|
|
Re:Francúzska légia - 07/09/2009 14:25
kto chce ist začiatkom jari do le nech sa ozve....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/09/2009 14:35
4405 nitra? napr;-v legii mas ovela lepsie ubytovanie a aj viac skriniek a ziadnu malu bufetku, ktoru si mal furt vykradnutu na zvs. - na zvs si mal tusim jedny maskace? v legii mas 4 kanady tu mas 2 alebo 3 pary ale vidis to sa neda porovnavat lebo v legii si profesional kdez to zvs bola pioniersky tabor! - v podstate vojensky zivot ako nastupy, pochodovanie na obed , sluzby by aj boli rovnake ale v legii budes vela spievat a budes sa ucit vela pesniciek k pochodovaniu!!! - strelby co ja viem v poslednej dobe legia nema peniaze tak sa moc nestriela.Na zvs som strielal kazdy mesiac tu v legii sa mi stalo ze aj tristvrte roka nie! v prijmaci strielate rovnako ako na zvs.aj tu do legie chodia teliatka co v zivote nestrielali tak to beru tiez od nuly.ale potom ked zacnete robit ISTC tak to uz je zvs v porovnani pioniersky tabor! -misie no comment so zvs. -ak sa pytas na gumaren alebo mazaren tak v legii musis zdravit nadriadenych aj keby si nechcel ak nie si potrestany!!!a prve roky ta caka mazaren na sekcii!ale nie taka ako na zvs!!!!tu ti nemoze nijaky legionar zobrat prachy alebo ti brat pridely!!!!v izbe mas chladnicku a co je v nej tvoje ti nikto nezje!No ale co sa tyka rajonov tak to si uz odje...s ako mlady, budes jest posledny, budes mat vzdy najhorsie miesto na sedenie alebo jednoducho budes stat,pocas sluzieb budes mat vzdy najhorsie hodiny! na rannom behu budes ako zasran musiet byt vzdy medzi prvymi, budes cistit zbran sergentom a vsetkym hodnostne vyssim!budes robit poslicka v ramci sekcie.Ale nikdy ta nebudu vykoristovat ci uz financne alebo cigaretami!!!atd... pre peter! psychotesty tam mas prelozene do vsetkych jazykov a na gestape budes mat cechov,slovakov alebo poliakov!!! tak a na zaver nema zmysel porovnavat zvs s legiou ale je to plus pre vas ak ste uz v armade boli! Ja som to hned v prijmaci zistil ake to malo vyhody ze som mal zvs za sebou!Ved niektori blbci si nevedeli naboxovat kanady alebo si pobalit rupsak!a to nehovorim o kominkoch alebo strelbach kde povacsina zatvarala oci pri stlaceni spuste!!!! a ci budes v legii vodicom ani srnky netusia ale velmi lahko sa moze stat ze budes kucharom a potom hop znechuteny dezertujes!len velmi male percento z vas sa stane odstrelovacom ani nie podla vasich schopnosti ale podla blbeho systemu tu v legii. V 2 REP mate 4 bojove kompanie.Na kazdu kompaniu chodia novacikovia vzdy spolu!to znamena ze kazde 2 tyzdne pridu mlady a podla toho ktora kompania prave ro bi promo tak tam pojdu.tak sa stava ze pride 10 mladych a z toho polovica neplavcov a nanestastie prave vsetci idu na 3 kompaniu ktora je zamerana na vodu!!!bojovy plavci,potapaci,zodiaky, atd. neplavci su v pici!!!budu sa trapit! Alebo pridu novacikovia ktory nevedia lyzovat a sup ich vsetkych na 2 kompaniu ktora je zamerana na boj v horach!Ako taky chalan moze zrobit BSM? no a pridu mlady povecsina blbci a nahodov beru na CEA specialnu kompaniu kde su priezkumnici, protitankova rota, rota odstrelovacov a GCP!!!Tak sa stane ze chalan bude odstrelovacom z PGM na 2000 km a vzivote predtym nestrielal a ani k tomu nemal predispozicie!!!! rozmyslajte dobre pred v stupom do legie tu sa rambami nestanete!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/09/2009 18:24
dík. áno nitra.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/09/2009 12:11
2REP - salut! môžem ta poprosiť či by si mi neposlal na teba nejaký mail? Mám jednu osobnú otázku, ktorú by som nechcel konkretizovať na fóre, ale potrebujem na nu odpoveď aby ma to nebrzdilo do budúcna zbytočne. dík moc. Ak môžeš, tak môj mail je matatajko@zoznam.sk
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/09/2009 13:57
co je nikto nic nepise? 2REP dovolenka ? nevies nieco o chalanoch filip , rocco ?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/09/2009 21:36
2eme REP tak ta cakam ak si doma tak si to uzi s rodinou... sak ak sa zastavis porozpravame a aj ked nepijem alkohol stebou by som pivo aj dal.
vies kde ma hladat Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/09/2009 22:30
mna by chalani dost zaujimalo ako je to s regimentmi,ake vlastne su, ktori znich je špecializovany na aku situaciu a tak podobne dajte info
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/09/2009 13:09
2REP,,,TAK AKO UZ SI NA DOVOLENKEEE??KEDY ZAVITAS NA SLOVENSKOO ,,,DAJ VEDIET,,,RAD BY SOM SA S TEBOU STRETOL PRI PIVE CHLAPEE,,
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/09/2009 15:16
Pokial viem ja 2REP bez vikricnika je na dovolenke.Nekde v letovisku a chista sa na Slovensko a Moravu.Ale moze to byt i inaksie.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/09/2009 15:39
2REP dovolenkuje a ja viem kde teraz ne ze ma niekto nazve konfidentom do p...če aj s nimi
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/09/2009 17:29
Salut vsetkym. Po dlhsej dobe som tu zas.Dovolenka je vzdy uzasna vec.Co to citam? -Samarovic, aj ty si v Mandelieu? Mozeme sa stretnut na chvilu,ak mas zaujem.Co tu robis?Aspon spoznam konecne niekoho osobne z tohto fora (teda az na Sampiera a spol, tych vidim az pricasto-smich, nic v zlom...) A neboj sa, ja ta za konfidenta urcite povazovat nebudem aj ked na tomto fore si skutocne na urcite veci treba davat pozor.Ale to uz som tu raz pisal.O chalanoch Filip, Rocco viem, ale nebudem to tu rozvijat.Ved Rocco sa uz ozval. Sampiero a ty vsetko nevyzradzaj,kde som a co robim, ale v pohode. Majo-Napisem ti mail na tu tvoju adresu ale neslubujem, ze to bude dnes.No, som zvedavy na tu tvoju otazku... Citam tie prispevky a som celkom rad, ze sa tu urobila fajn partia. 2 REP! teba samozrejme zdravim tiez, aby si sa neurazil, ze tu oslovujem chlapcov a na teba som zabudol. Ako sa mas? Dufam magnifique...To ze pozname svoje identity este neznamena, ze to budeme tu roztrubovat, mozno je to tak lepsie.Viem kto si, ale nechavam si to pre seba, to proste nech vedia len ti co to maju vediet a tak je to spravne.S civilmi sa ani ja zasadne nebavim o podrobnostiach v LE.Len uz tolko nebrbli, ako je tu zle.Ja viem, mas trpke skusenosti,prezil si si svoje, ale vidis-si v pohode.Lebo tychto nasich mladych tak vyplasis, ze nepojdu nikam. Ale beriem aj fakt, ze robis dobre, ked im pises aka je skutocnost, lebo predstavy su vzdy ine.Nech vedia, ze budu aj je...ni za kazdu hlupost, budu zbierat spaky a drhnut podlahy,obcas na samotke za pruser atd.To patri k zivotu v LE, aj ked nie k tomu idealnemu,vysnivanemu. Mna len udivuje neuveritelna agresivita niektorych mladych chlapcov co sem prichadzaju a bohuzial prave zo Slovenska .Ale nech sa neurazia ti slusni, lebo ti su tu tiez.A maju to lahsie.Nevyrabaju prusery sebe ani druhym.Takze Rocco-pri tejto prilezitosti ta srdecne zdravim,som ti dlzny pozdrav, ty si mna zdravil minule.Viem, ze mas teraz perno, ale neboj,vydrz, stretneme sa-sposob nechaj na mna, nech z toho niekto nerobi kovbojku a pokecame si.A nielen to.A hlavu hore, neklesaj na duchu.Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byt horsie, na to pamataj.A aj na to, ze slusnym chlapcom som vzdy pomahal a budem pomahat. Ze? -Sampiero, ty zbojnik jeden! Smich. Na Moravu a SK este len pojdem, tak tym, co sa chcu stretnut -JAA, atd,-nebojte sa, je cas.Dame nejake to vinko, alebo pivecko. A nezabudam ani na teba Camerone.Ved je to kusok...do 15.to hadam stihnem.Ak by nie, uvidime sa na Slovensku, predpokladam ze sa po 15tom vracias domov.A dufam s poriadne nabitou srajtoflou. Chalani, len na jednu vec som nesmierne citlivy-na vrtactvo.Tak nech sa nedivia ti, ktorym nereagujem na taketo veci.Ale niekedy ja niektore veci povazujem ako samozrejmost tak neodpovedam.Ktosi sa tu pyta, co znamena byt regrutovany. Etre angagee, ved recruitement po nasom je regrutovanie-regruti, co isli na vojnu.Tak dost nechapem tu otazku.O com je a naco? Co tym basnik myslel? Ale nic v zlom.To plati aj pre „reg“-nick- kurwa, chlape, neser ma! Ved si pozri oficialnu stranku LE(www.legionetrangere.fr), daval som tu aj ine linky- napr. www.legiacudzoziemska.free.fr., http://legia.cudzoziemska.free.fr/articles2.php?page=2rep -mas to v polstine, aj na tom youtube je spusta kadejakych klipov o regimentoch, ved to tam davaju sami chalani-legionari, aj svoje sukromne videa,tak co do p..ce furt chces?! To si tak lenivy, ze si to nevies najst? Ako potom chces ist do legie??? Toto jedno nechapem a vzdy ma to rozzruri uplne do biela. Pre Jerekxxx- spravne, chlape, netreba sa pytat, ale ist, vypi si na rozlucku s kamaratni, skoc na prvy bus a voila! Urcite nie je dobre chodit v zime, jesen je este v pohode.Idealne je koniec jari, zaciatok leta, ale to su aj najvacsie navaly.Takze sa o to viac vyhadzuje.Aj kvoli blbosti.Lebo niektori pani su velmi ale velmi naladovi(v naborovych centrach). Takze plne suhlasim s tym co tu napisal „coskoro pojdem“-nick. Drzte sa a ty Samarovic sa ozvi, ak si naozaj v Mandelieu, hodime rec.Hoci aj zajtra.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/09/2009 15:29
nazdar Pani! 2REP som rad ze si ostal verni aj Morave.... ja som Kysucan a Morava je uzasny kraj...
zdravim vsetkych vernych Rocco dufam ze je vpohode som bol k...t ze som nesiel aj ja... teraz mi to trha srdce ked sa pozeram na millitaires kur..a
dufam ze budem mat cas pozriet na Calvi slavny camp Rafali!! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/09/2009 15:44
pre 2 REP. Dakujem, ale odpoved som si už na to našiel, a písal si ju tu na tomto fore aj ty. Dakujem za ochotu ale už to možno ani nebude treba. Nech sa ti darí.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/09/2009 10:33
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/09/2009 10:33
|
|
|
Re:plus - 16/09/2009 13:23
Nechcem nikoho urazit ale pozrel som si to a vyzerá to ako nejaká jedna velká propaganda
|
|
|
Re:Francúzska légia - 21/09/2009 23:26
Salut vsetkym. Tak Majo, pochopil som to tak, ze ti nemam pisat, dovody vies ty sam, ja to respektujem a urcite ti vypisovat nebudem, neboj sa.Len neviem na co som tu ja daval odpoved, ktoru si si nasiel, ale nevadi. Camerone- do Villa di Mare som volal z Mandelieu, cislo platne, zvonilo,ale nikto mi to nedvihal a skusal som to trikrat, tak som napokon nikam nesiel. Bolo to 15-teho nieco po obede a nevedel som, ci si uz neodisiel prec.Je to skoda, lebo som ta chcel zobrat aj hore na Calvi a cosi ti poukazovat.Ale ako som pisal uz predtym, stretnut sa mozeme na SVK, ved sme skoro krajania. Ja mam Kysucanov velmi rad a viem preco.Teda az na par zbohatlikov, ktorych stretnut nemusim.A den nato ( 16.) som stretol spolubojovnika, ktory bol zase v Antibes a Cannes a siel som s nim rovno do Prahy.Cez tento vikend som bol v Bratislave, hlavnom meste SR.V sobotu vecer sme si s kamosom a dvomi dlhorocnymi priatelkami boli sadnut v jednom podniku.To co som tam videl, ma uplne znechutilo.Nepozeram sa na svet ruzovymi okuliarmi,videl som uz naozaj vselico, ale prekvapovala ma brutalita a zakernost niektorych mladych chlapcov.Nemiesal som sa do toto, pretoze boli s nami zeny a nas sa to vobec netykalo.Ale bol som velmi sklamany z ludi v hlavnom meste a hlavne z ich spravania.Tak som dnes rano radsej z krasavice na Dunaji rychlo odisiel. Samarovic-dakujem za ponuku, ktovie, mozno to niekedy vyuzijem.A velmi si to vazim.Su to uprimne slova, tak preto.To aby si vedel ty, aj ti, co chodia na toto forum.Napisem ti sukromny mail, tu nebudem nic rozoberat.Momentalne som na Strednom Slovensku v horach. Sme v jednom podniku, kde je internet, tak som to vyuzil.Tak ak vyjde cas, to pivko si dame.Ja som mobilny, kamos v BA mi pozical auto na cely pobyt, tak sa mozem presunut pomerne rychlo kamkolvek, problemom je len nabity program.Poznas to- pribuzni, kamarati,kamaratky,atd. FILIP!!!, az sa nahodou niekedy objavis tu na fore, mas odo mna mail, tam, kde sme si pisali predtym, tak si ho precitaj a zareaguj.A drz sa!!! Este pre chlapika s nickom „coskoro pojdem“ –dobre ze si to sem dal, bolo to sice tohto roku kdesi na STV, ja mam z toho CD nahrate.Nie kazdy to videl, tak nech si to chlapci pozru.Je to propaganda, ako to tu pise ten „hehe“ – (uzasny nick, ale zase aby som ja niekoho neurazil), ale to druhe-„plus“o chlapcoch z13.polobrigady je dobre. Diky.To, ze je to bez zvuku sa stava, lebo niekto vraj sibrinkuje s autorskymi pravami na niektore veci.Je to natocene v Djibouti, na severe, v Obocku, chlapci tam chodia pravidelne. A ty „hehe“ si reagoval prave na toto, ze je to propaganda-tak ja si to nemyslim.Ja som tu podaval kopu linkov na kadeco a nie s cielom to niekomu vnucovat, proste som to nasiel, ked ma to jedneho casu chytilo (ked ma moji chlapci upozornili na niektore klipy na Youtube a zabaval som sa ich prezeranim) a neposuval som to ako hodnoverny dokument, ale zabavu.Kto chce-pozrie, kto nechce-nemusi.Tak isto, ako pesnicku Strassbourgoise, ktora sa v LE priamo nespieva, ale les Anciens si ju poniektori spievaju jedna radost. To zase pre 1 REC, lebo sa jedneho casu pohorsoval, ze som to sem dal.Ale diky ti, ze si sem dal ten text. Inak ja som dal dve verzie, v tej jednej je text priamo v pesnicke-modrym pismom. Este jedno-pre vsetkych chlapcov, co sa chystaju do LE-opakujem to ja, trpezlivo, opakuje to 2 REP!, aj ini - pracujte na sebe,budujte si charakter a pevnu volu, nech vas netrapia somariny a la kliky, krive zuby, atd.Slusne spravanie, silna osobnost, psychicka odolnost voci narazovym situaciam, sebazaprenie, pevna vola, cielavedomost-to su vlastnosti, ktorymi zaujmete v LE pri pohovoroch.Nadupany steroidny drbosko, ktory myka hlavou ako cap,tiky na tvari od nerozhodnosti, hoci ma svaly ako Rambo, vyleti ako prvy, lebo legia uz dava momentalne doraz hlavne na inteligenciu.Ved preco nie, je z coho vyberat.Vyvija sa technika, sposoby vedenia bojov, je to narocne prave na logicke myslenie, taktiku, orientaciu.Kadejaky chujko, hrajuci sa na mafiana, ktory si mysli, ze v legii bude robit na niekoho ramena a bu-bu-bu a vsetci ho budu respektovat a posluchat s otvorenymi ustami ako v civile, nech radsej ostane doma.Pisal som to tu v zaciatkoch a opakujem znovu- Legia z buzerantov chlapov nespravi, do legie uz musi ist chlap z civilu! Buzerantov samozrejme nemyslim homosexualov, ale psychicky labilnych jedincov, ktori si v civile svoje komplexy liecia udieranim do slabsich, pouzivanim zargonu a kriklunstvom.A nielen to...Tak sa spravali napriklad ti v nemenovanom bratislavskom podniku predvcerom vecer. A nebyt tych zien pri nas... verte mi, velmi som sa musel premahat. Salut 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/09/2009 11:27
Dnes je nádherné počasie a slovenské hory sú najkrajšie na jeseň. Zisťujem až teraz, že mám slovenskú klávesnicu, takže môžem veselo písať aj s interpunkčnými znamienkami. Takže aj niečo veselé: Kedysi, keď som ešte slúžil v ČSĽA ( pre mladšie ročníky-Československá ľudová armáda-sám sa tomu teraz smejem, aj keď ona skutočne ľudová bola-veď rukovali chlapci z ľudu) v jednom útvare na hraniciach s imperialistickým Nemeckom, pred ktorým sme s nasadením vlastného života,odovzdaní myšlienkam socializmu, museli brániť naše výdobytky socializmu (smiech) sa s obľubou hovorieval jeden vtip, tu je:
Vo vlaku v jednom kupé cestujú matka s dcérou a lampasák s vojakom. Zrazu vojdu do tunela. Chvíľu je ticho, potom cmukkk, a facka. Matka si myslí: -dcéra nie je žiadna kurva, riešila to rázne a dala facku... Dcéra si mysli:- Hmmm... je vidno, že o matku ešte stále muži majú záujem! Lampasák si myslí: ...tak tá kurva vojak tu bude ocmukávať ženské a ja budem za neho schytávať facky?!! Vojak si pomyslí: Super!!! -Viem, že o chvíľu bude ďalší tunel...Znovu cmuknem a ešte jednu mu vypálim.
2 REP
|
|