Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 42 43 44 45 46 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 23/09/2009 23:42
2REP - som rád že pobavilo a usmernilo náladu. To človek nájde kadečo keď sa nudí na internáte . K SYSTEMA, to je jedna z vecí ktorú by som chcel vedieť, veľa som o tom čítal. Toto umenie sa zakladá na dôležitej veci na ktorú veľa z nás zabúda a to je filozofia "Spoznaj seba samého". Preto ma to strašne láka a zaujima. Bol by som rád ak by sa dalo potrénovať, alebo aspoň nejaké cviky poukazovať. Viem že to dosť posúva nie len hranice fyzickej zdatnosti, ale aj psychiky, čo je pre mna dôležitejšie ako sila. Možno je to len môj naivný názor. Ale predsa je to názor.

pre všetkých - sú ľudia všelijaký a všelikade roztrúsený. Sú aj tí lepší aj tí horší. Ale nikdy si nedovolím súdiť druhého pokiaľ skutočne neviem aký je dôvod toho jeho správania. Dnes je kopa ľudí z deckých domovov alebo z rozvodových rodín. A jediný spôsob ako sa zaradiť je u nich asi len hrať sekáča. Sú aj taký, ktorým rodičia zobrali možnosť túžiť po niečom a to tak že im niečo kúpili ešte skôr ako to vôbec začali chcieť. Jednoducho rozmazlenosť. Tak sa nečudujme že si myslia že ich z toho stále niekto vytiahne a môžu byť agresívny voči ostatným. Samozrejme sú aj výnimky, čiže "tupý" od prírody. A s tými tiež my nič nespravíme. Stačí si ich nevšímať, a ich to prestane baviť. Ale som rád že sa tu zoskupila hŕstka tých správnych ľudí s ktorými je česť byť v kontakte. užívajte si sveta.

Majo

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 00:06
Zaujimavé
http://www.youtube.com/watch?v=chauN53W1tI

2 rep!

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 13:26
2 REP a ako sa ti pozdav cne marchand? uz neviem ci je este adu cserep alebo uz bonaparte?, somt je sinkievicus?
v zbrojnom sklade by mali byt teraz 2 slovaci? alebo uz ich vymenili.vies, ked mas modru farbu kompanie tak vies ovela viac o gcp ako zbytok regimentu a legie.
poznal som vacsinu chlapov z gcp.su v poho!soa je este sch garcia? a ako sgt brezden?
nic budem koncit s pozdravom tak ak si na cea tak to si na mojej cie!!!! teplov je este v klube?

2REP

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 14:52
Zdravím všetkých.
Salut 2REP! Cne Marchand ?- výborne -správny chlap,no nie? .Viac sa mi ale pozdáva Colonel Bellot des Miniéres , ked ťa tak zaujíma, kto sa mi pozdáva ).Ty čo si konkrétne robil na CEA tesne pred odchodom do civilu?
Pre „čoskoro pôjdem“- diky moc.
Ver tomu a stane sa.A ver aj tomu, že ak budeš aj naďalej takto uvažovať, bude aj pre mňa cťou si vypiť s tebou hoci tej čistej vody zo studne, alebo pramienka.Držím ti všetky palce, nech ti to vyjde.Nezabúdaj, že myšlienka má obrovskú silu a keď človek na niečo intenzívne myslí a chce to,aj to dosiahne.
Majo-uff... – boduješ chlape...také múdre slová sa dnes od mladého človeka len tak nepočujú, hlavne v civile.Veľmi si stúpol v mojich očiach, klobúk dole pred takými názormi.Aj keď nie so všetkým súhlasím.Pozri- tým „sekáčom“ sa nemusí taký človek stávať len preto, aby sa zaradil.Pravda, záleží na tom kam.Ak do spodiny, tak áno, lebo tam to inak nejde, tam sú kritéria nastavené opačne.Ak ide o zaradenie do spoločnosti slušných ľudí, potom ostane skromný, bude pracovať a všimnú si ho aj slušní ľudia, ktorí mu pomôžu, aj slušné dievča, s ktoru si môže založiť rodinu a potom už nie je sám a trauma z decáku, či z rozvodovej rodiny už mizne.Bože môj, vieš koľko chlapcov, čo prišli do LE, sa mi zdôverilo, že sú z takých rodín? Každému som poradil, aby sa snažil, že musí byť dvakrát lepší, ako tí z kompletných rodín.Aby im dokázal, že na to má, lebo bohužiaľ ľudia sú takí, že práve na takto handicapovaného človeka sa pozerajú cez prsty, akoby on za to mohol, čo sa prihodilo v rodine.
A s tými tupými od prírody-tu mám tiež iný názor, lebo čím viac si ich nebudeš všímať, tým viac si budú dovoľovať.Lebo si myslia, že môžu.A budú dobiedzať ďalej, lebo práve to ich baví.A neprestane baviť, dokiaľ nedostanú poriadnú príučku a niekto im nedá najavo, že každá akcia vyvoláva reakciu.Beda tomu, kto netrestá nespravodlivosť- to je moje krédo.
K tej Systeme-nie naivný, ale veľmi trefný názor.Niečo ti pošlem o tom -cviky, techniky a pod.Len neviem, či môžem na tú adresu, lebo poslednykrát to vyznelo, že ti nemám nič písať, tak aby som sa nevnucoval.A chalani Rusi, čo aj mňa trénovali majú tých materiálov habadej, tak by som niečo od nich vypýtal.Ak by bol záujem.Len to trošku potrvá, dať to dohromady, naskenovať, skopírovať,upraviť, aby sa to mailom dalo poposielať.
Ozaj a díky za opäť trefný, zábavný klip z „tvojej dielne“.Famas je malá zbraň, ale vie narobiť veľký cirkus.
Tak sa všetci zatiaľ držte, ja sa pomaly poberiem ešte na Moravu, aj tam treba na chvíľu pozrieť.Snáď tam budem mať prístup k mailu tiež, tak sa podelím o zážitky.

2 rep!

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 17:30
Colonel Bellot des Miniéres bol najludskejsi zo vsetkych ktorych som poznal od col. morin az po neho.
ale na druhej strane urobil niekolko krokov spat a to je smutne! ked ja som bol v repe tak sme nosili na cvicenia tenue arktis a vybrami ake sme chceli len museli byt cierne.teraz je vsetko znova zakazane a dufam, ze nezakazu zase nove gillet de combat.s tym vsetkym prisla ako prva CEA ano mali sme to prvy az potom sa to postupne rozsirilo do regimentu.
Marchand je v pohode lepsi ako cne savy to bola taka svina na legionarov...

majo

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 17:51
2 REP - samozrejme, tá mailová adresa funguje a neberiem to ako vnucovanie ale ako pomoc. A bol by som len vdačný k tým materiálom. A k tej spoločnosti? Je to len taký povrchový názor. šak niekedy ich majú problém analyzovať aj školený psychologovia a psychiatri. A beriem to že nespravodlivosť musí byť trestaná, ale ja si to vo vela prípadoch nemôžem dovoliť, a zachránia ma len rýchle nohy spojené s dávkou adrenalínu. takže až by si mohol tak matatajko@zoznam.sk fungujee. dík moc

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 18:10
zdravim Pani!
cislo pre 2REP plus 33618088011
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

Majo

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 21:41
2REP - Názory sú všelijaké, a rešpektujem každý názor. Som mladý, a viem že vela sa mi ich zmení, upraví. Nemám za sebov skúseností tolko čo ty, to určite nie. Ale dám si poradiť. A názor ako taký rešpektujem od každého či je taký alebo onaký. Ja, ak tak, poviem k tomu čo si myslím ja. Ale večšinou si zoberiem nejakú tú pointu zo všetkého čo mi kto povie. Popremýšlam a snažím sa poradiť, alebo dám za pravdu. Jednoduchho povedané, každý názor je pre mna cenný. Každý si niečo odžil a má tú svoju pravdu. Do zmýšlania človeka nevidím. Tažké v takejto téme diskutovať. Tomu že som stúpol nahor v tvojich očiach som skutočne rád. Cením si také slová od každého človeka, ale obzvlášť od človeka čo sa vie o seba postarať za každých okolnpostí a hlavne sám. Začínam sa tešiť viac a viac na LE ked vidím že aspon niekde sa ludia správajú ako ludia. I ked si myslím že aj tam sa nájdu výnimky. A chcel by som sa opýtať, či si poznal Jozefa Staviščáka. Lebo všade zožal zatial iba ostrú kritiku. No mne príde ako človek skúšaný životom a postavil sa tomu so cťou. Vedel by si mi o nom viac povedať? DAKUJEM. Hádam budeš môcť písať svoje príspevky častejšie, lebo stoja za prečítanie a popremýšlanie.

Pre zaujimavosť pre všetkých, čítal som, že 3. cudzinecký pechotný pluk, zvláda výcvikové stredisko CEFE (3éme REI) za približne 45 minút. Americký Marine Corps to spravili za 7 hodín. Je to o teamovej spolupráci.

http://video.google.com/videoplay?docid=4473457483938531433&ei=Scu7StO9KpnW2wKt3ezwBg&q=french+legion#

Prajem príjemnú zábavu, ak by bolo niečo nezrozumitelné a od veci, ospravedlnujem sa, slávili sme spolužiačkynu 19ku. Hodne zdaru pre všetkých.

Majo

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 22:02
2 REP - ešte niečo. Niekedy sa v slovách napísaných nevidí to, čo v slovách povedaných. Možno to myslíme rovnako, ale slovami tu na fore je to na dlhé vysvetlovanie. Ale súhlasím s tebou.

JAA

Re:Francúzska légia - 24/09/2009 23:49
2rep.,,tak my napis na mail robo846@azet.sk pametas,,c som ti ukazoval to video,,co tam bol M.V..tak druhy koment od vrchu tam ma,,kde byva a taak,,ja byvam 7km od tial,,jedno mesto,"jedine,,nemozes minut,,daj my vediet kedy...zatim kamo

2REP

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 17:13
Doda Staviščáka dôverne poznám. A tú kritiku ktorú "všade zožal" urobili len tí, čo mu všetko závideli a závidia.

Majo

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 20:20
Takže tomu rozumiem správne že je to správny chlap? Lebo knihu, čo vydal bola velmi dobrá. Ale niektorý písali a hovorili také že bol 10 rokov zavretý v muničáku a čo tam popísal sú zásluhy druhých. ale z jeho príspevkov a tvrdení si myslím že vie o čom je život a čo chce. A som nerád ked to niekto spochybnuje lebo zlý dojem na mna nič z jeho slov nespravilo.

2REP

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 22:04
Ak bol Dodo Staviščák (kurva chlap v GCP a najlepší z nás!!!!!)))) zavretý 10 rokov na muničáku, tak ja kurwaaa, SKLADÁM svoju hodnosť a budem leg.2.triedy.!!! Dodo dokázal take veci, že medzinárodne vlády by ho mali nosiť na rukách. A viem, o čom je reč, kurva!!!! Už ma neserte, do piči!!! Ten človek je sniper, destructeur, par 0065celance, ja nie som lepší, a odo mňa sa učil, do pičiiiii!!! Chce sa mi z toho ... blííííít. Dodko, viem, že to občas čítaš, pamätaj na starého ch....ale uja kozaka s bielymi fúzami.A so širokou dušou. CM.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 22:32
hej 2REP chlape ! nemysli si o mne nic zlé ! kde si podme sa rozjebať .chcem ta poznat nech skapem hned ked nehovorim pravdu !!

2REP

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 22:37
http://www.youtube.com/watch?v=OkzoBY2FZmo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BlTWbtkCvKg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vU8P37H0MTo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mrc7oOpqL8g&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=ID2T-wrKiJ4&feature=related-čo tak si tu prečítať aj príspevky? Hudba je super, ale chlapci tiež hovoria k veci...a všimnúť si v malom pravom rohu dole trebars to www...a viete, v akom jazyku sa to spieva?...

2REP

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 22:56
Myslím , že tu kommentaire netreba.SAMPIERO, už dávno som ti prisahal, že za toto budeš visieť(smích!).Ale s tebou si to vybavím po telefone a osobne.Nie cez forum.
Pri tejto pesničke mi chýba 1 REC. Ten z tohto fóra.Ten sa asi vrátil naspäť k nám.Tak vitaj!!! 1ere REC!.
http://www.youtube.com/watch?v=z1g4w2o2jAM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PE8ZtSrFUk4&feature=related
všimnite si, ako si to ti hajzlíci kradnú)) Ale nech.V každej A. ich čaká smrť., tak nech majú radosť. Ja viem, čo je SMRŤ.

2REP

Re:Francúzska légia - 25/09/2009 23:28
Zdravim vsetkych skromnych ludi na tomto fore. Moji znami sa mi divia, ze mam tak malo casu a tak vela z nego travim na fore.
Som uz na Morave. Standa Gazdik je povodom Ostravak.
http://www.youtube.com/watch?v=BYGBSWiYxps&NR=1&feature=fvwp
zivot v LE vie byt aj zabavny, ak mas priatelov.
http://www.youtube.com/watch?v=59c-RbVZEuQ&feature=related
srdecna so smichom vsetkych pozdravuje 2REP:::::: bez vykricnika.

2REP

Re:Francúzska légia - 26/09/2009 00:20
Treba si kliknut aj na stranku, co je v zaciatku klipu uvedena.Zenisti nie su len pokladaci pontonov...A 2REG je elita.Vyzaduje: ludi vzdelanych, inteligentnych, cielavedomych, odolnych, huzevnatych. Skratka : kokotov )) . 2 REG ponuka: karieru, socialne neistoty, buzeraciu, drezuru, dril, pobyt v horach zadarmo,lyzovacky zdarma, turistiku a skialpinizmus-tiez zdarma, zranenia-pochopitelne-zdarma. Ale Ak to vydrzite 5 rokov-nebude sa vam chciet do civilu-lebo pochopite, ze rodina je tu, v St.Christol! Budete si robit picu zo zivota, lebo ten zivot vas bude bavit! 2 REG je materialovo, technicky aj kulturne najlepsie zabezpeceny a vybaveny zo vsetkych regimentov, to vie kazdy legionnaire.Preto mame cas aj na srandy. Preto „stary“ u nas moze mat aj 45 a je mlady! A mladi maju cas na picoviny.Ale o tom je kolektiv a sranda.
http://www.youtube.com/watch?v=xrDvzpuIWDY&feature=related

Majo

Re:Francúzska légia - 26/09/2009 05:45
Ver či never, ale som moc rád že si vyvrátil tvrdenia vela závistlivcov. Može mi povedať kto chce čo chce, a kolkáti chcú, ale odrazím sa od teba, už aj ked len pre to ako si to napísal. plné hnevu za moje slová, ktoré, opakujem som len čítal a počul. Ja nechcem nikomu kryvdiť. Aj ked pána staviščáka nepoznám, chcel by som. Dakujem za objasnenie, možno to bude hrať dosť dôležitú rolu v mojom "vývine".

Tu je jeden článok, v ktorom je príloha s rozhovorom s pánom Staviščákom. Už len tam je vidieť že vie, o čom to tu je. Hodne zdaru priatelia.
PS Toho chalana ktorému sa to tam prihodilo je určite škoda.

http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/slovenskeho-legionara-v-afrike-zradilo-srdce.html

JAA

Re:Francúzska légia - 26/09/2009 10:48
zdravim vsetkych..vydim,,ze nuda tu nieje,,hm..o tom chalanovi som uz pocul"a poocul som k tomu este taku vec,,ze jeho velitel mu nechcel dat napit vody,,tym chcem povedat ,,to ze pocul som to,tak kludne to moze byt hovadina,,,ako sa povie, vsetko obnasa svoje rizika!!a to teraz nemyslim iba v legi,,ale aj v civile..tiez my to pripada niekedy,ako bojisko,sak nadarmo sa v legii nehovori,,tazko na cvicisku,,lahko na bojiskuu..a urcite to ma svoj efekt..ideme akurat do hor aj kamosmi,nieje nad taky dobry downhill,,a poriadne si tie kopce vychutnat)aj ked aj to ma svoju temnejsiu stranku,,kazdy kopec treba najprv vyslapat,xixi)ale stoji to za to..

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 42 43 44 45 46 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport