Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 35 36 37 38 39 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
Miro

Re:Francúzska légia - 09/08/2009 15:53
nazdar pocuj kde sa mozem prihlasi k francuzkej legii som z košic a mam uz dlho o to zaujem

JAA

Re:Francúzska légia - 11/08/2009 11:29
chlapi"LEGIONARI.. dajte si na youtube toto:-club manager goes..MALI BY STE TOHTO CHLAPIKA ASI POZNAT

2REP

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 02:01
A slovenski chlapci,nebojte sa ist do legie, 2eme regiment de parachutistes je aj tak najlepsi!!! Napr.4.compagnie...2 REG je celkom dobry...Nie lepsi ako C.R.A.P/GCP- a jeden clovek -CM..http://www.youtube.com/watch?v=ccRLFLjxDrI&feature=related

2REP

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 02:38
Touto cestou sa chcem na tomto fore ospravedlnit 1.RECu a aj 2.REP!u, lebo si myslim, ze dobry priklad pre mladych slovenskych ,moravskych a ceskych chlapcov nie je niekomu nadavat a pisat, ze ho vybijem ako dostojnik, cest je to , ked si v acku, a.... ja by som vas oboch mozno tu potreboval...je to tazke.Mapisete-teraz sa chran sam, mas tam svojich...Mam...zubatu vedla seba-kazdu minutu-ale je nas jedenast a mame co robit...zatial sme celi...vsetci...vraj som dobry commandant...vivat 12,7!!! 1.REC-uz veris,ze na ostrove nie su len zadubenci???? CHces moje matricule? Dam.S radostou.cez kod..2REP!-Vasko sa vratil-vraj...

2REP

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 03:24
http://www.youtube.com/watch?v=u2ejJQFfYaY&feature=related

2REP

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 15:37
Nove info, co mam...Rocco uz ma Castel zdarne za sebou, Filip je tam.Slovaci, Moravaci, Slezane, Cesi-drzte spolu, tak ako Rusi, Poliaci a ini.Neverbujem, konstatujem.Aj keby to niekto bral takto, moze mi fukat do zadku.Slovenska vlada si musi konecne uvedomit nezmyselnost stale platneho zakona a hlavne to, ze chlapci sa vratia vycviceni, za cudzie peniaze,a ZA SVOJE, nie z penazi danovych poplatnikov,so znalostami jazykov, vojaci-odbornici, financne zabezpeceni (povacsine), a aj ked nie, najdu uplatnenie doma,vobec nie je pravdou, ze sa nevedia zaradit do zivota, mozu robit cokolvek-horskych sprievodcov, zachranarov,trenerov, atd.,kazdy legionar, komu honneur ostane- a to je drviva vacsina chlapov, co sa vratia,nema problem sa uchytit doma.Nevracaju sa zabijaci, vrahovia,ale ludia so skusenostami, vycviceni, disciplinovani... Netreba sa bat strasiakov,falosnej propagandy, ako sa z nich stanu zvierata a zrudy.Kto zvieratom bol v civile, takym aj ostane, lebo to ma uz v povahe,ale takych treba len lutovat a pohrdat nimi.Slovenska republika by mala byt hrda na to, ze ma legionarov, tak ako to bolo za Prvej republiky,nie ich trestat za to ze v LE su, alebo boli, kurwa!!!!! Ked sa vratim, pojdem na dovolenku...

ivan
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 17:38
pomoc nejde niekto do francuskej legie ze bi som sa pridal

2 rep!

Re:Francúzska légia - 12/08/2009 19:13
Zdravim 2 REP tak ste v akcii? jedenast je dost vela na jednu groupu ale malo na jednu sekciu?
12.7 bola je a vzdy bude dobra zbran len neviem ci nemyslis PGM ale to asi tazko v reg.
ja som bol pozriet teraz na slovensku a bolo super,sdielam s tebov ten isty nazor na zakon o legii resp. o sluzbe v inom vojsku!! dokonca, ked som bol este v legii tak sme sa o to viac zaujimali a zistili sme, ze pocas zasadania nasej jeb... vlady boli dokonca podane navrhy na zmenu alebo dokonca zrusenie tohto zakona,a bol tam priklad na legionarov!!!ale super politicka lepsie PIC... belolusova to napadla, ze nasa vlada sa nema o nejakej legii co bavit tak... j'espere qu'a la prochaine fois!pour tous les legionnaires slovaques!
o tzv zvieratach sa bavit nebudem boli a vzdy budu hambou nie len pre legiu aj pre slovakov!cest pre vacsinu co tu nechala dobre meno!
2 REP ty uz poznas moju identitu?
S pozdravom a "merde" v akcii

2REP

Re:Francúzska légia - 13/08/2009 00:52
Kurwa chlape, s tebou sa aspon je o com bavit.Ale excuse moi,vies, ze som sice zakladal 2 REG, ale momontalne som v GCP a netreba snad tebe vysvetlovat kolko ludi, ide do afgosu.Nezabudaj ani na velitela, mon amie.A mam tu okrem mna este jedneho snp. S mensou razou od pusky, kt.si spravne pomenoval,lebo uz ani na sec.nevaham, ze sa bavim s mon colleggue.Vtakov si tu nehonime, Srdecne ta zdravim, ale vies o Vask...? No ak si to ty sam, no tak to bude gol::: lebo to bol chlap par excelance,takych 4 . uz nebude mat... Vies ako sa citim teraz na picccccu? Stary foter, kt.presviedca chlapcov, ze je vsetko o.k. Thermo ca. v kuse,...series aj stis so zbranou...
S pozdravom Tout est a la merde ,...

ivan
Junior Boarder

Re:malago - 13/08/2009 13:02
co chces ist do legi pod somnou.

malagu

ivan - 13/08/2009 15:30
a kedy chces ist mozme ist spolu

ivan
Junior Boarder

Re:ivan - 13/08/2009 15:50
mne ani tak nezalezi kedi ale mozme sa spolu dohodnut.

ivan
Junior Boarder

Re:ivan - 13/08/2009 15:51
Ati odkial si

ivan
Junior Boarder

Re:malagu - 13/08/2009 15:53
no co tok pojdeme.

malagu

Re:Francúzska légia - 13/08/2009 19:14
nove mesto a tebe to kedy vyhovuje

ivan
Junior Boarder

Re:malagu - 13/08/2009 21:29
najracej dokonca roka bisom to chcel stihnut.

2REP

Re:Francúzska légia - 13/08/2009 23:47
Pozri JAA(salut)-dobry postreh, kvitujem, ale M.V.chuj nie je.Mna sa to sice netyka, lebo alkohol nenavidim,ale kazdy obcas uleti.Skor by som sa opytal, ktory „dobry nezistny „ kamarat toto video natocil.Preco nepomohol, ked sa Mato valal po zemi.Byt tam ja , tak fakt sa nebudem opakovat a uz sa ratam medzi fotrov, ale zuby tomu chlapovi neletia von, ale do zaludka a ver ze casu na ich vysratie by uz nemal! Vidim, ako si chlapci vypiju, niekedy aj ja s nimi, symbolicky(flasa vina pre legionara nie je pitie),ale to mi vobec nevadi.Vadi mi, ked si niekto nesplni povinnost.A nech bude na druhy den po dvadsiatich flasiach, ou demi-sec.Spomenul som tu niekedy realnu zbran? Skoda..to sme my sami.
A tiez sa musim poopravit-2REG som nebudoval ja sam, participoval som, aj ked je pravdou, dost vyznamne.Ale nebol by som rad, keby moje slova niekto pochopil ako chvalenkarstvo. Toujours modeste...
Aussi salut 2REP!

2REP

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 00:12
http://www.youtube.com/watch?v=PE8ZtSrFUk4&feature=related

Dans les Djebels ou sur les routes
Voila le quatrième escadron
Qui est, vous le savez sans doute,
Lescadron de tradition (bis)
*Des anciens il a la devise :
Courage, honneur, fidélité.
Le danger il le méprise,
Comme jadis à Messifré(bis)
*Algérie, Syrie, Indochine,
Druzes, Viets ou bien Fellaghas,
Lescadron leur brise léchine,
Il la fait à Rachaya(bis)

*Légionnaire du quatrième,
Sois donc fier de ton escadron,
Reste digne de son emblème,
Pour la gloire de la Légion(bis)

Slovania, nedajte sa!!!!!!!!!!!!

Из тайги, тайги дремучей
От Амура, от реки
Молчаливой грозной тучей
В бой идут сибиряки

Их сурово воспитала
Молчаливая тайга,
Бури грозные Байкала
И сибирские снега

Ни усталости, ни страха -
Бьются ночь и бьются день,
Только серая папаха
Лихо сбита набекрень.

2REP

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 01:05
2rep,,toto video bolo natocene v THAJSKUU,,ZIADNY kamarat to nenatacal,,ale okolo iduci,,co tam boli,,ja M.. poznam osobne,,a poviem ti,,vecsieho chlapa nepoznam,,on je beng u mnaa,, ty sa s nim ako poznas???aky mas na neho nazor ty,,ako kolega"byvali da sa povedat..ked su vseci vojaci ako on tak mas pravdu..zbran sama osobee)a to myslim kurva vaznee!!

JAA

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 01:19
potom tu poslednu spravu som pisal JAA,,a nie 2REP,,,tak sorrac,,mam troska vypite

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 35 36 37 38 39 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport