|
|
Re:Francúzska légia - 24/12/2009 15:04
camerone - priznaj sa, ty si ho zostrelil. 
A parádny dokument. Klobúk dole. Ak niečo také nájdeš, neváhaj to sem zavesiť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 05:17
d.d - c´est le comble! Na otázku odpovedať otázkou je totálne neslušné. Primitívne. A v tvojom prípade ide ako obyčajne o jeden ďalší tvoj tu už známy vychytrálkovský ťah. Takto by si odpovedal aj na vstupnom pohovore v LE? Ak áno, tak letíš okamžite aj so svojim prešpekulovaným mudrlantstvom do tej riti, z ktorej si aj sem na fórum vyliezol. Nemusíš mi písať, koľko máš rokov, hádanky mi ty dávať nebudeš- na to si príliš malý pán, a podľa tvojho vyjadrovania som si tipol určite správne. Tvoj charakter detto- zarezonovalo mi to už podľa toho, ako si hneď podráždene zareagoval na Majové a Babyho pripomienky. Už sa ma nič nepýtaj, nereaguj na moje príspevky, si pre mňa vzduch, inteligenčná nula. Alebo ak chceš- duchovný mrzák. Nemienim už s tebou stratiť ani slovo. Ak to urobia ostatní- prosím, nič proti tomu, ale uvidím, A SOM VEĽMI, ALE VEĽMI ZVEDAVÝ, kto všetko tu bude s tebou ďalej komunikovať, keď sa takto chováš. Už sa nečudujem, prečo sa toľko vypytuješ stále to isté - „ako a ako a ako mám vedieť“- trápi ťa len to šikanovanie. Bodaj by nie- preto, LEBO SA BOJÍŠ!!! No, s takýmto spôsobom komunikácie asi aj oprávnene, lebo odpovedať takouto drzou protiotázkou niekomu tu, tak to nerozchodíš! Z takých mudrlantíkov- slovíčkárov, vojaci nikdy nebudú!!! Alors fin contre fin, mon petit garçon!
P.S. Otravoval si ma tu stále a dokola tvojimi chimérami, oberal ma o čas. Ja som ti trpezlivo vysvetľoval, ako najlepšie som vedel. A keď som sa jedinykrát opýtal ja teba- stručne a nič zlé som tým nemyslel, ani nesledoval, hneď špekuluješ. Si paranoik! Potom nech sa ostatní tu na fóre zamyslia, či by to nenasralo aj ich. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 10:54
pre 2REP:mas uplne pravdu take blbosti sa pita.doslova ma strach
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 13:38
d.d - to čo si teraz spravil, je absolútne netaktné a vyjadril si tým v podstate pohŕdavosť ku všetkému čo ti 2REP s ochotou napísal. Takýto ľudia nikdy nepodržia svojich v krízovej situácii ale sledujú ako sa vyvinie situácia spoza skaly. Ak to pôjde dobre tak sa z toho dostanú sami a ty sa tam objavíš ako hrdina že si im prišiel pomôcť. Na takých ako ty je nebezpečné sa spoľahnúť v čomkoľvek.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 16:04
2REP zareagujem na tvoj posledny prispevok.
pisal si o tom ze sa stale vypytujem to iste dookola. neviem co si o tom myslis ze sa tomu necudujes ale k tomu ti poviem len jedno.
ja som chcel poznat odpoved na otazku ktoru som polozil prvykrat. neviem z akych dovodov ale z tvojej odpovede som sa nedozvedel to co som chcel vediet.preto som sa pytal znova. mozno som len ja nepochopil co si pisal a mozno si ma nepochopil ty. znamena to teda ze sa bojim? myslim ze nie. skor to bolo nedorozumenie. len som chcel odpoved nic viac. ak som ju nedostal na prvykrat (alebo som to nepochopil) tak som sa mal mozno prestat pytat. ale pytal som sa znova. som kvoli tomu horsi clovek ako ty? alebo kvoli tomu nemozem byt dobry legionar? podla mna urcite nie.
vies, nie kazdy je taky ako si ty. ludia su rozni. a nemysli si ze ty jediny si dokonaly a kazdy kto s tebou suhlasi je dobry, ale akonahle sa niekto postavi proti tebe tak uz je... ani nechcem pisat co. ved si len spomen na tvoju debatu s 1REC este na zaciatku toho fora. sory ze budem priamy ale podla mna si az prilis namysleny. nepoznam ta, ale z tvojich prispevkov - tych vsetkych co si tu dal - som to tak vycitil.(netvrdim ze vsetci to tak vycitili, hovorim ze ja som to tak vycitil )
moze ti to byt jedno co si o tebe myslim, a nechcel som ti to povedat, ale ked uz si ty bol ku mne taky uprimny. ale to je jedno. ja si o tebe mozem mysliet co chcem a aj ty si o mne mozes mysliet co chces. a ci to vyslovime nahlas alebo to ostane zamlcane, nic to nezmeni na nasich myslienkach.
ze ja som prisil maly pan aby som ti daval take hadanky? neviem co si tym myslel ale ja niesom ziadny pan. a uz vobec niesom tvoj pan. ty nemusis robit to co ti poviem, nemusis mi odpovedat na to na co sa ta pytam. (to ti len zdoraznujem ak by si nahodou nevedel). ja ti nic neprikazujem. ja som na toto forum zavital v priatelskom duchu a cakal som take jednanie. aj trocha humoru do tych otazok a odpovedi, aj trocha "zdraveho priatelskeho natahovania sa". ja ti nemam problem povedat kolko mam rokov. len som sa ta normalne opytal kolko mi tak odhadujes na zaklade tych mojich prispevkov. je na tom nieco zle? nadaval som snad na teba? hovoril som s tebou vulgarne? vysmieval som sa ti? alebo je podla teba taky strasny zlocin opytat sa niekoho co si mysli kolko mam rokov? ak ano tak sorry (podla mna dalsi naznak namyslenosti. moju otazku si bral ako keby som sa voci tebe vzoprel, ako keby som ti chcel oponovat alebo sa vykrucat. ale ved som ti napisal ze ti poviem kolko mam rokov.)
a ver tomu ze na vstupnom pohovore by som takto neodpovedal. a chces vediet preco? na vstupnom pohovore do LE som nebol, a ani som ziaden vstupny pohovor neorganizoval, ale (aspon na tych vstupnych pohovoroch kde som bol) chceli vediet fakty. a myslim ze take iste je to aj v LE. tam sa so mnou nikto nebude rozpravat o kadecom, tam mi daju otazku a chcu pocut odpoved (tak to totiz na pohovoroch byva). a ak chcu pocut moj nazor, tak potom jasne strucne. a urcite tam odo mna nechcu ziadne otazky (aby ja som im daval otazky). takze tam by som sa urcite nepytal nikoho ze co si mysli kolko mam rokov. lenze predpokladal som ze tu na fore je atmosfera trocha uvolnenejsia ako na vstupnych pohovoroch.
a vobec som nepochopil co si myslel pod vetou "o jeden ďalší tvoj tu už známy vychytrálkovský ťah"
a s vetou: "No, s takýmto spôsobom komunikácie asi aj oprávnene, lebo odpovedať takouto drzou protiotázkou niekomu tu, tak to nerozchodíš!" si chcel co povedat? ze TU (v LE) sa ludia nevedia ovladat? o tom nepochybujem ze su tam aj taki. ale naozaj si myslis ze vsetci legionari sa nevedia ovladat?
a na zaver, podla mna sa BOJIS TY. ty sa bojis ze s tebou nebude niekto suhlasit, ty sa bojis ze ti bude niekto oponovat, ze sa s tebou bude niekto hadat, ze k tebe bude drzy, a preto pri akomkolvek najmensom naznaku takeho spravania hned na cloveka utocis (slovne, a keby si mohol tak mozno aj fyzicky). ved najlepsia obrana je utok. a kto sa boji ten sa musi branit.ale nemal by nahodou dobry legionar byt dusevne vyrovnany? - a myslim si ze k tomu patri aj vlasnost nedat sa slovne vyprovokovat.
P.S: majovi som sa ospravedlnil. a taka recnicka otazka pre teba. ked si sa niekedy rozpraval s nejakymi ludmi s ktorymi si sa zoznamoval, a niekto z nich sa ta tak kamaratsky opytal kolko mas rokov, nikdy si mu nedal protiotazku co si mysils na kolko vyzeram? lebo to je celkom normalne, nie je to drze, nie je to netaktne, nie je to mudrlanstvo. a ja som urobil to iste v tom prispevku. naozaj som to nemyslel zle.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 16:06
nazdar chlapi, keď sa skončí výcvik, tak si každý môže vybrať miesto na ktorom chce slúžiť alebo mu je pridelené nadriadeným dôstojníkom alebo je pridelený na miesto podľa aktuálnej potreby?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:04
Majo,ty bodujes chlope....je to superne .... Zdravim ta 2Rep ! ty aj zijes???? Si sa konecne ozval. Dobre si pisal o sviatkoch v legii,super...a pravdu.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:07
d.d - Nie je to nič zlé keď sa to tak opýtaš. Ale vedz jedno. Tu na fóre zo slov nevyčítaš zámer tej otázky. Tuto to vyznie vždy trochu inak. A nie, nikdy som neodpovedal protiotázkou. Vždy som povedal koľko mám a potom mi bolo povedané že čo si myslel o tom druhý.  Ale hádam bude všetko ok na tomto fóre.
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:09
Kopancek podla starej tradicie si najlepsi mozu vybrat kam chcu ist... napr...30ludi je v skupine a ty si medzi najlepsimi co sa tyka vysledkov pocas prijimaca, tak ta uprednostia no aj tak to nemusi byt na 100%, ale nie som legionar tak to tak nemusi byt, toto som len pocul a cital... treba si nechat poradit od borcov!!! Caw Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:10
Sampiero - dík moc. Dosť som na túto tému prečítal a stále neviem čo ako bolo a zaujima ma to. Tak chcem vedieť aj váš názor a postoj. Ináč ako sa ti darí? Dlho si sa tu neobjavil tak aktívnejšie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:14
Ináč som pozeral jedno video kde jeden legionár opisoval výbavu. A povedal tam niečo v tom zmysle, že batoh ktorý používa légia a aj celá FR armáda do terénu asi nenavrhoval človek ktorý bol v teréne viac ako 24 hodín. To je naozaj tak nepríjemný ten vak?  Lebo vyzerá byť zmäkčený na chrbtovej strane. A aj ramienka vyzerajú byť pevné a mäkké. Otázka s nízkou prioritou. Iba tak pre zaujímavosť.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:26
Ale este daco tu pre jedneho mam.... Hej pocuvaj ty mantak s nikom d.d... v tom tvojom priatelskom duchu si natahuj svojho maleho vtacika a nejeb tu do ludi. Z ktorej dierocki si sem vyliezol? vypadni coucou... tete de nul... ved aki si sam z toho vinis inich. To mas pravdu v jednom ze legosi sa vieme ovladat ale pri takich hovedach jak ty kopeme rovno do papule... tie svoje teorie si strc do riti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikto neni na to zvedavi.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:28
a ešte: je možný prestup medzi jednotlivými plukmi? Ak áno, tak za akých podmienok?
|
|
|
camerone
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 17:40
Kopancek neviem ci hovorim dobre, ale kazda funkcia v legii je rotujuca? To znamena, ze by si sa mal urcite dostat aj inde do regimentu... su tu rozne staze a misie... ale to zalezi od toho co chces ty! Ak chces najnovsiu technologiu co sa tyka zbrani tak by som tipoval asi 2REG, ak chces exotiku tak potom 3REI Guyana ,13 DBLE Djibouti, ak chces tazku obrnenu techniku tak asi 1REC a ak chces skakat tak samozrejme 2REP Calvi
ale pockaj kym ti neodpisu majstri co maju nieco odsluzene... ak som nieco napisal zle tak sa ospravedlnujem ZDAR BUH ! Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 18:04
Nazdárek hoši.Veselé svátky přeji i když trochu opožděně. Dříve to nešlo, tak hlásím soráč.
Hoši hoši-hovno v koši...To je taková česká říkanka. Já se vám některým divím, nic ve zlém, kluci. Ale to vám nedošlo, že ten blbeček d.d je jeden vlezlý provokatér? Vždyť to z něj jen srší! Nereagujte na něj a uvidíte, že záhy vodprejskne odkud přišel. Jenom tady fízluje, zmrrrrrd jeden...Jazyk má dobře nabroušenej, no ale to má asi v popisu práce. Já musel kvůli jedné takové prašivé svini utíkat do legie.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 18:32
Necky - ale hádam tej légie neľutuješ. či?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 25/12/2009 18:46
nazdar d.d..nedalo mi nereagovať na teba d.d, nečuduj sa keď takto odpovedaš na otázku že sa niekto naserie, buď si taký smoliar alebo si fakt klzký ako úhor...Myslíš že tu niekoho zajíma koľko má rokov neaký sopliak? Ty by si si mal odkrútiť základnú vojenskú službu dva roky alebo aspoň rok a potom sa niečo pýtať.Vy nemáte vôbec žiadny rešpekt, tým nechcem uraziť tvoju generáciu ale keby boli takýto všetci tak smerujeme do riadnej prdele....
|
|