Advertisement
Advertisement
Články
Najnovšie články
Cestopisy
Kam na Slovensku
Šport, Adrenalín
Kam na dovolenku - tipy
História
Indiáni
Rady pred cestou
Hodnotenie cestoviek
Ako pridať článok a fotky
Odporučte Dobrodruh.sk
Ubytovanie na Slovensku
Podujatia, Knihy, Filmy
Advertisement
Advertisement
Internetový obchod
Turistické oblečenie Turistická výstroj Exotický nábytok
Advertisement
Naše tipy
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Anketa
Hlasujte o najlákavejší kontinent na cestovanie.

Kam sa chystáte na dovolenku?

Advertisement
sibir.sk
Prihlásenie

slovenskedovolenky.sk
srdiecko
Advertisement
Fórum Dobrodruh.sk  

::Založiť tému::
<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 84 85 86 87 88 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:36
Ach(i)yles - Tá tu je miliónkrát ale museli by si to prezrieť.

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:39
sorry, achiles, sekol som sa. Som bol v tom že je tam y

branko86

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:45
Caesar vravel Veni,Vidi,Vici - prišiel som,videl som,zvíťazil som...
ja vravím --prišiel som na toto fórum,,videl som bohužial,plno ľudskej tuposti a kopu blbcov, ktorých nech Parom trafí,,ALE VIDÍM TU PREDOVŠETKÝM A HLAVNE čestných chlapov, ktorí vedia čo je to úcta a kamarátstvo, tak tu vytrvám na stráži...
a tak všetci slušní ludia, čo sú tu, zvíťazia nad ľudskou blbosťou tým, že tu na tomto super fóre ostanú, a vyštveme odtialto hajzlíkov čo sa sem furt pchajú s účelom dodrbať to tu za každú cenu...
Salut všetkým slušným

branko86

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:53
Samarovic--ešte si sa zabudol spýtať že či nevadí ked máš vtáka doľava a jebák na líci,,bo za to ťa možno ani nevezmú heheh,,bohužial sem naozaj píšu dementi čo sa podobné veci pýtajú,,ale vystihol si to, a hlavne si ukázal na "yntelygenciju" pár "tiež prisievateľov"

Spirit

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 20:54
2REP and others, to sa stalo ked som mal asi 5 rokov a foter bol zjebany... ale to je jedno
Uz len pre uplnost, ja som sa vyjadril k par veciam,uz len ked si precitate moj uplne PRVY post,mozte vidiet ze do nikoho som neskakal,ani nepicoval (TO SI MA MYLITE S clovekom ktory ma nick SWEN, proti ktoremu tiez nic nemam) normalne som komunikoval a mozno dufal ze sa ako tak zapojim medzi dobru partu na tomto fore a mozno nieco nove zistil. A este jedna vec, diki ze si sa zameral az na jednu vec z celeho mojho postu vidim ze si to aj tak "pochopil". Kazdopadne cest a ucta pred Tebou ze si byvaly legionar (nepodliezam neboj) a vdaka za to co som sa tu mohol docitat. Vidim ze sme sa tu viaceri dobre nepochopili a tym ze ste tu viaceri "partia ostrá"(co je supa pomenovanie, niekde som ho cital na tomto fore) nemam medzi Vami sancu aj ked mam mozno v niecom pravdu.
Uz o mne nebudete pocut na tomto fore (lebo si to neprajete) a nemyslite si ze budem pisat pod inymi nickmi. Salut

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:10
branko86 že by trafená hus zagágala ?? tak hybaj čítať fórum od začiatku keď chceš pochopiť .keď nie nechaj tak .Nadávať ti späť nebudem

2REP

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:18
http://www.youtube.com/watch?v=HfPamIQ8y_0&feature=related
to sice nie sme my, ale ôsma Rpima, ale tiež to nie sú holobriadkovia, veľa pomohli aj pomáhajú.Honneur a 8eme Rpima! Tu cvičia streľbu z G2. (Famas)
Keď si zoberiete dlžku hlavne a ráž, na 200 m je to úctyhodné, ale to je F.A.M.A.S.
Kto vie, čo to znamená? Napomôžem trochu -názov výrobnéhom podniku.
A druhá otázka- existuje Famas aj v inej ráži? Ak áno, v akej, aký je dostrel a koľko je nábojov v zásobníku.

branko86

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:19
Samarovic--nemyslel som to ako urážku, len som to chcel doplniť,,mal to byť fór chlape,,,viem že si to myslel ironicky,,,

Majo

Nechcem odpovedať za 2REPa, ale nedá mi to. On nie je bývalý. On bol, je a vždy bude legionár. Aj keby ukončil aktívnu službu. To je vec, ktorá je daná a nikto ju nezmení.

2REP

Samo mepochopil si branka 86!

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:28
F..... asault ... ... stetien. (neviem ako sa to píše a neviem či to je dobre)
viem že je aj na 25 aj na 30 nábojov
niekde som aj čítal že je od tej firmy väčší kaliber niečo 7.... Neviem isto. Používajú ho aj niekde v Afrike.
výrobca je pokiaľ viem GIAT industries.

Ale treba podopĺňať. A je to bull-pop (záver za "kohútikom" či spúšťou.

Aj som si pozeral video (rozborku) ale koľko má častí neviem.Nie som istý či sú správne info. Ale viem že sú nekompletné

samarovic.
Platinum Boarder

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:30
ano už teraz hej všetko v porádku .

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:31
samarovič, branko86 - A toto sú tie haluze na ktorých sa dobre pobavím (zaspatie, zápästie) Nič v zlom, ale tie naše klepi niekedy stoja za to.

Allija

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:36
No ja sa tu skrivam za rozkom i pozorujem.kad bi ste sa nudili tak som tu a pripraveni sam .
Druhi REP kurac, hvala ti lepa, ti si nechas skakat po hlavi ot takich kao je spirit i swan ved pozri kazde forum na slovensku tam spirit nick, majku im jebem materinu kuracam sa nozom bi ho rosparal moj otec takeho kad bio jedan rok kao jeho sin. I creva vipustil na hnoj. Ili syn to je jedno.Smrada da jeba popustinu moju kuraci Spirit i Swan,kao vasu majku jebano sricino.
Allija

majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:38
aháá Allija. tak teba som tu nečakal

branko86

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:51
jasne ved ved sa to vysvetlilo heh,,tak je vsio charašo

Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de Saint-Étienne

no Famas G2 používa zásobník na 30 rán..z M16 a striela všetkými nabojmi ráže 5.56,,a dostrel 450 metrov

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:53
ale myslím že efektívny dostrel je až niečo cez 800m. či?

branko86

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:56
http://world.guns.ru/assault/as21-e.htm

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:56
Ináč zakladám tu stávkovú kanceláriu.
Dám pivo pre každého ak sem do 48 hodín niekto nenapíše že kde sa dá vstúpiť do LE a čo má pre to spraviť. Kto prijíma?

Majo

Re:Francúzska légia - 10/01/2010 21:59
Riť Paľovú. Sa ti to dobre zo stránky číta čoo? Ale nee.

<< Začiatok < Predošlá 1 2 . . . 84 85 86 87 88 . . . 335 336 Nasledujúca > Koniec >>
::Založiť tému::
Advertisement

Máte vlastnú web stránku alebo sa chcete podeliť o zážitky?
Na adresu Táto emailová adresa je chránená pred spamovými robotmi, potrebujete mať zapnutý Javascript aby ste ju mohli vidieť. nám pošlite článok alebo fotky, ktoré uverejníme pod vašim menom spoločne s odkazom na vašu stránku.

Kliknutím vstúpte do nasledujúcich rubrík:

História
Slovensko Dovolenka
Cestopisy
Indiáni
Šport, Adrenalín
historia slovensko dovolenka cestopis indiani sport