|
|
Re:Francúzska légia - 03/01/2010 14:37
No ja neviem. Ja som bol pred Silvestrom v horách aj na noc. Mohlo byť tak -10 a nie je problém vydržať. Iba sa ťažko zaspáva no to je pravda. Ale ak horí ohník, nie je žiaden problém.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/01/2010 18:28
to poznám bolo vo filme Zachránte vojína Ryena
|
|
|
Re:Francúzska légia - 03/01/2010 18:33
No to áno. Keď čakali na Nemčúrov pri moste.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/01/2010 14:36
Včera som pozeral Ultimate survival kde mal aj hosťa, Willa Ferrela. Vážne som sa pobavil. Odporúčam. Nájdete to aj na youtube. Je to tam v 5 častiach. Dal by som aj linky no nechce mi načítať stránku.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/01/2010 17:02
ten kto sa chce prihlásiť , stači ked naštívi Francuzsku ambasadu v Bartislave a informuje sa. Nakolko ambasada nepodáva informácie dá vam adresi náborových stredisk a potom stačí len vycestovať /najblišia je v paríži/ a zo stanice si zobrať taxi čo vás víde cca 20€. len si dobre rozmyslite či na to máťe, odložte machrovanie a uvedomte si že ak nie ste pokorný ste vadný článok v legii a nepatrite tam, je to vymikajúca armáda ktorá si zakladá na určitých zákonoch
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/01/2010 17:04
ale tam nebudeš na pikniku!8
|
|
|
Re:Francúzska légia - 04/01/2010 19:01
mirtito - myslím, že to vie skoro každý
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 13:17
2REP prosimta napíš mi na môj nový e-mail, vdaka nejakým problémom mi nejde môj starý e-mail. Môj nový e-mail je BabyLegion@azet.sk ,,,,,,..... Aj by som ti napísal ja, ale nemôžem si spomenút aký si to mal e-mail. Dik...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 13:43
Salut slušní ľudia,
Necky- nemám prečo ťa sprdnúť. To mi tam skákali nejakí silvestrovskí škriatkovia, keď som chcel dať jeden link, skočil druhý, tak som si robil srandu už aj z dátumu, keď sa hovorí, že má letieť okolo zeme nejaká kométa, či čo. Ale ja som v týchto veciach realista, nejaké dátumy ma netrápia. Ak, tak zo žartu. A už vôbec nie tie „zaručene presné“. Na druhej strane- je veľa vecí neprebádaných, tak ich asi netreba podceňovať, ani preceňovať. Ale to nechajme na vedcov a na Silvestra sa šantí, niekto sa zabáva bujaro, iný menej. Takže to nechaj tak, Václave, lebo mi selže pistole, alebo ako to hovoril ten major Meisner v českej komédii o poldoch. Smííích. Veď to ty si dával 1.1. budíčky a buntošil... Asi ťa štvalo, že všetci spia a ty nemôžeš, priznaj sa. Smích. A Majo je Majo a nie Májo, ty stará vojno. Žartujem, jemu to asi nevadí. Ten už sa určite chystá k MLE. Samarovic čaká stále na tvoju novoročnú riekanku, Necky, čo ti došla zásoba? Smíích.
Samarovic-čo to znamená to „fakopsom“ ? Fakopsi? Neviem, ale páči sa mi to... Dík za vysvetlenie.
Vidím, že sa tu objavil aj JAA, no čo chlape, ja som myslel, že si už niekde v prijímači, keď si sa dlho neozval. Inak nič mi nedošlo...
Chcem pozdravit aj Brana,či Branka (ten istý človek? To Bano viem, že je preklep, ale nič sa nedeje) , ten sa tu často neobjavuje, ale keď už, tak to stojí za to, vždy má dobré príspevky a zaujímavé veci Tak Braňo, držím ti palce o tých 75 dní, nech ti to vyjde, takí ľudia, ako ty sú v légii vítaní. A zabrať dostaneš, neboj sa, seržanti v Castli sa o to postarajú.
Baby- napíšem ti. A s tým Bearom –tam ide hlavne o techniky a spôsoby prežitia v extrémnych podmienkach. Niektoré sú dokonca simulované tak, aby to vysvetlenie, či pochopenie zo strany diváka bolo čo najlepšie a najľahšie. Tak nech nikto po ňom nechce, aby spal celú noc v zime a vedľa krúžia vlci, medvede a bohviečo. Myslím, že aj v úvodných titulkoch je písané, že štáb mu v niektorých situáciach pomáha. Ako by to asi točil on sám, zavesený na skale, alebo vo vodopáde? Opakujem, účelom nie je ukázať, či dokázať, aký je Bear Grylls borec (on to aj neznáša, lebo to je nadmieru skromný človek), ale ako prežiť v krízových podmienkach, naučiť ľudí, ako sa správať, nespanikáriť, o to mu ide. Je to podľa mňa šľachetná myšlienka a viem, že jeho epizódy už veľa ľuďom pomohli prežiť. Ja si ho vážim hlavne za toto.
2Rep! –ty už si opustil forum? Ale písal si o nejakej stáži, tak chápem. Nech ti dopadne dobre.
Pozdravujem aj ostatných slušných ľudí, ktorí sa tu síce len objavia, ale píšu k veci a nie hlúposti. 2REP
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 15:52
pre 2REP
povodne som tu uz nechcel nic pisat lebo niektorym ludom nema zmysel nic hovorit, len sa im treba klanat aki su dokonali a ze maju stale pravdu, inac ste pre nich hovada ale predsa mi nieco nedalo.
neviem na koho si myslel ked si pisal tieto slova: "Lebo podľa neho si mám nechať zo seba robiť pokusného králika na testovanie, čo všetko vydržím v rámci jeho rozmarov." ale ak na mna tak ta mozem ubezpecit ze ja ta NECHCEM (ANI SOM NIKDY NECHCEL) testovat a robit si z teba pokusneho kralika. ale ak si to myslis je to tvoja vec,nebudem sa viac k tomu vyjadrovat.
rozhodol som sa tu napisat pre tieto tvoje slova: "som zvedavý, či by mi tie slová -„ to ty sa bojíš“ mal odvahu povedať do očí!" len jedno som k tej vete chcel povedat. preco si myslis (ak si to myslis) ze by som nemal odvahu povedat ti to do oci? ver tomu ze by som s tym nemal ziaden problem.preco by aj?
a na koniec, zapamataj si jedno. vytrhavat vety z kontextu nie je najlepsi napad, lebo potom vyzneju uplne inac ako bolo povodne myslene. a tie slova "to ty sa bojis", ked stoja sami o sebe tak ich vyznam je uplne iny ako som ich ja napisal. a v tom kontexte ako som ich myslel by som nemal ziaden problem povedat ti to do oci, lebo si myslim ze je to pravda. samozrejme nemyslel som tym (ak si to nepochopil) ze sa bojis ist napr niekde do misie alebo ze sa bojis mna a pod. v takomto vyzname by som ti ich do oci nepovedal, ved preco by som to aj mal robit.nemam na to dovod, ani argumenty a ani si to nemyslim.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 19:41
d.d - Kurva, koľko to máš tých rokov? Chceš vedieť koľko typujem? 14. Trafil som sa? Iba degener otvára uzavreté problémy. Potrebuješ víriť vodu? Choď na azet, tam je na to priestoru dosť. Tu vládne dobrá nálada a vždy v takom prostredí niekto potrebuje vyčiňať. Nemám na to právo, ale poviem ti to. Radšej sa zdekuj, lebo zožneš veľmi velikú kritiku. Alebo nevyrývaj. Kapišto?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 19:49
d.d - ty tu píšeš, že sa mu tu klaniame. LoL My sa mu neklaniame preto, že by sme museli, ale preto že ho rešpektujeme. Ked dokážeš v živote to čo 2REP tak budem aj teba rešpektovať. Já už som ho trocha spoznal aj ked len cez internet a vôbec toho nelutujem mohol by sa na nás vysrať a vôbec tu nepísať. Ale on si tu vždy na každého našiel čas. Takže toto s našej strany neni klananie sa, ale ÚCTA, ÚCTA !!!
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 19:54
Baby - pravda, pravda. Ja si cením každého. Aj jeho som si cenil. Mal dobrú tému. Ale bolo iba na ňom či si tú úctu udrží. Ale nie. On sa pýtal ako kkt to isté, a potom za o ešte aj začal zjebávať 2REPa. Na takýchto Chujov mám nervyyyyy Ale smejem sa z toho pri tom.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 20:08
Na kazdom fore sa najde niekto komu jebe. d.d.-ukludni sa a daj si kavu a potom ked vyrasties skus tu daco napisat hahaha Rad tu citam vsetko ale toto co ty pises sa neda citat.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 20:55
ahojte som tu novy ale tiez by ma zaujmala odpoved na otazku od uzivatela baba lebo presne taky problem mam aj ja a tiez by som chcel vstupit
|
|
|
Re:Francúzska légia - 05/01/2010 21:24
2REP,,,nie som to ja ten Braňo,ale v každom prípade mu držím palce ked tam pojde,ja som Branko (ako Chalupkova báseň) a oneskorene želám každému normálnemu človeku čo sa kedy vyskytol na tomto fóre všetko dobré do nového roku,,,splnenie všetkých želaní a túžob a dosiahnutia svojich cieľov,, ale hlavne dostatok rozumu, síl a odhodlania,či už pri vstupe do CL, alebo v živote,,lebo aj "obyčajný" život je tvrdý boj o vlastú hrdosť a sebaúctu, mnoho z vás tu má problémy, ale len ozajstný chlap sa im postaví a ide si ďalej vlastnou cestou.. PS: tá banda pubertiakov čo sa tu "prezentuje" svojou múdrosťou a chuťou rýpať do každého---chlapci zamyslite sa nad sebou,,toto skvelé fórum len kazíte,,bez vás to je lepšie,,nájdite si inú zábavku a nie stále sa pýtať to isté a rýpať do ľudí čo majú ochotu sem stále prispievať,,,,rád by som sem prispieval tak ako iní chalani, ale nemám na to náladu ked tu vidím také príspevky
možno niekoho poteším,,možno nie ale dám to sem,,úžasná hudba a text,,
http://www.youtube.com/watch?v=K2elL66marc
|
|
|
samarovic.
Platinum Boarder |
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/01/2010 03:08
Zdravým fórum a všetkých správne slušných chalanov na ňom ! Baby presne tak ! plne súhlasím s tvojim posledným príspevkom 05/01/2010 19:49 Áno ÚCTA k takému chalanovi ako je 2REP je to správne slovo .
d.d -tento "prispievateľ" má super nábeh na dobrú politickú kariéru s tými svojimi obsažnými príspevkami v ktorých sa nevyzná v podstate asi ani on sám . Nech žijú politici na Slovensku jedným slovom Fakopsi !
2REP -ahoj- , tak a už vieš čo to znamená slovo Fakopes ? sú to podobný a všetci ostatný im podobný vychytralci, okrádajúci obyčajných jednoduchých pracovitých ľudí ,vychytralci ktorý robia verejne „krásne!“ meno Slovenskému národu vo svete . Takže UPPDKŽ tu nehrozí ! /inak poslal som odpoveď aby bolo všetko na porádku ,dúúfam že došla. ?/
Necky čo je s tebou ? dospávaš Silvestra či čo ? Počul si ako hrajú futbal záhoráci ? Ihrisko je celé hrbolaté a v strede kopec ,vybehne na neho stopér a kričí na brankára –už idúú!!!
Alebo 4 druhou zahoráckých vín? Banánové - kto ho pil banoval Hrdličkové - kto ho pil kričal cukrú cukrú Francúzke – du blit Trámové – kto ho pil držal sa trámu
|
|
|
Re:Francúzska légia - 06/01/2010 15:24
majo mas pravdu ide prave o to ze je to uz uzavreta tema. a ja som sa k tomu nevyjadroval a neprispieval som viac, lebo som si povedal je to uz uzavreta tema, naco sa k tomu viac vracat. ved to nic nevyriesi.
ved aj sam 2REP napisal: "Chlapi, už to neriešme." ked mi tu ludia ktorych som nikdy neoslovil, ktorym som nikdy nepovedal ani pol kriveho slova zacali nadavat. mohol som sa branit, mohol som na nich reagovat, ale povedal som si, 2REp ma pravdu, uz to neriesme. a tak som to nechal tak.
a tu zrazu vo svojom prispevku z nicoho nic zacal to 2REP opat riesit, opat ma zacal spominat ze co som to ja jemu kedysi napisal. a ty mne teraz chces povedat ze ja otvaram uzavrete problemy??? tak to mas asi trocha kratku pamat, nezda sa ti?
ak naozaj chces aby sa to uzavrelo tak potom ok uzavrime to, neriesme to, nevracajme sa k tomu istemu. ale to znamena ze nielen ja sa k tomu nebudem vracat, ale ani ty, ani 2REP ani nikto iny. potom to bude uzavreta tema. ale ked o tyzden, dva sa tu znova zacne niekto k tomu vracat a ja na to zareagujem tak potom nehovor ze ja otvaram temu.
a majo este jedna vec preco som zareagoval. 2REP pisal: "som zvedavý, či by mi tie slová -„ to ty sa bojíš“ mal odvahu povedať do očí!" a ja som vo svojej reakcii napisal, ze som sa rozhodol zareagovat prave pre tieto slova 2REPa. ak nechapes co tym chcem povedat, on bol na to zvedavy,(aspon tak to pisal) preto som mu napisal. nie ze by som chcel otvarat staru, uzavretu temu, ale ked na to bol zvedavy tak preco mu neodpovedat?
mimochodom,taka recnicka otazka. (pre nechapavych, recnicka otazka je taka na ktoru si ma kazdy odpovedat sam pre seba, nie taka otazka na ktoru by ste mali odpovedat tomu co ju polozil. - to je len taka poznamka pre tych ktori by sa chceli zlostit ze ako to ze ja si dovolujem pytat sa ich nieco) niektori tu zacali zdravit vsetkych slusnych ludi. neviem koho pod tym myslite, ale nezda sa vam ze clovek ktory vo svojom verbalnom prejave pouziva vulgarizmy, nadavky, invektiva a dokonca vyhrazky asi velmi slusny nebude?
|
|