|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 10:50
zdravim vsetkych. tu je LE a Pitbull uz sme sem pisali pred par mesiacmi ze chceme vstupit do legie a podarilo sa tak sme uz po skonceni instrukcii v regimente a je tu super vobec sa nemusite bat bonne chance
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 11:43
Majo dik za odpoved.Ved prave mna to vobec neobmedzuje a neprekaza pri kondicii,len som chcel vediet co je na tom pravdy ohladom tych varlat.Lebo na tomto fore uz davnejsie sa pital tiez jeden chalan na toto tama a nikdo mu neodpovedal.Tak zatial Cau.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 12:19
sampiero, ano usiel som z ustavu, bolo tam velmi dobre, ten ustav sa vola Plymouth university, hahaha rad by som vedel v ktorom ustave si vyrastol ty??? pekny den
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 12:36
frik - tá otázka je vážne volovina. A neprovokuj ak nevieš kto to je. Teraz myslím sampiera. Radšej píš s trochou úcty. Ja som doplatil na preklep a som bol dosť z..baný od sampiera. Ale ako hovorím, spravil som preklep vtedy. (zapalovač si môžeš zatial nechať doma)
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 12:36
LE - gratulujem vám.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 12:49
chystá sa niekto ešte pred sviatkami?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 19:45
Salut chlapi, Vidim, že je tu aj veselo, to je dobre. Tak Necky, ty stará páko (smích) , pospomíname na staré časy aj tu? Vidím, že to asi nebude vadiť, keď sa k tebe hneď pridal aj Samarovic, fajn, lebo je pravda, že sa tu stále len niečo rieši a veľakrát aj hlúposti. Inak zajtra ti budem volať ohľadom Vianoc. Sampiero, ako sa máš? Ja toho nešťastníka nepovažujem, za toho, čo ty, podľa mňa je to provokatér. A takých je tu bohužiaľ viac. Majo, múdro a stručne si mu odpovedal, teší ma to. Samozrejme mu nebudem odpovedať, to priam bije do očí. K tej Famas. Majo-zbraň ako druh je v podstate len jedna, má ale viacero modifikácií, ak ťa zaujímajú naozaj podrobnosti a varianty, tzn. ráže, kadencia, úsťová rýchlosť strely, účinný dostrel, strelivo a jeho počet, doplnky, ich použitie, atď, hodím ti to do mailu. Inak tá vec, čo si nevedel, sa volá po slovensky lučík.
Noro- to jedno varle-je mi ľúto, ale neprejdeš s tým. Má to širšie odôvodnenie, vojenský lekár by ti to určite vysvetlil. Civilný to vedieť nemusí. Ty za to nemôžeš, to je jasné a preto chcem byť voči tebe ohľaduplný a nebudem to tu rozoberať, aj napriek tomu, že je to viac-menej anonymné. Ale otázka bola na mieste, je to vážna vec a preto treba človeku odpovedať, hlavne keď sa slušne pýta. Nepovažuj sa v žiadnom prípade kvôli tomu za menejcenného, to ani náhodou. A ako Majo spomenul, tvoj výkon to v civile neovplyvní. Pre istotu sa ešte zajtra, ak nájdem čas, porozprávam s lekárom, ale viem aj ja o takomto- konkrétnom prípade a aj to, že chalan išiel domov. Baby- odpovedal som ti na mail. Na záver pridám niečo žartovné aj ja, teda aspoň sa pokúsim...
Stála pred ním celá elegantná. Hľadel na ňu a mlčal, pozoroval jej oblé tvary. Oči mu horeli túžbou. -Konečne sami!“ Rozhliadol sa, či nie je niekto nablízku a potom nedočkavo po nej skočil ako dravec. Dychtivo ju zovrel rukami a prisal sa k nej svojimi perami. Bolo počuť iba tiché oddychovanie. Po chvíľke odtrhol od nej svoje ústa a zašepkal: -„Bože, to bola rozkoš!“ Potom vyhodil prázdnu fľašu oknom.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 20:46
2REP- ak také niečo máš, tak by som sa nehneval keby to pošleš. Ale ak by si musel niečo písať ty tak netreba. Nie je to pre mňa až také dôležité tak si nemusíš márniť čas. Nechám to na teba lebo ako hovorím, nie je to dôležité.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 20:53
a keď už sme pri tom teda:
Čukča zašiel do bordelu a zjednal si prostitútku za tri líščie kožušiny. Dievčina mu poskytla kompletku, Čukča jej dal kožušiny. Potom sa zamyslela, že tri kožušiny je na kožuch nebudú stačiť, tak začala kunčafta prehovárať: - Čukča, ty si taký dobrý milenec, rozdajme si to ešte raz... - Dobre teda. - súhlasí Čukča. Rozdali si to ešte raz a Čukča začal baliť kožušiny čo jej pred tým dal do svojho ruksaku. - Čukča, čo to má znamenať. Prečo mi ich berieš? - Eto tak... - vysvetľuje Čukča - Čukča chočet, čukča platit. Ty chočeš, ty platiš.
Stojí Čukča na stráži. Ide okolo akýsi chlap a pýta sa: - Čukča, čo to strážiš? - Vojenský sklad. - A čo je v tom sklade? - Delostrelecká munícia pre náš 21. delostrelecký pluk. - A to všetko mi prezradíš len tak? Čo keď som americký špión? Ozve sa dávka zo samopalu a Čukča si hundre popod nos: - Kto by to o ňom bol povedal...
viac o čukčovi je tu 
http://www.modrykrokodil.sk/Jokes/Serial/s_Cukca_2.htm
|
|
|
Re:Francúzska légia - 13/12/2009 21:32
Pre LE a Pitbull- gratulujem. J´espére ca va bien. A tiež dúfam, že to nadšenie vám vydrží. V ktorom ste regimente? Salut, 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/12/2009 09:43
Zdravim Vas,chcem sa spytat mam VAZNY ZAUJEM VSTUPIT DO FR..!!! Neviem ci je vobec tato otazka na mieste ale chcel by som sa pred tym nez tam pojdem stretnut s nejakych LE ktory bol vo FR alebo tu ma akurat dovolenku!!!-mam viacej otazok a neda sa to tu rozoberat!!! budem rad ak mi tu niekto odpise popripade na mail L.A.P.A.J@azet.sk -LEN SOM SA SLUSNE SPYTAL..
kto chce ist v najblizsej dobe do FR..?? kontakt- L.A.P.A.J@azet.sk
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/12/2009 09:46
LE: nazdar aky bol vstup?? cital som ze si teraz prednedavnom vstupil...ja idem tiez po novom roku...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 14/12/2009 15:38
2Rep dakujem za odpoved.To by bolo super,keby si sa spital este Vasho lekara.Mal som v plane ist do legie zaciatkom jari,ale vyzera to podla tvojej odpovede ze s toho asi nic nebude.Ste tu fajn partia,tak chalani co ste sa tam dostali drzim Vam palce nech Vam to vide podla vasich predstav.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/12/2009 22:25
Zdravím... Chcel by som sa opýtať či je pre vstup do légie nejaké vekové obmedzenie, prípadne čo je potrebné pre vstup a kde sú na Slovensku náborové centrá... Ďakujem, F.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/12/2009 23:08
Noro-nedavno som videl v telke ze sa da implantovat silikonove varla a rukou sa to neda rozoznat tak ta to mozno bude zaujimat ked chces ist do LE a 2rep mam na teba otazku ked mam vnutri vo varlatach zilky vola sa to varikokela vacsina chlapou o tom ani nevie ale doktor ked to ohmata to zisti tak sa chcem spytat ci by si mi mohol prosimta zistit ci to vadi dik za odpoved
|
|
|
Re:Francúzska légia - 15/12/2009 23:09
Frenky - Od 17 do 40. pred 18 s dovolením zákonného zástupcu. A náborové strediská sú iba vo FR. Najbližšie pre nás je Strasbourg. Všetko nájdeš na stránke www.legion-recrute.com/cz
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/12/2009 20:00
zdravim.
chcem sa opytat skusenych ludi hlavne teba 2REP existuje aj v legii nieco take ako bolo v tom videu ktore tu dal coskoro pojdem?
http://www.youtube.com/watch?v=Bj-7yGYDsm8
teda ci aj v legii takto sikanuju novackov. viem ze je tam tvrdy vycvik a tvrda disciplina a preto tam musi byt aj tvrde zaobchadzanie ale to co je v tom videu ktore je z ruskej armady je podla mna uz sikanovanie a s vycvikom a disciplinou to nema nic spolocne. chcem sa teda opytat ci clovek ktory vstupi do LE moze cakat podobne zaobchadzanie, alebo tam sa k vam spravaju tvrdo len pri vycviku, len preto aby z vas urobili tvrdych chlapov. (myslim tym su tam take zbytocne fyzicke utoky len pre potesenie nadriadenych?)
kde je podla teba 2REP hranica medzi optimalnou vojenskou tvrdostou a sikanovanim?
dakujem za odpoved
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/12/2009 21:16
d.d - šikanovanie? To záleží na tom ako sa k tomu postavíš. Ak to berieš ako šikanu tak ti ubde hlava kázať dezerciu alebo samovraždu. Ak to budeš brať ako zvyšovanie odolnosti voči fyzickému a psychickému nátlaku tak ťa to bude hnať dopredu. Všetko je v tvojej hlave.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 16/12/2009 21:35
Zdravim chcel by som sa opytat tých čo vstúpili do legie, ako to spravili so slovenským zákonom..kedže je to trestný čin..či sa to dá obísť, alebo nebodaj dostali povolenie od prezidenta alebo ako to tam v tom francuzku funguje....dakujem za odpoved
|
|