|
|
Re:Viete že... - 14/07/2009 19:46
Dnes TV JOJ hovorili v správach: Vraj dobrá rada nad zlato. Tak neviem na čo také niečo hovoria, keď si nevážia žiadne rady a nápady a ani vlastné životy. A zákony pre tých čo niečo vymysleli sú v rozpore a už vôbec nie nad zlato ako to hovorí príslovie. Ale môžem podotknúť že už aspoň nie sú taký hrozný ako boli. Že by si uvedomili ako sa správali? A o čo prišli???
|
|
|
Re:Viete že... - 14/07/2009 20:03
Český premiér ktorému som ponúkal nový zdroj energie a on mi ani neodpísal odvolali a zanechal po sebe toto: Hospodárska kríza v uplynulom polroku zmenila jedálny lístok Čechov viac ako všetky televízne programy o varení. Ľudia šetria a nakupujú lacnejšie potraviny aj nápoje. Konštatuje to český denník Mladá fronta Dnes.
"Najväčší pokles predaja sme zaznamenali v prípade produktov, ako sú napríklad čokoláda, sladkosti a iné pochúťky," uviedla Dana Večeřová z českej potravinárskej komory.
Poučíte sa???
|
|
|
Re:Viete že... - 14/07/2009 22:27
Ja ponúkam Slovensku nový zdroj pri ktorom by sa zamestnalo aj 5000 ľudí a pritom je to zdroj do ktorého netreba toľko investovať, ale minister ide dávať Slovenské peniaze Talianom a takto rozhadzujú a mafiánsky zarábajú politici SR. Tu vidíte ako konajú proti životom ľudí a ako konajú mafiánsky! A vy Slováci dochnite keď ste hlúpi a držíte huby. Cudzí na vás v spolupráci s politikmi budú zarábať a vy budete už navždy len na druhé národy drieť a pre zisky iných umierať. To sú mafiánske praktiky politikov. To je hnus. Ani mafie neujdu pred 2,7. Tam neujde nikto! Len vám to dôjde keď už bude pozde. Zatiaľ sa splnilo minimálne 50% toho čo som vám predpovedal a bolo toho dosť. Tomuto sa hovorí zneužívanie právomocí a ohrozenie ľudí na živote v celosvetovom meradle!!! Dokážete sa zničiť? Áno presne tak ako to robíte. Potrebujú Taliani znovu poučiť? Nestačilo im prvé varovanie v podobe zemetrasenia? Nuž čo na nich zošle Boh tentokrát tak to neviem, ale tuším.
|
|
|
Re:Viete že... - 14/07/2009 22:54
Politici ma nútia žiť v ohrození a míňajú na zastaralé a nebezpečné technológie ako jadrové elektrárne, ap. pričom neberú ohľad ani na celý národ a ani na svoje deti, ap.. je to svinstvo hlúpych a nedemokratických papalášov, ktorý po sebe zanechajú ďalším generáciám len odpad, skazu, nemožné podmienky na život a už spustené 2,7. A vám zabíjajú aj deti a vám je to jedno. Už len to že konajú proti životom ľudí a 45 nápadov na záchranu životov ľudí si pre vlastné obohacovanie sa a moc ani nevšímajú, ale to si nevšímajú vás ľudí, len vám to ešte nedošlo, alebo sa bojíte? Čoho? Veď mnohý už umreli a to úplne zbytočne. Mohli si zachrániť život ak by boli konali a nič. Umreli pre korupčné správanie politikov, ap.. To je premiérova politika. Toto vytvoril? Však mu to aj západ pred časom vyčítal že podľa predpovedí dnešný politici zničia ľudstvo. A zničia ho tak ako som to videl. Robia to, len si to nikto z vás neuvedomuje. Keď prejde Kubou ten ničivý hurikán a Kube budú pomáhať USA a Severná Kórea zažije také sucho že otvrí hranice do Južnej aby ľudia nepomreli hladom a začne vám dochodiť čo vám to píšem začnete sa báť sami seba. No ja vám už potom nepomôžem. jednoducho potom zistíte že tu už nejde o peniaze a nejaký strach. Ja už teraz píšem tak lebo som videl a ako vidíte všetko sa to plní. V USA popukajú steny na tej budove ktorá je opisovaná v predpovediach a sami tvrdia o tej budove že je to najsilnejšia budova. Lenže to už ja nebudem mať záujem o vás!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 00:54
1)Už sa splnilo to čo som písal o mriežke a myslela si tiež že to som mohol nejako predpokladať (videl som to!) 2)Napísal som vám že som videl ako Rusi urobia ropovod popod more do Nemecka (nepísal som do iného štátu a teda videl som to) 3)Tiež som videl (a v tomto prípade aj pomohol politikom a ľuďom) o uzatvorení plynu Rusmi ( a keby to Ukrajine vtedy nehradila v podstate EÚ bolo by to ako som to písal) (Písal som to preto aby to tak nebolo). 4)Písal som kritiku o tom ako politici len dúfajú v úpadok krízy a hovorili že sa údajne už situácia zlepšuje a nezlepšila sa. (aj to som videl a presne som im písal že len dúfajú) 5)Písal som o Kórei v čase keď urobili jadrovú skúšku že si to netreba všímať (a stalo sa a ešte aj chladiacu vežu zničili) a keď situácia bola priaznivá a USA mali už s nimi rokovať, tak som napísal že znovu začnú zbrojiť. Dvakrát som určil ako budú konať. Raz a to priamo cez ten výbuch keď urobili som predpovedal že toho sa nemusia obávať a druhý krát som presne predpovedal kedy budú zasa zbrojiť (aj toto som videl). 6)Napísal som o premiérovi ČR (nie o inej krajine) a presne meno (Topolánek), že neudrží vládu až do volieb a stalo sa. (Aj to som videl a preto som písal presne o koho sa jedná). 7)A tiež o šrotovnom, ale to ešte prebieha. 8)A poznám ďalšie udalosti... (O prezidentoch, politikoch, ľuďoch, o mne, ap...)
Vždy je možnosť konať inak. Prečo konáte práve takto ako som to opísal??? A až sa splnia ďalšie predpovede dôjde vám to.
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 11:07
Ako ste si mohli všimnúť nepíšem to že v niečo verím, ap., ale o tom čo som videl a to sa deje.
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 20:14
Totalita ako bič. Takže novinári v skúške neobstáli a už viem že konajú proti Slovákom zámerne a udržujú mafiánsku politiku. Už sa budem s nimi aj tak baviť. Používam nutnú obranu + Čl. 32 Ústavy SR. A to aj voči komukoľvek. Používate mafiánske praktiky a na to môžem použiť Čl. 32 Ústavy SR a neposkytnúť vám súčinnosť pri vašom protiprávnom konaní!!! Radím vám obchádzajte ma, lebo toto sa už zle skončí!!! A ak sa toto čo píšem nedostalo pred súd normálne bude to teda podľa Čl. 32 Ústavy SR!!! Takže používam nutnú obranu proti vášmu ohrozovaniu životov ľudí a mafiánskeho správania sa pričom konáte organizovaný zločin a obohacujete sa na úkor mojich práv a môjho ohrozenia a teda podľa Čl. 32 Ústavy SR a podľa nutnej obrany mám právo sa brániť ak štátne inštitúcie zlyhali!!! A tentokrát to berte vážnejšie ako vážne!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 20:24
To čo robíte je protištátne svinstvo kde zneužívate svoje právomoci a podporujete zabíjanie ľudí!!! Už vám seriem na takýto život a a nechcite mi prísť do cesty!!! Myslím že pohár trpezlivosti už pretiekol!!! tentokrát už budem konať ako ma nútite a budem sa brániť!!! Ohrozujete môj život, budem aj ja vaše presne podľa nutnej obrany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 20:41
Informoval som vás dostatočne dlho na to aby ste neohrozovali moju osobu na živote a keďže zámerne konáte ako vrahovia a to celá štátna správa, ktorá sa obohacovala na úkor ohrozovania občanov SR a zneužívali ste pritom svoje právomoci a konali ste korupčne a totalitne, tak to už skončilo. To že budete predo mnou zo strachu zatvárať na začiatku dvere vám nepomôže!!! top že ma prenasledujete ako ste za totality prenasledovali ľudí viem už dávno a o tom som už na nete písal. To že ohrozujete občanov SR a nechávate ich umierať, lebo zneužívate svoje právomoci na obohacovanie sa a nekonáte ani len podľa sľubov, ktoré ste dali SR je aj zneužívanie právomocí verejných činiteľov!!! To že ma nútite sa brániť takto je len vaše rozhodnutie a mali ste dostatok času sa tomuto venovať ale vy ste zámerne konali aj pri nových zákazkách na jadrové elektrárne a to že sa robíte slepí ma núti sa brániť!!! Takže vyhlasujem že odo dnes používam Čl. 32 Ústavy SR a keďže zlyhali štátne orgány a len básnia ako jebnutý že sa nič nedeje a ľudia umierajú, tak som zvedavý ako sa budete jebnute tváriť keď to príde na vás a použijem nutnú obranu proti polícii ktorá jasne koná tak aby ohrozovala môj život!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 21:09
