|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 12:41
IVAN- ty si len potvrdil moje domienky. Ale vieš, čo by ma zaujímalo? Načo si si ten úver bral,myslím na aký účel. A tipol by som si s dosť veľkou istotou aj kto ti robil ručiteľa, keď tvrdíš, že rodina je radšej, keď ťa nevidí. Spočiatku si tvrdil, že maš zaplatiť jednu splátku, zrazu vysvitne, že už si nezaplatil 3, miesto hľadania riešenia chceš všetko nechať na toho, kto ti pomohol- teda ručil, nasadil svoju česť a ty mu vyrobíš problémy, lebo celú situáciu vyriešiš tým, že zdupkáš preč a na to použiješ LE. Takíto špekulanti dokvitli aj sem do LE, stalo sa, ale už sú dávno späť v civile. Jedno neviem pochopiť- keď chodím do práce a z práce znechutený, tak načo tam vlastne chodím? Veď z nej odídem aj bez toho, aby ma vyhadzovali, čo najskôr a nebudem sa tam trápiť 3 roky. Ešte jedna otázka- po akom čase by si bol znechutený- pre zmenu z légie? Chlapče, ty len pekne ostaň tam, kde si a daj légii pokoj. Sú chalani, čo sa dostanú do sračiek- z nerozvážnosti, neopatrnosti, stať sa to môže každému, ale uznajú si to, neprekrúcajú. Postavia sa čelom k problému, pomenujú veci pravými menami a takým chlapcom sa vždy pomôže. U teba mám pocit, že hľadáš za každú cenu vinníka všade a u všetkých, len nie v sebe. Skús to urobiť opačne a možno na niečo prídeš. Trebárs len na to, že by si sa mal tu týmto chalanom-Majovi, Samarovicovi, JAA za ich dobre mienené rady úprimne poďakovať a nie ironicky zakontrovať. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 13:19
Neviem ako je to u teba, ale já som bol rád aj za tú prácu kedže som mal velmi dobrú výplatu na naše pomery. Zarával som cez 20 000 sk čo je velmi dobré. Len moja mamka má 8000 sk výplatu a tatko má asi 400 a s toho 200 prejebe v hospode. A mne neručil nikto kedže môj plat pokril bez problémou všetko Ty povieš že v dnešnej dobe si zmenim prácu ked sa mi nepáči. No je vidiet že si asi dlho nebol na slovensku v tomc civilnom živote. Tuna pracuje 80% slovákov za slabé peniaze. A já som makal len za peniaze a to bol hlavný dôvod práca bola na hovno ale išlo o prachy. A teraz tu je kríza na slovensku hromadne prepúštajú. Skurvený madari nám tu zaberajú prácu. Agentury im dajú ubytovanie u nás na západnom slovensku a dajú im o polovicu menší plat ako nám. Práca neni a to je v súčasnej situacii na hovno. A prečo si človek berie pôžičku ? a asi prečo ? si pozri že slovensko je top krajina v braní pôžičiek a prečo ? lebo tu zarábame hovno.. človek chce auto a ako ho dostaneš ? pôžička, chceš byt a ako ? zasa len pôžička. Pôžičku som bral na auto. A to aj predávam. ked som ho bral tak malo cenu cca 350 000 sk, ale teraz má asi tak 100 000 takže s toho bude asi hovno. A v dnešnej dobe ked ludia nemajú love tak sa asi kupec nenajde žiadny.
Za chvilu ma zadupu do zeme ked im nedam dalsiu splatku a to je mesecne 7000 sk...
A otázka ? kde som napísal že je to posledná splátka ? je ich ešte po kokot tých splátok. takto ešte musím sa mi zdá že je to presne 16 mesiacov splácať.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 13:21
tatko má asi 400 eur som chcel napísat a s toho 200 prejebe
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 13:50
No kamo nenariekaj teraz na co ti bolo take drahe auto . Nemas nic ale auto je dolezite. Pripadas mi ako maly chlapec, ktory nerozmysla do buducna ty zijes len pre dnesok teraz mam love ta rozjebem na drahe auto, prepac ved ty si ani nemal peniaze ale si si pozicial. Auto? Co je dnes auto ? Kus plechu . Bohova investicia. A hlavne ked nanho nemam.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 13:50
Inak teda dakujem za rady takže tá možnost tu je a už to radšej neriešte .dik
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 13:59
Ivan - sú rodiny čo vyžijú z jedného platu 500 eur. A je to mama, otec a 2 decká. Školou povinné deká. Cestoval si až tak Ďaleko do práce že si potreboval súrne auto za hentakú čiastku a nestačilo ti ojazdené za menší peniaz? Nestačil bicykel? Ja Chodím každý víkend 10 km 2x za deň pešo. Teda teraz už nie lebo by som bol špinavý. Ale v lete v pohode. A to mi chodia aj autobusové spoje ako na zavolanie.Ja si myslím že si nezvážil svoje kroky a toto sú len dôsledky. Už dávno je kríza. Vedel si to. Mal si to čakať. Nehnevaj sa ale môj otec vie že je kríza a robí si rezervy keby náhodou ostal bez práce. Má určitú zodpovednosť a potrebu žiť aj v tom prípade ako človek a nie ako štvanec.Treba rozmýšlať racionálne. Je strašne dôležité vedieť hospodáriť s financiami.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 14:11
Ano na bicykli pôjdem za priatelkou atd. že ? je mi 26 a auto som bral ked tu ešte bola finančná situacia na jednotku. A auto som potreboval hlavne do práce jazdit 70 KM na bicykli do práce to radšej nie dakujem. A po 10 hodinovej makačke manualnej práce by som na bicykli neprešiel 20 metrov. A na auto som mal. Proste já som mal na čo som chcel. Chcel som auto tak som si vyberal.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 14:17
Čaute chlapi. Vidím že to tu žije a riešia sa tu ekonomické problémy. Hlavne pozdravujem teba 2REP. Písal som ti E-mail tak si ho pozri. A inak je tu nejaký borec čo to myslí smrteľne vážne zo vstupom do LE ? Len tak zo zaujímavosti. Salut !!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 14:23
Baby - ja to myslím smrteľne vážne.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 16:15
i ja
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 17:40
caute vsetci dobry ludia, Majo preco chces vstupit do LE?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 18:49
frik - sorry, je to moja osobná záležitosť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 11/12/2009 21:48
Zdravím hoši! 2REPe, nazdáááár, tak jsem nakouk, jaké to tady máte. Možná by bylo zajímavé si občas napsat s kamarádem i takhle, přes forum, co řikáš, stará vojno? Ale sám velice dobře víš, já jsem víc přes tu srandu, hlavně mimo zaměstnání, tak ti nevím Karle, jestli by to nevadilo když se tady pořád jen něco řeší, jak tak koukám. A já bych tu chrlil něco na chlámání. Co ? Heleď, já to zkusím.Pamatuješ tohle?
Když jsem byl ještě malej kluk, Říkávala mi mamínka: „jen hezky papej synáčku, až budeš veliký, budeš vojákem.“ = A JÁ BLBEC ŽRAL! =
Anebo tohle:
VOJENSKÁ ZÁSADA .
Když pívo-tak chlazené Když maso-tak uzené Když husu-tak pečenou Když hanbu-tak pořádnou Když děvče-tak v posteli Když chlastat-tak cokoli Když auto-tak žiguli Když kopat-tak do kulí !
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/12/2009 12:34
IVAN ty si ten najvetsi luzer, traged a honic o akom som v zivote pocul. To si fakt mysles ze prejdes vyberom do CL? Takych posielaju obratom domov.tak nepis o akejsi moznosti lebo ta isto nie je pre teba.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/12/2009 15:26
2 REP, viem ze si tu uz odpovedal na otazku so zapalovacom, ale ja so pytam este raz. mam ten zapalovac uz VELMI dlho a mam ho VELMI rad. je to benzinovi zapalovac a ako kazda vec vyrobena v USA, ktora bezi na benzin ma vysoku spotrebu tejto uslachtilej kvapaliny. takze so zapalovacom musim so sebou vziat aj nahradnu napln a kedze je to horlavina 1 stupna, obavam sa ze to moze byt problem. dik za odpoved
pre vsetkych ktory chcu vstupit do LE: ked mi prebehne hlavou myslienka o vstupe do LE, tak mam zimomriavky na chrbate a rozbuchane srdce, je to normalne??? mam 29 a zazil som uz vselico, ale taketo intenzivne pocity som este nemal, hahaha
nieco pre potesenie: ako krasne v rukach drzia zbrane http://www.youtube.com/watch?v=bpFDHO-tqUY&NR=1 no nieje to mile?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/12/2009 18:48
2REP alebo 2REP!Mam na Vas jednu otazku koli zdravotneho stavu.Mam jedno varle od narodenia a ci to vadi pri vstupe do Legie.Lebo jeden chalan na jednom ceskom fore napisal,ze ked bol v Aubagne na zdravotnej prehliadke tak napisal,ze ti ktori maju jedno varle posielaju okamzite domov a uz nemaju ziadnu sancu na vstup.Je to pravda,alebo je tam aka taka sanca na prijatie.Dakujem za odpoved.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 12/12/2009 20:01
Noro - viem že si sa ma nepýtal. Ale ja si myslím že by to nemal byť problém. Veď to neobmedzuje tvoju výkonnosť. Teda určite nie aspoň v tejto sfére. Alebo obmedzuje? To nie je ako keby ti prst na ruke chýbal. Môj názor iba. počkaj si na profesionálov.
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 00:46
nazdar všetci! NECKY načal novú tému? pripájam sa k nemu
Kapitan posadky na cvicisti krici na vojaky:"Tak a ted po behu se budete plazit po rovne zemi!!!!". Z davu se ozve:"Zeme je kulata!". Kapitan se rozcili nad opovazlivosti vojaka a krici:"Kdo to rekl....?" Z davu se ozve:"Kopernik". Kapitan zarve:"Kopernik, KROK VPRED!!!!"
Nový příslušník paradesantní jednotky se chystá ke svému prvnímu seskoku. Pečlivě si projde své poznámky ze školení:
1) vyskočit z letadla 2) počítat do 20 a zatáhnout za levou šňůrku 3) neotevře-li se padák, zatáhnout za pravou šňůrku 4) pokud se stále neotevře padák, zatáhnout za obě šňůrky najednou 5) po doskoku vyhledat transportér a hlásit se veliteli! Voják vyskočí, počítá, zatáhne za levou šňůrku.. nic, zatáhne za pravou, stejný výsledek. Znejistí, zatáhne za obě a pořád nic.
Rozezlený voják zařve: "Kurva!Jestli tam dole nebude čekat ani ten transportér, tak mě teda pěkně naserou!"
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 10:19
Frik,frik,ty si riadni prik...to je v agličtine...ked uz som slubil 2REPovi ze tu nebudem nadavat... 20 rokou a davas taku otazku? To z ktorej pomocnej skoly abo ustavu pre malomyselnich si utiekol?... Take daco chce byt legionarom...cha-cha-cha...Tak ovce past po holiach... tam sa hrajkaj so zapalovacom s USA. No to som velmo zvedavi ze ci ti na taku chobotinu odpovie...
|
|