Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 83 84 85 86 87 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:35
RE: 2rep
JA SOM TU DO DAKOHO JEBAL?!
Re:Francúzska légia - 09/01/2010 23:22
***Ja som si nahodou klikol na toto forum, a ked som si pozrel asi desat stran (nie po poradi) tak sa tu riesili uplne hluposti co sa legie ani netykali, tak som si pomyslel ze je to dalsie stupidne forum, ktore vytvorilo 15 rocne zakomplexovane decko co hralo counter-strike a teraz si mysli ze pojde do legie. (a na FB su takych typkov fuura). Niektori ludia jednoducho nemaju cas, alebo nervy na to aby stravili (po takomto prvom dojme) hodinu a pol pozeranim 80 stran, ktore su potencionalne! ciste PICOVINY. Aj ked vsetky nie su ako som si UZ stihol precitat. Tak ked uz nadavat a machrovat, tak aspon po 5tich rokoch v legii (pre mna to myslim takisto!)***
PICE TAK NEVIEM KTO TU NEVIE CITAT, ja nebudem sa tu hadat s legionarmi, lebo su to asi jedini vojaci ktorych si vazim, ale tu vyskakovat ze co kto kedy robil ked kto kedy vstupoval do legie... pice TY CO SI NEBOL MLADY NIKDY ALEBO CO?!Ty ked si vstupoval do legie ja som lezal v nemocnici a bol niekolko minut mrtvy potom co ma moj "foter" takeho charakteru ako si TY (!) zajebal nozom priamo do hrude a teraz sa snazim dostat do legie JA!. Tak prosim neukazuj svoju primitivnost (ak to je ono) a nenadraduj sa tu nad ludmi len koli tomu, ze Ty si svoje v legii odtrpel. Ja tam idem za tym ABY SOM TAM SKAPAL namiesto toho aby som sedel za pocitacom a picoval po ludoch, "lenivcoch" a neviem co. To s tymi emailmi, mi povedal jeden znamy, ktory bol jedneho casu u fizlov a pokusil sa aj o legiu, tak mi to prislo ako mensie podoknutie pre deti ktore sa hraju na kompe a uz su z nich legionari, A NIE DAJAKE STRASENIE! S kokotmi sa nebavis, to je pekne,ja tiez nie, ale bohuzial ja mam tiez svoje odtrpene aj ked som mlady tak ked ma nepoznas tak si to nechaj aspon pre seba, alebo sa vyjadri slusne tak ako som sa snazil aj ja alebo niekto iny. Ja som sa uz vyjadril predtym (vid hore), a nepotrebujem sa s niekym hadat, a uz vobec nie s legionarom.(a este to video som Ti chcel prelozit len nemam Tvoj mail)
sory za vyjadrenie ale po hlave si nenecham skakat (takisto ako Vy)

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:38
Ďakujem!!!
A teraz chlapci (junáci) na stráž... brániť fórum
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:40
Ja uz ani neviem o com je toto forum, ide asi o to aby som tu mal "odsluzene" aspon aktivny rok, aby som mohol povedat hocico ine nez "och dakujem, prepacte, ano pane"
KURVA JA TIEZ NEZNASAM TAKYCH LUZEROV AKO VY ICH NEZNASATE.

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 18:49
JAA - hovorilo sa že sem nemáme dávať maily, môj tu niekde je, prosím napíš mi tam ak môžeš. Ak ho nenájdeš (max 2-3 strany dozadu. Možno 4, Ak nie tak 5 )tak napíšem ho znova. Čo ma po tom kto ma môže vystopovať. Trestný čin som nespáchal. A je šengen . To by si mi moc pomohol.
Spirit - neviem čo si, kto si, čo sa ti stalo. Ale práve takéto objasnenie situácie môže byť správne. Dosť krát som tu písal že slová sú mocné a veľa ľudí s nimi nevie narábať. Zachoval si sa tak aj ty. To si musíš priznať. Každý má svoju hlavu. Ak napíšeš hovno každý si predstaví iné. A hento prirovnanie, že 2REP by niekoho bol schopný pichnúť do hrude, to si tiež kvalitne dojebal. Dal by som zaň ruky do ohňa. Že by to nebol schopný spraviť nikomu bez príčiny. (S príčinou by som to spravil aj ja, aj ty a asi každý kto si váži svojej cti a hrdosti. ). Ja proti tebe nič nemám. Bol som s tebou v kontakte aj na facebooku ak si pamätáš. Tiež mi je jedno či to zneužiješ či nie. Rob si čo chceš. Ale tá tvoja prvá otázka tu, keby si si pozrel 2 strany dozadu vtedy, tak by si vedel že sa tu na takých ľudí nadávalo čo majú blbé a opakované otázky.

Hautecorse

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:00
2REP pre teba- honneur, honneur a ece raz honneur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slovo chlapa co svojich neopuusta v zadnej situacii....chlap co radsej ubere z volnej chviily lebo ze spanku a podrzi toho druheeho.Takeho velitela scem mat, kuurva!!
Majo – tvoja question –som okres Trnava. Na ale piisat to tu teraz, sak vidis jaki kokoti tu behaju znenazdajky. Ale si fakt dobry Majo, sa musii uznat.... Aj ini su pohoda, len nebit tu kokotov jak ten d.d a spolecnosc s ruceniim omezenyyym ci mysleniiim omezenym.
Zdravim.

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:01
Hautecorse - je mi to jasné ja som sa len pýtal. som si všimol nárečie v písaní. Domovina.

JAA

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:02
PRISLO TI NIECOOO ?

Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:04
Majo- jasne diki, aj s tym ze "charakter ako ty (2rep)" to som mozno prehnal, ale urobil som si prosto mienku po tom poslednom poste, a ludi s takymto vyjadrovanim stretavam casto tak som tento argument uznal za vhodny, aj ked ako vravis NIE JE TO TAK. Cize za toto sa ospravedlnujem,ked uz, ale prave ako si sa teraz vyjadril TY, tak som dufal, ked som navstivil toto forum, ze to bude presne v takomto duchu, myslim tym jednoduche racionalne vysvetlovanie si "problemov", a pomahanie si. Vdaka za to ( a tym co som pisal s tym nozom, nechcem aby ste to pochopili tak ze zo seba robim chudaka na skludnenie situacie,tak to nie je,,,NEZNASAM chudakov)

camerone
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:04
Pani toto si pozrite nas rodak Kysučan Janko Slota
http://www.aktuality.sk/clanok/154031/video-nasa-armada-je-pomaly-nebojaschopna-ale-madarsko-zbroji- tvrdi-slota/
Neviem kto si Jano, ale neser ma! co to je 1800

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:06
Spirit - ono to tu tak aj chodí. Resp. chodilo.
JAA - prišlo aj som odpísal.

Baby

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:08
Chýba tu admin ktorý by tu spravil poriadok lebo 80% príspevkov má informatívnu hodnost asi na úrovni imbecila ktorý spadol na zem po pôrode a ako povedal 2REP tý čo tu chcete provokovat tak chodte do piče

Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:09
No dufam ze chodi, ale aj tak, mozno sme sa tu len zle pochopili, ale pockam na vyjadrenie 2REP-a.

2REP

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 19:46
A ďalší zo sekcie, čo sa ide tu ospravedlňovať-JAA-a začo, preboha? Všetko je v naj.... poráááádku, ako to ty zvykneš (smích), nič v zlom.Žiadne stresy, nebyť tu pár keketov, je nám fajn.Bože, už radšej píšem inak, lebo ten admín už musí byť z nás šedivý, hlavne asi z mojich vulgarizmov...
Chcel som to inak-videl som, že to speje k tomu, že kopa z vás-tých šikovných, sa už nemá na čo pýtať, viete takmer všetko(a objaví sa tu jebko, ktorý napíše, že na tomto fóre nie je o légii nič.SLEPÝ CHUJ alebo TOTÁL PROVOKATÉR).
Nie sú tu nezabudnuteľné komentáre, ktoré si opakujem radšej, ako to Dodové „Partia ostrá“ ??
Majo s JAA si pomýlili zápästie so zaspatím (ešte teraz sa chytám za bránicu), 2Rep! napísal: - „mám vypité, tak si píšem, čo chcem“. Od bežného človeka,dobre- pousmejeme sa, ale legionár keď to napíše, stojí to za to...bolo to milé...
Štefan(Allija) -dobre, ponadával, urazil, ale vedel sa ospravedlniť.Jediný človek, ktorého som vyhnal z fora a poslúchol.Ospravedlnil sa, uznal chybu. Keba som mohol, ako nemôžem,
nech sa radšej vráti on, ako niekto iný...
Ja som sa tu tiež kopol a nie raz, dal som príspevok z Youtube a ono nejaká baba, grcala tam či čo,no a máme z toho robiť drámu? Potom som to Neckymu aj chalanom poslal mailom.
Fakt boli sme tu taká dobrá partia...Toľko sa toho ešte dalo vylepšiť, pripraviť ľudí tak, aby išli s tým, že ich nikto z LE nepošle späť domov.Že sú lepší ako mafiánski Číňania, atd.Že hája slovenský rod.

Ostaneme? Pýtam sa, kurwa,lebo ak to bude závisieť len odo mňa, alebo lepšie povedané
aj odo mňa, zabojujem, chalani a nech nám všetci skočia na hrb!

