Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
fromage

Francúzska légia - 14/08/2007 21:26
V tejto téme je diskusia k článku: Francúzska légia

Heslom Légie je "Honeur et Valour" - Česť a odvaha...no je mozne, ze legionari to heslo rozne komolili, kedze to vlastne neboli francuzi, ale spravne by to malo zniet "honneur et valeur"...aj ked wiki si mysli o tych heslach nieco trochu ine http://en.wikipedia.org/wiki/French_Foreign_Legion

Kubo

Re:Francúzska légia - 26/09/2007 02:12
Ja by som sa len chcel spitat kde musim ist ak alebo co musim vibavit aby som sa mohol dostat do Francuzkej cuzineckej legie

tomasss

Re:Francúzska légia - 02/10/2007 05:25
ja by som chcel tak vediet nazor byvalich alebo terjsich legionarov na legiu mam28rokov a chcel by som tam ist co testy a ako to vlastne je vasimi ocami

Jano H.

Re:Francúzska légia - 04/10/2007 16:34
Jano H.napísal:
Ja by som sa len chcel spitat kde musim ist ak alebo co musim vibavit aby som sa mohol dostat do Francuzkej cuzineckej legie

matka

Re:Francúzska légia - 09/10/2007 19:26
Mám blízko k francúzskej legie, iba vyvolení, vytrvalí, disciplinovaní,pokorní.....,... chlapci mužského srdca a veľkého ducha majú možnosť sa presadiť v prímači, ktorý je veľmi ťažký, vysoko náročný a trvá pol roka.Kam ísť, ako, kedy a čo je k tomu potrebné o tom ja neviem, nikdy mi to nepovedal, lebo ma nechcel zarmútiť. Ale za pokus to stojí, ja mu držím palce a teším sa s ním, lebo našiel to, čo vždy hľadal. A hlavne našiel sám seba!

Arsenius

Re:Francúzska légia - 11/11/2007 04:02
Kubo napísal:

Slovensko ako jediná a posledná (ostatné krajiny už tento zákon dávno zrušili) krajina z Európskej únie alebo dokonca z celej Európy ma zákon podľa ktorého je vstúpenie do inej armády trestné. Takže by som na Tvojom mieste veľmi nerozširoval správu že tam chceš vstúpiť.

P.S.: Ak máš naozaj záujem pridať sa k Cudzineckej Légii
tak sa skús informovať na Francúzskej ambasáde
alebo ísť na ich stredisko vo Francúzsku.

Tu je kontakt:
94120 Fontenay-sous-Bois (Paris),
Fort de Nogent,
Tel. 01 48 77 49 68

angel

Re:Francúzska légia - 15/11/2007 23:50
ked nieco zisti napis to tu lebo aj ...

Mirmidon

Re:Francúzska légia - 17/11/2007 00:32
ties ma zaujima ten kontakt
furt to bude rovnake???(myslim podmienky na vstup)
som este dost mlady no mam zaujem ta na tych cislach sa slovensky asi nedorozumiem ze???

Mirmidon

Re:Francúzska légia - 17/11/2007 00:33
ties ma zaujima ten kontakt
furt to bude rovnake???(myslim podmienky na vstup)
som este dost mlady no mam zaujem ta na tych cislach sa slovensky asi nedorozumiem ze???

...............

Re:Francúzska légia - 03/12/2007 05:47
a nepoznate niekoho kto sa tam dostal alebo to skusal lebo info z prvej ruky bude asi naj

napiste mi pls na email cs_angel@azet.sk

psycho

Re:Francúzska légia - 13/12/2007 22:20
aj ja chcem vstupit do legie.pravdepodobne sa tam viberiem niekedy v marci.dovtedy sa budem fyzicky pripravovat. ale je tu jeden hacik a to ze nemam skoro ziadne informacie.mam sice zoznam vsetkych stredisk ale co mi je to platne ked neviem ani ceknut po francuzsky.ale skusim to.a ak ma nezoberu aspon som mal vylet.

taklbery

Re:Francúzska légia - 14/12/2007 18:00
ahojte vsetci.. LEGIA. keby tam niekto chcel ist,tak nech ide do strasburgu.. tam sa hocikoho opyta na legiu a povediamu cestu´do naboroveho centra.Tam vam zmenia meno,prezvisko,datum a miesto narodenia.To si musite zapemetat.Odtial ked sa vas nazbiera zopar ludi tak vas odvezu priamo na zakladnu (UBON) kde robite skusky ako napriklad,beh na 12min. Musite zabehnut urcite mnozstvo kolecok,potom su psycho testy,lekarska prehlaidka a nakoniec gestapo.ale samozrejme za tam makate aj na rajonoch.Ked to urobite tak 12 z vasej skupiny vyberu na 4 mesiace na vycvik a az potom podpisujete kontrakt na 5 rokov a mate slavnostnu prisahu.Nebojte sa ze sa nedorozumiete.Je tam dost slovakov a cechov,rusov,púoliakov.Slovania drzia vsetci spolu.Aj v legii.Odist mozete hocikedy.Za kazdy den dostavate peniaze,takze ked nespravite skuski tak vam zaplatia cestu odkial ste dosli..Myslim tym zo strasburgu.A dostanete aj zold.Takze nie je coho sa bat.rada:nedavat si ruky do vacku a potichu sa rozpravat po slovensky.Vela stastia

psycho

Re:Francúzska légia - 14/12/2007 22:01
ak tu su volaky ludia co chcu vstupit do legie tak sa mi ozvite.napiste sem alebo na karol201@azet.sk

achiles

Re:Francúzska légia - 04/01/2008 19:25
zdravim psycho som rad ze aspon niekto chce ist do legie malo kto ma odvahu len co dokoncim maturitu aj ja planujem ist.
PS:ak pojdes ked ta prijmu alebo nie?tak sa ozvy ze co ako? AchilesBox@azet.sk

xxx

Re:Francúzska légia - 07/01/2008 07:43
ha ha...teba ivo???teba nezoberu ani do madarskej gardy s tou roztrtk....ritou a plochimy nohami!!!! a neklam ze tam chces ist ked tam ide niekto iny!!!ty vies kto

miso

Re:Francúzska légia - 15/01/2008 20:25
ja by som chcel isť do legie a zrejme pôjdem hned ako zmaturujem takže volakedy v otóbri by som to išiel vyskúšať ak by sa chcel niekdo pridať píšte na
misoleg@azet.sk

vytrvalec

Re:Francúzska légia - 17/01/2008 22:39
ja som sa chcel spýtat ci je pravda ak vstúpim do F-légie a po troch rokoch by som chcel skoncit tak mozem ist domov alebo si musím odsediet dva roky v base?

vytrvalec

Re:Francúzska légia - 17/01/2008 22:59
ked zmaturujem chcem íst vyskúsat k násmu vojsku nech naberem trocha kondicky a ked nezmaturujem tak chcel by som ist do légie.

vytrvalec

Re:Francúzska légia - 19/01/2008 21:25
chcel som sa opýtat ze co si tam mam zobrat alebo také nejaké veci

maranello

Re:Francúzska légia - 19/01/2008 23:10
aj dievčata možu vstupit do francúzskej légie?

<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport