokladaj ani za Slováka, ani za človeka. Tak ako ty debatuješ a polícia nekoná je jasné že ste nadradená rasa a ponižovanie a zabíjanie Slovákov vám robí radosť a mne čo sa snažím pomôcť (nepáči sa vám že žiadam svoje práva) aj Slovákom žiť bezpečnejšie a lepšie, lebo by ste si nemohli namýšľať že vy ste nadradená rasa?
Keď sa taký ako ty začnú správať ako človek potom bude Slovensko prosperovať a mal by si sa oveľa lepšie, ale tu na Slovensku ste ľuďom natlačili tú vašu vieru v peklo ešte aj na vianoce. Veď sa ľudia aj sťažovali že prečo píšete ešte aj na vianoce "čertovsky dobré vianoce". Oni si totižto ešte nevšimli čo s nimi robíte a kam ich vediete. Ako ich zastrašujete a ako konáte proti nim, ale pritom ich okrádate, ste namyslený a hlúpi, a dokonca ste dosiahli totalitným vymývaním mozgov že im je jedno aj to že či ich deti prežijú, ap.. To čo máte za hodnoty v štáte? Smrť a papaláši sú na prvom mieste. Čertovské vianoce, ľudia bez poznatkov, v ohrození životov, polícia nekoná v ničom okrem zastrašovania občanov, myslíte si čo nie je pravda a nemáte jeden jediný dôkaz že nemám pravdu a okrem útočenia (útok aj slovný na osobu ktorá sa snaží o záchranu životov ľudí je dobrí k čomu?), ap..
A takto keby si sa niekomu prihovoril na ulici, ako tu tak to nerozchodíš hlupák konajúci proti záchrane životov Slovákov.

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 13:04
A len tak mimochodom čím viac budeš konať proti tým viac ľudí umrie a tým viac budem musieť písať proti politikom, polícii, ap.. Skrátka uberáš im možnosti obhajoby a nejakej dohody.
A už ti budem na tvoje články písať len obete ktoré máš na svedomí!!!

MFAAA

Re:Viete že... - 12/07/2009 13:09
Život dvoch mužov, otca a syna si vyžiadala tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v stredu o 19.00 hod. na železničnom priecestí v Ivanke pri Nitre.
Nemuselo k tomu dôjsť ak by mne umožnili konať, alebo by konali ľudia ako mali podľa ľudských práv, zákonov, ap..

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 12 13 14 15 16 . . . 18 19 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport