Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 82 83 84 85 86 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:18
http://www.deezer.com/en/music/musique-principale-de-la-legion-etrangere/marches-et-chants-de-la- legion-etrangere-259596?song=2678583#music/musique-principale-de-la-legion-etrangere/marches-et- chants-de-la-legion-etrangere-259596

Spirit

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:22
Chlapi, chapem Vase rozhorcenie, takisto Swen, mas pravdu..niekto Ti neodpovedal..to som tu uz aj stihola zaregistrovat. Ja som si nahodou klikol na toto forum, a ked som si pozrel asi desat stran (nie po poradi) tak sa tu riesili uplne hluposti co sa legie ani netykali, tak som si pomyslel ze je to dalsie stupidne forum, ktore vytvorilo 15 rocne zakomplexovane decko co hralo counter-strike a teraz si mysli ze pojde do legie. (a na FB su takych typkov fuura). Niektori ludia jednoducho nemaju cas, alebo nervy na to aby stravili (po takomto prvom dojme) hodinu a pol pozeranim 80 stran, ktore su potencionalne! ciste PICOVINY. Aj ked vsetky nie su ako som si UZ stihol precitat. Tak ked uz nadavat a machrovat, tak aspon po 5tich rokoch v legii (pre mna to myslim takisto!)

Spirit

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:24
Ooou a Majo, dakujem velmi pekne, vidim ze aspon niekto sa tu stara o "novacikov fora", merci beaucoup.

Majo

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:25
swen - ty hulibrk, keby mi ide o lowe, tak s mojou školou v zahraničí zarobím o dosť viac ako tam bez rizika a v teple kanclíku. Okey?

Swen

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:26
Spirit dik. Chapes len polozim otazku cloveku kto v tej legii bol, ktory presiel vstupom jediny ktory moze poradit,mas pravdu prvych 10 stran je hadka medzi 2rep a 1rec myslim potom koma jednych a tych istich otazok a potom uz len vydejka a tak. Proste inteligencia niektorych nepresiahla houpaciho konika. Inac to co si napisal plati tak isto premna.

Swen

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:27
RE majko. Chcem sa hadat? Nie. Chcem len vediet to co som tu napisal pred rokom bez toho nemozem odist nechcem aby ma poslali domou.

Majo

Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:35
Takže chalani, radili tu z rád légie ktorých si teraz spomeniem 2REP, Necky, 1 REC, 2 rep! a ešte možno nejakí. To čo s ochotou poradili, ste poslali tým že celé to tu má úroveň 0 hodili do koža a spálili.
A čítal som toto fórum. Ale o to vôbec nejde či som to čítal či nečítal ja. Ja nič nepotrebujem vedieť. Keby sa určité udalosti odohrali skôr ako som začal chodiť na toto fórum tak by som ani nič vedieť nechcel.

swen - hádky nevyhľadávam. Jednoducho som napísal čo mám na srdci. Toď vše!

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 00:51
2REP - skúsim ti to preložiť, pošlem súkromne.

mac.

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 12:27
branko86:
si pisal ze by si mohol poslat knihy o CL nemohol by si mi to poslat na email marcel.k1@azet.sk

jožo1

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 15:05
je za potreby pri vstupe do légie ovládať francúzsky ?

Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 15:31
Jozo- vsetko ta naucia v treningovom kempe, nemusis vediet ani slovo

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 16:50
http://www.youtube.com/watch?v=adYZpRLMpC0

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 17:27
http://www.youtube.com/watch?v=tIclCgA833A&feature=quicklist

2REP

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 17:30
09/01/2010 23:03 - Majko- tvoj príspevok-taký dobrý som už dávno nečítal. Bravooo. Vidím, že teba treba správne nasrať a hneď to z teba ide von. Ten preklad mi neposielaj, veď ja vládnem tým jazykom roky a veľmi slušne, preklad ti pošlem ja (ak chceš), chcel som len vedieť, kto z tohto fóra na to zareaguje. Ako z vďaky za všetky tie rady. Veď dnes mladí ľudia hovoria skoro všetci a dobre po anglicky. Bol si jediný, kto zareagoval. Česť ti Majo! Dobrý je aj branko 86 a ešte pár chalanov, tak neviem, buď sa na to vyserte a odíďte všetcí slušní a tí primitívi nech sa tu požerú medzi sebou, alebo ich vyžeňte do piče , nech si píšu svoje tliachaniny inde. Banda lenivých buzerantov, z ktorých legionári nikdy nebudú!
Tam radím hlavne Spirit a Swen. Viete chlapci, prečo som vám neodpovedal a ani neodpoviem na vaše stupídne otázočky a poznámky? LEBO S KOKOTMI SA NEBAVÍM !!! A vy dvaja ste kokoti ako lampy, len škoda, že nesvietite, bol by z vás aspoň nejaký úžitok. Ak lietate hore-dole po fórach, vypisujete tam somariny a nudíte sa, odpáľte odtiaľto do piče, toto je fórum o légii a nie o chronických mudrlantských buzerantoch!!, Keď som vstupoval do légie, hral si sa ty spirit v piesku, kokotík! To, že sa tu do mňa furt navážali nejakí primitívni chuji, už som bral ako samozrejmosť a aj preto som sa už na to vysral. Ale dajte pokoj Majovi a ostatným slušným chalanom, ktorí na rozdiel od vás vedia aj čítať a HLAVNE ROZMÝŠĽAŤ! A neuťahujte si z nich a nestrašte tu zákonmi. Čo ste zač - fizli? Fízlovskí špicli? Takých tu už bolo habadej. Strašíš tu zisťovaním mailov a odhaľovaním ľudí? Toto robia len fízli! Myslíš,že tú tvoju identitu je také ťažké zistiť?Máme tu lepších chiffreurov, ako si ty. Kokot, ktorý je rok na fóre a rok sa nevyjadrí k ničomu a potom tu po roku píše, že mu niekto neodpovedal vtedy na jeho jebnutú otázku nemôže slúžiť ani v armáde SR, teda armáde zženštilých úplatkárov.
Čo slušné v tej armáde je, aj tak rýchlo odíde a potom ostanú len tí, ktorých by nezobrali ani za kominárov. A tak ta armáda aj vyzerá. Na tomto fóre je o légii toľko, že by sa z toho dala napísať encyklopédia, sú tu odkazy, fotky, videá, príspevky. Odborné veci. A nejaký vyjebanec sa tu objaví po mojom odchode a začne tu presviedčať ľudí a tvrdiť, že veď tu o légii nič nie je a fórum stojí za hovno... Ty kokot slepý, jebnutý, lenivý!!! Ty skurvený provokatér!!! Nakopať ťa do papule je málo!
Odišiel som z tohto fóra, lebo ma to už sralo, ale prečítam si to hocikedy a hocikedy sa aj vyjadrím,... nato, koľko času som tu venoval a radil, ako len som najlepšie vedel, mám plné právo.
Swen 09/01/2010 23:03 – no, o armáde sa vyjadril ten pravý odborník...a keď tu už píšeš o ľuďoch vyššej inteligencie, nauč sa najprv gramatiku! Tá tvoja inteligencia s tou gramatikou „nic moc“.A nenadávaj Majovi do debilov, ak je tu niekto debil, si to ty! Ty tie love dostávaš od koho? A za čo? Za rýpanie a provokovanie? Odkiaľ ti ich posielajú- zo Zajordánska?

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 17:48
2REP - Dík moc za podporu. Tak ak mi niekto nasiera priateľov a uráža, tak som v obrátkach. Že čítal to fórum. A tá otázka na teba. Že či si v LE. Smál som sa dobre dlho.
Už som preklad poslal, tak sa nehnevaj.
A netreba ich vyháňať, kontaktoval som admina, či sa nedá zariadiť nejako filtrovanie užívateľov. Nech si hovorí kto chce čo chce, či je to zbabelé či nie, venoval som tomuto fóru dosť času. Aj ty a aj kopa ďalších super ľudí. Tak prečo by sme mali byť my tý čo to necháme za chrbtom? Už iba čakám na vyjadrenie. Je to jeho najnavštevovanejšie fórum, mohol by pre to niečo urobiť. Vo mne už kypí niekoľko ročná nervozita, ale too som si iba odkašľal. To som nezačal spievať.

JAA

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:19
nejsom tu tak casto ako v minulosti ,,,ale ked sem zajdem pozret,,tak vzdy ma nieco prekvapy 2REp mas pravduuu ,,ty si tomuto foru venoval dost casu ,,aj iny chalani nebudem menovat,,koho sa to tyka ten vieee ,,,!!
a hen ty kokoti ,,co ja viem,,uz ma to ani tak nerozculuje ako v minulosti,,naco tu budem nieco z niekym rozoberat ,,,ked za to nestoji,,zbytocne sa rozculovat,,a potom si to zlyzneee niekto druhy ,,,to nemam za potreby sak ked citam stale tie iste otazky dookola,,tak uz sa nad tym iba zasmejem,,a poviem vam pravdu,,je to zbytocne sa k tomu vlastne aj vyjadrovat,,lebo bez pochyb sa to bude opakovat stale a stalee .. !!a co napisal ten kokotik,,ze na tomto fore dokopy nic nieje,,jako tym ma dostal "vazneee,, tak ako si to povedal,,,vobec si nereagoval ,,a to je asi najlepsie riesenie,,a inak poslal som ti mail,,taky kratky,,,ci ti to vlastne prislo,,?sak si myslim,,ze sme tuna stravili dost "spolocneho casuuu ,,,skoda ,,ze nejsi na SVK ,,,by sme sa mohli dohodnut ty spravny ludia a vypit neake to pivkooo
lebo osobne je osobnee ...

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:26
toto je pre 2REP ak som sa ta niecim dotkol tak mi prepac. Urcite som to nemal v umysle.
Viem, ze to teraz vyzera akoby som sa ti pchal do zadku, len mi jednoducho odpust ak som v tom prispevku napisal nieco co sa ta dotklo... nebol to ucel a rad by som to sklamanie nejako napravil...
Dakujem
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

JAA

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:27
a este jedna vec,,,,si spomanyl 2Rep ,,ze je tu neaky mooj kamarat,,nenii !!meno poznal,,ako som tuna tebe daval svoj mail ,,preto toto,,a majo,,s tvojim problemom by som ti vedel mozno pomoct,,,

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:32
JAA - teraz myslíš aký problém?

2REP

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:32
Camerone-nemáš sa za čo ospravedlňovať, je to v poriadku.Možno, že som trochu prísnejší práve na tých, ktorí tu na tomto fóre sú „v sekcii“, ako to nazval JAA, a ty do tej sekcie podľa mňa určite patríš. Asi sme obidvaja písali vo vysokom štýle (smíích) a došlo k nedorozumeniu. Stáva sa. Je ale chuť a vôľa si to vysvetliť, napraviť, tak aký problém, no nie? Napíšem ti mail, tam to vysvetlím podrobne a ver mi, že sa mi ešte poďakuješ za to sprdnutie.
Ostatným chalanom z partie- v jednom tí jebkovia majú pravdu, s tými mail-ami treba byť opatrný, teraz som sa rozprával s našim šifrantom-transmetteurom a aj keď sám viem o tom dosť, žasol som, čo všetko sa dá. A verte, že chalan radil, ako len vedel, nie preto, že je to podriadený, chcel. A ja som sa pýtal na súkromné veci, nie vojenské. Dajte teraz súkromným mailom pokoj, keď sa kontaktné adresy už hodili sem na fórum, ja napíšem každému, s ktorým som v kontakte (tebe Camerone tiež) a dohodneme nejakú spoľahlivú.stratégiu v komunikovaní.
A môžu nám vyfajčiť, ...buzeranti!
Salut slušným!
A nedajte si toto fórum, budované poctivo, vziať odkundesmi, čo sa skrývajú za desať nickov. Bojujte si zaňho- je vaše, nech ťahajú do svojich dier tí potkani, odkiaľ sem vyliezli.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 82 83 84 85 86 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport