Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 60 61 62 63 64 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 16:53
baby - tú knihu som čítal 2 a polkrát ale vždy sa k nej rád vrátim. História je tam podaná a máš recht, je to vážne dobré. Myslím že tým chcel ale poukázať tú oddanosť legionára légii. Odporúčam aj ja. Ale to či sú to bludy alebo nie tak to neviem povedať, ešte som LE neokúsil.

Baby

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 17:33
Ale čítal som od Špaleka a to sa mi až tak moc nepáčilo.. on v knihe trocha hanobil legiu a ukazoval aj to zlé čo je v legii, ale na druhú stranu on tam bol ak sa nemýlim len 2 roky

Majo

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 19:15
baby - čítal som aj tú knihu, tá bola taký priemer mne sa to aj Ľúbilo. Ale kniha, ktorá sa mi nepáčila, tak to je od Potockého - cizinecká legie mýma očima. Neviem čo si to čítal. Ale tam bolo všetko negatívne. Nič sa mu tam nepáčilo a podobne. Písať svoj názor síce je správne, ale bolo to písané tak akoby to vnucoval aj ostatným a odhováral ich.

Majo

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 19:15
A ten tam bol len 1. kontrakt. Ale aspoň "vydržal".

Majo

Re:Francúzska légia - 26/11/2009 20:49
páni, z tohoto som umrel
http://www.youtube.com/watch?v=8chY78oBcWM

Majo

Re:Francúzska légia - 27/11/2009 12:40
http://www.youtube.com/watch?v=zBy-t_88SFE&feature=related

Naši južný priatelia v akcii cool

2 rep!

Re:Francúzska légia - 27/11/2009 16:42
http://www.youtube.com/watch?v=wJaoNkAchd4

tak pre tych co idu len take kratke video co sa vam moze prihodit na farme....zobudite sa o polnoci a potom sup len v slipach do nedalekeho jazera.....nezavidim im tie spinave famasy uz si viem predstavit co nasledovalo ked sa vratili na farmu, ziadny odych ale pekne niekolkohodinove cistenie, takze idete do toho?
teraz mate velke stastie je tu internet boli vydane knizky o legii mate tolko informacii ze viete dakedy viac o legii ako samotny legionari ale nie vam to nestaci vy chcete este viac a este viac!!!!!
nechceli by ste len tak na vykend len tak skusit a potom sa rozhodnut tak po tyzdni?
ak chcete byt legionar tak si to od.... od zaciatku ako kazdy legionar od roku 1831!!!! zaklopte niekde na branu a dajte im do ruky vas pas a potom sa nechajte stiahnut prudom udalosti!!!!
trapia vas tu jebaky a co?! u nas na kompanii bol jeden taky skaredy od jebakov, ze to bolo hrozne ale prijali ho!tak vy sa teraz sustredite na jebaciky a chlpky a vyhodia vas koli psychotestom alebo fyzicke.... to nema zmysel vypytovat sa tu stale do okola to iste!
to co je napisane v knihach je nazor kazdeho autora vy sa snim bud zhodnete alebo nie!cital som ich skoro vsetky a kazdy tam ma svoju pravdu!!!!
co takto rocco sledujte jeho pripad dostal sa do repu na 1 cie a teraz ma ale tu smolu ze 1 cie do ziadneho afganistanu nejde!ostanu na calvi ako zaloha.takze pekne ostane v kasarnach strazit a tahat sluzby a treningy je to dost monotonne a verte mi ako mlady si to odsere.teraz za chvilu mu daju na vyber tri staze a to kuchara, skladaca padakov alebo trubaca.Ak budemat tu smolu, ze ho vyberu za kuchara tak napise taku istu knihu ako potocky.ak nahodov budu v afganistane potrebovat posili tak nastupi do lietadla a bude tam spolu s ostatnymi.Tak nieco zazije a jeho kniha dostane iny ramec ak by nejaku chcel napisat.a uz sa mi zda ze ma aj po dovolenke a uz by mal byt naspat na calvi!
je mi to uplne jedno co robi a kde je a ako skonci!ide o to ze on sa neposral isiel a je tam!teraz pochybujem ze vam tu bude radit co a ako, radsej vam povie aby ste si to pekne skusili sami ako aj on, pekne si to skuste sami ako kazdy iny pred vami.
a nedavajte tu prosim vas madarov pre boha!

2 rep!

Re:Francúzska légia - 27/11/2009 17:05
http://www.youtube.com/watch?v=CB8eaWqbZak

tu si robia srandu z jedneho vysadkara, urazaju ho tu ze vysadkari su najlepsi v upratovani.Inak vysadkar je v zelenom tricku!!!! ostatny maju nafasovane kamuflovane tricka!vysadkari si s nafasovanymi trickami cistia zbrane!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=qyzoBAPkE8w

aspon aby ste videli co vas caka vo volnom case hlavne tych mysiakov co prave prisli.

Jana

Re:Francúzska légia - 27/11/2009 17:06
chcem sa spytat po kolkych dnoch alebo mesiacoch mozu novoprijaty legionari kontaktovat rodinu [list'telefon]

Majo

Re:Francúzska légia - 27/11/2009 17:08
2 rep! - pekne si to napísal. A húnov už tu neuvidíš so škaredými koníkmi a s krivými nohami.

čoskor pojdem

Re:Francúzska légia - 28/11/2009 02:35
no hej to separovanie vyzera ako naozaj nutena robota to by sa ani mne nechcelo,ale čo.poriadok musi byt
inač 2REP tušim nikde sa tu nepisala jedna vec vlastne ani neviem prečo sa to pytam(aspon aby reč nestala a račej sa opytam na toto ako by sa mal niekto pytat n amilion krat TU omielanu vec) ale ako je to s legionarmi ktori skončia v legii.prejde im doba kontraktu (5,8 rokov...to je jedno kolko) dojde domov a po roku zisti že doma je to na piču.vrati sa do legie a musi odznova prechadzat psychotestami fyz testami gestapon zdravotnymi ako aj na začiatku?inač majo a 2REP odporučam Vam prežit jeden den v dedine ležiacej 3km od madarskej hranice a hned by vas prešli srandičky ohladom madarovDD ale verte mi že by mali pravdu!! hehe
aj mna to prešlo-tie srandičkyinač huni kone s nohami do X a tak podobne no aspon ti boli dobri vtom čo robili ked už ti novodobi madari su kkti aj sa trochu hanbim lebo v krvy mam madarske korene vlastne aj meno mam po tom čo bol vodca hunov,narodil som sa ažijem hore na vychode ale za to že som z časti madar sa nepriznavam...bohužial tato spoločnost slovenska je tak skorumpovana bohužial,že kludne by ma z dobreho človeka akym sa snažim byt premenovali na madarskeho kokota...zvratene to je celeee...

čoskor pojdem

Re:Francúzska légia - 28/11/2009 02:50
http://legion.borec.cz/photogallery/foto001.htm
http://legion.borec.cz/photogallery/foto002.htm
http://legion.borec.cz/photogallery/foto003.htm
http://legion.borec.cz/photogallery/foto004.htm
aspon neake fotky

Patria

Re:Francúzska légia - 28/11/2009 07:53
Montana,pripada mi ze si sluzil na marse,ale 2 Rep je naozaj o niecom inom.Moj servis skoncil pred 10 rokmi, ale nepamatam sa na bratikovanie s ciernimi.Hadate sa tu ako male deti.Ak to cita nejaky civil tak si urobi nazor na LE.Udrzujte radsej priatelske kontakty.Casom uvidite ze je tazke najst miesto kde vam niekdo aspon trochu porozumie a bude velmi tazke sa dokazat zaradit do tohoto skurveneho sveta.Nezabudajte ze sluzba nieje vecna.

moj01
Junior Boarder

Re:Francúzska légia - 28/11/2009 11:15
Patria-presne a co dalej?v takom svete ked si clovek zvikol tak sa zilo,kamarati iny rezim zivota a tu v civile,no bordel.

Majo

Re:Francúzska légia - 28/11/2009 12:56
čoskoro pôjdem - Ja proti Maďarom nič nemám. Ale ak to tu niekto nechce tak načo hladkať štrkáča bosou nohou po hlavičke? Ak ti mám pravdu povedať mne prekážajú tý ktorý sú proti Slovákom. Ale zasa mi prekážajú aj tí Slováci, ktorý sú prti Maďarom. Ale nie všetci. Ale tý, čo sa chodia mlátiť a nič z toho nie je. Iba zlé meno oboch krajín vo svete. A vieš, dnešný Maďari sú už ani neni Maďari. To že majú ich reč, to nič neznamená. Teraz sú pomiešaný so slovanmi, ugrofínmi a germánmi. Preto vyzerajú tak ako my všetci v Európe. Kedysi mali šikmé oči, tmavú do hneda zafarbenú pokožku. Takže nazývať ich húnmi/Maďarmi nie je až také objektívne. Ale to je úplne nepodstatatná téma podľa môjho názoru. Nech sa tý extrémisti aj pozabíjajú. Aspoň bude pokoj. Na ne?

vlado

Re:Francúzska légia - 29/11/2009 10:58
takych hrdinow ako ty tu ale je ..je to kazdeho slobodne rozhodnutie..ked si taky frajer a napises si ze skuseny tak tam chod !!!!!ôhrdina

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 29/11/2009 11:55
Nazdar! Na uvod pozdravujem partiu ludi co sa snazia pisat a odpovedat k veci hoci som aj ja sem-tam nieco trepol!
Chcel som sa len opytat ci existuje aj nieco ako civilna verzia pochodu GR20. Chalani ak o tom nieco viete prosim odpiste! Viem ze je to dost narocna tura (pochod). Vraj sa ide cela trat vo vyske min.2000m.n.m???
Srdecna vdaka!!!
Vela uspechov a stastia! Camerone.
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

Majo

Re:Francúzska légia - 29/11/2009 11:57
vlado - treba aj adresovať niekomu ten príspevok. Ľahšie sa v tom potom človek orientuje.

2 REG

Re:Francúzska légia - 29/11/2009 17:24
AHOJ JANKA NO JASNE ZE SA DA KONTAKTOVAT RODINU PO FARME TO JE ASI ZA 2 AZ 2AJ POL MESIACA

Achiles

Re:Francúzska légia - 29/11/2009 19:57
Chlapy na tejto stranke vsetko najdete potrebne Cizinecka Legie Le-Recrutement

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 60 61 62 63 64 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport