Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 50 51 52 53 54 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
2REP

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 04:52
teda pochoduj.
pište kurwa už niečo o sebe.Fizlov môžeme osrať.Nech idú do prdele!

JAA

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 05:12
HEH,,,cafte chlapi,,pozeram,,ze sa to tuna pekne rozbehlooo ... pozdravujem vsetkych ..inac ja som dnes tiez neaky rozbehnuti,,,ale pohoda,,dobry vecer dneskaa,,kurvaa az mooc,,zajtra mam z jednou dohodnutee kafe,tak dufam,,ze to bude iba kafe ako kazde druhee,,lebo je faaakt dobraaaaa potvorkaaa))a holky to nam chlapom vedia dobre okorenit 2rep,,pravda pravdaa,,tvrdost a zase tvrdost,,elita je elotaa salut ..!

2REP

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 05:31
Nedá mi to- tohto „zasrana“ som spoznal pred 6 rokmi náhodou.Doteraz mám jeho najnovšie Discovery and other acitions darom, a on moju hlbokú úctu, je to jeden úžasný človek, odovzdaný otec rodiny, hlboko veriaci katolík, ktorý po úraze v SBNF musel skončiť činnosť,ale nevzdal sa, vedel sa zaradiť.
God save you- Bear Grylls.
Stojí za to si to pozrieť.Jeden z mála slušných a veľmi skromných ľudí.

http://www.youtube.com/watch?v=jxvqPcS2yXY&NR=1
Look for the bear necessities,
the simple bear necessities,
Forget about your worries and your strife
I mean the bear necessities of,
mothernature's recipes
Just the bear necessitieis of life!~
Where ever i wander Where ever i roam
I couldn't be fonder of by big home
the bees are buzzing in the trees just to make honey just for me
if you look under the rocks and plants and take a glance at the fancy ants
any maybe even try a few..
'You eat ants?"
"You better beleive it"
"NOOOO"
http://www.youtube.com/watch?v=6x6ZSpvDezc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2lwZ2D9iEm8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=iFklJHDjpMI&feature=related

2REP

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 05:47
http://www.youtube.com/watch?v=UixdK4Q-tZI&feature=related

Majo

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 10:16
2 REP - Ten príspevok, kde je ten chlapík to neni zo seriálu Ultimate survival? Dokonalý seriál. Vždy ako sa dostanem domov tak to pozerám. Takže teraz to nevidím už 3 týždeň a to si ho ako spoznal osobne alebo ten seriál že si spoznal?

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 12:55
Zdravým všetkých hoväda ne ! /ale tuším už tu žiadne nejsú/
2REP tu v BA máme asi viac možností ako chalani v iných mestách na Slovenku si myslím čo hovoríš na toto ?tvoj názor ?chcem sa tam ísť pozrieť aký budem mať s toho dojem dúfam že nebudú mať všetci krvavé ruky a ja hubu ./smíích / A nechce ísť niekto z ostatných so mnou ? Majo? ty si ďaleko od BA? ty už nepíš tolko tú knihu