A to hlavné- cítil som, že už viete dosť, chcel som to otočiť-pýtať sa ja.Lebo už ste sa nemali čo nové dozvedieť.
Nech to vyburcuje vašu pozornosť, nech na sebe makáte ešte viac, nech mám istotu, že títo o mesiac, 3, pol roka, rok zaklopú na brány LE a o nejaký čas s nimi pijem pivo AKO S LEGIONÁRMI!!!! Do piče!!!!
Chcel som nahodiť spústu otázok, napr. ako prvú, aby som nikoho neodradil- čo by ste si vzali so sebou pri vstupe do LE? ( chlapci z našej „sekcie“ by sa potrápili, lebo by rozmýšľali, nepovedať kokotinu, ponamáhať mozog, LEBO UŽ TERAZ ROZMÝŠĽAJÚ AKO LEGIONÁRI!
Kokot sa tu opýta, či si môže zobrať zapaľovač, lebo ON ho má z Ameriky...Maj ho aj z piče materinej, ty chujko, ak nemáš kvalitnú zubnú kefku, za chvíľu si s tým zapaľovačom podpáliš ten hnijúci zub!
Qui veux, peut tout!
2REP

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:07
2 REP - neviem ako, ale vedel som že si sem smeroval, k tým otázkam. Si to tu v poslednej dobe tak vystlal, že už som čakal iba to. A máš pravdu, nikto tu v podstate už nič nepotreboval. (minimálne mne stačí čo mám)

JAA

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:14
mas namysli to za toho "mojho kamarataa akoze ?? ale
asi na to narazas ,,lebo inak neviem co myslis
a dosiel ti maaaail chlapeeee ?lebo uz my to ide tak ako maaaa

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:16
Aj jaaaj čo sa to tu deje kurva ? 3 svetová či čo ? zas kopec nových ľudí s tupými otázkami furt to iste ,čo ? prečo ? ako ? začo ? a nakoniec tu nič o legii není napísane ? oouu hlava nemám slov na tupca ! tak to už čo je ? ospravedlňte to tomu chlapcovi veď určite navštevuje 7-triedu na základnej škole . nechcel som už tiež sem nič písať ale už zo zvyku pozrel som a teším sa že vidím správne názory od správnych ľudí . Jebte na to nereagujte na tie príspevky vôbec nestojí Vám to za to a hlavne tebe 2REP sa nervačiť .Pamätám si aj ja na srandy ktoré sa tu popísali tiež som sa vždy pobavil a teraz sa mam vzdať tohto tu ? presne tak ako píše Majo nehádžme to za chrbát
Nech idú do prdele tý čo sa tu nevedia správať .Ale myslím že to už pôjde zas do starých koľají porádek musí byť !

JAA

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:17
ZABUDOL SOM ,,,JASNE ,,ZE OSTANEME ! CO BUDEM DUPKAT KVOLI NEAKYM KNOTOM ,,,,A SI MYSLIM,,,ZE VAZNE SETKO TU UZ BOLO SPOMENUTEE,,UZ POTOM JEDINE NEAKY KONKRETNY PROBLEM DANEJ OSOBE,,NIC VIAC !

2REP

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:25
Spirit-za prvé-samovrahov sem neberieme- tvoj 10/01/2010 18:35, tak radšej ostaň a pičuj za počítačom ty a neobviňuj z toho legionárov.
Za druhé- čo je to za rodinu, a AKO ZÚFALÝ MUSÍ BYŤ OTEC, ČI OTČIM, Z POČÍNANIA SVOJHO „SYNA“, KEĎ HO PICHNE NOŽOM PRÁVE V SPÁNKU!? TO SA HO NATOĽKO BOJÍ, ŽE TO NEUROBÍ ZA BDELA?
Mozgy tu laguj seberovným a daj sa lečiť, dokiaľ je čas.
A za tretie-život ťa naučí-ak sa nejakého vôbec dožiješ!

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:31
Dobrý deň prečýtal som sy toto fórum od žačáátku ,prosým Vás môže my nyekto poradyť kam a kade mám ýsť keď sa chcem stať legyonárom ?a keď si chcem zo sebou zobrať lavú ruku a nohu čy to stačy alebo my treba aj pravú ?? nech žijú kokot.i /no a teraz mi naložte !!!/ do p.i.č.i.

Achiles

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:34
Kurva chlapy o samich picovinach sa tu rozpravate a co sa tyka rec o FCL???tak pomaly nic !!!
Ak ma niejaky novacik isto zaujem vstupit do FCL tu je stranka co mu ozaj pomoze!!!
http://www.legion-recrute.com/cz/

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 83 84 85 86 87 . . . 334 335 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport