|
|
Re:Francúzska légia - 09/10/2009 15:28
2 REP mal som na mysli prizvisko lebo jeden taky co sa zacinal na P bol v 2regu tiez od zaciatku co viem. ale inak to je jedno nechcem rypat ani hadat nejake mena a "non plus" ich tu pisat! ked som tu udaval mena tak som pouzival tie legionarske dane legiou!takze nikomu som neublizil a ak to citaju aj iny legionari tak ich budu poznat. neviem ci ste si citali tie prispevky co som tu dal ale uz tam vydiet, ze co clovek, to iny nazor!!! ozaj nevies ci "kàja" prazak co bol v 2 reg a po stazi sante isiel do guyany, ci sa vratil do 2 reg? bola snim sranda. 2 REP neviem ako ty beries nasich predchodcov slovakov co boli v legii davno pred nami a robili uz v tedy dobre meno!poznas historiu zalozenia vysadkarov v legii!a ja som doslova zasol, ked som sa dozvedel ze medzi prvymi dobrovolnikmi z 3 rei ktory robili parasutisticky vycvik boli aj dvaja slovaci!!!!!!v prvej para sekcii v legii a hned dvaja slovaci!!!!a takych by sa malo hovorit a pisat!!! a z historie vidiet, ze to vsetko boli antikomunisti do smrti!
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 10/10/2009 11:41
parasutisti sa osvedcili aj v Kolwezi cital som o tom... a cital som aj o tom ze v prvej svetovej vojne sme mali v legii svoju ceskoslovensku rotu volala sa Nazdar... aj Stan to spomenul v knihe Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/10/2009 04:29
Uz viete,preco nenavidim sracov? Nasledujuce video svedci o tom!!! http://www.youtube.com/watch?v=0uPhCOm9wI8&feature=channel majo, si dobry,.si nas maskot,myslim sme vsetci radi, ale vazne: neboj, k ziadnej muzike nepojdes,a na taku komediu nemas, ani ked sa poseries, hochu...toto by bola ostuda nielen LE, ale kazdej armadyTie vrtulniky nie su nase!! To ad jedna!!!! Ako sa da zneuzit vycvik nasich jednotiek...Ten kokotenko nevidel Afghanistan ani z 10000 kilometrov.Afgos –tam sa prichadza o hlavy nasich.Ale je pravdou, ze to iste im robime aj my!!! Tvrde slova! 2REP
P.S- ale toto je dzibljuuuti...buzikovia ucia buzikov, co bud v Afghanistane. No comment...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/10/2009 05:05
A toto je moje, odpustite mi ludia!!!! POZOR! PROPERTY OF RA. A obcas aj autenticke zabery, kde si najdete stareho chuja.
http://www.youtube.com/watch?v=vLtcO0xBTmA&feature=related
Moji ludia.2REP! Elita druheho REGu su jedni z nich .Sibirjaki po predkoch, ako aj ja,...tyrani ludia za komunizmu!.... a preco sa som parkrat podpisal CM? Kyril(Cyril), alebo mam iny dovod? M.je moje civilne priezvisko. Tak teraz si ma uz lahko najdes.Ale mne to nevadi. Nemam sa za co hanbit. A ak nerozumies textu v tom klipe.ver, stoji to za to nechat si ho prelozit, tie slova stojs za to!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/10/2009 05:28
http://www.youtube.com/watch?v=L2hvObzZt0g&NR=1 Niekedy naozaj plati: -viecej vody, menej vodky. Ohh, those Russians...Ale co by ste boli bez nich? Bez ich ropy, zemneho plynu a inych nerastnych surovin?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/10/2009 16:43
Myslel som Pavlovic 2 REP. Urcite sa nemas zaco hambit prave naopak uvazoval si niekedy napisat knihu o 89 roku a hned potom ako si siel do legie a cely tvoj parcour? Mam taky pocit ze vsetci mlady na to cakaju!Musim sa priznat ze staviscak je zatial prvy slovak co to urobil. A raz dufam ze aj u nas prestanu platit nezmyselne zakony a spravime ako slovaci tiez na slovensku Les anciens de la legion etrangere a bez strachu sa ukazeme ludom a uctime si tradicie legie rovno na slovensku u nas....ja len dufam ze raz sa tak stane!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2009 00:12
majo, bezny prijimac mladych zobakov, bolo aj bude...povysovacky v LE, tak sa !pani nezdame" Sam to robim, lebo mladych treba cvicit!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2009 08:27
2REP - Viem viem, robil som si len srandu , a to iba jednno kolo sa tak robí, alebo musíš toho o veľa viac vypiť? Tvoj predchádzajúci príspevok. O čo ide? Sorry, ale nemám rád také reči od nikoho. Dtto od človeka, ktorého si cením, a môžem o nom povedať že je človek. To je dnes rarita. Poznám chalana čo nemá nohu, lebo ho zbili neonacisti (by som dal najradšej každému takému olovenú tabletku). Nevzdalto, minule bol na sútaži o najsexi nohy. Drž sa priateľko.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2009 09:47
2rep,,co to pocujem,,ty to vzdavas???je to tazkee ,,to ti verim,,a nechaj tomu cas,,a vsetko bude o.k!!clovek tvojho kalibruu by nemal na taketo veci ani pomysliet,,nie to este take nieco vypustit z ust!!kamarat havaroval na afte,,a od pasa dolu je ochrnuty,,je to cudne,,ked si si snim chodil do posilky a teraz je na voziku,,a to mal potom este jednu havarku z rodicmaa,,tak tiez sa s nim osud zahral,,ako zo spinavou hrackouu,,viem o co ti ide ,,aj si to tu uz spomynal,,nieco ti k tomu este poviem,,ale to medzi 4ocami,,takzeee 2rep,,hou hou hou hlavu hore kaaamo!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2009 17:58
Priatelia moji na fore! Jedno prislovie hovori: v nudzi poznas priatelov.Aj ked sa bohuzial osobne nepozname, citim, ze tie vase slova su uprimne a zalezi vam na cloveku.JAA-dik, nepovazujem sa za ziadny „kaliber“-toujours modeste,stale skromny, ale citim, ze nemal by som sa poddavat momentalnej situacii, vcera som mal spleen, to obcas pride.Majo, neviem, cim som sa ta dotkol, ale prepac.Nic nebolo myslene v zlom.Mal som aj vypite, co sa u mna nestavalo,ale v poslednych dnoch je to casto. 2REP! mon camarade- knihu nie je problem napisat, citas mi myslienky, nad niecim takym uz dlhsie uvazujem, nech po mne aspon nieco ostane.A napisem ju urcite sam.Cest Rudkovej (Cizmarik) pamiatke, bol to super clovek.Dodo Staviscak, ktoreho tu nechcem propagovat, lebo vsetci uz viete, ze mam k nemu blizko,ma tiez problemy, lebo sa nevie zaradit do zivota a verte mi, boli to strasne, ked kamarat vam takto mizne pred ocami.V tejto zlej dobe, kedy vyhrava falos, zavist,... vies dobre sam a urcite to potvrdis, ze svojho casu bol on ten ozajstny kaliber.A aj ked ste nieco medzi sebou mali, je to vasa vec, do toho sa nepletiem.Niest so sebou tarchu spomienok a zazitkov nie je lahke...A ked ta „pivni kamarati“ stale otravuju s tym, aby si rozpraval zazitky, zunuje sa to a aj sprotivi.Potom sa chvastaju kade-tade, ze oni su ti a jedini, co ho poznaju, atd. Bojuje kazdy den sam so sebou a veru nie je to lahky boj. Neviem. 2REP!, co momentalne robis v RF, ani ma to nezaujima ( excuse moi,v dobrom)ale verim, ze sa mas dobre a urcite nie to, co napisal ten idiot Allija.Ved je plno moznosti a clovek ked nespi na vavrinoch, tak sa aj zadari.Tiez mam predstavu, co by som robil, keby som sa vratil do civilu.Ak dozijem... Nie je to o peniazoch, z dochodku vyzijem v pohode,nie som narocny, stacia mi dobre lyze a vybava, dostatok snehu, cerstvy vzduch,obcas dovolenka na oddych. A s tym klubom Les anciens de la LE na SVK je to uzasny napad.Vlada podla mna umelo drzi ten zakon v platnosti, lebo si ti idioti, co o tom rozhoduju neuvedomia, ze cim viac odbornikov (a nestoji ich to ani cent) by sa s kludom vracialo domov a mohli by posobit a pomahat tam, kde by bolo treba. A zvysovat odbornost a kredit trebars aj slovenskej armydy a inych ozbrojenych zloziek.Mozno sa boja, ze by ich museli patricne zaplatit a neostali by peniazky na kancelarske krysy na MOSR. Vsetkym vam touto cestou dakujem za povzbudive slova a slubujem, ze nesklamem.A sluby sa musia plnit, to je kredo chlapa. Mozno je to len obdobie, zlomok v zivote cloveka, ked pocity a uvedomenie si, ze je uz sam ako kol v plote, dopadaju s tarchou balvana, ktory nie a nie dat zo seba dolu.Kazdy z vas ma matku a verim, ze tie vase maminky su tie najlepsie na svete, aspon pre vas. A takto to ma byt.Aj ta moja bola slniecko, co stale svietilo a zohrievalo dusu, ked bolo najtazsie. Ale uz nie je a ja sa zatial s tym nedokazem vyrovnat.Stratil som v akciach par dobrych kamaratov, bolelo to...ale bral som to po case tak, ze boj je boj.Vedeli sme vzdy do coho ideme a ze sa to moze stat hocikomu z nas. Salut, 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/10/2009 21:20
2rep,,muži ako Ty prekážky zdolávajú a neobchádzajú...nepodliehaj bezradnosti,,cesta je stale vpred a neobzerať sa dozadu,neboj nikdy nezostaneš sám,,žiaden kôl v plote,človek ako Ty má všade priatelov na ktorých sa môže spoľahnúť a obrátiť sa na nich ked bude potrebovať pomoc... dufam že tej knihy sa dočkáme drž sa a hlavu hore
http://www.youtube.com/watch?v=Db40S82sqic
Excalibur,,,po temnote príde svetlo a muži povstanú do posledného boja,,,
http://www.youtube.com/watch?v=dKLkUyVJS2I
Ohňom a mečom,,dobré vidieť ešte lepšie čítať...kozáci,,bijú sa za česť a slávu...
|
|