Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 59 60 61 62 63 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
JAA

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 00:07
tu je taa smolaaa
http://www.youtube.com/watch?v=1T_qLx_BirI&feature=related src="http://www.dobrodruh.sk/components/com_joomlaboard/emoticons/whistling.png" alt="" style="vertical-align: middle;border:0px;" />

moj01
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 09:50
2REP-dakujem ze si si na mna spomenul.salut

Baby

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 17:47
2REP

Re:Francúzska légia - 23/11/2009 00:01 Mr.Smith- záleží na tom v akej fáze tie akné sú. Keby si pozorne čítal predošlé príspevky a nebol lenivý, zistil by si, že o akné sa tu už tiež písalo. A dosť konkrétne. Ale vy všetci, čo sa opakovane pýtate na to isté, ako keby ste mali nasraté v hlavach.
Akné v LE sú problémom, to je jasné. Záleží na tom, opakujem, v akej fázi sú a aké sú. Teda druh, na akej ploche, v akom štádiu (rozsah)...
Ale opýtam sa na to tu našich lekárov a napíšem. Neporušujem tým svoje slovo o odpovediach, toto považujem za vážnu vec.Takže musíš vydržať.

BABY-ČO JE S TEBOU? Asi ťa tiež znechutila tá partička „inteligentov“ čo tu vletela nedávno, že? /////

////Tak tak neni to tu bohvie čo , ale nováčikov tu vychovávaš a usmernuješ ako niekedy nás pred tým . Takže to beriem z rezervou, ale kde sú chlapci čo tu boli častejšie ? hm mrtvo je tu

Sirius

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 18:38
Mr.Smith mohol by si sa mi ozvat ma pokeci na nick: siriusx chcel by som sa ta spytat nieco ohladom zdravotnej prehliadky..dikess

Majo

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 18:39
Baby - Podla môjho názoru to tu sledujú skoro všetci čo tu boli, ale stratili motiváciu sem prispievať. Dôvody môžeš vidieť v nedávnej histórii tohoto fóra.

Sampiero

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 20:31
Majo si trafil klinec po hlave.Totalni suhlas.

Majo

Re:Francúzska légia - 24/11/2009 21:15
Dobré videjko

http://www.youtube.com/watch?v=OQaeeMB6ZUM

(na pobavenie)

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 00:41
česť vašej statočnej práci !
hééj jasne že tu sú všetci Baby presne tak ako napísal Majo nechce sa nám reagovať na primitívne príspevky ,ale zas chalani kurwa toto fórum je naše ne?!? patrí nám všetkým slušným chalanom ktorých spája slovo "legionár" ?!!! máme niečo spoločné takže verím tomu že nás nejaký ten tupec nemôže rozhádzať jasné že nebude prvý ani posledný furt sa nejaké hovado nájde .
mal by som jeden návrh nechcete sa niekto stretnúť čo ste tu na SR ,pokecať na piwe čo? camerone? majo? jaa? baby? alebo kto?

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 00:42

cuko

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 09:42
nic chlapy listok kupeny drzte palce....neska sa pada aj s loganom

cuko

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 09:56
no hadam hej neviem jak sao sebe dozvieme...ale snad ....drz palce

cuko

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 09:59
majo

rocco

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 12:19
ahojte vsetci,pozeram,ze to tu mate pekne rozbehnute,tie diskusie.je to fajn vidiet stare zname tvare.chcel som vas len pozdravit,mam prave dovolenku,tak si ju uzivam v parizi..

Majo

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 12:36
Rocco - tam by už mohli byť krajšie dievčatá. Uži si to tam. Nevynechaj eifelovku

cuko - už tu asi nebudeš, ale vyzerá to že si niečo chcel neviem čo a veľa šťastia.

samarovič - To nie je zlý nápad. Ale kde kedy a ako to je otázka. Ja môžem napríklad kedykoľvek cez týždeň Nitra a cez víkendy môžem v Trnave ( Keď nerobím ). Daj návrh nejaký.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 14:12
Ahojte všetci!
rocco chlapec super že si sa ozval a nezabudol na toto fórum celá stará partička tu ti držíme palce uži si Paríž nech sa ti dari !!!možno sa raz stretneme

cuko ,logan zlom väz .čakáme na ďalšie správy od Vás!

Majo super tak dáme káwe mne je jedno ja prídem aj do Nitry daj mi na teba aktuálny mail to bude lepšie dáme nejaký termín .

Majo

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 15:58
Samarovic - matatajko@zoznam.sk tam mi môžeš napísať. Na termíne sa budeme musieť dohodnúť, no teraz som trochu zaneprázdnený a veď uvidíme čo a ako.

čoskoro pojdem

Re:Francúzska légia - 25/11/2009 18:59
zopar zaujimavych videi z treningov
http://www.youtube.com/watch?v=JM5PhhQSqic
http://www.youtube.com/watch?v=_W1cr4i39IQ&feature=related

čoskoro pojdem

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 11:16
majo link ktory si pridal http://www.youtube.com/watch?v=OQaeeMB6ZUM
mam otazku nateba 2REP,je toto video ktore pridal majo z LE?alebo to je zaber normalnej armady francuzskej.
troška mi neide do hlavy to že ten druhy aj ked ma to pobavilo tak ten tam len spal a ani sa nepohol v podstate je možne takto ignorovat ranny budiček?

Majo

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 11:40
čoskoro pôjdem - nebola to otázka na mňa, ale podľa môjho názoru to je regulárna armáda, a to už preto, lebo neviem o cudzineckom regimente čo má oranžovú farbu. Možno taký je ale neviem o ňom. A ak si si všimol tak jeden tam mal v celku dlhé vlasy. Teda aspoň to tak vyzeralo a legionársky zostrih je tuším po bokoch 0 a ostrovček s 3ojkou. Ale nie som si istý. A to že ostal len spať tak to som teda zíral aj ja na to. A ten druhý skoro ani nevymotal ten FA MAS Ale to je jedno. Mne dnes ráno zvonil budík hádam 15x a aj tak ma musel až spolužiak zobudiť. adieu

Baby

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 16:45
Caute chalani
Nedávno som dočítal knihu Groupe De Commandos Parachutistes - 15 let v LEGII. od Stanislava Gazdika.
http://www.eplanet.sk/kniha/15-let-v-legii-gazdik-stanislav/
Takže pre tých, ktorý sa zaujímajú o Legiu by som túto knihu odporúčal lebo som mal s nej dosť dobrý pocit a páčila sa mi. Na tej knihe sa mi páči ako to bolo písané a že sú tam neni žiadne bludy o Legii. Polovica knihy sa venuje historii FL a to ma dosť zaujalo.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 59 60 61 62 63 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport