Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 80 81 82 83 84 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 08/01/2010 23:50
Matúš - myslím že to je na tebe ako sa rozhodneš. Dá sa tuším aj nechať ale aj pôvodné sa dá dať. Ale neviem po akej dobe. Áno bolo to tu spomenuté a predstav si, nie je to jedno či to tu bolo a či nie.

mac

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 00:15
odkaz pre pedro
dakujem ti velice pekne za info

mac.

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 00:30
prosimvas nato aby som sa tam dostal potrebujem ovladat aj francuzstinu?

Majo

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 00:35
mac. hlavne si nezabudni hlavu

brano

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 01:37
cavte,
pisal som sem len jeden krat, lebo som nemal tu potrebu, bolo tu spomenute vsetko o LE. Dakujem Vam zdravemu jadru (vy viete komu dakujem) za krasne prispevky na tomto fore. Dakujem LEGIONAROM za informacie o ktore ste sa podelili, ale najvic vsak dakujem patronovi tochto fora 2REPovi za to ze obetoval jeho drahocenny cas na nas (zelene ucha), DAKUJEM a dufam ze sa coskoro stretneme (rad by som s tebou ostal v kontakte a pokecame npr. o knihe Toniho Sloana The Naked Soldier, tu je moja mail ad. 8brano0@googlemail.com), budete mi chybat.
DD, ty hovado, ty svina, ani nevies s akou chutou by som ti zlomil nos. Ludom ako si ty som stale daval len jedno, pat prstov a jednu dlan, priamo do tvare.
Aj toto forum je dokaz toho ze Zidaci sa seru do vsetkeho, nenechali ani stipku volneho pristoru pre normalnych chlapov, ktori si chcu pokecat.
Tak FUCK YOU FUCKING JEWS FUCKERS
PS: pani precitajte si Spisy Sionskych mudrcov
Mal som to tu rad Brano

Matus

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 11:17
DIKY.A nemohol by niekto nejaky link hodit kde je dokomunet otom alebo nieco take Ď.

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 11:51
(aby nebola mýlka so mnou a s branom,tak si troška pozmením meno)
matus--dokument o čom? tých linkov tu je dosť,,treba si prečítať celé forum.... na youtube je slovenský dokument o CL,,
skus ist na
www.specnaz.cz tam je toho popisaneho tiež dosť... ale hlavne sa nevypytovať stále na to isté.......

Matus

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 12:41
Ja viem ze to tu je boze ale je tu 80 stran tak je toho dost a hladat jednu info. tak diky no

Matus

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 12:43
A este nieco ak by som to isiel skusit a nezobrali by ma a vratil by som sa na slovensko tak mohol by som ist tiez do vazenia alebo az ked by som sluzil

Spirit

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 12:53
Nazdar, chcem sa len opytat, nejaku chvilu som si prechadzal toto forum, no kedze ma asi 80 stran na ktorych som nasiel velmi malo(co sa tyka rad apod. o legii), tak by som chcel vediet, ze na ktorych stranach su tie rady od legionarov, ak tu vobec nejaky legionari su. Jednu otazku a odpoved som akurat zahliadol kde sa niekto pytal ci musi vediet francuztinu - odpoved bola hlavne si nezabudni hlavu. Myslel som ze toto je seriozne forum o legii....?a nie forum kde sa riesia osobne problemy(ja mam dost informacia o legii a vsetko co potrebujem, ale mozno sa mi nieco este zide, jeden nikdy nevie).Na nikoho neutocim ani nic podobne len konstantujem, tak to prosim neberte ako utok na niekoho. dopredu dakujem za odpoved

Spirit

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 12:56
perfektna stranka ten specnaz, cqb, umenie vojny to by som ani necakal, vdaka za post

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 13:01
matus--keby si tých 80 stán prečítal našiel by si tu moc zaujimave informácie,,ale no čo už...
ked sa s tým nikomu nebudeš chváliť nikto ti na to predsa nepríde,,,takže by nebola žiadna basa,nemyslím žeby niekto mal problém s tým že slúžil v Cl alebo sa pokúsil vstúpiť,,teda kým by ho nejaký "dobrák" neudal.ale radšej by som o tom nehovoril,aj pokus o vstup- ideš sa dať zverbovať do armády cudzieho štátu,,stale je trestný čin slúžiť v inej armáde bez suhlasu prezidenta

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 13:22
Spirit--myslím že každému by mali stačiť tie rady čo tu boli prezentované,,každý by chcel ist do neviem akých detailov, ale rady pre vstup sú tu rozpísané,,borci legionári čo ich sem dávali nemali takmer žiadne seriózne info a šli tam a dostali sa do Cl...ked sa tam nedostaneš tak tie rady ti budú aj tak nanič,,nie je to len o tom koľko o légii vieš ale hlavne čo jej možeš dať...na www.specnaz.cz je toho myslím dosť,,len sa treba prelúskať cez tie haldy informácíí..bolo tu niekde link aj na poľskú stranku,,,ale ved stačí si dať google a trocha rozumieť anglicky alebo inemu jazyku a najdeš všetko čo potrebuješ,,len to trpezlivo treba najsť...stranok o legii je fúra,,,,SKUSIM sem nejake dať ked už to je nutné...

toto fórum bolo seriózne a stále aj bude,,a legionári tu boli, sú aj budú!!! tieto príspevky stále čítajú,,aj ked sem už nebudú prispievať, čo je veľká škoda(2rep)a može za to pár neserioznych úbožiakov čo to tu úmyselne dodrbali,,,
to či musí vedet francúzsky tu bolo riešené viac krát,,treba prečítať celé forum...nemusí!!! ak sa dostaneš do castel tam ťa naučia.....

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 13:24
http://legia.cudzoziemska.free.fr/index.php

http://www.legion-recrute.com/cz/

http://french-foreign-legion.com/

hadam stačí.....

Spirit

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 13:45
Dakujem, fakt dobre info, aj ked to tiez az tak nepotrebujem, ja len tak pre " istotu ", chapes aby som tam nesiel zbytocne. Hlavne sa sustredujem na fyzicku kondiciu a makam na francuztine, dalsi rok o takomto case to pojdem vyskusat. este raz vdaka, a vela uspechov do buducnosti

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 14:38
Spirit,,netreba ďakovať,,,,držím palce ak tam raz pojdeš....no istotu nemáš nikdy,,možeš byť akokolvek nadupaný nemusíš sa tam dostať,,ale snáď sa usmeje šťastie na teba...

KAS

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 15:05
PRE branko86

zdravim ta Mam uz precitane cele toto forum a uz dlhsiu dobu rozmyslam o LE...! par stran dozadu som cital ze sa chystas vstupit do LE..?? lebo ja idem tiez nekedy v marci by som chcel ist...

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 15:25
KAS--ja som branko86,,te čo pisal že chce ist v marci je brano--teda aby nebola mýlka,,musíš sa obrátiť na neho,,,teda na brana

branko86

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 15:35
ak má niekto záujem môžem mu preposlať tieto knihy vo formáte pdf týkajuce sa Cl,,sú v angličtine,, sú tam aj zaujímavé obrázky

brano186@azet.sk

Inside the Foreign Legion
autor John Parker

French Foreign Legion Paratroops
autori Windrow,Braby,Lyles

French Foreign Legion 1914-45
autori Windrow,Chappel

French Foreign Legion since 1945
autori Windrow,Chappel

majo

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 15:38
branko86 - matatajko@zoznam.sk môžeš poslať. Dík

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 80 81 82 83 84 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport