|
|
Re:Francúzska légia - 20/11/2009 18:10
No kua...ako tak tu citam po dlhej dobe tak ja tiez hovorim, ze kedby hlupoost lietala tak niektori z vas su lepsi jak Mig 29.Ked ti raz ty kokvotik jarabi niekto napise, aby sa ho uz nikto nic nepytal, ...aj pretym este slusne poradi coho sa drzat.... a ti nato hned zahnojis tu istu otazku ...no tak ja by ta tak poslal do pici ze len taki hukot, ty kkt !!!!.... ...ved ste podaktori ani stado blaciacich oviec co len bliakaju dokola to iste.A to taki sraci chcu bit legionarmi... v stredu idete a rucim vam ze na tu dalsiu stredu uz budete naspat so sklopenymi usami...a budete frajerit tu na fore s hlupimi kecami kto je na vine ze vas vykopli... ...sa divim tomu 2REPovi ze ma taku trpezlivost tu s vami...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 20/11/2009 19:36
zdravim vas chalani.mam este prosim vas jednu otazocku,a tym padom mam vsetky potretbne informacie.forum som si samozrejme prestudoval uz cele,lenze toto je otazka,na ktoru mi mozno ani nebudete vediet odpovedat.poprosim o odpoved niekoho normalneho,ako su chalani,ktori uz su v FL.tyka sa to zdravotnej prehliadky.bol som na prehliadke na regrutacnom ked som chcel do SR armady,ale ma nezobrali kvoli akne co mam na tvari.tohoto sa bojim najviac,ze kvoli tomuto ma nezoberu ani do fran.legii.myslite,ze sa bojim opodstatnene,alebo sa toho nemusim bat?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2009 15:30
to vazne ta nezobrali koli akne?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2009 15:44
jj vazne,preto ma to stve,ze kvoli tomu ma nezoberu ani do FL.a preto potrebujem nejaku odpoved ci to aj tam beruu za probleeeem.nech tam teda zbytocne necestujem.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2009 16:37
Mr. Smith - Pamataj si ale, že žiadna cesta nie je zbytočná.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 22/11/2009 19:15
Majo-vsak jasne,mas pravdu.ale niekedy si clovek musi aj priznat ze prehral,alebo ze je to zbytocne.nevravim ze sa vzdat svojho ciela,to NIE,moje pravidlo je NIKDY SA NEVZDAVAJ.ale i tak potrebujem vediet nazor niekoho napr 2.REP alebo podobne,kto mi povie ci akne moze byt prekazkou pri zdravotnej prehliadke.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 00:01
Mr.Smith- záleží na tom v akej fáze tie akné sú. Keby si pozorne čítal predošlé príspevky a nebol lenivý, zistil by si, že o akné sa tu už tiež písalo. A dosť konkrétne. Ale vy všetci, čo sa opakovane pýtate na to isté, ako keby ste mali nasraté v hlavach. Akné v LE sú problémom, to je jasné. Záleží na tom, opakujem, v akej fázi sú a aké sú. Teda druh, na akej ploche, v akom štádiu (rozsah)... Ale opýtam sa na to tu našich lekárov a napíšem. Neporušujem tým svoje slovo o odpovediach, toto považujem za vážnu vec.Takže musíš vydržať.
BABY-ČO JE S TEBOU? Asi ťa tiež znechutila tá partička „inteligentov“ čo tu vletela nedávno, že?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 10:53
2REP - ok diiiky.pockam si kludne.ja by som chcel niekedy po novom roku ist vyskusat.len to akne ma fakt brzdiii a sere.popytaj sa prosim ta lekarov a napis mi potom sem.budem sledovat.diky ti moc.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 12:30
Pre Mr.Smith Akne je kožná infekcia, vznikajúca buď hormonálnou poruchou,vplyvom androgenov (mužské pohlavné hormóny) alebo zanedbanou starostlivosťou o pleť a pokožku, teda nedostatočnou hygienou, alebo zlou výživou, alebo nedostatkom vitamínov v organizme. Čiže vznikajú pôsobením hormónov na bunky chlpkového vačku. Bunky sa menia v kanálikoch a tiež v mazovej žľaze -to je podstata problému z biologického pohľadu.
Tieto veci sa dajú hravo odstrániť, nie je to veľký problém, navštív svojho kožného lekára, ten ti poradí, čo máš robiť, predpíše špecializované lieky. Netreba mať z toho strach. Ale opakujem- záleží na tom v akom štádiu to máš a ako dlho ťa to trápi. Či je to len acne comedonica, teda najľahšia forma, alebo hnisavé a zapálené vyrážky, alebo ťažšia forma- tu už treba antibiotiká, alebo najťažšia forma -tak tu chlape už musia byť lieky na báze izotretinoinu. To si tu nenapísal a to je chyba! Tvoja. Pri dlhodobom zanedbaní liečby to môže nadobudnúť chronický ráz, tak neviem, či to nie je tvoj prípad, keď ťa kvôli tomu nezobrali u vás do armády SR. Vojak sa musí denne holiť, aj tu, a to by bol jeden z problémov- infekcia a následné ťažkosti. Pri výcvikoch v teréne, slnko, horúčava, používanie masky, atd. Ak chceš „skúsiť“ začiatkom roka, máš ešte čas si to vyliečiť. 2-3 mesiace intenzívnej liečby(samozrejme v závislosti od štádia choroby) a je po probléme. Podotýkam intenzívnej, nie lážo-plážo. Potom je liečba zdĺhavá. Inak akné sa dajú liečiť aj laserom. Do légie musíš ísť s výborným zdravotným stavom, to by mal vedieť každý, kto uvažuje o vstupe do LE. Tak zhodnoť, čo vlastne chceš. Typujem ťa na mladého chalana, u takých sú akné časté. To je jedna stránka problému. Ale ešte jedna vec- serie ťa to už teraz (hoci preto asi nič nerobíš, aby ťa to prestalo srať) a v légii je dobrá psychika dôležitá- neliečené akné môžu zanechať jazvy na koži a to často vedie aj k vážnym psychickým poruchám. Aspoň tak mi to dnes tvrdil lekár. Tak aby potom nepribudli aj jazvy na duši.
Ale upozorňujem ťa, že pri výbere v Aubagne sa dosť pozerá aj na bežné správanie, návyky, čo do hygieny, to si bez nejakých markantných prejavov všímajú nielen lekári pri tests médicaux. A potom ti to spočítajú a nestačíš sa diviť, prečo ťa pošlú domov. Dúfam, že som ti touto informáciou aspoň trochu pomohol, ak boli niektoré moje slová tvrdé, prepáč. Ďalej ma už ale s akné nezaťažuj, od toho je odborný lekár-dermatológ. Ja som legionár. V každom prípade ti držím palce, aby si sa toho zbavil, lebo viem, že je to nepríjemná vec a človeka to vo veľa veciach obmedzuje. Tak pevnú vôľu a rieš problém dokiaľ sa dá. Salut!
P.S. Neďakuj mi, sľúbil som, že pomôžem, ako budem vedieť. V takýchto veciach oželiem svoj čas aj energiu. Len ma neskonale vytáča, keď sa niektorí pýtajú na zhovadilosti a ešte aj dokola. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 17:06
vsetci sa pytate co a ako aj tak na to nemate,co ste male deti kupte si listok do strasburgu a chodte na stanicu de gola a odtial par ulic prejdete a ste pred branou ak vas budu chciet zobrat tak zoberu a ak nie tak smola.ste chlapi ,alebo padavky ako chcete ist do legie ked sa stale pytate ci im vadi to a to alebo ci je problem to a to boze v iraku vam to bude jedno,alebo v afghanistene tam treba prezit a nie sa stale na nieco pytat skoda casu
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 17:21
klaun - myslím že nemáš právo súdiť tých čo to ešte ani neskúsili. Ale niektorý si to tu určite zaslúžia.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 18:10
pocuj mozes sa mi ozvat pls na pokeci nick siriusx chcel by som sa ta spytat daco zdravetnej prehliadky.. dikes..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 21:05
sirius - myslím že je zbytočný ten tvoj príspevok, a to z toho dôvodu že si nikoho neoslovil
|
|
|
Re:Francúzska légia - 23/11/2009 22:52
Zdravim chcem sa spytat legionarov ci by vadila Varikokela=zily vo vajcach pri tej prehliadke..chystam sa do legie a keby ma nezobrali kvoli takejto veci tak ma to dost sklame tak ci to radsej nemam dat vyoperovat..dik za odpoved
|
|