|
|
Re:Francúzska légia - 20/01/2008 01:42
co sa tyka vstupu do F.legii vsetko potrebne najdes v google Cizinecka Legie Le-Recrutement
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/01/2008 16:22
zober si tam hygienu nejake veci teplaky alebo tak a tenisky na behanie oni ti inak vsetko daju aj by som tam chcel ist koncom marca tak nejako keby mal niekto zaujem ist somnou moze ma kontaktovat ma iwanes@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 24/01/2008 18:20
ja by som tam siel az niekedy v oktobri alebo az po novom roku lebo si musím este nieco z niekim vybavit do oktobra a potom sa uvydí
|
|
|
Re:Francúzska légia - 26/01/2008 21:44
hladam niekoho kto by mal vazny zaujem a vazne planuje ist do fr. legie ked sa taky clovek najde nech sa ozve na iwanes@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/02/2008 00:07
Takže chlapi pokúsim sa Vám odpovedať tu na najhlavnejšie otázky, väčšina tu moc rad neposkytla, mimochodom tie moje pochádzajú z oficiálnych zdrojov a od dvoch nemenovaných legionárov - jeden už veterán . Na začiatok kontakt:
| Code: | http://www.legion-recrute.com/cz/
|
to je oficiálna stránka, obsahuje aj český jazyk. Tam zistíte to najhlavnejšie a ešte keď im do kontaktu napíšete e-mail tak Vám pošlú mail po anglicky z ktorého sa už dozviete to najhlavnejšie.
| Code: | http://www.specnaz.cz/index.php?id=42
|
ďalšie dobré rady
No a moje rady mimo tej stránky:
1. Zrejme najlepšou voľbou pre nás Slovákov a Čechov je prihlásiť sa vo Strasbourgu alebo priamo v Aubagne.
2. Najlepší čas vstúpiť do légie je od polovice novembra do konca marca.
3. Bola tu aj taká otázka, takže ženy neberú!!!
4. Zoberte si hygienické potreby a nejaký doklad totožnosti a vodičák ak máte, mohol by sa hodiť. Bolo by dobre aby za Vás niekto platil sociálne a zdravotné zabezpečenie.
5. Pamätajte ste Slováci,takže máte slušné šance.
6. Ak prejdete prijímačom potom Vás čaká minimálny kontrakt na 5 rokov.
7. Castel trvá približne rok?!
8. 12 minútový beh sa už nerobí, namiesto neho je teraz myslím, že člnkový beh (keď som bol na prijímači do našej army tak tam naň z cca 40 ľudí išiel až 1 človek - to len tak od veci).
9. Veľa ľudí si myslí, že tam majú najväčšiu šancu iba ľudia typu "RAMBO" nie je to pravdu, taký zväčša neprejdú (zas si hneď nemyslite, že tam prejde kadejaký čo je pri sebe). A obzvlášť venovať veľkú fyzickú a psychickú prípravu pred vstupom do légie nie je moc nutné. Poznám človeka, ktorý bol v našom 5. pluku špeciálneho určenia v Žiline a do légie sa proste nedostal.
10. Jazyk nemusíte ovládať, ale odporúčam francúzštinu pre začiatočníkov s tou si vystačíte, jazyk sa pak vyučuje .
11. Nezabudnite na to, že ste SLOVÁCI!
12. K tým kontaktom, nenapíšem ani jeden konkrétne na toho človeka, neželajú si to a po druhé dostať z nich informácie je niekedy problém.
KansurSEAL@centrum.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 02/03/2008 11:56
No zdravim zatial podla mojho planu ake sa nic nevyskytne idem do legie v auguste este s jednym chalanom sme z PN takze kludne mozete ist snami
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/03/2008 13:46
Takže všetkým záujemcom odkazujem že ísť do légie je hlúposť,svedčí o tom aj váš pravopis.A skutočnosť je asi taká že vy bojujete za pár eur a niekto v zadu čo poťahuje nitkami zarobí miliony,ale vy za to zomriete,pekná predstava.No je to veľmi primitívne ale je to Vaše slobodné rozhodnutie,ľutujem Vaších rodičov a ostatných blízkych,spomente si na moje riadky keď utrpíte zranenie alebo budete zomierať za cudzie peniaze.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/03/2008 11:40
No jeden z ďalších, čo asi ani nevie o čo ide...je len na každom ako sa rozhodne a každého nebaví obyčajný život ako vedieš možno ty..., ktorému ide zrejme len o prachy a myslí si, že skutočnosť je tam stále taká ako pred 50 rokmi, veľa sa zmenilo...kam sa hrabe OS SR, AČR a podobne. A pokiaľ nemáš konkrétny príspevok o légii, ale len zbytočne tu písať o nej hlúposti a niekoho ľutovať tak tu prosím ťa ani nepíš. Vďaka.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/03/2008 12:37
Najprv sa nauč slovensky ty dementik, lebo ta tam nezoberu asi nikdy...............chapeš? Neviem ako si mohol odoslat tento blog ked dole je otazka na antispam
|
|
|
Re:Francúzska légia - 09/03/2008 13:05
no co ako pani rozhodol sa ist niekto do francuzkej? ak ano moze ma kontaktovat na iwanes@azet.sk ja som rozhodnuty na sto percent ak by mal niekto zaujem tam ist bolo by super
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/03/2008 22:43
caves ja chcem ist tiez do legie ta ked tak sa mi ozvi na nick srdieciacik na pokeci diky
|
|
|
Re:Francúzska légia - 27/03/2008 22:44
Prosím vás mohol by mi niekto pomôcť ako sa mám s nimi skontaktovať aby som sa tam dostal???Nikde nepíšu kontakt na nich a ja by som sa tam rád dostal.Ďakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/03/2008 18:40
Chcem sa niečo opytat: Teraz som v tretom rocniku na strednej elektrotechnickej skole mam uz 18 a chcem odisť uz teraz.....pomoze mi tam maturita?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/04/2008 18:19
o par mesiacov bude blizko Ba vycvikove stredisko kde bude vykonavat instruktaz byvali serzanti /zaroven instruktori/ z cudzineckej legie, konkretne z 2REP-u /vysadkari/. Nebude to tam o nic lahsie ako na Korzike a nemusis chodit tak daleko...o par mesiacov bude spustena skusobne domena legionar.sk tam sa dozvies viac.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/04/2008 00:17
no co teda pani nik kto by chcel ist do legie neodkladajte to ja idem za par dni ak niekto che moze sa pridat iwanes@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/04/2008 19:26
Zdravim vas,aj ja planujem ist do legie ale az niekedy v oktob.Ak niekto bude mat zaujem ist somnou nech sa ozve na BRUISER@orangemail.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/04/2008 19:27
Zdravim vas,aj ja planujem ist do legie ale az niekedy v oktob.Ak niekto bude mat zaujem ist somnou nech sa ozve na BRUISER@orangemail.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 19/04/2008 12:48
. Cesta do Francie (a případný návrat do země původu) a obdržení víza NENÍ hrazeno Cizineckou legií.
hmm tak sa len chcem opytat ze ci si si isty ze ti preplatia tu cestu co si pisal ... ja neviem lebo ty pises ze ano a niekto pise ze nie ... tak ako to je ??
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/04/2008 17:53
AHOJ JA BY SOM MAL ZAUJEM IST DO FRANCUZSKEJ LEGIE,ALE NEVIEM PO FRANCUSKY,TY OVLADAS?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 28/04/2008 21:40
cawte ak by mal niekto zaujem ist so mnou do legie ,tak mi dajte vediet na adrese harmonikar11@azet.sk
|
|