|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 18:09
hehe,šak pohoda.Zase piješ?Takého Ťa asi nevezmú,nepreháňaj to Brate-a mne tu píšeš aby som sa neopúšťal,tak to je už riadny goooool.Kedy asi tak chceš ísť?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 20:44
Ja by som chcel tiez ist do francuzkej legie ked zmaturujem uzijem si prazdniny zarobim si nejake peniaze na cestu a idem tam skusim co a ako ....bratranec tam bol aj spravil skusky testy jednoducho ho prijaly ale odisiel prec.....a este mi nepovedal preco... ked by sa tam niekto chysta na buduci rok sai tak okolo septembra tak napiste na Nathaniel202@azet.sk .. Tak sa majte ludia prajem vam vela stastia a trpezlivosti ked tam pojdete
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 21:28
jambormartin ...neboj ja mam setko pod kontrolou,,som bool u kamosaa a dali sme paar poharikou slivky taak sa my jazyk zaplietol,,v legii sa pijee tiez neboj saa ..samozrejme ze v primaci nee ja by som chcel ist asi po novom rokuu,,neviem presne kedy lebo nezalezi to odomna ale od okolnosti,,ktore neovplivnim,,keby to zalezalo odomna ,,tak idem zajtra rano aj stopom,,pocitam okolo marcaa ... ty si akoo na toom??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 21:53
chalani som dalši ktory uteka z domova lebo skurveny system mi tu nedava slobodu prejavit svoje schopnosti,neni kde a neni skym,nemam tu byt pre koho a pre čo... odchadzam niekedy jun-jul tak na leto mam aj odvoz vybaveny ak niekto chce tak mna bere kamoš autom jedneho vezmem ak scete držte sa no musim po maji vybavit nejake papiere potom v jun začiatok mam nejake povinnosti doma a už určite koncom jula tu nechcem byt
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 22:44
Brácho:že čoskoro pojdem!-ty Koki,šak ty chceš frčať až o rok a to myslíš,že vydržíš v tomto systéme,kt.Ťa tak strašne ubíja?Čo sa nezobereš hneď nech máš pokoj?Vidíš jaká Láska odomňa k Tebe a jak dobre Ti prajem?a to som normálny-,žiadny bukvičák.neboj!!!Takisto aj JAA,jaj Robo,ty tu tiež už poool roka píšeš,že koncom roka ideš,že tu máš niečo ešte nevybavené a ahľa už si si ten odchod znova predllllžil,tentoraz až na marec-poberaj sa starec!Myslíš,že tam vôbec niekedy pôjdeš?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 23:00
Jasan, že aj diefčatá móžu vstúpiť do Léžion Etranžér, teda Cudzáckej "legošky", ale s jednou podmiénkou - musia byť mužského pohlávja.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 23:06
čoskor pojdem napísal: chalani som dalši ktory uteka z domova lebo skurveny system mi tu nedava slobodu prejavit svoje schopnosti,neni kde a neni skym,nemam tu byt pre koho a pre čo... odchadzam niekedy jun-jul tak na leto mam aj odvoz vybaveny ak niekto chce tak mna bere kamoš autom jedneho vezmem ak scete držte sa no musim po maji vybavit nejake papiere potom v jun začiatok mam nejake povinnosti doma a už určite koncom jula tu nechcem byt
Na šák ty nemáš problém s Cudzineckou légijou, ale sám so sebou, čávo. Dyk móre džamóre, šak sa trochu skoordinuj - teba keby prijali do CL, za chvílinku ju móžu celú rozpustiť. Daj sa do poriadku, nájdi si babu a prestaň sa hrať tú hru, kerú Amíci volajú tak decéntne "piati proti jednému" (po našem: dlaň žmýka jednookú kobru).
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 23:06
pre:flaster master-kolego,Teba som tu ešte nevidel.Oni bábiky naše štebotavé ozaj vraj do LE môžu vstúpiť,ale jedine ako náhrada tvrdých matracov,aspoň myslím.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 23:08
Nevadí. Aj tak je šecko na p..., len fčely sú na med.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/11/2009 23:36
ako vidim prišlo tu viac ludi a rovno aj cela banda kokotov super aspon nebude nuda na vašich priblblych poznamkach... si sa vyjadril namna že sa chystam už rok či čo že?KDE SOM TO NAPISAL?maš schyzu a napisal si si to sam a mysliš si že to som bol ja že už som mal ist nevem kedy a tak ukaž kde som to napisal ...bud si ma myliš v čo dufam alebo ste tu viaceri chori čož je podla vašich prispevkov dost možne frajerku mam honit si nemusim ale ked to maš taak naštudovane ako vidim tak sa tomu venuješ pomerne často,odporučaš mi to? jaaj chalani jedini kto sa ma dat dokopy ste vy tak makajte natom aby to svami nešlo tak dole vodou ako to zatial ide od začiatku pišem že pojdem a pisal som že až buduci rok niekedy po aprili takže neplet si slova a frazy račej sa uč robit niečo čo ti pomože lebo fantaziu maš super
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 00:04
Odkaz pre "ČOSKOR POJDEM": Čoskor pojdeš? Tak choď! Na teba tam už len čakajú...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 00:15
drahý pán-čoskoro pojdem:buď sa chceš na silu urážať ,alebo ja neviem ...Skús si ten môj článok pomaly po slabikách prečítať a možno Ti dojde,že Teba sa týka len prvá polovina.Slušne som sa pýtal,tak čo sa rozčuluješ?Už tu kopec nádejných Legionárov písalo,ako tam chcú ísť,ale zdá sa mi,že poväčinou rýchlo zo svojho sna vytriezvejú.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 00:34
urcitee veci trebaa vybavit estee ,,troska sa to predlzilo s cim som neratal,,ale moja vec..,a dotiahnem to dokoncaa ako som si povedal ..a este pomaly dva mesiace do konca rokaa taak o com sa tu bavime,,je to vsetko konecne na dobrej ceste tak nebudem predbiehat"kludne to moze byt aj januar ..!! a ty jambomartin ako ty vydis??drzi ta nieco ci??!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 02:14
Myslím že na riešenie komplexov sú poradne. A niektorý až moc vidíte do ostatných. Ani ich nepoznáte. To je jedna so známok charakteru. Čo spravíte pod psychickým nátlakom? Dáte si olovenú tabletku. Nie? Vaša vec, ale neznepríjemňujte s tým život druhým. Nebavý ma tu HĽadať zmysluplné rady a príspevky. Kto má skutočný záujem tak nezhadzuje druhých, ale hľadá svoje chyby ktoré mu tu kompetentný môžu pomôcť vyriešiť. S pozdravom Majo.
PS: myslím že admin by mal dať nejaký filter
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 09:27
Salut Bratia: JAA-prajem Ti,nech tie Tvoje záležitosti,čo Ťa tu držia sa čím skôr vyriešia,nech sú akéhokoľvek charakteru a môžeš si tak splniť svoj sen čo najskôr.Somňou je to ťažké,na jednej strane by som šiel aj hneď,lebo po LE túžim už riadne dlho,ale na strane druhej rozmýšľam,čo bude,keď odídem,nevezmú ma a o nejaké 2týždne sa vrátim sklamaný domov?Asi ozaj potrebujem nejakého pána štartéra v kanadách, čo ma tam dokope-hehe.Mám dobrého kamoša v OSSR v Martine.S ním sme plánovali ísť už pred 3rokmi,tiež váhal,nakoniec podpísal ďalšiu zmluvu a mňa posiela ako predvoj,nech skúsim Légiu sám ,podám mu info čo a ako to tam je a podľa toho by sa zariadil.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 10:50
no tak ja keby som bol v situacii ,,v ktorej si ty tak nic ma nedrzi a idem"choood dpci ..!!na co cakas??a ze sa sklames??myslim ze neda sa tomu hovorit sklamanie ,,al e ked sa tam nedostanes ,,tak asi to tak maa byt ,chapes ,,s takychto veci si hlavu nerobim vobec ,,nezoberu zivot ide dalej co uz ..ale myslim si , ze ohladom legie som si zistil dost informacii ,ktore my pomozuu k vstupuu do legie,,ale samozrejme nezaruciaa ,,,si zober ,ze do legie chodia ludia,,co ani nevedia poriadne co legia jee ,,a prejduu ,,,alebo pockaj na mnaa a mozes ist so mnou .. ale ja byt tebou rano sa zoberem a vypadnem ...!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 11:02
Idem sám, ale ak sa niekto chce pridať nie je problém, lepšie ubehne cesta.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 11:09
Kedy odchádzaš Maník-už zajtra?Mám už baliť?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 11:17
velaaa stastia chlapii ...!!!!!!!!!!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 12:20
Chcem ísť tak o dva týždne.
|
|