Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 75 76 77 78 79 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 12:31
Vinšujem Vám do nového roka 2010 všetkého dobrého, štastlivého, aby Vám zdravíčko slúžilo (a pero dlho stálo)(smiech) , aby sa Vám splnilo všetko čo ste si predsavzali.... Nejake tie eurá aby ste mali...Prajem teda Všetkým bez rozdielu na to koľko krát prispeli, šťastný nový rok ...
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 12:33
to bol Silvester, tie naše dievčatá to su iné

Necky

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 14:29
Kurva hoši guten tag.hlavně ten nový. Já ji měl včera jako z praku! I teď mně ještě sedí na rameni, pěkná opička.Škoda, že to není bez toho „o“, ale to bylo po půlnoci.Ráno jsem si dal deset kiláků, že to ze sebe vyženu, ale hovno,hovno, zlatá rybko. Klucí mně dali nějakej Alka –Salzer, ale pak šavle, jen se to zablejsklo, horší než kdyby vylítla do vzduchu naše severomoravská nejmenovaná zbrojovka(Vsetín).2REP tys byl taky trochu mimo.Tak doufam, že mně za to nesprdneš.Ale člověk, který mi zachránil život a málem u toho přišel o ten svůj si to může dovolit, žejo ty stará vojno.
Motám se po kasárnach, teď ne, už píši, ale jak tak koukám,nebyl jsem sám.Někteří jako mátohy parohaté,včera bylo kurva veselo.Jako by měl pŕijít konec světa.
Tak si říkám, Václave,kdyby byl na světě muž, co rozumí ženám, asi by spáchal sebevraždu.
A co kdyby ste se vy kurvy líné konečně vzbudili a něco napsali, co? Budíček, vojsko, vstáváme, a pěkně rychle! Tady se nebude chrápat.

Tradice:

Kasárna jsou pěkná
mají velký dvůr
A já po něm lítám
Jako starý vůl.

2REP

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 15:37
Majo máš mail.

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 19:00
Zdravým všetkých správnych hovada ne !
/ ďakujem 2REP/
Ako ďalší člen hnutia za novoročné vinše, Vám též prajem „Všetko dobré v novom roku veľa zdravia šťastia všetkým správnym chalanom !!“ A všetkým fakopsom čo tu nakupujú tak teda tým prajem nech sa dobre nažerú .

Héééj Necky daj nejaký novoročný ,čakáme všetci !

fero

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 19:48
zajdi si do prijmaceho strediska v štrasburgu,alebo aubagne pri marsej...tam sa už nemusiš starať len fungovať...ak si fizicky a psychicky zdatny tak ťa zoberu...

fero

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 19:49
zajdi si do prijmaceho strediska v štrasburgu,alebo aubagne pri marsej...tam sa už nemusiš starať len fungovať...ak si fizicky a psychicky zdatny tak ťa zoberu...

fero

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 19:50

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 01/01/2010 22:07
Hit včerajšej noci

http://www.youtube.com/watch?v=bSOTyaNiGSQ

nesmejte sa!!!

baba

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 00:36
ahojte kamarat xce ist do legie ale ma hemeroidy, niekto vravy ze tam takyxto ludi neberu a preto by som sa xcel spitat ci je to pravda. za odpoved pekne dakujem

Baby

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 00:58
Júúúj čaute ludia. Pozdravujem všetkych a pekný nový rok a veľa štastia v novom roku...

JAA

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 16:28
Salut chlapyy nebol som tu chvilku a vydim,,ze tu pribudlo paar dobrych ludii ,,som rad,,vazne dobra partiaa na tomto foree ...Vsetkym Vsetko dobree v tomto rokuu a samozrejme nech je tento rok lepsi ako ten minuly,,a to si piste ,,ze budeee lepsi citim to v kostiach ))2REp ako sa maas??ty staraa vojnooo (smiech)ty si tuna vazne naas patron mail ti dosiel,,bo nevydim reakciu ...hm ?este raz SETKO DOBRE LUDIAAA !

brano

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 19:22
zdravim vsetkych normalnych. Som pravidelny citatelom tochto fora, kedze tu uz bolo spomenute vsetko o LE, tak vam len chcem podakovat. Toto forum je najlepsie na SLOVENSKOM a CESKOM nete. Presne za 75 dni zaklopem na legionarsku branu v Parizi. Pani mazaci dufam ze mi date poriadne zabrat, nemozem sa dockat.

PS: este pripajam celkom zaujimavu vec

http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/proroctvo-v-roku-2010-pride-iii-svetova-vojna.html

bano

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 19:28
a tu je este jedna vec

http://www.suvislosti.eu/index.php?i=2047

bigT

Re:Francúzska légia - 02/01/2010 23:24
zdravim, chcel by som vediet ze ci je to este stale trestny cin (vstup do legie), lebo niekde som cital ze to ma menita v CZ to uz maju legalne, tak nahodou co o tom viete. dakujem..

Majo

Re:Francúzska légia - 03/01/2010 03:19
Páni, smiech je strašne chytľavý. Musíte vidieť celé.

http://www.youtube.com/watch?v=kqZ6repI-qU&feature=related

Majo

Re:Francúzska légia - 03/01/2010 03:43
Tak tomuto hovorím výdrž a kapacita.

http://www.youtube.com/watch?v=tCEwKgSkt94&feature=related

Baby

Re:Francúzska légia - 03/01/2010 13:00
No jo Bear Grylls je borec, ale vonku ho čaká celý štab s dekou a teplým čajom

Majo

Re:Francúzska légia - 03/01/2010 13:22
Nech čaká. Ale ukáže čo treba robiť. To je dôležité. Veď iba tak pre nič by nikto neriskoval svoje zdravie zasa. Či áno?

Baby

Re:Francúzska légia - 03/01/2010 13:32
Máš pravdu. Ale já som sa minule na túto temu rozprával s kamošom a on si myslel že je to všetko úplne realne. že mu tam nikto nepomôže. Ale já som na to videl dokument kedy vraj spal celú noc v strašnej zime, ale pritom natočili 50 minutový úsek a potom išiel spat s kameramanom a dalšími do stanu ale to že je to borec sa mu musí nechat

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 75 76 77 78 79 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport