|
|
Re:Viete že... - 18/07/2009 22:50
Sa bojíš aj napísať že už medzi obvinených už patríš aj s tými čo na tom fóre boli proti odstráneniu všeobecného ohrozenia? Zdochni. HA HA HA.
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 00:15
Takže som na vaše protiprávne konanie upozornil políciu, premiéra, a administrátora tejto stránky a ak nebudú konať podľa Ústavy SR oni, učiním tak ja!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 00:19
Podľa Čl. 32 Ústavy SR má občan právo postaviť sa na odpor ak boli porušené jeho práva proti všetkým ktorý tie práva porušujú!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 00:35
Už po prvých útokoch na moju osobu som informoval políciu a administrátora týchto stránok o porušovaní zákonov na tomto fóre! A keďže sa dotyčný ozvali zasa vidno ako polícia nekonala a (zrejme zámer totalitné praktiky) a snažia sa ma zastrašiť. Podľa toho ako sa správajú a toho čo som o nich písal je vám jasné že sa tu porušujú demokratické princípy ako som ich opisoval.
Tiež to že zákony sú v rozpore dokazuje fakt ktorý som politikom opisoval a niekto kto sa snaží zachrániť životy ľuďom je zastrašovaný a oni nekonajú ani po podaní sťažnosti a teda jasne to dokazuje že konali proti mojej osobe, presne ako som to opisoval.
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 01:30
Ozvali sa na fóre, ale neodpovedali mne na email. A teda som nútený konať v nutnej obrane. Tak som už učinil aj tu na fóre a použil som Čl. 32 Ústavy SR. Keďže od vás to boli konkrétne písomné vyhrážanie na moju osobu a polícia a ani administrátor nekonali je jasné že sa tu porušujú zákony a potvrdzujú svojím správaním sa presne to čo som celý čas opisoval. A moja za to že si konám povinnosť konať pre záchranu životov ľudí sa mi už aj vyhrážajú a ani ma neochraňujú ako mi to zaručuje Ústava SR a zákony SR!!! Boli porušené princípy demokracie a toto je už vážna situácia!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 01:51
Podľa zákonov som nútený konať pre záchranu životov ľudí a podľa toho ako sa správa štát mi to nie je umožnené, ale ja som stále nútený konať pre záchranu životov ľudí a to je jasný rozpor kde dochádza k tomu že ja som povinný konať! Týmto ma štát núti konať takto ako konám! Nikto ma nezbavil povinnosti konať pre záchranu životov ak viem že ľudia sú ohrozený na životoch, ale pritom štát koná proti mne. A ešte ma aj zastrašujú aby som nekonal podľa platných zákonov a Ústavy SR. Tak buď zrušte zákony ktoré mi nariaďujú konať tak aby som musel konať ak mám poznatky že ľudia sú ohrozený na životoch, alebo nepýtajte za ich záchranu poplatky!!! Toto je rozpor v zákonoch!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 12:11
Na vaše konanie proti novým poznatkom doplatilo množstvo ľudí na Pohode. Aj toto zapríčiňuje vaše správanie sa. Ale ak vám pripadá niečo také ako sa udialo ako niečo normálne a ste radi že nemáte nové poznatky pre záchranu životov ľudí (dokonca máte na to vytvorené zákony aby ste nemohli ľuďom zachraňovať životy), tak zjavne zabíjate a ohrozujete ľudí na životoch. Ďalší prípad ktorý potvrdil čo píšem a bolo ohrozených množstvo ľudí vašou hlúposťou!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 12:32
Ospravedlňujú sa vám za smrť a zranenia? Tu vidno ako konajú v skutočnosti. Ja mám nápady na záchranu životov ľudí a oni pritom konajú tak, aby porušovali moje práva. Takto je to v skutočnosti. Všetko čo vám hovoria je už len preto lebo sa boja toho čo zavinili a nie preto aby tým ľuďom skutočne pomohli. Kto bude ďalší? Zanedbali svoje povinnosti a ešte sa vyhrážajú a pritom oni konajú tak, aby ste boli ohrozený na životoch a nepoužívajú najnovšie poznatky ako napríklad teraz na Bažant Pohode. Na takéto zákony doplatili životom už mnohý občania a mnoho ich bolo zranených a potvrdzuje sa všetko čo píšem. Konáte sami proti sebe. Ďalšia obeť všeobecného ohrozenia, ktoré sa snažím odstrániť zatiaľ čo mi v tom bránia aj takto ako môžete vidieť tu na tejto stránke. A polícia zámerne nekoná aby ľudia boli ohrozený na životoch.
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 20:40
Ešte stále ste sa nepoučili??? Umreli ľudia, mnoho je ich poranených a vy ste odmietali nové poznatky pre záchranu životov ľudí. Nie len na Pohode ale kdekoľvek sú poznatky pre záchranu životov potrebné. Ďalšia obeť vášho porušovania mojich práv a množstvo zranených ľudí je toho dôkazom že ste mali konať pre záchranu životov ľudí!!! Keďže ste tak nekonali spôsobili ste všeobecné ohrozenie a množstvo ľudí bolo ohrozených na živote a mnoho z nich bolo poranených a jeden mŕtvy! Aj toto ste spôsobili!!! Mám dôkazy že keby ste boli konali nemuselo dôjsť k takémuto ohrozeniu ľudí!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 20:50
A len preto že ja mám nové poznatky som medzi tými ohrozenými ľuďmi nebol aj ja!!! A to je ďalší dôkaz toho že ma ako občana SR ohrozujete lebo ste bez poznatkov a že máte zákony v rozpore!!! Keďže zámerne konáte proti záchrane životov ľudí ste vrahovia!!! Máte na svedomí mnoho ľudských životov a nemáte poznatky. To je hrozné čo páchate a pritom zámerne konáte proti záchrane životov ľudí!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:08
Ja mám totiž už niekoľko rokov nápad pred včasným varovaním podobných tragédií a teda k tejto tragédii nemuselo dôjsť (a polícia to vyšetruje ako všeobecné ohrozenie!!!) Tu je dôkaz že ste ho zavinili ak ste nekonali keď som vás informoval že dôjde k obetiam ak nebudete konať!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:45
Plním si povinnosti voči zákonom. Ty konáš proti odstráneniu všeobecného ohrozenia a za to už si na trestnom oznámení označený ako páchateľ!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:54
Zranený 25-ročný muž z festivalu Pohoda, ktorého v sobotu operovali na neurochirurgickom oddelení žilinskej Nemocnice s poliklinikou (NsP) kvôli rozsiahlemu krvácaniu, zostáva v umelom spánku a jeho stav je naďalej veľmi vážny. Informovala riaditeľka NsP v Žiline Daniela Bekeová.
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:56
Škoda, veľmi ľutujeme, že si na jeho mieste nebol ty...
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:57
Ešte ťa upozorním že za konanie proti odstráneniu všeobecného ohrozenia ti hrozí 20 až 25 rokov väzenia. Pri veľkom počte obetí a za tvoje vyhrážky doživotie!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 21:59
Ty sa postav pred zrkadlo a upozorňuj sám seba, ty božie hoviadko. Ty už máš doživotie, ale sa ti to ešte zhorší, nemáš šancu"
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 22:01
Rendek
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 22:03
Ešte ťa upozorním že za konanie proti odstráneniu všeobecného ohrozenia ti hrozí 20 až 25 rokov väzenia.
Pri veľkom počte obetí a za tvoje vyhrážky doživotie!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 22:11
ÚBOŽIAK, PRESTAŇ UŽ TREPAŤ, UŽ SI PO TEBA IDÚ, SKRACHOVANÝ "VYNÁLEZCOVRAH"!!!
|
|
|
Re:Viete že... - 19/07/2009 22:17
Ešte ťa upozorním že za konanie proti odstráneniu všeobecného ohrozenia ti hrozí 20 až 25 rokov väzenia.
Pri veľkom počte obetí a za tvoje vyhrážky doživotie!
|
|