Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 44 45 46 47 48 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
2 rep!

Re:Francúzska légia - 28/09/2009 19:23
2 REP uprimnu sustrast...........

cccp_86

Re:Francúzska légia - 29/09/2009 22:06
no ja by som tam siel ale neviem ci mozem ist v takom veku

cccp_86

Re:Francúzska légia - 29/09/2009 22:11
wato napísal:
kto chce ist začiatkom jari do le nech sa ozve....

no ja by som siel do leg.

Majo

Zaujimavé čítanie - 29/09/2009 23:16
http://zpravy.idnes.cz/peklo-v-retezech-popsal-cesky-praporcik-kurz-preziti-u-cizinecke-legie-133-/ zahranicni.asp?c=A090911_185940_zahranicni_btw

allija

Re:Francúzska légia - 30/09/2009 10:04
Tak ti treba ty hajzel co si obetoval dvoch ludi v Afghanistane.Dvoch sniperov zato abi zila tvoja jednotka. Pojeb si cely dinops aju GCP achod do pie aj ked si dobry.som read ze sa ti to stalo za vsetky tie obete.Mas na rukach krv stovky ludi.Si supoer ale za aku cenu.

JAA

Re:Francúzska légia - 30/09/2009 22:17
ALIJA!!A TY SI PRECO DEZERTOVAL,,,??PO TROCH ROKOCH..

Majo

Re:Francúzska légia - 30/09/2009 22:32
Alija, mne je jedno aké tu máte spory. Je mi to ukradnuté. Ale takto nehovoríš na človeka čo za niečo môže. Mamu 2REP si nepoznal. Ako môžeš také niečo povedať? To je choré. Tým pádom, ked ešte bola medzi nami, tak si jej ako želal smrť? Nevinnému človeku? A teraz si to akože docielil? Si tomu rád? Sorry, je to moj názor ale toto je najvačší prejav citovej slabosti aký som kedy videl. Nevieš aký to mohol byť úžasný človek. Ani to nezistíš. Ani ja. Preto si netrúfam povedať nič. Ale ty, si teda trúfalý. A si bezcitný pes v mojich očiach. Kydaj si na konkrétneho človeka. čiže na 2 REP ale nie na človeka čo sa nemôže brániť už. Bohužial. A nie na tretiu osobu ktorá s vašim konfliktom nič nemá. A to sa teraz nezastávam 2 REP. Ale predstav si situáciu že ti umrie mama alebo otec a niekto ti napíše to čo ty jemu. Ja by som ti na jeho mieste doprial olovenú tabletku. Ludia ako ty robia tento svet takým ako ty. Falošný neprajníci. Síce môžeš byť super chalanisko, mať úžasnú povahu. Ale Ukázal si to najhoršie zo seba a z celého sveta. (neber to ako útok na teba, ale ako radu do života.) Maj sa pekne,čav.

JAA

Re:Francúzska légia - 30/09/2009 22:55
NECHCEL SOM SA K TOMU NEAKO VYJADROVAT"NENI TO MOJE VEC A NETYKALO SA TO MNA,,ALE MAJO,,,PRAVDA JE NA MIESTEPOVEDAL SI TO PRESNE TAK,,AKO KED JA SI PRECITAL PRISPEVOK OD"ALIJA,,A DOSIEL K TAKEMU ISTEMU NAZORU,URCITE VECI CHALAN PREHNAL,,KED MAS NIECO Z 2reP,,TAK TREBA RIESIT PROBLEM S NIM,,A NIE UTOCIT NA CLOVEKA,,KTORY ZA NIC NEMOZE,,!!"A VLASTNE NENI UZ MEDZI NAMI!!JE TO TROSICKU CHORE ,,!ALE ZASE NEVIEM PODROBNOSTI TAKZE JE TO IBA MOJ NAZOR..KAZDY MAME AJ TU SVOJU TEMNU STRANKU,,TAK NEBUDME ZASE IDEALISTI.."A KTO POVIE NIEE,,TAK OJEBAVAA!SVET JE SKAZENY A VELA LUDI MA RUZOVE OKULIAREE!!

2REP

Re:Francúzska légia - 01/10/2009 12:35
No tak to čo za hovädo zablúdilo na toto fórum? Dobroprajnosťou teda fakt „oplýva“.Ak ma niekto chce zdiskreditovať v očiach iných ľudí, nech to nerobí takouto špinavosťou ale faktami, ak nejaké má..Garantujem tu všetkým, že nijakého Alliju-alias Števa z 3REI nepoznám, tobôž s mle začínajúcim na tieto čísla.Buď sa ti Allija niečo snívalo, alebo si nafetovaný a máš halucinácie. Alebo si ma s niekým pletieš.Tie tvoje jedovaté sliny na maminu adresu nekomentujem, len by som ťa chcel za ne dostať jeden- jedinýkrát do rúk.
A dedukujem, že podľa štýlu vyjadrovania budeš asi nejaký albanec žijúci na Slovensku, keď spomínaš Allaha a Kosovo. Nikde v Kosove som nezabíjal, ani nikoho neobetoval, ty magor! Už len nad tým keď sa znalý a súdny človek zamyslí, pochopí, aké bludy tu trepeš.A keď si dezertoval po troch rokoch-ak to naozaj tak bolo, je mi jasné, do akej kategórie patríš.

Chalanom, čo sa tu zastali mojej nebohej mamy srdečne ďakujem a mám ich v úcte.

bubo

Re:Francúzska légia - 01/10/2009 22:27
chcel by som sa opitat mam27 rokov aku sancu mam dostat sa do legie za odpoved dakujem

2 rep!

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 11:01
do legie beru od 17 do 40 rokov!!!!!!
ak nie si hlavohrud a nie si blby tak mas sancu...

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 14:52
to co je za zdegenerovaneho hlupaka co sa navaza do zosnulych ludi.... prepacte Pani, ale tato diskusia sa nejako kurvy!
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

cccp_86

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 17:29
chem sa opytat ako sa dam dostat

Pali88

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 17:54
ta autobusom

Majo

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 22:44
Len tak mimo reči. Aby sa to tu dostalo do pozitývnejšieho svetla.

Koniec roka. Bol čas obeda a šiel som sa najesť. Lenže jedáleň bola preplnená na prasknutie a jediné potencionálne miesto bolo pri jednom mojom profesorovi. Tak som sa ho slušne spýtal, či má pri sebe voľné miesto. On mi len odvrkol ponad tanier s polievkou: "Labuť nemôže sedieť za stolom spoločne so sviňou". "OK" povedal som, "tak ja teda odletím". Samozrejme že profesor si to nenechal len tak prejsť ušami, a na poslednej hodine ma poriadne preskúšal. Avšak som sa naň poctivo pripravil a nezostávalo mu nič iné, len mi dať "za 1". Nakoniec však položil ešte jednu otázku. Akože (rozhodujúcu) "Keby si máte vybrať spomedzi dvoch vriec, pri čom jedno by bolo plné zlata a druhé peňazí, ktoré by ste si vybrali?" "Asi to s tým zlatom." Odpovedal som. "Naozaj?" spýtal sa profesor, "ja by som povedal, že skôr to druhé vrece". Nuž pán profesor, každý si vyberá to, čo mu chýba. " Po tejto poznámke mi zapísal do hodnotenia "SOMÁR" a posadil ma. Na to som sa postavil a povedal: "Pán profesor, nedali ste mi známku, iba podpis."

2 rep!

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 23:02
majo bolo to dobre kde studujes ak si na vyske?

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 02/10/2009 23:12
Tak aj ja nečo dám . Prve zdravým 2REP a všetkých ! camerone nekurvý sa to ,nič sa nekurvý len sa chce niekto dostať do debaty žiaľ týmto idiotským spôsobom ale čo od analfabeta očakávate ?Števko ja len toľko že keby sme tu vyhlásili súťaž o najväčšieho kok..ta tak ty si až takýýý kok..t že aj v tej súťaži by si skončil druhý .

Majo

Re:Francúzska légia - 03/10/2009 00:16
študujem na strednej. Hotelová akadémia

Majo

Re:Francúzska légia - 03/10/2009 00:17
Tak tento si mu dobre zabil Ale nerozoberajte ho. Šak práve to chce.

Majo

Re:Francúzska légia - 03/10/2009 00:25
A ešte k tomu príbehu čo som sem dal, To je fiktívne. Som to zabudol napísať. Tak to sem dám aby som niekoho nezmiatol

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 44 45 46 47 48 . . . 332 333 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport