Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 53 54 55 56 57 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
2REP

Re:Francúzska légia - 01/11/2009 15:20
Piaty pluk, teda regiment v ZA je tvoreny prave z takyhc kokotov, ako to teraz ten sam hovoril.
Ten idiuuuutek, co to tam operuje kecami, nech si uvedomi., ze Dodo Staviscak vy chuji jebnuti--- Oskar,i PPU a vyjednavacia jednotka-chodte do piiiiiiice chcel konfrontaciu medzi legionarmi a zobrakmi. Perimeter idiot je na meranie oka, cvhujuu!!!,Ten vas kokot Packa to nepovolil, tak sa bal, ze by to bolo fiaSsko ty debil, ved ste na picu.,, kokoltiokovia.Prave za takychto kokotov je plytvanie danami poplatnikov:::: hovori to do mikrofonu vam to jeden z dezertetrov z REPu !!!! Ty zkurvysyn, preco tu nedas konecne meno? A mle, ty vyjebanec!!! A skryvas sa za parasutistov tebe by som teda prevetral hlavu u deviatimi milimetrami!!!!!!!!!!!!!Calvi!!! 2REP

hhttp://www.youtube.com/watch?v=nF

2REP

Re:Francúzska légia - 01/11/2009 15:26
http://www.youtube.com/watch?v=UmSYhuH2A6o&feature=related

2REP

Re:Francúzska légia - 01/11/2009 15:29
http://www.youtube.com/watch?v=UmSYhuH2A6o&feature=relatedň belaja armija cornyj narod. biela armada, cierna barod.

2REP

Re:Francúzska légia - 01/11/2009 15:46
http://www.youtube.com/watch?v=OS6-b_aRQwU&NR=1

2REP

Re:Francúzska légia - 01/11/2009 23:55
http://www.youtube.com/watch?v=iEpXsyec1T4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=iEpXsyec1T4&feature=related
ten zaver stoji za to !!!!

2REP

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 02:37
(Original lyrics)

SS marschiert in Feindesland
Und singt ein Teufelslied
Ein Schütze steht am Wolgastrand
Und leise summt er mit
Wir pfeifen auf Unten und Oben
Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben,
Grad wie es jedem gefällt
(Refrain)
Wo wir sind da geht's immer vorwärts
Und der Teufel, der lacht nur dazu
Ha, ha, ha, ha, ha, ha.
Wir kämpfen für Deutschland
Wir kämpfen für Hitler
Der Rote kommt niemals zur Ruh'
Wir kämpften schon in mancher Schlacht
In Nord, Süd, Ost und West
Und stehen nun zum Kampf bereit
Gegen die rote Pest
SS wird nicht ruh'n wir vernichten
Bis niemand mehr stört Deutschlands Glück
Und wenn sich die Reihen auch lichten
Für uns gibt es nie ein zurück
(Refrain)

(English translation)

SS marches into the enemy country
Singing a develish song
A marksman stands at the Wolgastrand
And he is also humming quietly
We don't give a damn about up and down
And the whole world
can praise or curse us
how everybody likes to
(Refrain)
Where we are it's advancing
And the devil is laughing with us
Ha, ha, ha, ha, ha, ha.
We fight for Germany
We fight for Hitler
The commie never comes to rest
We fought already in some battles
In North, South, East and West
We're ready to fight
Against the bolshevik pest
SS won't rest We destroy
Until nobody disturbs Germany's luck
And also when the rows thin out
There's never a turning back for us

(The French Foreign Legion's version)

La Légion marche vers le front
En chantant nous suivons
Héritiers de ses traditions
Nous sommes avec elle
(Refrain)
Nous sommes les hommes des troupes d'assaut,
Soldats de la vieille Légion,
Demain brandissant nos Drapeaux
En vainqueurs nous défilerons.
Nous n'avons pas seulement des armes,
Mais le diable marche avec nous
Ha, ha, ha, ha, ha, ha.
Car nos aînés de la Légion
Se battent là-bas, nous enboitons le pas.
2. Pour ce destin de chevalier,
Honneur, fidélité,
Nous sommes fiers d'appartenir
Au 2 eme REP

2REP

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 02:50
http://www.youtube.com/watch?v=Fe9dQlqywDk&feature=related
netreba zabudnut co bolo,........

2REP

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 03:24
Každy židák hovorí-ved sm esme si rovniííí EU-sme si rovní- s kým židákom špinavým? Boh je snami, kto pro ti mnam nam My stojime ako mury hradfne…
A NECH ZEM SA TRASIE ked bude hrat tato pesnicka a tisiiickrat si ju budete pustat dookola. Pochopitre, ktomje SLOVAK a MORAVAK. A Zem nech sa trasied!!! My stojime pevne, ako mury hradne, nous sommes les legionnaires pour Slovaquie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Et pour mourir … Boh je s nami, kto,m proti nam,…
CIERNA ZEM POHLTI TOHO,KTO NA NASU ZEM SIAHNE!!! TO V TEJ PIESNI NIE JE!!

2REP

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 03:56
http://www.youtube.com/watch?v=8Dyh1G_w9Rg&NR=1&feature=fvwp

sedd

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 14:11
sampiero ci ako sa nazivas. Ja nie som zvedavy na tvoj nazor magore. Chcem vediet ci sa daju po prvom mesiaci poslat domov peniaze. Staraj sa o svoju rodinu ktoru este nemas. Dufam ze niekto odpovie.

Tomas

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 16:25
Takze cavte chalosi hlavne ty 2REP si fakt jednička a vsimam ze je tu dost skvelych ludi ktory to myslia vazne s tou LEGIOU je to tiez moj sen ale ja si to necham prejst hlavou bo mam ece len 17 rokov a dufam ze sa ece psychicky viviniem ze dajake tie 4 roky bo z fyzickej stranky som fit ale ako som sa tu docital hlavna je psychika!!! toto forum citam uz od zaciatku bolo zaujimave a skor som sem necel nic pisat ako nez ho docitam aby som netrepol nejaku hovadinu ako podaktory este dozadu bo vidim ze takych tu booolo dost a fakticky aj mne liezlo na nervy ked sa za jeden den na foore polozila 1 otazka 10krát cloveku ktoremu sa tazi si precitat par prispevkov do zadu je velmi lenivy a takych légia nepotrebuje asi tak no dost bolo mudrovania som rad ze aj ja sa kvam mozem pridat a ze budeme spolocne kecat a 2REP to ze poznas Beara Gryllsa to si váž ja by som ho chcel tiez poznat osone to je taky moj druhy sen bo to ja fasa chlap a mam prirodu tak rad ako on a hlavne si ju treba vazit mam jeho DVD cka kde vsade ucinkov vlastne v danych krajinach a kazdy den si pozrem 2 časti a vzdy sa nanho tesim DO rúk sa mi dostalo aj DVD v ktorom bol BEar v légii to bolo v púšti a tam ma to velmi zaujalo tak som zacal študovat a pozerať zaujimavé viedá od 2REP a spol.. a dufam ze sa niekedy stretneme v tom 2REPE abo 2REG bo v tomto som sa nejak nerozhodoval ze kam ved naco ked som neni ece ani v Strasbourgu tak sa majte pekne a dufam mi niekto odpise budem rád... SALUT

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 02/11/2009 17:15
SLOVENSKO
Pravda bohy vydaná káže nám slovanom: Pána mať je neprávosť a väčšia byť pánom! A človek nad človeka u nás nemá práva, sväté naše heslo je: SLOBODA A SLAVA!!!!

Slovensko ta nikdy nemože sklamať!!! Možu ta sklamat politici, kamaradi..ale Slovensko nie!!!
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

čoskor pojdem

Re:Francúzska légia - 04/11/2009 01:14
sedd napísal:
sampiero ci ako sa nazivas. Ja nie som zvedavy na tvoj nazor magore. Chcem vediet ci sa daju po prvom mesiaci poslat domov peniaze. Staraj sa o svoju rodinu ktoru este nemas. Dufam ze niekto odpovie.

pokial dobre viem funguje to tak .
ked prideš vezmu ta automaticky ta fcl vytvori učet v narodnnej banke francuzskej a tam sa ti zasielaju peniaze poslušne každy mesiac všetky tie plusy a samozrejme peniaze za akcie a misie.
banku si možeš vymenit tušim po 3 rokoch a jedine tak by sa to dalo riešit tvojim padom sa to urobit neda.niekto tu davnejši episal ako je to s bankami a peniazmi tak mam pocit že takto to funguje.
alebo tam bolo ešte nejake riešeni ektore bolo dost zložite z dovodu toho že musel by si chodit vždy do tej narodnej banky vybrat peniaze vytvorit si učet v nejakej inej banke a tak preposlat peniaze čo je dost nerealne kedže prve mesiace alebo teda 4 5 mesiacov budeš dost zaneprazdneny a do banky bude sa dostat asi marne...skus nech poradia chalani 2REP akevo 2rep!
inač ak maš doma rodinu a povieš im že maš doma male babatko a ženu podla mna t anevezmu lebo prva vec si myslim je že povedia ti že sa maš starat doma o rodinu a najst si inu pracu popri ktorej pri s rodinou možeš byt ako nič nehovorim ale myslim si že mam pravdu ved povecte niečo chalani.
inač stymi bankami neviem ako to tam je či su to 3 roky či 5 či 1 rok vobec neviem..
pišem iba to čo som sa tu sam dozvedel za cele dianie tohto fora
vela štastia čaf

JAA

Re:Francúzska légia - 04/11/2009 17:49
CAUVTE SECI ...TAKZE CO SA TYKA TEJ BANKY NEVIEM AKO TO JE PRESNEE,,ALE K TEJ RODINE BY SOM POVEDAL ASI TOLKO,,ZE KED IM POVIES ,,ZE TA DOMA CAKA ZENA Z DIETATOM,,TAK NA 90% IDES DOMOU,,,LEBO KAZDY CHLAP NAJMA"V PSYCHYCKEJ KRIZE,,COZ V LEGII URCITE ZAZIJES,MYSLI NA SVOJICH NAJBLIZSICH A V HLAVE SI POVIE"ZE RADSEJ BY SOM BOL S NIMA DOMA AKO NIEKDE POCUVAT NEAKE PRIJEBANE ROZKAZI ATD...A SVOJA RODINA JE MAGNET BY SOM POVEDAL,,,TAKZE TAKY CHLAPI IM SU V LEGII NA NIC,,CO IM PO CHVILU ZDUBKAJU PREC,,,ONI POTREBUJU LUDI,,KTORY LEGIU BERU AKO POSLEDNU SANCU A OSTANU DLHO,,MINIMALNE DVE TRI ZMLUVI,,TAKZE NIC NEHOVOR A KED TO ZISTIA,,IDES DOMOU..
SAMOZREJME JE TO IBA CISTE MOJ NAZOR...
s pozdravom ....

2 rep!

Re:Francúzska légia - 04/11/2009 17:52
dobre tak ak mas rodinu tak vedz, ze do legie beru len slobodnych oficialne! takze budes musiet klamat a aj ked im povies pravdu a oni ta vezmu, tak budes v papieroch slobodny!!!!!totiz, aby ste vsetci vedeli, tak pokial budete legionari tak prvych 5 rokov ziadne manzelstvo, ziaden iny ucet v inej banke, ziaden kredit, ziadne auto, ziaden byt atd. budete mat pravo len drzat hubu!!!
jasne, ze chalani, ktori su na kontinente v niektorych regimentoch maju aj byty aj auta aj ucty aj zeny vsetko sa da!! okrem 2 rep!!! tam nemate ziadnu sancu na nieco take.
no a tie prachy!peniaze a bankomatovu kartu budete mat uz po prvom mesiaci a v kasarnach je bankomat.Ale pozor ja ked som bol v prijmaci tak nase karty mal sef sekcie v trezory a ked sme sli dva krat do obchodu za 4 mesiace, tak nam dovolili vybrat max! 100 eur!! v podstate vy v prijmaci nic nepotrebujete kupovat len ak tak sladkosti, alebo nejake veci co stratite alebo znicite, myslim tym oblecenie!teraz je to uz mozno ine uz sa da vyberat hadam aj raz za tyzden alebo vam tie karty rovno daju, legia dost zmakla od vtedy!
neviem ako by som to povedal!!!v castelnaudary je v kasarnach mala posta a je tam bankomat, teraz zalezi od sefa sekcie ci to vyuzijete alebo nie!Ano mozte poslat prachy domov uz po prvom mesiaci ak budete mat na to cas a padny dovod!!!skuste povedat ze mate choru matku alebo nejakeho so surodencov alebo ze doma nemaju z coho zit!!!malo by tam niekomu zmaknut srdce a vam to dovolit!!Ale ja ked som bol v castly tak nikto ani ja prachy domov neposlal!
nebojte skoncite prve 4 mesiace a potom ti prachy mozte pretrtkat ako chcete hoci aj za 5 minut, do toho uz nic nikoho nebude!
je viacero moznosti ako poslat prachy domov : western union ale je to drahe, potom postou alebo priamo na ucet na slovensku vam budu posielat prachy.Len date mamino meno alebo niekoho zo surodencov.ja som skusil vsetky tri sposoby a funguje to!
nespoliehal by som sa na to zeby sa dalo poslat prachy v castli ak ste v prijmaci!ak nehovorite po francuzsky tak za tie prve 4 mesiace nemate sancu a tam vam nikto pomahat nebude!!!! to nie je detska skolka!!!budete si musiet pekne pockat a potom vo vasom regimente, kde ukotvite narazite uz na nejakych slovakov co vam daju slobodnu ruku!ja som bol tak isto nula zo zaciatku a potom mi to chalani vysvetlili co a ako a uz to islo.takze trpezlivost!!
legia vam vyplatu vzdy da a prachy vam domov nikto nezakaze posielat!!!!
no a ako to znasaju ti co uz doma maju manzelky a deti?? rozne a bol som z toho v p.... ako chalan co ma doma rodinu a deti beha v afrike po bordeloch!!!a tiez na druhej strane boli aj vzorni, ktori to znasali tazko a nakoniec aj zdrhli, lebo uz nemohli dalej.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 04/11/2009 23:15
pre Sedd naozaj to máš dobre rozmyslené či je toto pre teba správna cesta? už keď sa pýtaš ako to znášajú chalani čo majú doma rodiny a malé deti už to není dobre znamenie aspoň podľa mňa ,máš určite rad svoju malú rodinku po tom čo tu píšu ostrieľaný skúsený chalani čo už nejaký ten pátek v légii sú a boli, niečo v nej aj prežili podľa mňa do légie by mal ísť človek ktorému nejde len o peniaze musí mat nejaké to presvedčenie a zodpovednosť nevravím že to nemáš, no predsa len ale nejdeš do pionierskeho tábora tým chalanom tam ide koľko krát o život a čo potom tvoja rodinka ? myslíš že im to bude stáť za to meniť ta za nejaké podrbané peňáze ?

sedd

Re:Francúzska légia - 05/11/2009 08:24
Dakujem chlapi za vase odpovede , dakujem fakt. Ste super. Ja tam nechcem ist len pre peniaze. Zaujimam sa o to uz od 16 rokov teraz mam 28. Tak uz viem co chcem. Mam tam kamosov. Beridm to aj ako plus pro rodinu. Ci uz ide o peniaze a uz nehovorim ze konecne budem robit to co chcem . 5 rokov to neni az tak vela , ved si zoberte ze kolko rodin ma oteckov v zahranici a robia prace ktore su onicom.

sedd

Re:Francúzska légia - 05/11/2009 08:43
ma za peniaze ktore su castokrat onicom. Oni sa tam musia este zivit, obliekat a platit si ubytovanie. Ja nemam zlu pracu som hasic mam aj vysku skoncenu ale co stoho ak nemas motivaciu . Tieto peniaze tu su len na prezitie . Inak mam dobreho kamosa v 2 repe z vychodu z mesta blizko kosic. Nebudem ho konkretizovat . A tiez aj pri zenistoch . Dobry chlapi su to. Inak dik za informacie a prajem vam vela uspechov.

ceko

Re:Francúzska légia - 05/11/2009 17:45
chlapi...zaujíma ma,ako sa legia postaví k človeku čo je celiatik....nemôže lepok....všetko čo má múku z obyčajných obylnín...mám vôbec nieakú šancu?...som v pomerne dobrej fyzickej kondícií...len tá strava... dik

2 rep!

Re:Francúzska légia - 05/11/2009 20:19
sedd v poho ak to ches tak chod, ja ti mozem garantovat ze tie prachy domov posielat mozes, po prijmaci isto!ak pojdes k vysadkarom tak posles ovela viac, takych 1300 1400 eur v poho tez ostatok ti na zivot zavrety v kasarnach staci.ak pojdes do ineho regimentu tak budes mat menej.no ak nahodov na dva roky do afriky alebo do guyany tak to by si posielal fakt dobre prachy.
na ten lepok mozem povedat ze ak to zatajis ta sa dostanes horsie uz bude davat si pozor na stravu ktoru budes jest, ale to bude uz trocha tazsie citat vsetky etikety po francuzsky aby si nezjedol nieco co nemozes!

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 53 54 55 56 57 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport