|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 11:13
pani dobry den, do tohoto fora som prispel len raz zatial ale citam ho pravidelne, ste skveli
mam vsak jednu otazku, na fore specnaz.cz som cital jeden odkaz ktory tam zavesil chlapik ktory to bol skusit v strassbourgu, pisal tam celkom zaujimave veci, ale zaujala ma jedna hlaska a sice ze v roku 2010 dostala LE kontrakt do afganistanu, a preto teraz rekrutuju viacej ludi ako je bezne, chcem sa preto opitat ludi, ktori o tom nieco vedia, aby sa vyjadrili, celkom ma to zaujima
dik za odpovede
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 11:59
Nazdár klucííí, Něco pro zasmátí přidávám taky, ale teď nevím na čem jsem se víc nasmál já, jestli na tom videu, nebo na komentářích. Asi na tom druhém. Jak jsem to četl, tekli mně slzy smíchy.
http://www.youtube.com/watch?v=nln13camtMo&feature=related
A ještě se vás zeptám, nejlépe asi expertů na srandičky, tedy Samarovic & Májo Co.Ltd. .To jsou ty dnešní mladé holky fakt tolik tupé, anebo je to jenom sehrané na tom videu tak, aby byla sranda? Ačkoliv, ta kotrba ji pořádně zaduněla o zem tak asi tam má v ní fakt kulový hovno, co? A rovňež ta blondýna.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 12:58
vážne neviem prečo , ale domov som šiel stopom, v tej zime celkom fajn zážitok, a šiel som preto že légia ma vždy lákala,stopoval by som aj do Paríža ale vo FR vám žiadny francúz nezastane.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 14:26
Jesper-pochybujem ze by nejaky legionar po skonceni sluzby v LE isiel robit do skladu. Mas vela zamestnani, v kt. moze uplatnit svoje skusenosti z LE a to co sa naucil. Jozef Staviscak o tom hovoril v TV,ze sa mozu zamestnat aj v zasahovke alebo ako ochranka.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 17:18
Necky - názov ozaj hovorí za všetko.. Asi to tak platí.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 18:30
sakra vobec sa neviem rezhodnut, ze ak by som sa uz konecne dostal cez vyber kam by som tak mal povedat ze chem ist. Uz to tu bolo spomenute niekde kam je dobre pre zaciatocnika sa hlasit ale dako uz neviem kde. mam zaujem o 2REI, 2REG, 2REP. bol by som rad dostat sa k tmy vysadkarom do 2REP ale samozrejme idu tam len podla mna ty najlepsi z vyberu a samozrejme aj podla toho ci je volne miesto. Kam by ste doporucili vy, ty co tam este nie ste ale aj ty co uz sluzia a mozno by boli radi keby sa dostali do ineho regimentu... dakujem za odpoved
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 19:38
Cau Majo chcem sa vratiť k tvojmu príspevku o dvíhaní lakťa , Podľa mňa ten dvihnutý lakeť pri streľbe je hovadina, akurát ním môžeš o niečo zavadiť.Záleží asi aj na tom v akom teréne sa pohybuješ.Možno akurát preto že sa im lepšie drží zbraň.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 20:09
No ja som si to skúšal na Guľovnici ale tá sa drží horizontálne. A automaty sa držia za rúčku. Teda vo vertikále. Ale nemá to vôbec poľahčujúce účinky. Skorej mi to príde ako z afektu. Iba tak, pre nič. Mal som úplne vykrútené zápästie na kohútiku.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 29/12/2009 20:11
Nie je to síce úplne horizontálne uchopenie tej dlhej zbrane ale je tam tupší uhol ako na automatoch
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 00:10
ooo chalani bol som mimo 5 dni tak pozeram teraz že ako to tu vyzera ,novy členovia a aj ti čo pisali niekedy pišu teraz super. pekne sviatočne tema haha take kludne mi to tu pride hoc... o chvilku teda už zajtra tu mame silvestra a o 2 dni rok 2010 kurva ale to rychlo zbehlo,bolo to ako by včera a tešili sme sa na nove tisicročie 2000 a už ubehlo 10 rokov...beži to tak rychlo štatsny novy rok ak by som tu nedošiel držte sa
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 03:00
samarovic: KOMUNISTI VYHRALI DDDDDDD SOM SKORO UMREL DDDDDD boha jeho to je dabing_DDDD
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 20:41
Jasper toto je pre teba . Podla mňa tam nejde ani tak o peniaze isť do LE , určite by si zarobil aj viac keby si chcel, je to asi skôr o tých zážitkoch ale mal by tam isť len človek ktorý fakt má rád armádny život,a hlavne je ochotný prispôsobiť sa. Vieš počúvať na slovo aj nezmysly ,nieje jednoduché. Kto je posratý už tu nech tam radšej ani nejde....Niektorý by tu neuspeli ani v OSSR. veď takýto život nieje pre každého..
A nezáleží na tom či bol na ZVS alebo nie, keď to raz ma v krvi je predurčený byť vojakom..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 20:46
A ešte chcem pozdraviť všetkých na tomto fóre ale hlavne 2REP, toho Neckiho či ako sa volá ktorý už pravdepodobne majú niečo od....é , a ešte Maja ktorý má zdravé názory..ale aj ostatným prajem šťastný nový rok ..Adieu..
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 22:29
Pre charona - ja som prave rocnik ktory uz prestal chodit na povinnu vojensk sluzbu. Prave preto mam taketo otazky bo vlastne si neviem predstavit ake to je sluzit v armade a stve ma to ze to skoncilo bo dnesna mladez nema vobec respekt pred starsimi a jedine co ich zaujima su prachy a auta. Mam mladsieho kamarata ktory ma 17 rokov a jedine o com stale rozprava je ako by chcel BMW a jedine ako by ho mohol dostat si ho vyprosi od taticka. Ja som v jeho veku vobec na take kraviny nemyslel a zaujimali ma veci ineho typu, co budem robit v zivote a podobne ale nechajme to uz tak. Mam asi sproste otazky na FL ale neviem ako by som zistil ci to pre mna je. Samozrejme jedine ako to zistim je ze tam pojdem...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 23:02
zoberu cloveka s hemeroidmi?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 30/12/2009 23:03
zoberu cloveka s hemeroidmi?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 31/12/2009 09:15
Jáj, páni, dvojdňová výprava je za mnou. V noci bola zima. Ako fras. Mali sme v stane hádam -10. Od 3 rána som sa triasol ako nikdy. Ale vydržať sa dalo. Prajem krásny deň.
|
|