http://www.moderncombat.sk/

2REP

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 16:01
Salut hoši!
Len krátko, lebo dnes mám ešte kopu vecí, ktoré musím stihnúť.
Majo-áno, samozrejme, Bear Grylls je presenter v seriáli Ultimate survival (boj o prežitie).Jednotlivé diely sú uvádzané na Discovery channel.Pýtal si sa, či ho poznám osobne,alebo len z Discovery. Ale veď som uviedol, že som sa s ním spoznal pred šiestimi rokmi.Náhodou, bol na dovolenke na Francúzskej riviére, dali sme sa do reči,povedal som mu, že som legionár, tak ho to zaujalo, lebo on slúžil tiež u britských špeciálnych jednotiek,nedezertoval, mal úraz chrbtice, dosť vážne si ju poranil, takže odišiel do civilu no a potom s troškou šťastia začal toto.Opakujem-povahovo je to super chlapík, skromný, s typickým britským humorom, jeho manželka je skvelá žienka a chlapci tiež.Je veľmi vzdelaný, sčítaný, pozná prírodu, rastliny, živočíchov, atd.On behá po svete a predvádza, alebo ukazuje, ako sa dá prežiť v rôznych podmienkach.Niekde sú podmienky uprevené tak, aby to čo najlepšie prezentoval, takže s niečim mu občas pomôže aj štáb, ale to len, ak je to nutné.Nie je to superman, chlapík z mäsa a kostí a to sa mi na ňom páči najviac.Som s ním občas v kontakte. Ale nie pravidelne.
Samarovic-chod tam pozrieť, jasnačka! Hovorí mi to niečo,ono všetky tie modérne systémy boja majú základy v starých bojových umeniach, už sa robia len akési varianty, aby sa niečim od seba odlíšili, lebo je to o kluboch a o prachoch. Základom sú väčšinou Aikido, Wu shu,Jiu-jitsu,Pankration, poprípade Tchuan-fa.
Myslím, že na SVK sa dobre darí aj Wing-tchun,vymyslela to ženská-číňanka.Efektívny boj pre slabších ľudí, alebo drobnej postavy, ale trénovať to môže každy.Na dovolenke som si zazápasil s chlapíkom, ktorý trénuje nemeckú vetvu, tá je tvrdšia(používajú sa aj vpichy do očí, útoky na hrdlo, slabiny a pod.Bolo to celkom fajn.Ja som ho zase naučil nejaké legionárske ťahy, tak si pochvaľoval.
Tých klubov je veľa, nielen v BA, ale po celom Slovensku, výborní su vraj východniari, hlavne Košičania.
V BA som sa o tom bavil krátko s kamarátom, máte tam veľa tých oddielov, trénuje sa tam tuším aj Okinavské karate,atd. Veľmi veľa ale závisí od trenéra, to si zapamätaj.
Pošlem niečo, čo som si doniesol na USB od toho chlapíka, čo sme zápasili na dovolenke.Dal mi nejaké prezentácie. Ale neskôr, nemám to teraz pri sebe.
Ja osobne si rád zatrénujem čokoľvek, naučím sa čokoľvek (okrem Jai-do, to nemusím), mňa to baví a bude baviť do smrti.A nikdy človek nevie kedy sa mu to zíjde.Agresivity je v dnešnom svete veľmi veľa.V srdci ale stále nosím staré dobré Goju Ryu, bol to prvý bojový šport, ktorému som sa začal v mladosti venovať naplno.Samozrejme okrem akrobatického lyžovania, ale to za bojový šport nepovažujem.
Ale s tými krvavými rukami a rozbitou hubou si ma dostal do rehotu, to bolo fakt trefné...máš zmysel pre humor a to je skvelé.
Hoši, hoši, hovno v koši, hovorí sa na Morave...Povinnosti volajú, utekám.Tak sa majte ako chcete(smíích) a držme všetci palce JAA, dnes má tu babu na kafé, tak nech mu to vyjde.
JAA-pozdravuj ju koľko sa do nej zmestí (smíích)
Salut všetkým a pekný víkend.
2REP

Sampiero

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 21:17
Ej bistu.....hoviete si tu ani v bavlnke....by bolo dobre vam riadne sunki poprehanat otca vam nahanam))).To len same videjka a tak... ja sedim s kamosmi na pive tak reku pozrieme co noveho tam u nas...Aj by ste mohli daktori s vas napisat co v nasej vlasti noveho jesto....ale nie tie talafatky o politike.daco zaujimave....A vidim aj ze daktori sa uplne stratili asi su uz dakde v Kastli.1REC ten co sa vadil s druhim REP tahet dakde ties zmizou ......Ale ten co tu dal na kralovej holi tak potesilo chlope, merci beaucoup!!!!! Aj by som tu dau daco aj ja,ale to by mi ten admin zaraz zrusil.Dake hole baby zo srandi.Nach je daka zabava.Ale len srandujem.Tak sa majte seci a podte konecne do legii a nevipisujte po forach............

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 17/10/2009 22:45
Hen toto čerstvo staré správy z Hovadskej BA rómska sociálna pracovníčka Litovčana okradla o telefón a asi si ju páni policajti opoznali že to je ich tovar lebo sa dávno vie že sami oni im tam robia pasákov keď jej urobili takú ochranu a že pandrláčik sa ešte o ňu potkol? vyjednávač to vybavil a chlapec ju pustil sám od seba .ževraj to bol bývalí legionár /držal som mu palce!/zatvorili ho a na druhy deň mu vybielil že neznámi páchateľ kamión. vitajte v Bratislave .

http://bratislava.sme.sk/c/5038597/kamionista-drzal-v-kabine-zenu-oslobodilo-ju-policajne- komando.html

čoskor pojdem

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 00:44
o Bearovi som vedel už dlhu dobu ,myslim o tom že služil v fl no nikdy som nevedel prečo prestal fakt velky rešpekt jemu a stalôe rad čitam novinky čo chalani pišete pači sa mi velmi aj tema-boj technika a tak podobne len tak dalej,mate moj obdiv

branko

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 00:58
2REP
Sampiero
srdečná vďaka,,som rád že táto nádherná pieseň má vo vašich srdciach miesto

http://www.youtube.com/watch?v=Wxy3awZZrgs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iaTLvS07qrY

http://www.youtube.com/watch?v=GFIe68R8-tQ

http://www.youtube.com/watch?v=cHE2bVkM90s&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eTBTw3SexRI&feature=related

branko

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 01:15
Sampiero
tak kuk totok,,neni to ništ tvrdého, ale fajne dievky,dá sa na to kukať
http://www.youtube.com/watch?v=PZvImYPRhp4

book

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 14:21
zdravim.

ti ktori tu su uz dlhsie si mozno na mna pamataju pisal som tu par krat (nejake otazky, ale asi pred rokom alebo pol rokom) potom som sa odmlcal ale diskusiu citam pravidelne a stale - len sa uz nic nepytam.

ako som uz pisal skor chcem ist do LE, (planoval som toto leto)len som sa tam este nevybral, ale uz sa chystam. no mam este jednu prosbu na 2REP. som z vychodu a chcel by som sa este stretnut s Jozefom Staviscakom - mam to k nemu blizko, par km (myslim ze byva v Snine vsak? ak sa mylim tak sorry). 2REP ty ho poznas takze ak by si mi dal vediet ako sa s nim mozem skontaktovat. ak by suhlasil zabehol by som za nim a este sa s nim o LE porozpraval.

prosim ak to mozes pre mna urobit tak mi napis na book999@centrum.sk
vdaka
s pozdravom book

caporalx

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 16:59
Hladam niekoho z 1REGu,kto pozna niektorych chlapcov z CA kompanie?Su tam chlapci od nas?Sluzil som tam od 2001.

legia1----peto1skdp@azet.sk

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 20:00
vies fizycka priprva je to najmenej co je v cudzineckej legi to zvladnes ked to chces no jedine co je fakt dôlezite tak je to aby si to zvladol psychicky ja mam 18 rokov viem o legi povecme nejake veci a musis to prvorade chciet skutocne sa tam dostat ist tam ak chces môzes mi odpisat na email peto1skdp@azet.sk

legia1----peto1skdp@azet.sk

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 20:32
http://www.legion-recrute.com/cz/ou.php na tejto stranke najdes vsetky sidla legie kde sa môzes prihlasit mi ako Slovaci mame najblisie mesto kde môzme vstupit Strasbourg .

JAA

Re:Francúzska légia - 18/10/2009 22:13
..takze vsetko dopadlo tak ,ako som predpokladal,,tedaa este lepsiee oni boli totiz dve hahaha..potvorkyy ale vaznee,,tento vykend sa vydaril po vsetkych strankacha vy ludia,,co ste robili ??? pozravdujem vsetkych,,,a este jednu vec pre tych ktory sa stale pytaju dookola,,treba si precitat najpr celu diskusiu od zaciatku az do koncaa,,je tam vela veci,,a potom sa pytat,,proste vela zbytocnych otazok,,a uz aj ja osobne by som sa citil jak blb,,keby sa ma stale niekto dookola vypytoval to iste,,
s pozdravom ..Salut

Majo

branný zákon - 18/10/2009 23:58
Chlapi, čítal som si branný zákon a snažil som sa prísť na to, ako je to s tou žiadosťou u prezidenta. To ak by som tam chcel ísť legálne v našej krajine, napíšem mail na ministerstvo obrany a oni to predložia vraj prezidentovi. Ak by mi to odobril tak môžem ísť bez problémov legálne do LE. Ale vraj to môže aj kedykoľvek zrušiť. Ako to je
A ak idem ilegálne, dostanem sa do LE, bol by som na slovensku na dovolenke a chytia ma policajti za priestupok nejaký to je jedno aký a ukázal by som im doklady tak ma zavrú? Nepýtala by ma FR vláda spať?
Pýtam sa pre to, lebo by som tam chcel ísť legálne z dôvodu voľného pohybu po Slovensku cez dovolenku bez toho aby som musel mať vymyslené meno alebo FR občianstvo.
Ďakujem.

PS: ak by som išiel legálne, tak by ma museli vyškrtnúť aj z brannej povinnosti či nie?

JAA

Re:branný zákon - 19/10/2009 10:56
Majoo,,PRISPEVOK PRED TEBOU SOM TO PISAL,,UZ SA TU O TOM ROZPRAVALO,,VYJADRILO SA VIACERO LUDI K TOMU,,TAK SI TO NAJDES V ZADU,,NEVIEM PRECO SA PYTATE NA TAKETO HLUPOSTI,,AJ TAAK LEGIA V ZIVOTE NEPOTVRDI NIKOMU,,ZE TAM BOL ALEBO JE,,CHLAPCI LEGIA NIEJE VOJENSKY TABOR AKO TO JE TUNA NA SLOVENSKU,,MAJO MOOC DOBREDU POZERAS,,.NEMYSLIS,,??JA KEBY SOM MOHOL IDEM ESTE DNES RANO,,ALE DRZIA MA TU URCITE VECI,,A URCITE MAAM V PICI CO BUDE KED DOJDEM ALEBO NEDOJDEM,,
S pozdravom ..

Majo

Re:branný zákon - 19/10/2009 12:19
JAA - jediná odpoveď čo som na to našiel na viacerých fórach sa točí okolo jednej a tej istej myšlienky a to je : "To je .okotina, to ti na nič nebude". Možno to tak je. Ale ak je to bezpečné, nie je to pre mňa problém napísať. Myslím že to je to najmenej čo by som pre to mohol spraviť. Ja viem že LE si chráni svojich členov nadovšetko. Ale chcem o tom vedieť viac. Ešte raz podotýkam, nikto tu nedal konkrétnu odpoveď na túto tému. Samozrejme nič v zlom ale teraz si mi moc nepomohol. Nepozerám ani moc dopredu. A jedna zo základných ľudksých vlastností je si veci zjednodušiť. No ja si to chcem ešte aj zefektívniť. Vieš, každý napríklad nadáva (teda veľa ľudí čo pôsobili v LE) vo svojich knižkách, ako neznášajú uniformu. Ak ti mám pravdu povedať, keď už by som sa tam dostal, tak by som bol hrdý na to že môžem mať tú uniformu aj vo svojej rodnej krajine a meste. A to si samozrejme nemôžem dovoliť bez toho aby som mal súhlas na službu v cudzej armáde. To je môj dôvod a myslím že nie je od veci. Ak si to myslíš ty, je to tvoj názor a neberiem ti ho. Maj sa pekne zatiaľ

A ak chce na to niekto odpovedať rovnakým štýlom ako JAA tak to si nemusíte robiť ťažkú hlavu a nemusí na moju otázku ani reagovať. Ak má niekto konkrétnu odpoveď, prosím hoď ju na stôl. Salut páni!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 50 51 52 53 54 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport