|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 15:10
d.d. neviem precooo sa pytas taku hlupost,,,sak preco sa asi pytaju,,kto je ich velitel,, ??!ja ti poviem na ti iba svoj nazor,,1.-velitel je najsilenjsi clanook ,,takze pozna celkovy priebech akcie,,,vie preco su tam,,vie co tam maju spravit a ma celkovy vplyv na vsetkych vojakou atd,,nebudem dalej pokracovat,,to mas ako svorku vlkou,,,,ked zabijes hned vlka alfa"co je vodca,,tak ostatny utecu,,lebo ich nema kto viest,,a s tym datumom neviem,,ale zda sa my to blbost,,a ked si precitas kodex 6 a 7 ,,tak vsetko toto je vlastne hlupost,,lebo sa to nemoze stat ,,, salut ...
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 15:23
JAA - šak to je iba tak z haluze. K tomu black hawk down - videl som to veľa krát. Parádny film ale bolo to tam trochu ináč. Teda nie všetko ale niečo. To je scénar upravený pentagonom v prospech US Army. Tak to tam dnes funguje. Tie filmy ktoré odmietajú spolupracovať to majú trochu náročnejšie nakrúcať ale sú autentickejšie. Vieš ktorý film ti odporúčam? Full metal jacket - plnoplášť. Oficiálny slovenský názov olovená vesta. Film Stanleyho Kubricka. Celkovo má výborné filmy. Alebo ešte sa mi v celku ľúbi seriál GENERATION KILL - je to o prvej invázii USA do Iraku. Príbeh prieskumných jednotiek. Vyzerá to aj fakt autenticky. Ako by to bolo nakrúcané priamo počas akcií. Výborný francúzsky film o légii - Beau travail! V preklade tuším Dobrá práca. Nie som si istý. Ja som to pozeral cez google video. V originály síce, ale tam toho moc nenahovoria.
Videl niekto film Hrozba v púšti? Pochopili ste čo bolo tou hlavnou pointou toho? Lebo ja nie. Ale dobré spracovanie to malo a aj ten príbeh bol fajn. 
PS - nemyslite si že iba filmy pozerám a nič nerobím ale večer na internáte nie je čo robiť tak pozeráme Do rána. Teda ak sa nenájde iná zábava.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 15:57
Filmy ktoré ste povedali som prevažne videl, ale to sú tuctové filmy ktoré ukazujú vojnu a nič viac. Film ktorý som sem dal Bratia je film o tom aké je to tažké po skončení vojny vrátit sa do bežného života. Ako mnohý vojaci netrpeli vo vojne, ale až po vojne ako trpeli ich rodiny a aké útrapy museli zažívať.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 18:39
Ešte som ho nevidel ale tento film vyzerá dobre a je aj k téme ktorá sa tu už premlela.  Práve pozerám 
http://onlinky.com/film-2981.html
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 19:55
to som videl nedávno a dost smutný film
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 20:23
Teda ale ti poviem, že podľa skutočnosti, to muselo byť riadne peklo. Neviem ako by som reagoval v takej situácii. Ale asi by som to nenechal zájsť až k takej hranici.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 21:05
mam sancu sa k vam dostat aj ked mam brile?v odkazoch na youtube som par takych videl.fyzicka v poho,zvs 1rok
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 21:25
Jaro aké máš dioptrie ? officialne je hranica 0.5 D, ale vraj zobrali chlapcov čo mali aj horšie
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 21:41
mam viac,a odost.no nic,tak sa len vtej hore budem j...at.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 22:04
Jaro: nevadí určite ak to velmi chceš tak skús a zober sa do LE. Vraj tam bol jeden čech čo mal cez 3 D
|
|
|
Re baby - 07/01/2010 22:17
sluzis FLE
|
|
|
Re:Re baby - 07/01/2010 22:23
bohužial ešte nie, ale raz tam chcem byt takže neviem adekvátne poradit. uvidíme čo povedia ostatní a hlavne 2REP ale ak by si sa odhodlal a išiel to skúsit tak ti držím palce
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 22:58
d.d Já si typoval něco mezi 20-22, věděl jsem podle vyjadřování, že nejseš 14-letý cucák,ale když je ti čtyřiadvacet, tak ti řeknu hochu, že jseš pěknej parchant, protože v tomhle věku už bys měl vědět, co je to úcta k starším. A ty ji tedy nemáš ani za mák...Jenom jedno ti povím, máš setsakra špatnou povahu a něco bys s tím měl dělat, dokud je čas. Nekecej, že tady nikdo nepsal odkud je, ja jsem si Vsetín vycucal z prstu? Tak mně už kurva neser taky! Prošel jsem celé fórum několikrát a řeknu ti, že takhle se k 2REP choval tady snad jenom ten 1REC. 2REP se chytnul tady i s jinýma, to je pravda, ale vysvětlilo se to a šlo se dál. Jinak ten tvůj styl mně hodně připomíná právě to jak tady psal 1REC. Vyčítaš druhýmu REPu, že chce jenom poklonkování a souhlasy a já nevím co ještě, ale vidím to tak hochu, že tě spíš sere, že to nedělají právě tobě. Jaký byl tady klídek, tabáček, pohodička, než jsi sem vlítnul... A ta tvoje otázka, proč se zdraví tady všichni slušní lidi a na koho to patří mluví za všechno. To tě asi trefilo do tvého černého srdíčka, viď?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 23:11
Klucí,nazdár .Zdravím tady jenom slušné lidi! Já to tady jak tak koukám, asi zabalím, v téhle atmosféře se frky nedaj psát. Nezlobte se na mně. Stejně jsem tady v podstatě cizí, půjdu třeba na české fórum, nebo nikam, na žádné, to asi raději. Bylo mi tady s vámi vskutku fajn, děkuji. Ale koukat se na to, jak mi kamaráda, kterému dlužím život někdo uráží, to se nedá. Přeji všem slovenským mládencům, kteří mají srdce na správném místě a uměj dělat rotyku, aby se do LE dostali. Na rozloučku tohle :
Slečno hezká, nešlo by to ještě dneska? Nééééééééééééé!
Slečno, kde vám končí stehna? Tam, kde začíná vaše zvědavost !
Láska je rozkoš. Rozkoš je požitek. Žena je květina. Voják je - - DOBYTEK!
Adieu, Necky.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 07/01/2010 23:45
tak sorry a dakujem
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/01/2010 00:00
Necky, nejak bolo, nejak bude. Keď už opúšťaš tieto ZRÁDNE končiare, tak ti prajem veľa úspechov. Dal si tu tomu ten správny "říz". Rád som ťa "spoznal". 
Drž sa!
PS - ale niekedy by si mohol zavítať. Prihodiť nejaký fórik.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/01/2010 00:05
pani ale neviem co tu riesite neake blbosti naco sa medz sebou urazate prosimvas je to zbytocne ....... nepovie mi nekto ake su tam tie prijmacie skusky a pohovory tazke a ako prebieha vycvik a vsetko okolo toho ako to skutocne funguje
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/01/2010 02:05
Odkaz pre mac.
a co este vsetko sces/? A za rucicku tiez?/ A kokota do huby by si tak nescel, ty spiclovska buzna?????? Pal do pici! Blbosti tu trepes len ty.
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/01/2010 02:35
hautecorse - Trnava? či nie?
|
|
|
Re:Francúzska légia - 08/01/2010 10:00
kokot dohuby to nie ale picuby som bral a ja som sa len chcel spitat no tak dakjem
|
|