To že vaše konanie ohrozuje aj SR a ekonomiku SR je už dokázané!!! Dôkazov mám viac než dosť!!! A to že konáte proti mojej osobe namiesto toho aby ste konali pre preukázanie dôkazov kvôli ktorým umierajú ľudia je už samé o sebe neplnenie si povinností, ale zneužívanie právomocí. Nehľadáte dôkazy naschvál a tým ste usvedčený!!! A to že sa proti takému konaniu už idem brániť, lebo vy konáte stále proti mojim právam a ohrozujete ma na živote a už sa to vaše hnusné vraždenie a zastrašovanie ktoré ste predviedli v tých príspevkoch aj tu priamo na stránkach dokazuje že konáte proti záchrane životov ľudí!!! Teraz už nasledujú činy a štát nemôže proti mne použiť ani políciu, lebo podľa Čl. 32 Ústavy SR, ak policajti konajú protiprávne a ohrozujú nevinných ľudí na životoch majú ľudia právo sa proti takýmto nedemokratickým a v tomto prípade aj prenasledovaniu brániť!!! Takto ma už terorizovať hajzli politický aj s vašou mafiou ktorú ste si dosadili do úradov, do médií, na súdy, na políciu, ap. a kšeftujete nelegálne zo zbraňami a vyvážate ich aj do Kórei, ap. nebudete!!! Vaše konanie považujem za vyhrážanie sa a priamo nekonáte pre záchranu životov ľudí čo znamená že sa občanom SR vyhrážate a mne čo som konať chcel podľa zákonov ste sa vyhrážali a to isté urobil aj odborár kde som pracoval a ľudí nechávali robiť v hale bez kúrenia v zime aj 0 stupňov a keď som mu ponúkal nový zdroj energie, tak povedal že jeho sa to netýka a konal proti mne ako vy policajti, novinári, politici, ap..!!! vy ste ale ohrozili ľudí na životoch a to sa vás týka a ohrozili ste moju bezpečnosť a to sa vás tiež týka a máte vo svojej dlhopolitickej praxi určite aj oveľa horšie svinstvá, ale v tomto prípade je toto nie moje rozhodnutie, ale ma ku tomu nútite!!! Tiež je jasné že zámerne, aby ste nepripadali pred ľuďmi vinný!!! Hajzli!!! Vy ste vinný!!! A ja sa budem brániť vášmu ohrozovaniu. A už nerešpektujem zákony SR kvôli nutnej obrane. Pred tým svinstvom neutečiete!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 21:42
Tentokrát už smrteľne vážne upozorňujem PREZIDENTA SR, PREMIÉRA SR, VLÁDU SR, NR SR, ÚRADNÍKOV SR, POLÍCIU SR, NOVINÁROV, SUDCOV A CELÚ ŠTÁTNU SPRÁVU že použijem nutnú obranu proti ich konaniu a ohrozovaniu mojej osoby na živote pre ich obohacovanie sa a bezdôvodné ohrozovanie občanov SR a proti ich mafiánskemu správaniu!!! Vy ste povinný konať ak ide o životy občanov SR tak aby ste ich bezdôvodne neohrozovali na životoch a vy ste si do dnešného dňa s tých obetí robili prdeľ a to je aj hanobenie obetí občanov SR a namiesto prešetrenia prípadu ste ponechali umierať občanov SR a takýmto vaším konaním som ohrozený na živote a preto som nútený konať v sebeobrane!!! Nekonali politici, nekonali súdy, nekonali novinári, nekonala štátna správa, nekonali ste pre záchranu životov ľudí a detí SR!!! Dívate sa na tie úmrtia ako na hlúposť tých ľudí, ale vy ste povolili takú techniku ktorá je nebezpečná a oháňate sa súdmi a pritom keď som písal polícii nekonali, súdom ani sa neozvali a naopak sudkyni ktorej som písal novinári dali priestor vo vysielaní a ona tam s posmechom že zdochýnajte Slováci otvorene smiala že prečo má spravodlivosť zaviazané oči a odpovedala že preto lebo nemôže všetko vyšetriť, ap.. Smrť ľudí zavinená inými osobami sa vždy vyšetrovala a to že ty chceš byť slepá je zneužívanie právomocí verejných činiteľov!!!!!! A je to vašou povinnosťou to vyšetriť!!! Tým že ste tak nekonali ste porušili základné princípy demokracie a konáte proti štátne a protizákonne. Aj za toto konanie žiadam od štátu odškodné!!! Takéto nedôstojné vystupovanie Ústavnej sudkyne je jasne proti občanom SR a ak koná sudkyňa tak aby umierali občania SR je jasné že sa brániť musím!!! Porušili ste základné ľudské práva a demokratické princípy a ľudí vystavujete bezohľadne a bezdôvodne do ohrozenia životov a vaše posmešné poznámky si buď to vyriešte (je to vaša povinnosť!!!), alebo odstúpte a nezabíjajte nevinných ľudí!!! Už mám takéhoto ohrozovania mojej osoby, kde konajú bezdôvodne, zastrašujú ľudí, zneužívajú právomoci (lebo keby toto urobil niekto koho stretnem tak to nerozchodí a nebude ma ohrozovať na živote len preto aby on zbohatol), tak toto čo konáte je už zvrestvo!!! Ste hlúpi a nemáte ani len poznatky a tvárite sa len ako nafúkaný idioti ktorý môžu aj len tak zabíjať občanov, ale to je zverstvo vy hajzli!!! Toto robil Hitler, že len tak zabíjal ľudí!!! Je to proti základným ľudským právam a tie sú neodňateľné, nescudziteľné, nezrušiteľné a nepremlčateľné!!! To znamená že ak mi ohrozujete tieto práva musím sa brániť a ak tak nekonala štátna správa, ap. som nútený konať podľa Čl. 32 Ústavy SR a brániť sa útokom proti mojej osobe aj proti skorumpovaným policajtom!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:22
Taký ako ty ma môžu bozať na riť! Zdochni hajzel. A boj sa už aj zaspať. Ešte nevieš čo to svinstvo dokáže. Veď zbadáš hajzel!!! Taký ako ty sa vie iba dosrať od strachu keď je v nebezpečí!!! Poradím ti zastreľ sa radšej sám!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:26
Ja som totižto prišiel na niečo nové a to ti rozkope riť!!! HA HA HA. Nezačínaš byť chorľavý? Daj sa liečiť!!! je to riadne svinstvo!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:29
A v blázinci vám dovolia sa hrať aj s počítačom? Vraj si najšpinavší tvor pod slnkom, vravia tvoji príbuzní. Zachráni ťa len to, že si nesvojprávny, ale aj tak si ťa podáme, hajzel!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:41
Ty si podáš svoju mater kurvu ako keby všetky kurvy boli v jednej najväčšej na svete vysratej z riti ošťatého tvojho ksichu!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:46
Už mám radosť z takýchto príspevkov. teraz sa teš ty hajzel vysratý. jebni si tie svoje uši do rititi a tvojmu fotrovi daj do huby semeno, lebo si len hajzel. A hajzel sa dezinfikuje a to sa už deje. Skurvenec ako ty je už v riti.
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:57
Tvoj jebnutý, ožratý, dementný tatko pustil semeno do piče starej, vyhonenej, ešte dementnejšej kurvy. A výsledok? Zúfalec - dementný "VYNÁLEZCOVRAH", na ktorého každý serie. Fandím štátnym orgánom, že tak s tebou vyjebávajú a ešte vyjebú (aj teba, skurvysyn). Aspoň skôr zdochneš a prídu sa ti ešte aj na hrob vysrať!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 22:59
Spláchol si sa hajzel vysratý!!! Zdochni tam! Aj s tvojou skurvenou materou a tvojimi vysratými hovnami napchtými v tvojej jebnutej hlave!!! Si sa zasral!!! Hajzel skurvený!!! Skurvenec ako ty mi len pomáha a taký jebnutý ako ty sa zasere keď to príde. Ťa to zrojuje ako žuvačku. Budeš ako vychcaný zmrd. V ritit!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 23:02
Tak toto si posral!!! za toto že toto nevyšertujú policajti a píšu takéto skurvené články a tvária sa na debilov budeš pykať!!! Už čo skoro zbadáš!!! Zdochni!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 16/07/2009 23:09
Ešte nevieš čo ťa čaká!!!
|
|