Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 36 37 38 39 40 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
2REP

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 01:21
Mato je chlap ako sa patri a nenecham na neho dopustit, suhlasim, zbran sama o sebe.Povahovo super chlap a prave takym obcas prepne, ale to sa stane tebe aj mne.Poznam ho z jednej misie, ked on este bol v zaciatkoch.Inak pozri toto :

http://www.youtube.com/watch?v=Xom5cKWb1rA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Wa_OLuIJitA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6oUluhpK1MM&feature=related
Salut, drz sa, raz sa stretneme, tomu ver.
A nezabudaj na vykricnik )))

JAA

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 01:43
dufam,,ze mas pravdu,,a raz si dame spolu pivkoo!!lebo tuna ma to nebavi uz,, ale musim to este neako vydrzat,,neni jedneho dna kedy by som aspon na chvilocku nepomyslel na legiuu,,on bol vlatne v akej jednotke,,ked uz sme pri nom,,poviem ti otvotene,,keby som mal ist z matom na misiu,,tak sa citim urcite lepsie alebo ,,,,to sa neda ani popisat,,ale vlastne to je to puto,,ktore vaas stale spaja,,kazdy pozna kazdeho a poznaju svoje schopnosti navzajom da s povedat,,a ty co teraz,,volnooo,,

pepe

Re:Francúzska légia - 14/08/2009 20:33
zdravim chlapi.teba 2REP zvlast a chcem ta poprosit o text(foneticky) piesne v tvojom prispevku z 12.8. o 02:01.velmi sa mi paci rad by som si ju aj spieval.

ceko

Re:Francúzska légia - 15/08/2009 17:05
hoši, potrebujem vedieť bližšie info o max.60 minútovom behu s vakom na chrbte....myslím že je to súčasťou výcvyku a je to posledná skúška... chcem vedieť či sa to ešte beží, koľko váži ten vak a ako je to dlhá trať. Dik.

2rep!

Re:Francúzska légia - 15/08/2009 18:44
o akom 60 min behu to tu trepes ceko!!!!
nikdy sa tu taky beh nebezal v legii!v 2 rep to je 8 km TAP s 12 kg rupsakom plus famas a ak to zabehnes za 60 min tak mas po pici!!!!
Cela sekcia to zrobila za 45 min!najlepsi za 38 alebo 39 min!
2 REP ak si v GCP na calvi tak si musel nahradit LTN Tanasiu?
S pozdravom!

ceko

Re:Francúzska légia - 15/08/2009 23:03
pozri chlape, je možné že trepem, ale tak som sa to dopočul(taký dokument, ale dávno, tak si to už dobre možno nepamätám). Ty si mi odpovedal na to čo som chcel a som spokojný... moje zdroje hovorili o 60tich minútach ako podmienku.... a nevravím že priemer je o mnoho nižšie.... ale ty to budeš vedieť lepšie takže sa nebudem hádať až je to blbosť...odpovedal si mi na to čo som chcel tak som spokojný... dik zdar

p.s. myslím že sme sa zle pochopili, pretože ja som nepísal o 60minútovom behu ale o behu ktorý má trvať max. 60minút....preto som sa pýtal na dĺžku trate...ale mám čo chcem tak...

ceko

Re:Francúzska légia - 15/08/2009 23:15
ešte otázka...keby si mal popísať terén, ako vyzeral?....rovina, stúpanie, striedavo? ako moc.... kôli tréningu...

2rep!

Re:Francúzska légia - 16/08/2009 11:40
ceko tento beh budes bezat az ked ta do legie vezmu!!! vo vstupnych testoch vobec nieje.A neboj v prijmaci sa dost nabehas a budes na tento beh pripraveny ok?!
ziadne strachy si uz pripraveny tak to uz neodkladaj...
vela stastia a chod do 2 rep na korziku nie je to tam az take hrozne ako budes pocut cely cas v prijmaci!

Rocco

Re:Francúzska légia - 16/08/2009 13:49
ahojte vsetci,tak mam za sebou kastel a za tyzdeen frcim do REPU;;;2REP,zdravim ta...vsetkym drzim palce,mate co robit v kastli hehe...

book

Re:Francúzska légia - 16/08/2009 15:55
mam jednu otazku. v primaci tie zhyby co treba robit. ako ich musim robit? klasicky nadhmatom a za hlavu alebo mozem aj podhmatom a zdvyhnut sa po bradu?

atti

Re:Francúzska légia - 16/08/2009 23:36
book napísal:
mam jednu otazku. v primaci tie zhyby co treba robit. ako ich musim robit? klasicky nadhmatom a za hlavu alebo mozem aj podhmatom a zdvyhnut sa po bradu?
nerob ztoho taku vedu namakaj si to a je jedno jak ti to daju spravit podla mna moc stresujete chalani heh,

bojan

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 00:14
Servus 2REP! mam dotaz, idem do legie za par dni skusit stastie a chcem vediet ze ak im napriklad poviem ze som skoncil nejaku technicku VŠ ci to bude mat vplyv na moje neskorsie zaradenie ak prejdem az do finale ))alebo je lepsie drzat hubu a nicim sa nechvalit...

dik...

malagu

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 11:10
ivan- dame si na seba kontakt a mozme sa dohodnut co a jako.a tak okolo augusta mozme vyrazit co ty nato

malagu

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 11:51
hups myslel som november

MY NAME

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 14:55
rocco: ako bolo mohol by si dajaké aktuálne info dat... aký bol v výber atd.

bojan

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 16:03
Ano, rocco, aj mna by to zaujimalo a cim skor najlepsie

samarovic
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 16:30
Ahoj ROCCO napis ake to bolo ci si v pohode zaujima to tu vsetkých co tu sme ja citam prispevky furt tak ma to tiež zaujíma . stretol si sa z chalanom co tu pise niektorým?

erik

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 19:18
ked nemate pod 20 neoplati sa ist?

pepe

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 20:50
erik napísal:
ked nemate pod 20 neoplati sa ist?a ty to odkial vies?????????????

pepe

Re:Francúzska légia - 17/08/2009 21:06
ja si myslim ze ked mas co ponuknut legii a ukazes ze mas na to po fyz. aj psychyckej stranke tak ta legia prijme bez ohladu ci mas 20 alebo 35 rokov

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 36 37 38 39 40 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport