|
|
Re:Francúzska légia - 12/11/2009 22:01
OK Maník,to by myslím vyhovovalo aj mne.Vieš mi ten dátum trochu upresniť?,abych sa vedel zariadiť?Ako ideš-autobusom do Strasburgu?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/11/2009 13:28
dohodneme sa, ak to myslíš vážne, som na ZHmanik@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/11/2009 18:59
...zdravim vsetkych, mam jednu prosbu na teba 2REP...len tak v skratke ci nedas dajaku radu, alebo pravidlo ktoreho sa mam drzat...lebo idem teraz o dva tyzdne pravdepodobbbne...aj ci je to vhodny cas...ci nemam pockat do noveho roku...dik....salut
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2009 14:35
Caute chalani.TAk,prestudoval som si vsetko ohladom tejto temy,ale i tak mam este plno otazok.Mam 25 rokov a cez leto,alebo este pred letom ked bude trochu teplejsie,by som chcel vyskusat vstupit do legii.Co vsetko si pred odchodom musim vybavit?Potrebujem sa odhlasit aj zo socialnej aj zo zdravotnej poistovne?Ake veci si zo sebou zobrat,oblecenie a vsetko okolo toho.Treba sa nejako tak najskor objednat,alebo jednoducho sa vyberiem a idem do toho Strasburgu,hned priamo tam,bez nejakeho vopred nahlasovania?dikes za odpoved.majte sa a drzte sa zatial.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2009 18:25
Mr. Smith - Bolo tu rozoberané to poistenie, a nahlasovať sa nemusíš pokiaľ viem. Stačí sa dostaviť k náborovému stredisku celý.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2009 18:28
Drahý pán Smith-ďakujem za pekné pobavenie pri čítaní Tvojho článku.Možno sa mýlim,ale nepredstavujaš si Légiu ako pobyt v lázních,alebo ako dovolenku pri mori?Od nikiaľ sa neodhlasuj a ani neobiednávaj.Sa treba jednoducho sporo zbaliť ,nikomu veľmi nechváliť a hybááááááááj ho na bus.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2009 21:50
logan nebudes sam aj ja idem!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 17/11/2009 22:09
to si povedal presne ...tak nejako to mam aj ja v plane .....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 01:23
Cuko, Logan - šak sa hádam raz vidíme osobne tam kde chceme. Vela štastia.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 16:54
logan666-prosil si ma o radu, tak odpovedam.Ist treba, ked sa clovek rozhodne, ked citi, ze nastala ta chvila.A dobra rada-ist zasadne sam a nezbierat si ziadnych kumpanov na cestu.Ak ta nezoberu, pochopis, preco.A ver mi, je to velmi dobra rada. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 20:42
2REP-otazka na teba prosim ta.Dajme tomu,ze sa rozhodnem ist(ako chlapci hovoria na dovolenku pri more),tak sa nemam fakt z nikade odhlasovat,ako napr poistovna a pod.?pretoze ked ma nahodou zoberu,urcite ma potom nepustia domov.a za tych par mesiacov,alebo rokov,ked nikdo za mna nebude platit odvody do poistovne,tak sa mi to nazbiera tam pekna paaaalka za to ze som si to neplatil.ohladom tohto hovorim.zdas sa mi normalny rozumny,tak dufam ze aspon ty ma chapes o com pisem a na co sa snazim zistit odpoved.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 21:17
Milý pan Smith,vôbec nemusíš stresovať,pretože,za tie roky čo stráviš v Légií(a ja Ti to prajem)bude za Teba odvádzať odvody Francúska strana a keďže budeš mať iné meno a život,tak Ti naša soc.poisťovňa môže akurát tak ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 21:53
nechysta sa niekto v januari az februari
|
|
|
Re:Francúzska légia - 18/11/2009 22:56
Ešte nedávno bola na tomto fóre skvelá partia ľudí, ktorá diskutovala k veci, na tému LE.Aj mimo nej - a bola aj sranda.Bolo tu zdravé jadro, ako sme to nazvali.Všetci vieme, o koho sa jedná. Zmenilo sa to s príchodom pár adolescentných majstrov sveta na toto fórum, ktorí to tu všetko pokazili svojimi „duchaplnými vyjadreniami“ a pripadá mi to, že vedome. Takí ľudia nemajú právo sa o légii ani vyjadrovať, nieto ešte do nej chodiť. A tiež ma už nebaví omieľať dookola veci, ktoré tu boli stokrát diskutované. Mr.Smith-stačí si pozrieť staršie príspevky a nebyť lenivý a nájdeš odpoveď na tému poistenia.Ale predsa: Vôbec nie je pravda, čo tu trepe „jambormartin“, že sa na to môžeš vykašlať.Keď sa neodhlásiš, budú ťa viesť ďalej a ak to nikto za teba nebude platiť, tak už ako neplatiča a máš na krku súd a exekútora v tvojej neprítomnosti.Takže poistenie treba mať v poriadku, za tie roky je to pekná pálka.Daj niekomu pred odchodom plnomocenstvo na vykonávanie právnych úkonov v tvojom mene, to je najlepšie riešenie.Ostatné, teda postup, ako to riešiť ti povedia tu, v LE.
Toto je moja posledná rada, ktorú som dal na fóre, preto nech ma už nikto o nič neprosí. Poradiť-áno, ale vo vážnych veciach,alebo tých, ktoré si človek nevie zistiť sám, vlastnou snahou, nie reagovať na primitívne, stupídne otázky a hlavne dookola.
Nemá zmysel tu ďalej písať,alebo servírovať tu rozumy niekomu, kto legionárom nikdy nebude, lebo sám dobre vie, že na to nemá.A ak to nevie, tým horšie pre neho.
Srdečne zdravím starú partiu-2Rep!,Sampiera,Rocca,Samarovica, Maja, Baby,JAA... Salut! 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/11/2009 21:56
zdravym ta 2REP vidno ze mas uz nieco preskakane ....citam si tu tieto otazky a odpovede je to dost zaujimave ...a nechcem ta otravovat zbytocnymi otazkami ....ale popiseme si potom lebo s loganom sme rozhodnuty ist v stredu ...len dufam ze sa nam to nepokasle ze tam prideme dvaja to myslim ze sa pozname od mala ...len dufam ze to neovplivni nase priatie...neviem ci na to stihnes reagovat ale dik za rady co tu pises a pisete ....
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/11/2009 22:16
vdaka 2REP..este malickost...keby ze pojdem do inych miest...ze sa rozdelime vo Francuzsku...ci ako to mame spravit..ked sme dvaja???...lebo nechcem si to odsrat pre taku somarinu...
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/11/2009 23:41
Pozdravujem všetkých! Súhlasím s 2REP ! a chalani ked niekoho zaujíma LE a chce sa zapojit do diskusie s nejakou otazkou tak kur..áá číítam !!ako chcete íst do légie ked sa vam nechce ani citat?!!! citujem prispevok z prvej strany MATKA " vo francúzskej legii sú iba vyvolení, vytrvalí, disciplinovaní,pokorní.....,... chlapci mužského srdca a veľkého ducha majú možnosť sa presadiť v prímači, ktorý je veľmi ťažký, vysoko náročný a trvá pol roka." A ak sa náhodou niekomu zachce čítať tak napr. Rocco tu raz odporucil http://vrah.osoba.cz/cudzinecka-legia pre vseobecne info
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/11/2009 23:52
Zdravim ta Samarovic....tak jak vravis...a inak neviem ci mi este stihne 2REP odpisat...tak nahodou ty mi nevies povedat ci to jefakt az taky probvlem ked tam pojdeme dvaja...??..lebo nechcem to koli takj kravine presrat...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/11/2009 00:45
salut chlapi ,,sak vieme ktoryy nechce sa my to tu vypisovat,,,logan666,,,neboj nezoberu ta chvoli tomu,,ze si dosiel z niekim,,,ale predsa radsej povedz ,ze ste sa stretli uz niekde vo francuzku na stanici alebo taaak .....a poznate sa chviluu,,bo oni pozeraju na to taak,,ze ked dojdu viaceri ,,tak ty ktory prejdu potom dezertuju chvoli tym,,co nepreslii ,,teda podla mna ,,bo je to logickee ...ale nieje to pravidloo ..samozrejmee ked byvate v jednom meste a este k tomu na jednej ulici tak vaam to nezozeru,, treba improvizovat a uvazovat ...a nehovorte ,,ze poznate neakych legosou v civile radsej,,lebo z vaas zacnuu vytahovat informacie ohladom vlasti zrady,,"vyzradzovania tajnych veci,, a celkovo,,KED SI PRECITATE CELE FORUM,,TAK SI MYSLIM,,ZE UZ IBA KUPIT LISTOK NA BUS A IDETE,,,vela stastia .... PS :-2REP pisal som ti z noveho mailu,,tak daj vediet,,ci ti to prisloo ,,,CA VA?SALUT!
|
|